Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

Raseri

Bertram er sur, lige når han skal ud og dyrke motion. Han gider ikke. Og lige så snart, han sidder på cyklen eller løber i skoven, kommer glæden og roen over ham. Nogel gange siger han: "Mor, hvorfor brokker jeg mig sådan, når jeg skal løbe. Det er jo så dejligt." Det er vigtigt for mig at sige, at det kan være tidskrævende og hårdt at træffe et sundt valg for sit adfærds-udfordrede og helt særlige barn. Jeg kan da blive en smule træt af det en gang imellem. Det er meget, der skal løbes, cykles og traves, når Bertrams stresshormoner skal motineres væk hver dag. Og vi andre også gerne selv vil ud og løbe. Og så alligevel. Hvor er det stort også. Igår, da vi cyklede til Helsingør og tilbage igen, var det en fantastisk oplevelse. Bertram, har så mange kræfter, at jeg efter 1 time faktisk var træt i benene. Og han bad om at få lov til at køre forrest. Og så så jeg det salige, rolige og euforiske blik i hans øjne. Og det er det hele værd. Det er som om han er utrættelig. Det er helt sikkert os voksne, der mister pusten først. Og nøj, hvor er han rolig bagefter.

Der er en ting, som jeg skal have undersøgt ved at nærlæse www.autismfile.com s magasiner. Bertram har nemlig meget ørevoks. Og det har jeg læst at mange autistiske eller ADHD børn har. det skulle hænge sammen med deres fordøjelses-udfordringer. Men selvom Bertram er landets sundeste barn, får ekstra probiotika, fordøjelsesenzymer og masser af Livets Olie og andet styrkende, er det stadig et problem.

Og det ved jeg, andre forældre kæmper med. Har du erfaringer med dette eller lider dit barn af det samme, så mail mig her.

Bertram har været til forældre-barn konsultation. Han var lidt genert, men hvor er det stort at se ham sidde og svare på, hvordan han vurderer egne evner og begrænsninger. Lærerinden, som er landets sødeste Rikke, var enig med ham i hans betragtninger.

I morgen er der skolernes motionsløb. Hvor han nok skal få vist en af sine styrker.

Her til aften havde han et skænderi med sin lillebror. Bertram blev rasende og gik ind på sit værelse og rumlede over det. bagefter kom han ud og sagde undskyld, fordi han havde råbt.

Hvor magisk en forandring hos en dreng, der engang løste alle konflikter ved at råbe, sparke, bide og slås.

God weekend.

Ninka

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.