Ninkas Detox - Detox dig slank
Sukkerfri søde sager

Opskrift + bevis: Sådan taber du dig OG spiser is hele sommeren

Charlottes efter-billede understreger mit budskab:
"Jeg kan ikke gøre dig lykkelig med mit slanke-program. Men jeg kan gøre dig slank ved at gøre dig lykkelig." 


Tab dig og spis is i sommerferien.
Der er 3 hemmelige grunde til, at de kernesunde piger spiser is hver uge i sommerferien. Og taber sig af at gøre det - imens de fleste andre danskere tager på af det.

 
Hemmelighed # 1: Booste dit stofskifte. Spis sødt strategisk. Og tit.

Hemmelighed # 2: Forløs følelser, der feder via nervesystem og hormoner.

Hemmelighed # 3: Snyd hjernen, stop selv-sabotage og slet mønstre med sjæle-arbejde, instinkt og gruppe-psykologi.


Charlotte prøvede (skeptisk) mit online hold i julen derhjemme sammen med 300 andre. Og tabte sig. Meget. Og så skete der noget rigtigt vildt, for hende, som jeg kom til at græde over. Hør lydfilen HER. Selvom hun spiste konfekt hver uge. Nu er det tid til at gentage succesen.  Jeg vil bevise, at du kan spise is og tabe dig i sommerferien, imens alle andre tager på.

Du kan høre en lydfil med Charlotte og samtidig blive skrevet op til nyt om holdet, der starter lige om lidt. Vi tæller dage nu...LYT HER


Her er et billede af Charlotte før og efter mit (snedige system) til inspiration. Når du melder dig på listen, hører du bare lydfilen og får et gratis webinar om min metode. Du kan altid droppe mig igen.

Charlottes yndlings opskrift på Kernesund Chokolade
men du kan også spise is på Store Slikdag på mine hold.

 

Choko Coffee Brud

• 1 dl. usødet kakao

• 25 g. øko. smør eller kokosolie

• 1 dl. usødet hasselnøddesmør

• 1/2 dl. hasselnødder

• 1 dl. kokos

• 1 tsk. instant kaffe

• Knsp. Stevia

Hasselnødder hakkes groft. Alle ingredienser, undtagen kokos, blandes sammen til en tyk masse. Kokos tilsættes indtil en tyk passende konsistens. Massen hældes ud på bagepapir, og stilles i fryseren i min. 30 minutter.
Serveres og nydes kold direkte fra fryseren.

 

PS: Jeg åbner snart for optagelse til sommer-holdet på Kernesund og Slank. Få besked HER. Mine piger spiser is, booster stofskifte og gennegår et holistisk forløb ligesom Charlottes. Hvad er din strategi i forhold til at blive eller forblive sund og sommerklar når sommerferien starter?

Kommentarer (9)

 1. ninka mauritson på 23.05.2013
  Hej Inge
  Tak for svar. Jeg har masser af kvinder over 46 på mine forløb. Det er bare de unge, der er mest modige i forhold til at stille sig op på billeder.
  Forstår godt din overvældethed i forhold til kosttilskud. de er nødvendige for at afgifte forsvarligt og smelte fedt. Men hvis du kun er til de mest basis kosttilskud, kan du se en blog om, hvilke du kan nøjes med HER: http://www.kernesundfamilie.dk/114/article/2270/1807/

  Det du beskriver: slap hud og fedt, der lever sit eget liv lyder som tab af ungdoms-hormoner. Og hvis du vil arbejde med det uden at bruge kosttilskud, så kan jeg anbefale dig at kigge nærmere på "hormonkoden" her:
  http://www.kernesundfamilie.dk/hormonkoden/

  Kærligst

  Ninka
 2. Inge G på 23.05.2013
  Hej Ninka,
  Jeg er 46.... vejer i den forstand ikke for meget er 1.70 og vejer 64 kg, men de der deller lever altså sit eget liv.... Jeg har deller de typiske steder på mave og lår. Og begyndende deller i på ryggen. Og alt er for nedadgående....:O)og kunne godt tåle en opstramning. Jeg får stor lyst til at begynde sund og slank forløbet når jeg ser de unge piger her på bloggen. (Er der overhovedet nogen der har gennemført forløbet og er kommet til at se så kanongodt ud, der er lige så gamle som mig)? Jeg var faktisk en af de mange som købte kittet ved juletid, men jeg faldt fra/gav op igen pga. alle de dyre kosttilskud der fulgte med. Kan man gennemføre uden dem? Og hvis ikke, hvilke vil du så anbefale som værende de vigtigste?
  Tak for en spændende blog:O)
  Inge
 3. ninka mauritson på 23.05.2013
  Kære Lotte
  Tusind tak for dit input. Det er en spændende tanke. Jeg har et andet syn på Charlottes krop før. Jeg har også en ande måde at se på fedt på, end dig, tror jeg.

  Jeg er så meget imod selv-pineri og pres og præstation. ISÆR når det gælder unge mennesker.
  MEN Fedt på kroppen har et VIGTIGT budskab, som vi ikke skal ignorere i hele den snak.

  Fedt på hofter og mave er meget almindeligt. Især hos unge og børn. vidner om cortisol - og insulinstress hormonelt i kroppen. Derfor er det ikke et sundshedstegn i min verden.

  Stress i kroppen (kamp-flugt-tilstand) hæmmer både immunforsvar, fedtforbrænding, stofskifte og hormon-balance.

  Spørgsmålet er så - skal vi slutte fred med det. Eller lytte til det budskab, som er i de (tabu-belagte) deller?

  Hvad hvis vi er tykke, fordi vi lever et for stresset liv i forhold til vores genetik og natur.

  Når jeg ser Charlottes krop før, så ser jeg en stresset krop ude af balance.
  Og når jeg lytter til hende og de gaver psykisk, hun har fået ud af at lytte til kroppens budskaber, så er jeg ikke i tvivl:
  Det handler ikke om skønhed. Det handler om kærlighed for Charlotte.

  Jeg ved godt, det er tabu-belagt. Men jeg har eftrhånden svært ved at se på deller uden at være nysgerrig på de følelser (undertrykte og overdrevne) der er gemt der...

  Sådan har jeg det.

  Kærligst, Ninka

 4. Lotte Plesner Kristensen på 17.05.2013
  Hej Ninka!
  Jeg kigger en gang imellem på dine blogs og bliver tit inspireret, men nogle gange er jeg også uenig med dine budskaber. Jeg må sige at, da jeg så det billede af Charlotte var min umiddelbare reaktion, at hun havde en smuk og dejlig krop før, jeg syntes ikke det er noget at tilstræbe eller opfordre til, at man skal være så tynd for, at være sommerflot, det handler om hvordan du bære din krop. Jeg syntes man skal passe på med de budskaber ift unge mennesker.
  Mvh Lotte Plesner.
 5. Lotte Plesner Kristensen på 17.05.2013
  Hej Ninka!
  Jeg kigger en gang imellem på dine blogs og bliver tit inspireret, men nogle gange er jeg også uenig med dine budskaber. Jeg må sige at, da jeg så det billede af Charlotte var min umiddelbare reaktion, at hun havde en smuk og dejlig krop før, jeg syntes ikke det er noget at tilstræbe eller opfordre til, at man skal være så tynd for, at være sommerflot, det handler om hvordan du bære din krop. Jeg syntes man skal passe på med de budskaber ift unge mennesker.
  Mvh Lotte Plesner.
 6. ninka mauritson på 17.05.2013
  Kære Natalia
  Tusind tak for dit vigtige input
  De piger, der er på Kernesund Systemet oplever, at kroppen selv finder den størrelse og form, som den har lyst til at have. For nogen er det meget slank og muskuløs.

  Vi elsker kroppen tilbage til harmoni og sundhed.
  Og det er muligt for alle at opleve en slank, stræk og muskuløs krop uden anstrengels eog afsavn. Men det er ikke alle, der har lyst til at opleve dette. Måske er du en af dem.

  Den vigtige pointe i at booste stofskiftet på den helt rigtige måde på det helt rigtige tidspunkt er at det faktisk får det op i gear, så det forbrænder mere.

  Mange oplever, at de med en ren stenalder kost sidder fast og ikke rykker sig, Hverken med fedt-forbrænding eller eller muskel-opbygning I(begge dele er med til at holde hormon-niveau sundt og holde os unge og energiske længe)

  Kjærligst, Ninka
 7. Natalia Valkner på 17.05.2013
  Hei
  Jeg forstår ikke helt. Hvorfor er det viktig å spise is og sjokolade uten å legge på seg. jeg spiser ikke disse produktene fordi jeg vet at det ikke er sunne for meg, det er ikke fordi jeg er redd for å legge på meg. Det å spise mettet fett og sukker er faktisk ikke bra for kroppen min. Jeg har ikke spist mettet fett og annen #godt# på noen år og savner det heller ikke. Jeg spiser det jeg ønsker av frukt, nøtter og grønnsaker og det er nok dette som gjør at jeg ikke savner det. Jeg synes Charlotte og de andre jentene du viser på bloggen din er veldig vakkre, men for meg så ser de veldig tynne ut.

  Big love from Bergen
 8. ninka mauritson på 17.05.2013
  Hej Cherie - hvor skønt at du stadig hænger på. Elsker de kernesunde, der har været med fra starten. Som gamle familiemedlemmer.

  Det gør mig både ondt og fortrøstningsfuld på dine vegne, at du er midt i en udfordrende tid.

  Skræmmende, udfordrende perioder kan være drænende. Men samtidig motiverende for at komme ud på nye veje. Og blive endnu bedre til at stå ved sig selv (og lære sig selv at kende)

  Det bedste, du kan gøre, er at klikke på linket ovenfor i bloggen, hvor du kommer til en side med lydfilen fra Charlotte.
  Her skriver du din email, og så er du den første, der får besked om optagelse på holdet.

  Prisen er ikke fastlagt, men den bliver totalt rimelig. Og der er som altid mulighed for at dele betalingen op i flere portioner...

  KNUS
  Ninka

 9. Cherie Pedersen på 17.05.2013
  Hej
  jeg har fulgt dig siden starten i tidernes morgen, men kom på afveje og har lige nu en svær tid, men ser lyset igen stille og roligt, jeg vil gerne høre lidt mere om den gruppe du har til sommerslank?
  Hvad skal det koste at få lov at deltage?

  Mange tak for de underskønne bøger- som jeg har alle af ;-)

  Rigtig god pinse til dig og din familie

  Mange venlige tanker fra
  Cherie

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.