Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil, Stofskifte og binyrer

NY guide mod Stofskifte-problemer, træthed, stædigt fedt, hårtab og hormon-problemer.

SENESTE NYT om naturlig behandling af lavt stofskifte. Den skjulte årsag til vægttabs-resistens, hårtab, depression, forstoppelse og udmattelse. Lægen siger, alle tests er normale, og at du skal træne mere, spise mindre og tage antidepressiv medicin. Det er IKKE løsningen. Og der er håb. Her er den nyeste samling af viden til dig, der har mistanke om, at du lider af lavt stofskifte. 


DENNE fantastiske kvinde, Janie Bowthorpe kan hjælpe dig. Hun er selv stofskifte-patient og måtte selv lære alt det, lægerne ikke vidste. derfor er hun klogere end de fleste af dem nu. Der er link til hendes bog og en udsendelse med hende nedenfor.

Jeg gør ALT, hvad jeg kan for at bringe dig det NYESTE, så du kan behandle den skjulte årsag til genstridigt fedt, træthed, hårtab, depression, hormonelle problemer og for tidlig aldring: Nemlig den nye folkesygdom, som RIGTIGT mange lider af, men få opdager selv. Og som mange er i forkert behandling for. Fordi læger i både DK og udlandet ikke ved nok om stofskifte-lidelser, så det paradoksalt nok er selv-uddannede, desperate patienter.

I denne blog får de de nyeste, bedste tip til, at finde ud af OM dine problemer skyldes stofskifte-lidelser og til at behandle det naturligt uanset om du er i behandling eller ej. Nederst i bloggen er der en opmuntrende video til dig...

Hvis du ikke har tid til at læse bloggen, må du love mig, at du køber DENNE BOG og

HØRER DENNE FANTASTISKE UDSENDELSE (på engelsk) med forfatteren, som er en af de dygtigste patienter, der ved mere end samtlige danske læger tilsammen om området HER.


TIP NUMMER 1: TEST (hvad lægen ikke ved)
Hvis du har svært ved at tabe dig uanset hvor meget du træner og hvor sundt du spiser og du samtidig har kolde hænder og fødder, hårtab, tristhed og udmattethed, så bør du få testet, om du lider af lavt stofskifte. Og du kan ikke regne med den test, de fleste læger eller vil tilbyde dig. Normalt TSH siger intet om din tilstand. Her kan du på engelsk læse alt, hvad du bør vide, før du går til lægen:TIP NUMMER 2: T4 MEDICIN VIRKER IKKE
Eltroxin, Levoxyl, Syntroid og lignende REN T4 medicin, som rigtig mange stofskifte-patienter får tilbudt, gør faktisk det hele meget værre for de fleste på lang sigt.
Du har brug for dessikeret Thyroid (armour eller ERFA thyroid) hvis du har lavt stofskifte. Du kan læse om problemer med ren t4 HER og HER. Og fakta om fordelene ved armour eller ERFA. HER.


TIP # 3: DERFOR VIRKER DIN (ELLERS GODE) NATURLIGE THYROID IKKE
Selvom armour eller ERFRA thyroid i pilleform giver kvinder livet tilbage i stor stil i hele verden, er der kvinder, der oplever, at det ikke virker for dem at tage thyroid. Det er der typisk 3 årsager til:

For det første skal armour thyroid pillen TYGGES og måske tages endnu tidligere på morgenen inden morgenmad. Den nye sammensætning af armour gør, at den kun kan optages, hvis den tygges.

For det andet skal du finde ud af, om du mangler JERN, hvilket de fleste thyroid-patienter kommer til at lide af på sigt. det hæmmer virkningen af den ellers gode thyroid pille. Så du skal ligge i den øverste reference-ramme på jern, når du får målt det ved lægen.

For det 3. er GLUTEN INTOLERANCE den skjulte årsag til, at du bare ikke kan få bugt med dine stofskifte-lidelser - heller ikke på naturligt thyroid. AL gluten må udelukkes, hvis du vil have det godt. Gluten er i de fleste forarbejdede fødevarer, rug, hvede, havre, byg, emmer, spelt osv. Læs mere om det HER

For det 4. skal du bruge jern og selen for at kunne udnytte stofskifte-hormon ordentligt. Så tage et godt, organisk selen tilskud, få målt dit jern-niveau og tag organisk jern, hvis du ikke ligger i den øverste reference ramme. Der er stort set ingen normale udover stofskifte patienter der har brug for jern. Men DE har til gengæld.

Du kan hære de bedste eksperter udtale sig om al den nyeste viden om stofskifte-lidelser som din endokrinolog og læge IKKE kan fortælle dig her:


TIP # 4: BINYRE-TRÆTHED KAN FORHINDRE HELING AF STOFSKIFTE
Hvis behandlingen ikke virker godt nok, kan det være fordi du lider af binyre-træthed. og her kommer vi ind på noget meget vigtigt. Hvad er årsagen til, at vi ser en eksplosion af stofskiftelidelser hos både kvinder og mænd? Kort sagt: Hvis DU ikke lægger dig ned en gang imellem, men brænder dit lys i begge ender, så lægger stofskiftet sig ned. Ofte efter en lang periode, hvor du har lidt af stress, præsteret for meget eller været udsat for traumatiske, voldsomme oplevelser som fx. tab af ægtefælle, job eller operationer. På mine detox online hold er heling af binyrer en del af forløbet. men du kan læse mere om sammenhængen og hvorfor det er vigtigt at afkoble og hele binyrer, før du begynder at behandle dine stofskifte-lidelser HER.

TIP # 5 - INDRE OG YDRE DETOX FØR STOFSKIFTEHORMON
Lad det være sagt med det samme. At tage naturligt stofskiftehormon kan give dig livet, energien og din krop tilbage. Men det er en livslang behandling. Og den fjerner ikke årsagen. Og den er - desværre - vores moderne livsstil. Forgiftning fra fluor i tandpasta, plastik fra vandflasker, badeforhøng, regntøj og fødevare-emballage og forarbejdet, unaturlig kost, der er drænet for næring. Derfor er en eller flere årlige udrensninger samt en sund, nærende kost NØDVENDIG. Og første skridt i din behandling. Der er ingen seriøse behandlere, der ikke forlanger en livsstils omlægning, før de uddeler naturligt thyroid til dig.Og fiskeolie, en god multivitamin som fx denne her, fiskeolie og magnesium er et absolut minimum.

TIP # 6: JOD SOM TILSKUD? GODT ELLER SKIDT?
Jod som tilskud er der både negative og positive erfaringer med. Nogle får lavt stofskifte på grund af jodmangel. Men andre får simpelthen forhøjet stofskifte eller angst af jod-tilskud. Derfor skal du virkelig holde øje med dit jod-niveau hvis du er på naturligt thyroid. Forhøjet stofskifte kan nemlig afkalke knoglerne. Og give angst. det kan også i andre tilfælde forværre det LAVE stofskifte eller bare gøre det hele meget bedre. Så her må du holde øje med kroppen og inddrage en dygtig behandler. Se bog-henvisninger og udsendelseslink øverst i denne blog.

 
 

 

Kommentarer (16)

 1. Naya Thayssen på 28.11.2017
  Kære Ninka,

  Kan du anbefale en læge/behandler, som kan lave en 360 graders vurdering og tage de rigtige og nødvendige prøver i forhold til udredning af for lavt stofskifte, binyretræthed?

  Jeg synes at det er en jungle og har virkelig brug for en der kanguide og hjælpe mig.

  På forhånd tusind tak!

  Mange hilsner fra

  Naya Thayssen

  SVAR:
  Kære Naya
  De behandlere Ninka anbefaler i dag er dem der er uddannet på Walsh Research Institute.
  Dr. Shalleen Barendse med base i UK er én af dem

  Ønsker dig det bedste <3
  Kærlig hilsen Heidi / Team Ninkas Detox
 2. Kie thy sørensen på 11.06.2017
  Jeg har igennem 6 7 år fået eltrosin, mine blodprøver er normale siger lægen, jeg har store problemer med at sove, vægtegning, lidt væske i kroppen, ondt i anklen. Det er bare lidt af dårligdomme
 3. Marianne på 20.02.2017
  Alt om stofskifte... fedt
 4. Anna B. på 25.02.2016
  Til dem af Jer der lider af for lavt stofskifte kan jeg anbefale FB gruppen stofskiftesupport.
  Jeg har været heldig og få en privat læge til at udskrive thyroid til mig. På FB gruppen kan man få info om hvilke læger der udskriver medicinen. For der er rigtig mange læger der ikke gør!

  Og tak til Ninka for at vise vejen! Du er en kæmpe inspiration!!! ❤️
 5. Lise-Lotte på 25.02.2016
  Hej skønne
  Hvilke selen tilskud kan du anbefale?
  Skal de tages morgen eller aften og sammen med multithera tabletterne?
  Knus fra Lise-Lotte
 6. Deanna rasmussen på 06.02.2016
  Hej, interessant læsning. Vi er nogle få mennesker der lider af Addison dvs vores binyrer virker ikke og det kan ikke fixes med en detox som ved binyre træthed. Ved ikke om detox dog vil hjælpe på energien som vi er i underskud af altid.
  D
 7. aase Scheel thomsen på 24.07.2015
  jeg er på thyroid nu og har været ca, 7-8 uger men har frygtelig smerte i venstre ankel, kan trods det føle bedring,DE hvide blodlgmer er lige på vippen
  siger lægen.ellers er mine tal TSH 0,23 F4 16
  og F 3 24.
 8. Hanne Jacobsen på 09.07.2015
  Jeg holdt op med at ryge for 2 år siden, og langsomt fik jeg masser af symptomer på lavt stofskifte startende med vægtøgninh og forstoppelse.
 9. Margit Jensen på 24.12.2014
  Hej Merete

  Hvis du finder ud af noget mere omkring dine spørgsmål, vil jeg meget gerne høre om det, da jeg står med det samme problem.

  Julehilsen fra
  Margit
 10. Merete Fra Nordsjælland på 24.12.2014
  Hej Ninka

  Tusind tak for super info om lavt stofskifte. Har selv været i Eltroxin behandling gennem 6 år uden bedring - tværtom. Har længe villet prøve med naturligt thyroid, men kan ikke finde info om hvordan man får fat i det.
  Ved du hvem man kan kontakte for at få recept på Armour eller Erfa? Jeg ved det er vanskeligt at få i DK.
  Tak for sparket til at komme videre.

  Glædelig jul og godt Nytår
  Mange hilsner
  Merete
 11. aase scheel thomsen på 20.12.2014
  Herligt når nogen vil give deres viden til andre og tak for det.God jul og godt helbred.
 12. Margit Jensen på 19.12.2014
  Kære Ninka

  Tak for din deling og din aldrig svigtende entusiasme omkring at få sundheden ud til os alle.

  I den forbindelse vil jeg høre om du vil anbefale et sted på nettet, hvor man kan købe Armour Thyroid eller ERFA, så man er sikker på at det er af den bedst mulige kvalitet.

  Kærlig hilsen
  Margit

 13. Louise Høj Larsen på 18.12.2014
  Ninka, jeg er på Eltroxin på 10.år...hvilket jernrilskud vil du anbefale? Har fået målt alle tal: alt er i top, undtagen jern! For lavt!!!
 14. Louise Hjortemark på 17.12.2014
  Jeg er dybt taknemmelig for det arbejde du gør, og ikke mindst for at dele det med verden - og mig❤️
  Jeg er en af de mange, der har fået brændt mit lys i begge ender og i løbet af blot mindre end 6 måneder er gået fra et normalt stifskifte til et der står og banker i det røde felt (lavt)!
  Det har lært mig uendeligt meget, og jeg er blevet taknemmelig for den øjenåbner det har været for mig. Diagnosen har nemlig betydet at mit hjerte har åbnet sig igen, efter den fase hvor jeg brændte mit lys for voldsomt, og lukkede mit hjerte og blev utro mod mig selv. Dét sker ikke mere❤️ Jeg er et nyt menneske, og jeg ønsker mig ikke tilbage til før diagnosen. Jeg er der hvor jeg skal være. Jeg er ubetinget tro mod mig selv og min krop❤️
  Men viden som den du kommer med er guld for mig. Så af hjertet tak❤️🙏
 15. Anita Flataker på 17.12.2014
  Nyttig og spennende info!

  (Håper at verden har kommet myyyye lengre på forskningen enn dette når du poster iht dato på bloggen din: torsdag, 17. december 2020, kl. 10:00 )
  😉

  Stor knus fra
  Anita
 16. wenche olsen på 17.12.2014
  Hei! Takk for flott innlegg med verdifull info. Jeg savner tema om barn på bloggen. Håper du vil dele din kunnskap og innsikt på dette området også!

  Ønsker deg en fredfull jul og alt godt for året 2015!

  Klem, Wenche

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.