Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Billeder. Historier. Kopier sæsones vildeste vægttab med mere mad og mindre træning

Hvis du kæmper med vægt, mad, energi, humør, søvn, hormoner, omgivelser og stress, er du IKKE alene. Og der ER noget, du kan gøre. Du er ligesom Jette, Liv, Line, Lotte, Julie Kristine, Tessa....SÅ. Hvad GJORDE disse kvinder for at komme af med appelsinhud, søvnløshed, stress, invaliderende stofskifte symptomer og henholdsvis 10 kg, 20 kg og 36 centimeters overvægt? På 12 uger? Det fortæller de dig i dag.

Men det første, de gjorde, var at deltage på Detox Dig Smuk forløbet, som lukker for optagelse i morgen. derfor svarer jeg på alle spørgsmål om detox under min video.

Forvandlede detox pigers bedste tip til dig:

Liv: Sådan tabte jeg 36 centimeter og fik livet tilbage

Sådan efterligner du Liv:
Eksem, stress, overvægt og depression hænger sammen med inflammation i kroppen, svagt immunforsvar og ophobede giftstoffer. de fleste af de symptomer, Liv havde er MEGET almindelige tegn på, at kroppen ANGRIBER sig selv. Det kaldes en autoimmun reaktion.

Årsag:
Forkert kost i forhold til din type, stress, for få gode tarmbakterier, for mange toxiner i miljø og mad og et liv ude af kontakt med naturens årstider, cyklus og rytme.Vidste du, at depression ofte er kostrelateret? Inflammation (som starter med forkert kost) er kædet sammen med flere og flere både fysiske og psykiske symptomer. Læs mere her.

Gør dette:
Opbyg fordøjelsessystemet med probiotika og undgå alle former for mælkeprodukter, kornprodukter, stivelse, sukker og frugt. Dette vil nemlig fremme den inflammation, der giver overvægt, eksem og stress. Alle former for afkobling og ro og masser af NYDELSE i livet vil hjælpe.

Spis mad, der er valgt med omhu og kærlighed - ægte, uforarbejdet stenaldermad (kød, vildt, æg, fisk, fedt, nødder og grøntsager hovedsagelig til alle måltider.) Tilmeld dig forløbet, der starter i morgen og lær at leve og spise efter din Detox Type

Du kan læse meget mere om Livs Forvandling på hendes forrygende forvandlingsblog HER.

 

Christina: -10 kilo og kom smerterne til livs. 

Sådan efterligner du Christina

Stress og smerter hænger sammen med kamp-flugt tilstande i kroppen. Stress hormonet Kortisol er noget af en bisse, og der er kortisol ud over det hele, når man har udsat sig selv for for hårdt pres.

Følelsesmæssigt, arbejdsmæssigt, med moderne livsstil, for mange toxiner og for meget elektronisk forurening. Kortisol i overdoser giver skader, smerter, søvnløshed, stress, vægtproblemer. Kortisol stjæler kønshormoner (så man bliver hidsig og bitchy.) Det er meget vigtigt, at hormonerne nulstilles OPPEFRA ved at balancere i hjernen og hypothalamus. For nogen tager GENOPBYGNINGEN lang tid, før der kommer gang i de juicy sex-hormoner og fedtforbrændingen igen. 

Sådan gør du:
Denne type skal spise meget og træne meget lidt. Alle former for ekstremitet vil forstærke kortisol-binyre problemerne. Tænk genopbygning og påfyldning før fedttab og afgiftning. Du skal faktisk forestille dig, at din krop har det, som om du har været udsat for et trafikuheld.
Alle mekanismer er indtillet på overlevelse, og så længe du er her, slipper kroppen intet fedt, fordøjelsen er sløv og afgiftningen halter. derfor skal du smide din vægt ud, fokusere på masser af god mad, stenalder detox mad med sunde fedtsyrer, smær, avokado, nødder, kød, fisk, vildt, æg og grøntsager samt low carb stenalder guf og kager. At sulte sig og træne hårdt vil KUN gøre problemerne værre.

 

Binyretypen: 20 kilo mindre på 12 uger

Årsager og baggrund for den mest almindelige detox types problemer:
Denne detox type (og den stofskifte healende detox type) er de to mest almindelige typer på detox. De oplever træthed, irritation, overvægt, humørsvingninger og søvnløshed, fordi de er stressede på celleplan og sjæleligt. jeg føler, at det er en type, der viser os alle, at moderne kvinder ikke kan tåle det pres, vores biologi udsættes for i længden. Vi er ikke skabt som mænd hormonelt. Vi går ned på at være i præstation og kontrol hele tiden. Vi kan ikke tåle både at præstere på job, derhjemme og socialt. Det handler om, at vi er blevet for maskuline i vores livsstil. Og det er kroppens tegn til, at der er brug for mere ro, nydelse, afkobling, stilhed, natur, nærvær. Og denne type skal spise og træne på en helt bestemt måde, for at få det bedre.


Sådan gør du:
Kodeordet for denne type er: SLIP KONTROLLEN. det er direkte skadeligt for denne type at træne crossfitt, løbe langt, faste, leve vegansk eller af juice og at leve af frugt eller fedtfattigt. Hjernen er helt ude af balance, og denne type er mest skadet af os alle af det BIOLOGISKE MISMATCH, som moderne kvinder oplever. Vi er skabt til at stå op med solen og gå i seng med solen. vi er skabt til at følge døgnets rytmer, til at spise den mad, der er til rådighed i naturen omkring os på den pågældende årstid og vi er skabt til lige så meget restitution som præstation. Denne type har virkelig brug for hjælp på www.detoxdigsmuk.dk

Lotte: Ikke længere invalideret af lavt stofskifte

Sådan efterligner du Lotte:

Den stofskifte healende detox type har ofte svært ved at tabe sig, mister håret og sexlyst, bliver deprimerede, kan ikke tage sig sammen og har INGEN energi. De kan også opleve store problemer med vitaliteten, og føler, at de ældes hurtigere og får appelsinhud på kroppen. De mangler ofte hårvækst i den yderste del af brynet. Og deres hår er tørt og hø-agtigt. De fryser ofte. Her går de så til lægen, som enten giver dem forkert medicin eller foreslår antidepressiva.

Lægen tilbyder hverken den mest moderne form for thyroid test eller nogen gode behandlingsmetoder. Men lavt stofskifte skyldes ofte autoimmune lidelser, fødevareintolerancer, mangel på helt bestemte mineraler og vitaminer og skal ALTID først forsøges kontrolleret med opbyggelse af fordøjelses-kanal, lever, nyrer, kost og nervesystem.


Sådan gør du:

Denne type har det med at multi taske, fordi de intet overblik har. De har svært ved (for ikke at sige, at det er umuligt) at gennemføre noget som helst uden hjælp, støtte, fokus og overblik. Så de vigtigste tips til denne type er: Bliv en AFSLUTTER. Når du vasker op, så GØR DET FÆRDIGT i stedet for liiige at tale i telefon, lukke hunden ud, give katten mad og smutte ind til vasketøjet på vejen. Det forstærker din overvældethed og dermed alle dine fysiske problemer. Den Stofskifte healende type skal spise anderledes end den kortisol-binyre helaende type, og der er specifikke kosttilskud, der er gode for typen.

Men det vigtigste for denne type er, at få HJÆLP til at blive en afslutter. for uden den hjælp bliver den livsstilsomlægning, der lykkedes så smukt for Lotte, virkelig svær at gennemføre.

 

Louise ændrede sit liv og fandt sig selv.


Sådan efterligner du Louises Forvandling:

Den her er faktisk ret let. Og alligevel er det noget, de fleste kvinder kæmper med inden detox. Det overdrevne hensyn til andre. Og tendensen til at overse, hvor fantastiske kvinder er. Jo mere, vi ofrer vores værdier, drømme, længsler i en lang udsættelses-maraton, jo mere ulidelige og bitre bliver vi som mennesker. Jo mere, vi sørger for at være vores EGEN fantastiske mor, der prioriterer sig selv FØRST og over alle andre, jo bedre mødre bliver vi. For hvor hyggelig er det lige, du er, når du hele ugen har udsat den gåtur alene, at sove alene, at få trænet eller bare sidde og glo uden at skulle FORHOLDE sig til nogens tegninger, mad, lortebleer eller andre behov?

Jo mere lækker, du gør dig for DIG SELV, jo mere du elsker med dig selv, jo mere magnetisk, uimodståelig og lækker en kæreste er du.

Jo mere, du respekterer og HANDLER på din krops behov her og nu, jo bedre bliver du til at forstå den. Og en krop, der bliver forstået, er en krop i balance. Og sådan en behøver ikke de årlige slankekure, den dyre coach eller terapeut eller healer til at reparere på skaderne.

det, Louise er blevet lækker og lykkelig af, er at LYTTE til sig selv, respektere sig selv og VÆLGE sig selv. Du kan jo starte med at respektere din krops allermest simple behov, så den kan genfinde tilliden til dig. Tis, når du skal tisse ( stedet for, når det passer ind i samtalen eller andre planer), sov, når du er træt, sig ja, når du mener ja og nej, når du mener nej. Spis, når du er sulten. drik, når du er tørstig. For let? Try me. Jeg vil gætte på, at du ikke har respekteret alle disse behov hver dag i denne uge?

Her er en anden detox søsters lykkelige numse-dans.

Lærke: Alt er forandret

Du kan læse meget mere om Lærkes liv før og efter Detox Dig Smuk på
hendes skønne blog HER.

Yara: Alle svar er indeni

Tessa: Fra appelsinhud til model røv

Sådan efterligner du Tessa:
Appelsinhud er ofte "stift", forkalket væv under huden og ophobede, brugte østrogener eller østrogenlignende stoffer. Detox dig smuk er kendt for at være det eneste forløb, hvor vi rent faktisk fjerner appelsinhud. Sådan gør vi, og noget af det, kan du selv hjælpe til med og gøre, andet skal du have hjælp til: 1: Vi genopbygger fordøjelses-systemet, så de brugte østrogener og toxiner ikke recirkuleres i systemet og skaber blokeret energi og væske - og fedt ophobning. 2: Vi styrker afgiftningen ved at mindske stress og dermed dæmpe de afgiftnings-blokerende mekanismer, som kortisol-overload giver. 3. Vi renser de brugte østrogener ud med fibre i vand hver dag. 4: Vi laver ældgamle kinesiske og indiske udrensningsteknikker, som fjerner appelsinhuden manuelt. 5. Vi spiser mad, der ikke giver appelsinhud. sukker, brød, alle former for stivelse og forarbejdet mad samt elendige olier og sødemidler er det værste for huden.


Hun fandt sig selv. Og fandt "hjem"

Så du Kristines smukke blog om et familieliv som detoxer? Hun var gæsteblogger hos mig i sommerferien. Hvis ikke, kan du gense den HER.

Line Sol fik et nyt liv og blev blogger...

 

Du kan også følge Line Sol på hendes fantastiske blog HER.

 

Meditationer for sundhed

Sådan efterligner du Dorthe
Søvnproblemer er meget udbredt blandt kvinder. Og det er de færreste, der ved, hvor meget guidede meditationer kan gøre. Ligesom kosten og din krotisol-melatonin-balance samt din livsstil og forgiftnings grad spiller en virkelig stor rolle. Dorthe bruger de meditatiner, der omkoder krop og sjæl (ny meditation hver uge), som vi har på Detox Dig Smuk. Jeg har valgt at bruge en af Danmarks dygtigste healere, Carsten Højgaard, fordi jeg selv bruger ham, når jeg skal i kontakt med mit livsformål, min sjæl og min spiritualitet. Og det er ikke småting, der sker med de kvinder, der hører dem. Både fysisk og psykisk. Men en af effekterne er forbedret søvn. Og du kan sagtens finde gode, guidede meditationer både som app og i boghandler. Men husk, at ægte, sund stenalder mad og et liv i respekt for, kontakt med og overensstemmelse med naturens rytmer, cyklus og årstider er det vigtigste skridt på vej mod en smuk, sund og udsovet krop.

Se min video og stil mig endelig dit spørgsmål her. Husk at holdet Detox Dig Smuk lukker for optagelse i morgen kloken 20.00, hvis der er flere pladser.

Ps. Min blog er nomineret som "danmarks bedste. Hvis du kan lide den, vil jeg ELSKE, at du stemmer på mig her.

Kommentarer (20)

  1. Anja Paarup på 04.09.2015
    Hej Ninka
    EJ :( har virkelig overvejet dit fantastiske detox forløb og bestemt mig for det er M iN vej :) også er det for sent, selvom det var indtil kl 20 iaften ØV ,
  2. Anja Paarup på 04.09.2015
    Hej Ninka
    EJ :( har virkelig overvejet dit fantastiske detox forløb og bestemt mig for det er M iN vej :) også er det for sent, selvom det var indtil kl 20 iaften ØV ,
  3. Dorte Uhd på 04.09.2015
    Hej Ninka

    Kan detox forløbet have en gavnlig effekt på galdesten? Hvis hvordan så ? Hvor stor en indsats kræver det at følge forløbet eller rettere sagt hvor meget tid kræver det ? Og er der stadigvæk pladser ?
    Kh Dorte
  4. Dorte Uhd på 04.09.2015
    Hej Ninka

    Kan detox forløbet have en gavnlig effekt på galdesten? Hvis hvordan så ? Hvor stor en indsats kræver det at følge forløbet eller rettere sagt hvor meget tid kræver det ? Og er der stadigvæk pladser ?
    Kh Dorte
  5. Ninka Mauritson på 04.09.2015
    Kære Karina og Birgit.

    Yes, man får opstrammende kosttilskuds guide på forløbet.

    Man kan følge med online uanset hvor i verden, man er.

    Alle de symptomer, der beskrives: genstridigt fedt, hedeture osv er der ufatteligt mange kvinder, der slipper af med på Detox.

    Ja, man får at vide hvad man skal spise ifølge sin detox type, men hele målet med forløbet er at blive uafhængig af kure, regler, kalorietælling en gang for alle ved at lære DIN krop at kende.
  6. Ninka Mauritson på 04.09.2015
    Kære Karina og Birgit.

    Yes, man får opstrammende kosttilskuds guide på forløbet.

    Man kan følge med online uanset hvor i verden, man er.

    Alle de symptomer, der beskrives: genstridigt fedt, hedeture osv er der ufatteligt mange kvinder, der slipper af med på Detox.

    Ja, man får at vide hvad man skal spise ifølge sin detox type, men hele målet med forløbet er at blive uafhængig af kure, regler, kalorietælling en gang for alle ved at lære DIN krop at kende.
  7. Karina Christensen på 04.09.2015
    Hejsa
    Får man også kosttilskud der strammer huden op under detoxdigsmuk forløbet?
    Kh Karina
  8. Karina Christensen på 04.09.2015
    Hejsa
    Får man også kosttilskud der strammer huden op under detoxdigsmuk forløbet?
    Kh Karina
  9. Birgit Nielsen på 04.09.2015
    Hej Ninka.

    Jeg havde egentlig sendt dette på mail, men fik intet svar, så jeg prøver her

    Tak for gratis mini kursus og indsigt i hvad et 12 ugers kursus kan give.


    Jeg har et par spørgsmål:

    Hvad er din erfaring med kvinder i overgangsalderen? Jeg er 56 og sveder helt vildt,  vågner med hovedpine eller migræne næsten hver morgen, sover af h.......til, har svært ved at falde i søvn pga uro hjertebanken. Tror du at disse symptomer evt kunne arbejdes væk?


    Hvis jeg tilmelder mig kursus med start i september,  hvad gør jeg så i den uge hvor jeg skal til Grækenland sidst i september?


    Når man spiser efter sin detoxtype,  får man så noget meget nøjagtigt materiale og vejledning i hvad jeg kan spise, hvor meget jeg kan spise, og på hvilke tidspunkter det forskellige skal spises?


    Jeg har lige tabt 10 kg ved at tælle kalorier og spise sundt, uden alt for meget kulhydrater og gluten. Men jeg kan ikke komme af med mit fedt på mave og lår.


    Vil forløbet også stramme mavehuden op?

    Mange hilsner
    Birgit
  10. Birgit Nielsen på 04.09.2015
    Hej Ninka.

    Jeg havde egentlig sendt dette på mail, men fik intet svar, så jeg prøver her

    Tak for gratis mini kursus og indsigt i hvad et 12 ugers kursus kan give.


    Jeg har et par spørgsmål:

    Hvad er din erfaring med kvinder i overgangsalderen? Jeg er 56 og sveder helt vildt,  vågner med hovedpine eller migræne næsten hver morgen, sover af h.......til, har svært ved at falde i søvn pga uro hjertebanken. Tror du at disse symptomer evt kunne arbejdes væk?


    Hvis jeg tilmelder mig kursus med start i september,  hvad gør jeg så i den uge hvor jeg skal til Grækenland sidst i september?


    Når man spiser efter sin detoxtype,  får man så noget meget nøjagtigt materiale og vejledning i hvad jeg kan spise, hvor meget jeg kan spise, og på hvilke tidspunkter det forskellige skal spises?


    Jeg har lige tabt 10 kg ved at tælle kalorier og spise sundt, uden alt for meget kulhydrater og gluten. Men jeg kan ikke komme af med mit fedt på mave og lår.


    Vil forløbet også stramme mavehuden op?

    Mange hilsner
    Birgit
  11. Karina Christensen på 04.09.2015
    Hej Ninka
    Tak for svar men syntes ikke der står noget om hvilken dagscreme du bruger til ansigtet?
    Kh Karina
  12. Karina Christensen på 04.09.2015
    Hej Ninka
    Tak for svar men syntes ikke der står noget om hvilken dagscreme du bruger til ansigtet?
    Kh Karina
  13. Ninka Mauritson på 03.09.2015
    Kære Nille:

    Jep, nyt forløb igen i januar.

    Kære Karina: Tjek min blog om detox guide til det gode liv efter ferien fra for nogle uger siden. Her er guide til mine detox skønhedsprodukter.

    Kære Linnea.
    Man taber sig kun, hvis man har lyst til det eller behov for det på Detox. Det er ikke et slankeforløb. Men en virkelig toptunet krop er bivirkningen ved et liv i kærlighed og dyb kontakt med kroppens signaler...

    Kys

    Ninka
  14. Ninka Mauritson på 03.09.2015
    Kære Nille:

    Jep, nyt forløb igen i januar.

    Kære Karina: Tjek min blog om detox guide til det gode liv efter ferien fra for nogle uger siden. Her er guide til mine detox skønhedsprodukter.

    Kære Linnea.
    Man taber sig kun, hvis man har lyst til det eller behov for det på Detox. Det er ikke et slankeforløb. Men en virkelig toptunet krop er bivirkningen ved et liv i kærlighed og dyb kontakt med kroppens signaler...

    Kys

    Ninka
  15. Nille Hastrup Jensen på 03.09.2015
    Kommer der et forløb i det nye år?? Jeg tror ikke jeg er klar til at starte endnu - ikke comitted nok :-/
  16. Nille Hastrup Jensen på 03.09.2015
    Kommer der et forløb i det nye år?? Jeg tror ikke jeg er klar til at starte endnu - ikke comitted nok :-/
  17. Karina Christensen på 03.09.2015
    Hejsa
    Lige et spørgsmål til din blog om kemifri hverdag.
    Hvilken ansigtscreme bruger du?
    Hvilken kan du anbefale mod rynker?
    Kh Karina
  18. Karina Christensen på 03.09.2015
    Hejsa
    Lige et spørgsmål til din blog om kemifri hverdag.
    Hvilken ansigtscreme bruger du?
    Hvilken kan du anbefale mod rynker?
    Kh Karina
  19. Linnea Larsen på 03.09.2015
    Dejligt at læse hvordan alle disse kvinder har ændret deres liv, fået mere kvalitet i livet og blevet mere tro mod sig selv. Men jeg må sige jeg synes nogle af de billeder du viser, er af kvinder der er blevet meget tynde. Kvinder der før detox ser ud til at have meget flotte kroppe. Taber alle sig på forløbet, eller er det dem der har fokus på vægttab der gør det?
  20. Linnea Larsen på 03.09.2015
    Dejligt at læse hvordan alle disse kvinder har ændret deres liv, fået mere kvalitet i livet og blevet mere tro mod sig selv. Men jeg må sige jeg synes nogle af de billeder du viser, er af kvinder der er blevet meget tynde. Kvinder der før detox ser ud til at have meget flotte kroppe. Taber alle sig på forløbet, eller er det dem der har fokus på vægttab der gør det?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.