Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

Professor advarer mod mælk og gluten

Skynd dig at købe denne bog. Den kan redde dit liv!

Kernesunde derude: Videnskaben er med jer! Den er bare ikke nået til Danmark endnu. Men det kommer:

Professor Jane Plant advarer mod at spise og drikke mælkeprodukter i bogen "Dit liv i dine hænder" (www.saxo.com)

Jane Plant er internationalt anerkendt forsker og - til alt held for alle os andre - helbredt for brystkræft blandt andet ved at droppe mælkeprodukter.

Hvorfor? Fordi hun nu kan fortælle dig og mig og hele verden, hvorfor hun mener, mælk er en rigtig, rigtig dårlig ide at drikke.

Hun skriver i bogens kapitel om mælkeprodukter:

 • En stigende mængde videnskabelige undersøgelser viser, at komælk ikke er det vidunderlige fødemiddel, som mejeriindustrien vil have os til at tro. Forskerne forbinder faktisk indtagelse af komælk med en lang række sygdomme blandt mennesker.
 • Mælk er en af de mest almindelige årsager til fødevareallergi. Det er den mest almindelige årsag til allergi hos spædbørn, og protein fra komælk er hyppigt en medvirkende årsag til eksem, astma og migræne.
 • Åndedrætsproblemer, mundsår, hudproblemer og andre mere eller mindre tydelige allergiske tilstande kan være forårsaget af mælkeprodukter. Mere end 70 % af verdens befolkning er ude af stand til at fordøje mælkesukker, laktose.
 • Jeg anbefaler fortsat, at kvinder, der vil forebygge eller behandle bryst - og æggestokkræft, og mænd, der vil undgå bryst-, prostata- og testikelkræft HELT UDELADER ALLE FORMER FOR MÆLKEPRODUKTER i kosten...."

Knus 

Ninka

 

Hun har gravet dybt i al tilgængelig forskning.

 

Kommentarer (36)

 1. Figen Kirkan på 14.12.2011
  Jeg kommer fra tyrkiet, i tyrkiet selv de der ikke har en skole gang ved at mælk give allergier mellem øres betandelser osv. Her i landetet skal vi få det ved er nogen vi er blevet så lam at vi en gang lægge mærke til når et barn regere negativ på mælk, vi skal endu en gang til høre fra en forfatter af kerne sund familie som også er intresseret i at sælge os noget.
 2. Sabine Skovø-Brandt på 29.05.2008
  Jeg vil gerne kommentere på sidste indlæg, og hentyde til, at alle hidtige videnskabelige "beviser" på det positive i at indtage mælk er stærkt fordrejede og netop, som i tilfælde med bilindustrien som Casper Mayland hentydede til, kun inddrager de konklusioner der hjælper dem i deres påstand og ofte er foretaget af mælkeindustrien selv, eller af folk der er under indflydelse af den. Hvilket altså hvis du spørger mig må siges at være en rimelig utilregnelig kilde. Og så er forfatteren af denne bog, Jane Plant, langt fra ene om sin holdning og sit perspektiv - og at bogen her bliver nævnt er jo kun ment som en anbefalet læsning til alle de, som stadig tvivler på mælken som værende en skurk. (Meget naturlig holdning da vi alle er blevet opfostret med sætningen "Drik din mælk hvis du vil være stor og stærk!") Et andet meget sigende eksempel er imidlertid, at vi danskere er et af de folkefærd i verden med højeste antal af forekomster af osteoporose. Vi er også et af de folkefærd i verden som drikker mest mælk... Derved er hovedårsagen nr 1 for at drikke mælk til at starte med - nemlig stærke, sunde knogler - skudt godt i jorden. Du er selvfølgelig i din gode ret til din mening og den skal jeg slet ikke pille ved. Og vi er helt enige mht til et ønske om nuancerede debatter, da disse er langt mere produktive end hvis vi alle bare sad og gav hinanden ret. Men ligesom jeg ikke synes at en debat omkring det dårlige ved indtagelsen af hårde stoffer nødvendigvis bør være særlig nuanceret - vi kan allesammen godt blive enige om, at det er tæmmeligt øv - synes jeg heller ikke at debatten om mælk bør være det. (det var IKKE en sammenligning af mælk og hårde stoffer, men et billede på to forskellige ting, hvoraf ingen efter min, og mange andres mening, ikke gør noget godt for kroppen.) Mælkedebatten er selvfølgelig mere kontroversiel, men jeg er fast overbevist om, at med alle de videnskabelige beviser vi har på de skadelige følgevirkninger af indtagelsen af mælk, vil vi i fremtiden have endnu flere beviser på dette og følgeligt en fælles anerkendelse af, at komælk, ernæringsmæssigt set, er ren øv.

  Fodnote med personlige erfaringer: Jeg er i en voksen alder langt om længe sluppet af med acne og mellemørebetændelse ved 99% at udelukke mælk og mælkeprodukter fra kosten.

  Hav en dejlig dag -

  Sabine
 3. Casper Mayland på 28.05.2008
  Hej Kernesund -

  Jeg har lige en kommentar til bogen af Jane Plant - Eller rettere end lille tanke omkring den fremhævning af bogen.

  Det er meget fint at du nu endelig finder en bog/forsker der understøtte din holdning omkring fravalg af mælk og gluten. Men hvad så med alle de andre forskere der stadig siger det modsatte. Kan en modsat rettet undersøgelse virkelig gøre alle andre undersøgelser falsificerbare?
  Man kan sidestille det med bilindustrien - der også kun griber fat om de forskere der påstår at global opvarmning og udledning af co2 ikke hænger sammen, men udelader at anvende de kritiske forskere.

  Jeg er egentlig bare ked af at debatten ikke kan være mere nuanceret - Hvilket bestemt også gælder fra mælkeproducenternes side..
 4. Rikke Nissen på 20.05.2008
  Hej

  Vil lige fortælle min historie. Fik brystkræft Juli 2006, 33 år gammel, ingen spredning til lymfer og fik kemobehandling. Desværre 14 måneder efter var kræften tilbage i lymferne. Jeg fandt tilfældigvis bogen af Jane Plant "Dit liv i dine hænder" og har levet efter hendes normer siden min 2. diagnose. Nu efter 3 omgange kemo er min kræft forsvundet - og jeg tør aldrig mere drikke eller spise mælkeprodukter (alle slags), om så det er i brød, chokolade mm. Tro ikke at ved at droppe mælkeprodukter du vil lide af knogleskørhed, os i vesten som spiser mest mælkeprodukter har faktisk den højeste rate af knogleskørhed - kina den laveste både hvad angår knogleskørhed og brystkræft - OG DE DRIKKE IKKE MÆLK DA DET KUN ER BEREGNET TIL SPÆDBØRN OG KALVE. Alt sammen dokumenteret rigtig godt i bogen af Jane Plant.
 5. Henriette Reitz Rubæk Jørgensen på 17.05.2008
  Hej:0)

  Hvis der er mælk i bagværk, skal man så også lad være med at give det til børnene, hvis de ellers er mælkefri?
  Det er måske et dumt spørgsmål, men ikke desto mindre vil jeg gerne vide det....;0)

  Henriette
 6. Jette Amorsen på 15.05.2008
  Kan se jeg har skrevet læge. Mener selvfølgelig forsker...
  Sad og læste lidt løst i bogen her til formiddags og det er faktisk ganske skræmmende læsning :0(
  Og når man tænker over det, er det faktisk rigtig klamt med mælk, da det jo faktisk er beregnet til kalve (eller små nuttede gedekid hvis vi snakker om gedemælk). Det er faktisk lige så bizart som hvis jeg malkede mine egne bryster for mælk, og serverede det for min kat (som i øvrigt heller ikke må få andet mælk). Den eneste forskel er bare at denne bizare vane er blevet helt normal og derfor ikke længere anses for bizar, men tværtimod sund...
 7. Jette Amorsen på 14.05.2008
  Jeg har lige købt hendes (Jane Plant) bog i dag. Glæder mig til at få den læst og samtidig vise min kæreste dokumentation for at det ikke er rent galskab det jeg har gang i ;0) Ej, det ved han godt, men når man tilmed har en læge på sin side er det jo bare endnu bedre.
  Nu har jeg aldrig selv været den store mælke-junkie og kunne i min barndom faktisk slet ikke fordrage mælk, men "lærte" som voksen at drikke denne "sunde" drik, fordi det skulle man jo... Skolesundhedsplejesken havde endda sagt til min mor at hun skulle tvinge mig til at drikke mælk, da jeg ellers ville blive alvorligt syg (men min mor lyttede heldigvis ikke på hende). Temmeligt ironisk, ik\'?! Nå, men det har ihvertfald ikke været noget problem at ligge mælken på hylden. Men osten... Tror bestemt Sebastians ostesang er skrevet med mig i tankerne ;0) Men den har jeg altså også sagt farvel til i kernesundhedens navn.

  Tak for en hyggelig dag i DGI-byen.

  Knus Jette
 8. Jan Goth på 12.05.2008
  Der er bare så mange mennesker der ikke ved hvad der skal til for at få et perfekt liv/helbred uden søvnproblemer, mangel på energi, de sædvanlige 2 årlige influenzaer incl. et par måneders hoste, slim snot, hovedpine, ja selv søvn i øjnene forsvinder(har I lagt mærke til det).
  Et liv hvor man kan blive helt i tvivl om, man overhovedet har en mave fordi man aldrig har ondt i den og hvor det nærmest føles som en tarmskylning hver gang man besøger toilettet.
  Kort sagt et liv i fuld harmoni uden nogen former for bivirkninger.
  Og så bliver man bare så varm i hjertet når man ser på sin lille søn på 3 måneder der tilbragte 9 måneder i en kernesund mor. Han smiler hele tiden når ikke han sover, og brokker sig kun når han er sulten og skal skiftes.
  Jeg startede med at udrense i næsten 3 måneder og har været kernesund i 1 år.
 9. Henriette Reitz Rubæk Jørgensen på 12.05.2008
  Hej Maja.

  Tusind tak;0)
  Allerede nu kan jeg se, ud fra det du skriver, at jeg giver hende det rigtige, altså god, nærende alsidig kost. Jeg vil finde bogen og få hejmskaffet den til mit "Kernesunde" bibliotek.
  Tak for hjælpen, solskins hilsner fra mig
 10. Maja A på 11.05.2008
  Hej Henriette

  Det er altid svært at sikre om man får nok af det hele - hvad enten man drikker mælk eller ej. Jeg vil dog rigtig gerne anbefale dig en bog, som jeg selv har købt og har brugt gentagne gange som opslagsbog. Det er "Klar besked om vitaminer og mineraler" af Henrik Dilling. Der er et afsnit om hvert vitamin og mineral, hvor man blandt andet kan se fakta, hvorfor vi skal have det, bivirkninger og hvor det findes.

  Under B2-vitamin står fx:
  "B2-vitamin findes i ølgær, myseost og andre oste, mælkeprodukter, mandler, rå torskerogn, hvedekim, æggeblomme, dild, hirse, i diverse nødder, bønner, frø og kerner, i gedemælk og i magert kød og fisk, i grahamsmel og rug, brune ris og majs samt adskillige grøntsager og frugt" (citat fra bogen)

  Det plejer at være sådan, at de fødevarer, der står først, er dem, der indeholder mest af vitaminet. Det, jeg bruger bogen til, er, at jeg så slår op under fx B2 vitamin og ser, om jeg spiser nogle af de fødevarer. Så i dit tilfælde kunne du fx tænke på om din datter får mandler, nødder og kerner, hirse, fisk og kød mm?! Ud fra dette kan man så forsøge at danne sig et overblik over, om man mon får nok.... Ellers kan man jo begynde at spise lidt mere af fødevarerne.

  Håber du kan bruge det til noget!
 11. Henriette Reitz Rubæk Jørgensen på 11.05.2008
  Hej.

  Bare et hurtigt spørgsmål; Hvordan sikrer jeg mig, min datter får nok af det "hele", når hun ikke får mælk?
  Jeg læste bl.a. om Riboflavin ( vitamin B2). Hun får Mælkemineral, 4 piller, og jeg forsøger at få så varieret en kostr i hende som muligt. Hun er 13mdr. og ikke så kræsen, men det kan jo hurtigt komme;0)

  Henriette
 12. Maja A på 11.05.2008
  Hej alle sammen

  Håber der er nogle, der kan hjælpe.

  Hvor finder man sukkerfri chokolade som OGSÅ er med 70 % kakao... Jeg har simpelthen ledt og ledt - findes det overhovedet? Og hvad for et mærke skal jeg lede efter?

  Derudover vil jeg gerne spørge om, der er nogen der ved, om der skal mere chokolade i "Fluffy chokoladebund"? da jeg lavede dem, var det nemlig som om de ikke hang ordentlig sammen med de 200 g chokolade....
 13. Camilla Sørensen på 09.05.2008
  Hej Ninka og Morten,

  Jeg vil lige sige mange tak for Kernesund familiemad - jeg elsker den!
  Jeg må bare skrive til jer, for jeg synes I er så seje. Hver gang i er på tv, er I rolige og fattede og i formår altid at komme ud med jeres budskabet.
  Jeg forstår stadig ikke hvordan man kan være proffessor i human ernæring, tale om sundhed når man står og skærer i hvidt brød. Come on! Alle ved sku da at hvidt brød ikke er sundt og heller ikke selvom man smører pesto på....

  Jeg håber i er gode til at holde sammen og støtte hinanden i denne tid, som helt sikkert ikke er nem for jer. I har min fulde støtte, for jeg har
  oplevet glæden ved at være kernesund og det kan en brødspisende proffessor eller Arne A overhovedet ikke rokke ved.

  Forresten har jeg levet uden mælk hele mit liv, jeg synes det lugtede af ko og kunne ikke lide det, og i min familie har det aldrig været livsvigtigt at få mælk. I folkeskolen har jeg heller aldrig fået mælk og mig bekendt har
  jeg ikke taget skade:0) Jeg fatter simpelthen slet ikke denne drama der er omkring mælk.

  Min pointe er vist bare at i har min fulde støtte og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste.

  Mange kærlige kernesunde hilsner
  Camilla (fra bloggen)
 14. Inge Gammelgaard på 09.05.2008
  Hej alle kernesunde i Danmark!
  Jeg vil som alle I andre tilslutte mig den store opbakning omkring Ninka og Thorbjørg. Jeg er selv kostvejleder, og møder tit mennesker der er i tvivl om, hvad de skal tro på, på grund af modstridende udsagn fra medierne og det vi siger og tror på. Men det er vigtigt at stå sammen - os der ved hvad der virker! Jeg tror meget af det professorerene siger, har så utrolig meget med penge at gøre!!! De er simpelthen betalt for at sige det de gør. Iøvrigt synes jeg også at de nedvurderer os "dødelige" forældre. De tror jo at vi ikke kan tænke eller tage ansvar selv. Iøvrigt er det utroligt at medierne altid tager fat i de samme "lærde". Hvorfor taler de ikke med f.eks. Steen Stender, som Ninka refererer til. Nå men det var lige lidt fra mig.
  Jeg har desuden et spørgsmål til jer forældre der bruger Fidesan salve istedet for hormoncreme. Hvilke erfaringer har I? Virker det??? Har søgt efter en beskrivelse, men der er ikke rigtig noget at finde på nettet. Jeg har selv små tørre pletter (kun på arme og ben) der klør og min datter på 16 har ofte lidt eksem i knæhaserne og på armene som dukker op helt umotiveret. (på trods af kernesund mad!). Meeeeen, men man kan altså heller ikke altid helt vide med de teenagere og deres kostvaner!!!! De trodser såmænd af og til, lige som dengang....Det er faktisk cirka lige så svært med dem indimellem, som med de kære små.
  Hav en herlig Pinse alle sammen.
  Inge
 15. Caroline Gormsen på 09.05.2008
  Hej Ninka.

  Har lige set indslaget fra nyhederne, hvor du er i debat med kvinden fra sundhedsstyrelsen.

  Du gør det så godt. Al min ros og støtte til dig.

  Caroline
 16. mai ankerstjerne på 09.05.2008
  Vi har også kittet mælk hjemme hos os, jeg har en datter på 7 og en søn på 15....Min datters eksem er forsvundet bland mange andre positive effekter!!! I tirsdags havde min store søn (som er meget imod at undvære sin mælk) købt koldskål og kammerjunkere, og det havde de så spist da de kom hjem fra skole. Nu har min datter eksem så hun ligner en psoreasispatient og min søn har bumser!!! Men de elsker jo deres forbandede koldskål, er der nogen der har en ide til hvordan de kan laves på kernesund vis???
  Tak for masser af inspiration her på sitet.
 17. Tina Vang på 09.05.2008
  Hejsa !
  Nu er jeg blevet i tvivl igen... Vi har taget den fiskeolie, der blev anbefalet i den første bog - Arctic Cod Liver Oil - men den er langt fra billig at tage, når man er en familie på 5. Faktisk løber det op i ca. 800 kr. om måneden bare for fiskeolie.
  Så jeg har været ved at kigge på alternative muligheder og har især kigget på Eskimo-3 og Eye Q.

  Men når jeg ser på indholdet af EPA og DHA samt det samlede Omega 3 indhold, så er der jo en enorm forskel. Og der er langt mest i den, vi tager nu.

  Så som sagt er jeg nu i tvivl. Hvad vælger I andre ? Og hvorfor ?

  Knus Tina
 18. anemona Pedersen på 08.05.2008
  Kære Ninka

  Jeg synes det er fantastisk alt det du har sat i gang for din familie, min familie og alle andre familier, som mærker hvad det vil sige at leve uden mælkeprodukter! Du svarer godt for din sag -som også er min sag. Du har min fulde opbakning. Fortsæt som du er.

  Mange tanker herfra.
 19. Marlene Bundgaard på 08.05.2008
  Arrowroot er et fintmalet, hvidt mel udvundet af bestemte tropiske planters rodknolde. Det vegetabilske stivelsesmiddel udrøres i lidt vand før brug. Anvendes især i desserter.

  Jeg fandt det i Helsehjørnet i Ålborg, på Niels Ebbesebs gade. På glasset står der KUZU.


 20. Rikke W på 08.05.2008
  hej Tina.
  Nej jeg har ikke brugt arrowrot, har ikke fundet det endnu, og ved egentlig heller ikke hvad det er. jeg har puttet lille smule ekstra rismel i gik udfra at det var en tør indgridiens.

  hilsen Rikke
 21. Tina Vang på 08.05.2008
  Hej Winnie !

  Brugte du så samme mængde flager som opskriften siger om den hele hirse ? Og koger du dem op ? Jeg har nemlig ikke boghvedeflager (som Rikke også putter i) hjemme, så det ville være fint at kunne nøjes med hirseflager.

  Ved godt, at jeg er bøvlet, men målet er at bage 4xportionen fra bogen, for ellers skal jeg bage hver 3.-4. dag for at følge med.
 22. Winnie G. på 08.05.2008
  Ang- bollerne. Jeg bagte dem i går med hirseflager og uden arrowroot. De er MEGA gode ;-) Mums!
 23. Tina Vang på 08.05.2008
  Hej Rikke !

  Det er i hvert fald værd at prøve, for min mellemste vil ikke spise andet end bollerne, og den ældste er allerede ved at blive træt af solsikkebrødet. At de bliver lidt flade, er faktisk helt fint, for så er de lettere at få plads til i madpakken.
  Bager du med Arrowroot ?

  Mange hilsner
  Tina
 24. Rikke W på 08.05.2008
  Hej Tina
  Ja det kunne jeg jo godt have skrevet.
  Jeg har bagt dem 4 gange og det er først idag at de er blevet fyldige. Det jeg gjorde anderledes var at jeg rørte dejen meget mere end jeg plejer. Læste det på en hjemmeside, at kunsten i glutenfri bagning, er at det skal røres meget mere end alm dej. Ved ikke om det er sandt. ( men de bliver jo ikke luftige som hvede boller.
  Så det kommer vel an på hvor kræsen du er med hvor høje bollerne skal være, jeg og mine børn spiste dem fint. Så prøv bare ad.

  hilsen Rikke.
 25. Tina Vang på 08.05.2008
  Tak for dit hurtige svar, Rikke.
  Det foruroliger mig dog en del, for jeg synes ikke, at bollerne bliver luftige, og de er heller ikke så lette at forme i forvejen. Så jeg bliver noget i tvivl, om det kan svare sig for mig at bage dem så.
  Bruger du Arrowroot i ? For det har jeg nemlig slet ikke kunnet skaffe, og jeg har tænkt på, om det har været årsagen til, at bollerne fx. ikke hæver noget særligt.
 26. Rikke W på 08.05.2008
  hej Tina
  Jeg har også på et tidspunkt haft problemer med at få fat i hel hirse. Jeg brugte i stedet boghvede flager og hirseflager blandet sammen. Bollerne bliver ikke lige så luftige som med den hele hirse, men smager udemærket.
  Jeg kogte boghvede lfager til en slags grød. og puttede hirseflagerne i. Jeg brugte vist det samme vægt forhold som den hele hirse men kan ikke huske det. Men de er lidt svære at forme, end med hel hirse.
  Håber du kan bruge det til noget.

  hilsen Rikke.
 27. Tina Vang på 08.05.2008
  Hejsa Ninka og I andre kloge og kernesunde folk !

  På den forrige blog har jeg skrevet noget om, hvorfor jeg støtte fuldstændigt op om denne levevis.

  Men jeg har et meget vigtigt spørgsmål vedr. bagning af de glutenfri boller, som jeg simpelthen skal have bagt idag. Kan jeg erstatte den hele hirse med noget andet ? Og i så fald med hvad og hvor meget ?

  Knus Tina
 28. Sofie Rygård på 08.05.2008
  Tak Tine! :)
 29. Tine B på 08.05.2008
  Siden om komælk hedder: http://www.bruuntechen.dk/
 30. Kristin Laursen på 08.05.2008
  Hej Anja,

  Jeg fik netop Sund Nu\'s nyhedsbrev her til morgen og de sælger cøliaki priktesten:
  http://www.mamut.net/sundnu/shop/

  Knus
  Kristin
 31. Sofie Rygård på 08.05.2008
  Hej Anja,

  den side du har skrevet (komælk.dk) findes vist ikkeHar du mon skrevet forkert? - vil MEGET gerne se Arnes udsagn IMOD mælk!!:)
 32. Katja Perregaard på 08.05.2008
  Hej Ninka og Morten...

  LOVEN OM TILTRÆKNING....

  Nu ved jeg jo, at I er store tilhængere af loven om tiltrækning ligesom jeg selv :-)

  Kunne forestille mig, at nogle vil sidde og tænke, at I selv er skyld i den her hetz for I har selv tiltrukket den.

  Jeg tror på, at den her negative kritik/hetz vil føre en masse positivt med sig i kølvandet.

  Jeg "priser" hetzen velkommen og tror på, at mange vil få åbnet deres øjne for Jeres budskab.... Nemlig at mærke efter på egen krop - at lytte indad. Jeg ved også godt, at mange vil rynke på næsen og holde i hånd med Arne Astrup og hans slæng. (Men dem om det...)

  Så ja, I har "tiltrukket" denne hetz og selvom det koster Jer slag og tårer, så er og vil den positive gevinst blive stor - nemlig flere kernesunde børn og voksne (og dyr).

  Det kan man jo allerede se her på bloggen... Flere kommer med :-)

  Et lille citat:

  "When your heart speaks - take good notes."

  Tusinde positive tanker og smil
  Katja


 33. Rikke W på 08.05.2008
  Hej Ninka og Morten.
  Tusind tak fordi i er dem i er. Jeg er på hele kernesunds vegne ked af al den kritik det har fået, og jeg håber ikke at det får folk til at holde sig fra at bruge de fantastiske råd i kommer med i jeres bog.
  Jeg har været spændt på om familien ville ændre deres positvie holdning og opbakning, pg.a den hetz der har været i medierne. Men fortsat stor positiv opbakning fra alle rundt om os. De så hvad sundhedsstyrelsen og fødevarestyrelsen, læger og sundhedsplejerskers råd betød for min yngste datter, hvor dårligt hun havde det. De kan alle se den fantastiske forandring hun er ved at gennemgå, og som de siger det er overbevisning nok for dem.
  Jeg mærker selv efter at have smidt sukker mælk og gluten dagligt de store forandringer der sker. Jeg taber mig, jeg har meget energi, jeg har ikke længere bihule betændelse, jeg slimer ikke til alle vegne. Mit humør er meget mere stabilt glad og overskud. jeg elsker min motion min gode varierede kost.

  Håber at alle tvivler giver sig selv den mulighed at læse bogen og se, at det er umuligt at blive fejlernæret hvis man følger de råd, og det ikke er slankekost til børn, med mindre det er det børnene har brug for .

  Så bliv ved at slås for de kernesunde principper, for vi er så mange der har så meget glæde af det.

  Som min datter på 4 år sagde da hun sad med sin "jordbæris" smoothi : mor det her er kærlighed ! Hun elsker sin kernesunde kost, fordi det hjælper hende så meget.

  Kæmpe opbakning og knus fra

  Rikke 34. Signe Buhl på 08.05.2008
  Hej Ninka

  Du har min fulde støtte...selvom jeg ikke har været kernesund så længe, så kan jeg allerede mærke forskel... og såer jeg ligeglad med hvad Arne siger...

  Har lige et spørgsmål angående protein pulver... Kan det tåle at man bager det i brød/kager? kan det tåle at blive frossen til is?

  Hilsen Signe
 35. Anja I på 08.05.2008
  Hej Ninka og alle andre.

  Jeg følger også spændt med i diskussionen om mælken også fordi jeg på egen krop har mærket en kæmpe forskel ved at undlade den. Hvis jeg havde gjort det for mange år siden ville jeg ikke som 37 årig stadig have bumser som en anden teenager. Nu har jeg droppet mælken (og tro mig det var faktisk ikke ret meget jeg fik) og nu er min hud bare så fin :o)
  Nå, men i min søgen rundt faldt jeg over noget ret morsom. På komælk.dk er der citater hvor Arne A tale IMOD mælken. Ja du læser rigtigt... Jeg har nok selv læst det 10 gange for nu er være helt sikker inden jeg lagde det ud her.

  Hilsen Anja
 36. Camilla Kærgård på 08.05.2008
  Hvordan er det mht gedemælk?? Er det ok at spise og drikke produkter lavet på gedemælk?

  Camilla

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.