Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox dig rask og glad, Detox Dig Slank og Smuk

Ninkas Nytårs Detox (Video 4): Detox Dig Smuk Lukker For Optagelse. Slip Kampen Med Vægt, Humør, Energi Og Familie Ved At Spise Og Leve Efter Din Detox Types Behov

Sidste Chance: Detox Dig Smuk På 12 Uger Online Lukker Lige Om Lidt. For Dig, Der Vil Have 12 Ugers Online Holistisk Detox Med Ninka Og En Kæmpe Flok Nye Veninder På Facebook I Hånden.


Jeg lovede dig i min sidste video (se den her, hvis du gik glip af den) en håndsrækning og en særlig mulighed for dig, der har brug for daglig støtte, ikke orker at forlade dit hjem, sulte eller træne.


Lige nu og i ganske ganske kort tid (eller så længe, vi har pladser - halvdelen er væk), har du mulighed for at gøre som 1500 - 3000 andre kvinder hvert år. Se min video nedenfor og se, hvad du kan gøre. Hvis du vil med på Detox Dig Smuk, tilmelder du dig HER.


Eller stil mig dit sidste spørgsmål, hvis noget er dukket op efter du har set mine 4 videoer. Pas godt på dig selv. 

 

Kommentarer (5)

 1. Anna på 16.03.2017
  Vil gerne høre lidt mere om kosten er lidt kræsen Anna
 2. Ninka på 22.02.2017
  Kære Caroline

  Symptomer som smerter, diarré og forstoppelse er din krops signaler til dig om at den/hele dit system er ude af balance. At du har brug for at ændre din måde at leve. Når du er i balance og lytter til og respekterer dig selv, din krop, dine behov, vil du lande på din optimale vægt. Din krop har brug for at blive hjulpet tilbage i balance af dig. Og det er dét Detox Dig Smuk online på 12 uger gør for mange mange kvinder. Så ja, der er stor sandsynlighed for at forløbet også kan hjælpe dig dertil. Og du er velkommen.

  Kærligst

  Ninka
 3. Caroline på 22.02.2017
  Kære Ninka

  Jeg har i et år døjet med muskelsmerter/spændinger i kroppen som har "hoppet" rundt. Den sidste måneds tid har jeg desværre fået maveproblemer med diarré og forstoppelse og lange smerte ture, hvis jeg har spist noget min mave ikke kunne lide. Jeg er nu gået på let fordøjelig kost, sammen med husk og det er det eneste som virker, en smule. Jeg vejer kun 52,5 og normalt er min vægt på 55-56 kg. Jeg har altså ikke et problem med at tabe mig, men med at tage på. Tror du også dit program kan hjælpe med det?
  Kh Caroline
 4. Ninka på 08.01.2017
  Hejsa. Det behøver man ikke. 'Men det er GENIALT....
  At få andres støtte og kærlighed....

  Jeg ville ikke ønske det uden.
  Men det er frivilligt.

  Knus

  Ninka
 5. Line på 08.01.2017
  Kan man kun være med hvis man bruger fb? Hvis ikke får man så lige så meget ud af det? Og hvornår et næste hold hvis jeg lige skal overveje det?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.