Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Kærlighed og parforhold, Krop, tanker og følelser

Om venskab, jalousi, konkurrence og karma

"Hvor mange venner har du i dit liv, som samler dig op, når du er nede, elsker dig ubetinget og hepper på dig, når det går dig godt". Spørgsmålet kom fra en af de venner i mit liv, som jeg ærligt kan sige er det for mig, ser mig, støtter mig og hepper på mig. Og elsker mig for den, jeg er, fordi hun connectede med mig via hjertet fra første sekund. Selvom jeg kun har kendt hende i kort tid. Det var interessant at gøre det regnskab op i hovedet. Hvem havde aldrig skammet sig over mine avisforsider, ignoreret mig, når andre kritiserede eller følt jalousi eller en snert af konkurence i min omgangs-skreds. Det var ikke mange, jeg ærligt kunne sige det om. Udover Janet, Kirsten (som var med på turen) og min veninde Siska, som stod klar med mad og åbne arme og en seng til min søn og mig, da jeg kom hjem (og et par andre).

Grineflip, vin, gråd og dybde
Jeg er ikke meget til small-talk. Jeg elsker vildskab og dybde, mod, autencitet og ærlighed. Jeg fil så hatten passede i denne weekend med mine to veninder, Kirsten Stendevad og Janet Atwood, som er transformational leader og best-sælgende forfatter i USA med bogen "The Passion test". Jeg blev støtte og elsket for den, jeg er. Jeg fik healing på hotelværelset. jeg har grint så meget og så højt, at det var smertefuldt. Jeg har grædt med Janet og Kirsten - fordi vi lod os berøre i hjertet. Af hinanden. Af den musik, vi hørte (Til healings koncert med Deva Premal i Bruxelles). Jeg fik også spist for meget mad og drukket lidt for meget af den vin, jeg ellers aldrig rører. Og spist kager med gluten. Bare for at slå mig løs og få topmave og minde mig selv om, hvorfor jeg lever så sundt til daglig. Shit, hvor er det godt at slippe paraderne, hæmningerne, facaden og alle forbehold og bare dykke ned i livet hundrede procent. Hvornår har du sidst gjort det?

Karma, lykke-løgnen og ærlighed
Jeg har i denne weekend været sammen med kvinder, der har gennemgået massive udfordringer i livet (ligesom jeg selv og vildere end det) og er kommet rene og stærke ud på den anden side. Og det, disse to kvinder mindede mig om, er at livet er ups and downs. Nydelse er super vigtig, Og det er vigtigt at tænke rent og tage ansvar for, hvad du sender ud. Men det er ikke ALT, du kan påvirke med dine tanker, følelser og handlinger. Du kan vælge hvad du vil bruge de hårde oplevelser i livet til (springbrædt eller hammer i hovedet). Men du kan IKKE UNDGÅ AT LIVET ER KNOKLEN OG HÅRDT EN GANG IMELLEM.  Så lad være med at skamme dig, hvis du er syg, eller hvis dit barn er sygt eller du struggler med økonomien en gang imellem. Det er en del af livet. Og det betyder ikke, at du skal skamme dig over at være dårlig til at visualisere eller manifestere. Der er et aspekt, der hedder karma og skæbne. Og universet har sin plan, som nogen gange hverken virker logisk eller fair. Og som vi nogen gange først fatter meningen med ÅREVIS efter. Og som ingen affirmationer eller visualiseringer eller manifestations-teknik kan lave om på. DET blev jeg virkelig ydmyg over  denne weekend.

Forskel på at falde i og nyde den gyldne middelvej
Det som gør, at jeg kan drikke vin og spise chokolade en gang imellem uden at falde i og tage en masse kilo på og vende tilbage til mine sunde vaner, er min bevidsthed og min rutine. Det tager lang tid at nå dertil. Hvor lang tid og hvor meget bevidsthed det kræver at vide præcis hvor ofte du kan give den gas, uden sukkertrang og tilbagefald tager magten over fedt og humør og vilje, afslører jeg i et webinar, du kan høre gratis denne uge ud (så bliver det taget af igen). Du kan høre webinaret
HER. Du kan også bare melde dig på mit hold, som starter lige om lidt online med undervisning i 12 uger med The Best Of mine online kits, webinarer og coachings, så du kan få præcis det jeg og mine største succes-historier har lært imens du smelter fedt og renser ud derhjemme i ferien. Du reserverer din plads HER.


Ps: Jeg står ved mig selv, jeg kender min krop og dens behov. jeg har en søn, der elsker økologi og selv diger fra, hvis han ikke orker legeaftaler eller usund mad. Og en virkelig vidunderlig venskabskreds. Og et liv, jeg elsker. med de ups and downs, jeg har brug for, for at lære mg selv bedre at kende og blive på min livsvej. Mit livsformål. Hvad mangler du (hvis noget) for at nå dertil? Og støtter alle i dit liv dig lige nu? 

 

Kommentarer (4)

  1. ninka mauritson på 19.06.2013
    Kære Mille
    Det er en spændende tilgang du har til min livsvej og min passion. Igennem de 8 år, jeg har været i gang, er den tilgang i øvrigt dukket op med jævne mellemrum.

    Ofte fra mennesker som følger med og følger med på bloggen, på en måde der er mere dedikeret end nogen af de mest trofaste sundheds-fans. Blot med modsat fortegn.

    Jeg tolker det som fascination. Og lægger gerne side til selv-udforskning af skygger og sejle. Jeg har jo for længst fattet, at det ikke er mig, det handler om, men egen uudlevet storhed, når nogen ser lyset fra sig selv skinne igen og nærmest blænde udsynet, når de kigger på mig og elsker det, de ser.

    På samme måde giver jeg lorten tilbage til afsenderen, når han eller hun ser en forvrænget og uerkendt side i sig selv reflekteret i mig. Som så bliver til et monster med sorte intentioner, der hvor selv-erkendelsen kunne have udviklet og øget bevidstheden hos den enkelte.

    Knus

    Ninka
  2. Mille K på 13.06.2013
    Se Birgitte, hun er der for dig - bare du betaler. Det er love for sale...Retorikken lyder præcis som den man hører fra betænkelige sekter. De tager folks penge og giver dem lidt følelsesbling-bling - løb Birgitte, løb...
  3. Mille Mikkelsen på 12.06.2013
    Birgitte, har du ikke spurgt dig selv om det du gør er det rigtige når det angiveligt koster dig alle vennerne? Du oplever ikke at din nye livsstil isolerer dig, regulerer dig og til sidst udleverer dig helt til Kernesund - da de pludselig er de eneste der forstår dig og dermed det nærmeste du kommer at finde nye venner? Men de er jo ikke venner, de vil bare sælge dig produkter. Når de fortæller dig at det hele handler om hvad du har brug for, så har de sjovt nok liiiige det der skal til... Brug hellere dine penge på et livgivende sommerhøjskoleophold med en masse uregulerede mennesker med hang til samtale om alle livets aspekter... Bare et godt råd.
  4. Birgitte K på 11.06.2013
    Ja det er nok et tricky spørgsmål, støtter vennekredsen? Jah men de forstår det ikke, de syntes min livsstil er meget alternativ og forstår ikke jeg orker at gå imod majoriten af den danske befolknings "levestil", at jeg "orker" at gå imod sundhedsstyrelsen anbefalinger osv. Jeg kan mærke hvor meget jeg længes efter at opbygge et netværk med mennesker der tror på det samme som mig, som kan føle at verden og vores levevis skal tage en anden og mere kærlig drejning. Jeg er fuldstændig sikker på, at jeg mangler din mentor uddannelse for at nå dertil i mit liv, så der sendes dagligt stærke budskaber og laves manifestations altre for at få økonomien på plads til at tage det skridt: )

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.