Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Skønhedspleje, Ninkas detox ritualer og livsstil

Nyt: Appelsinhud og hårdt fedt = koralrev under huden. Sådan kommer du af med det.

Når du har set video nedenfor, kan du downloade mit seneste detox-foredrag og få tilsendt mere information om udrensnings-remedierne & denne nye opdagelse og de gamle udrensnings-ritualer HER.

Du kan købe fulvic acid ved at søge på fulvic i søgefeltet her i denne detox shop.
Eller købe det her.

 

 

Kommentarer (24)

 1. Pernille på 12.06.2016
  Kære Ninka.

  Jeg er kun 22 år, men har meget appelsinhud på ballerne. Det er vildt irriterende, da jeg ellers er slank og 'stram' andre steder på kroppen. Jeg synes, det lyder rigtig spændende med en detox-kur, for det kan meget vel være, at min krop ikke kan finde ud af at udskille den 'falske' østrogen ud af kroppen, sådan at det sætter sig som appelsinhud i stedet. Jeg har kronisk irriteret tyktarm, har jeg fået at vide fra lægen. Så mine tarme er nok ret følsomme. Tror du så stadig, at jeg kan komme på en detoxkur? Sidste gang, jeg fik et mavekneb-anfald, var for 2 år siden cirka. Men blev overrasket, da jeg igen fik et for lidt over en måned siden. Jeg troet ellers, jeg var vokset fra det, men det er jeg åbenbart ikke. Kunne dog godt tænke mig at rense ud, da jeg tror, det vil være sundt for min krop. En sidste ting: Jeg hører, at man også skal faste under denne detox-kur. Skal man faste i lang tid? For jeg er egentlig ikke interesseret i at tabe mig - jeg taber mig nemlig hurtigt. Håber, du kan svare på spørgsmålene. Mvh. Pernille Kirkegaard
 2. Anna Århus på 26.10.2014
  Kære Ninka, først en stor tak til dig, jeg følger dig og du har inspireret mig meget i forbindelse med min egen detox, både indre og ydre :) Fulvic Acid - hvordan vil du anbefale at indtage det og hvor meget pr dag? Må det bruges af børn? Har en datter på knap 3 år som lider af alluminiumsallergi som følge af MFR vaccinen....:/ Lys og kærlighed herfra .
 3. Elisabeth Andersen på 02.10.2014
  Kære Ninka

  Jeg brænder efter at være ét med min krop, ikke at overspise på følelser mere, og blive lykkelig fra inderst til yderst.

  Jeg har jo kun fundet succes-historier omkring dit webinar - men jeg har alligevel et par spørgsmål. Jeg vil lige forklare kort min situation. Jeg er 24år og har siden at jeg for snart 5 år siden tabte 20kg hos De Danske Vægtkonsulenter taget 10 kg på igen henover denne årrække. Jeg har slået mig selv meget oven i hovedet pga. dette, og det dårlige selvværd og ingen kontrol vendte tilbage. Jeg har haft mange maveproblemer, som resulterede i at jeg spiste en glutenfri kost - men som nævnt tidligere er jeg en overspiser når humøret svinger – og her ville brød eller søde sager være mit valg, så nu lever jeg uden brød, pasta osv. Med undtagelser – for jeg kan ikke holde mig fra det hver dag. Jeg er nu på en Herbalife kur – Jeg er egentlig ret glad for det, men tænker samtidig at jeg ikke kan leve af soyaprotein-måltidserstatning resten af livet. Mit resultat med mere vitalitet med dette er godt og jeg har tabt mig fint og er næsten ved at have en krop som jeg er glad for - men der mangler det ekstra og her tænker jeg også på appelsinhuden. Men især arbejdet indeni, som jeg ved at jeg skal have styr på før end at det hele vil gå tilbage igen.

  Derfor er mine spørgsmål: Kan hjælpe mig med med at få styr på det tankerne omkring mad og min krop? Spiser man grøntsager og protein og lidt glutenfrit i kostplanen? Og hele detox-fasen, kommer man til at bruge mange penge på dyre produkter - jeg er studerende og må derfor have dette i mente. Tror du at jeg vil kunne få styr på mit mad-indtag. mine følelser og få en fysik som ikke belaster mig, ved at tage dit kursus?

  P.s. betaler man en rate nu og så resten til januar?

  Kærlig hilsen

  Elisabeth
 4. Ninka Mauritson på 13.09.2014
  Kære Marianne. Podagra kan i høj grad reguleres med kostændringer er min erfaring. Og calcificering er en del af problematikken her. Så en basisk kost med mange grøntsager, mine tips i videoen og sparsomt med animalsk protein er første skridt. Jeg ønsker ham god bedring. Husk at holde styr på lægebesøg og holde øje med nyrerne. Podagra er krystallisering og hænger sammen med øget risiko for nyresten. Knus.
 5. Ninka Mauritson på 13.09.2014
  Kære Marianne. Podagra kan i høj grad reguleres med kostændringer er min erfaring. Og calcificering er en del af problematikken her. Så en basisk kost med mange grøntsager, mine tips i videoen og sparsomt med animalsk protein er første skridt. Jeg ønsker ham god bedring. Husk at holde styr på lægebesøg og holde øje med nyrerne. Podagra er krystallisering og hænger sammen med øget risiko for nyresten. Knus.
 6. Marianne K på 10.09.2014
  hej Ninka.
  Min mand har lige fået podogra i sin storetå for første gang. Har du nogen erfaring med behandling for det? Tror du at en glutenfri kost vil have virkning? og kan der måske også være tale om calcifisering?
  mvh. Marianne
 7. Ninka Mautitson på 08.09.2014
  Kære Sara. Du skal altid konsultere en læge med speciale i finktionel medicin, før du doserer kosttilskud. Jeg rådgiver ikke enkeltpersoner uden at kende dem og deres kostvaner, symptomer osv. Det kunne få både dig og mig i problemer. Du tager nærmest samme dosis som mig ( bortset fra at min D dosis er 4x så høj).
  Jeg tager 4 af Solarays om dagen.
  Og jeg spiser, lever og træner meget meget sundt.
  Knus og kys.
  Ninka
 8. sarah papp på 07.09.2014
  Hvor stor en dosis Solaray Cal Mag anbefaler du?
  Jeg tager i forvejen 2 tab. af omnimin pure, 80 mg d-vit (d-pearls) omega 3 NN, magnesium 600 mg til natten.
 9. Ninka Mauritson på 05.09.2014
  Kære Tina
  Lavt stofskifte:
  Er altid et tegn på, at kroppen er belastet, og har brug for genopbygning, ikke udrensning.
  De mest almindelige, skjulte årsager tillavt stofskifte er generel hormonel ubalance forårsaget af stress, overpræstation og et ( for kvinder) for hektisk liv med for lidt hvile, ro og nydelse. Derfor er ro, yoga, meditation, hormonvenlig kost og genopbyggende urter det første, der skal kigges på. Kroppen skal forstås, ikke fikses.

  Selvom jeg har en stofskifte-protokol i mit detox forløb, som er skabt sammen med en læge med speciale i funktionel medicin, går i alle i gang med genopbygning, før vi renser ud på mine hold.
  En belastet krop skal stryges med hårene. Passes på.

  En anden skjult årsag til stofskifte-problemer er Lyme\' s disease ( borrelia fra uopdaget bid fra flåt). Du kan høre mere om dette ved at downloade " underground wellness" podcasts og høre "ask the thyroid experts".

  Stofskifte patienter bør holde sig langt væk fra gluten. Du kan høre meget mere om det ved at google "the thyroid sessions".

  Håber det var nyttig hjælp.

  Kys

  Ninka
 10. Ninka Mauritson på 05.09.2014
  Kære Mette.
  Du er på mit 12 ugers forløb, og det er noget andet for jer. På Detox Dig Dmuk gennemgår i netop en nøje tilrettelagt genopbygning med nervesystems-regulering, urter og detox kost, såI kan gå i gang om nogle uger. Denne blog er for alle, også dem, som har brug for genopbygning, og som jeg ikke har i min stamme, så jeg kan holde øje med dem ❤️
 11. Line-Therese Røstad på 04.09.2014
  Tusen takk for svar! Skal kjøpe bøkene du anbefaler straks
 12. Tina Sørensen på 04.09.2014
  Tusind tak for endnu en super video Ninka
  Har fulvic acid nogen effekt når man ikke kan tabe sig pga for lavt stofskifte?
  Er det bedre at vente med denne behandling til stofskiftet er på plads og man kan begynde at smelte fedtet så af-calcificeringen bedre kan arbejde?
  Kh Tina
 13. Mette Sandberg på 04.09.2014
  Hej Ninka,
  Er lidt øv og overrasket over, at du i denne video mener man skal vente ca. 1/2 år, inden man prøver metoden..... Eller tager jeg fejl?
  Jeg har indkøbt Alt, og troede vi skulle i gang i dette 12-ugers forløb?

  Kh.
  Mette
 14. Ninka Mauritson på 03.09.2014
  SVAR TIL ALLE JER SMUKKE KVINDER:
  Wenche: Biosym ( dansk mærke) har laver en genial multi vitamin/mineral tyggetablet til børn. Den hedder Omnimin Pure. Du kan google det.

  Pernille fra Rønne:
  Fulvic Acid kan du købe via et af de to links ovenfor i bloggen.

  Cecilie. Se svar ovenfor vedr calcium og følg anvisning på pakken. Selen. Meget individuelt. Kommer an på type og mærke. Pharma Nord er et godt mærke. Følg anvisning på kakken.

  Sarah: Jeg anbefaler at du spiser calcium sammen med magnesium. Calcium alene giver risiko for forkalkning. Den bedste fra helsekosten eller kernesundfamilieshop.dk er Solaray Cal Mag ( med D og K).

  Rikke: Jeg elsker og bruger også kolloidt sølv.

  Pernille: følg links i min blog :-)

  Line Therese:
  Skynd dig at købe bogen "the hormone cure" af Sarah Gottlieb. Den kan du finde hjælp i. Tag ikke almindelig østrogen tilskud, før du har læst den.
  Læs endelig også " Womens body, womens wisdom" af christiane northrup. Bare rolig, der er masser af hjælp til dig og du kan få det godt. ❤️

  Lise lotte: citron saft laver base i kroppen. Et rigtigt godt naturlægemiddel som fås i Matas og helsekost: Resium. Med urinsyre i kroppen skal man begrænse kød. Læs om " gout" og kost på Google.

  Linnea og Anja ❤️❤️❤️❤️❤️

  Tak for jeres gode og skønne inputs.
 15. Anja Hansen på 03.09.2014
  Tak Ninka, sikken du stråler :o)
  Jeg kommer til at tænke på, hvor fantastisk vores kroppe er, og at de med hvert signal de giver, har en vigtig besked til os, wauw.....
  Namaste Anja
 16. Linnea L. på 03.09.2014
  Spændende informationer.. Det er meget interessant hvordan kroppen viser udvendigt hvad der er i ubalance indvendigt..
 17. Lise-Lotte Elmkvist på 03.09.2014
  Hej skønne
  Hvilke kosttilskud anbefaler du til at få syren ud af kroppen ? (Urinsyregigt)
  Kan se basica indeholder laktose .

  Knus fra Lise-Lotte
 18. Line-Therese Røstad på 03.09.2014
  Hei! Jeg er en dame på 45 som nettopp er blirr operert, fjernet livmor og eggstokker samt muskelknute i underlivet. Kommer rett i overgangsalder og legen min anbefaler østrogentilskudd. Hva tenker du om det? Jeg har ikke spesielt lyst til å begynne med det, er det andre alternativer?
 19. pernille engell på 03.09.2014
  SUPERIONIC FULVIC MINERALS (4 fl oz) 118ml

  Er det den her ?
 20. Rikke Christensen på 03.09.2014
  Hej Ninka.

  Kender du noget til kolloidt sølv? Sølv er jo også et mineral.
 21. Cecilie Johansen på 03.09.2014
  Hej Ninka

  Hvor stor dosis selen og calcium anbefaler du, at man tager? Og hvilke mærker?

 22. Sarah Papp på 03.09.2014
  Hvilken calcium vil du anbefale?
 23. Pernille Engell på 03.09.2014
  Kan msn købe fulvic avis på din hjemmeside ?
 24. wenche olsen på 03.09.2014
  Hei!
  Kan du anbefale noen basis kosttilskudd for barn(helst pulverform eller tyggetabletter)? Når det gjelder kalsium skal det visst helst være i form av kalsiumcitrat, mens de jeg finner i helsekosten inneholder kalsiumcarbonate.

  Klem, Wenche

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.