Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Dig Slank og Smuk, Spis efter din detox type og opskrifter

Ninkas Nytårs Detox (Video 3): Uden Denne Hemmelighed Vil Du Altid Tage På Igen

Hemmeligheden, ingen diætister, personlige trænere eller sundheds-eksperter fortæller dig om. Dette skal du vide - ellers er både vægttab og detox farligt. Den gyldne nøgle for alle detox typer til smuk krop, sund hud, Ro på hjemmefronten og dit livsformål.


Må lige sikre mig: Fik du set min forrige video? Ellers er der link til den HER.


Det er helt vildt, at ingen har fortalt dig det her før. Det er jo derfor, du er nødt til at gå på kur hvert år, falder i og vender tilbage til den SAMME kropsform, vægt og selv sabotage igen og igen.

 

Du har bygget huse uden at lave et solidt fundament.

 

Det er derfor, det skrider. Få hjælp i denne video. Nu.


Og husk også at finde frem til din detox type - hvis du ikke allerede har gjort det: 

 

Kærlig hilsen Ninka

 

Ps: Smid mig dit spørgsmål eller kommentar nedenunder videoen. Og hold øje med min næste video, hvor jeg har en helt særlig mulighed for dig, som KUN er tilgængelig i ganske kort tid. 

 

Kommentarer (15)

 1. Jannie Christensen på 26.09.2018
  ja for søren det var spændende og måske en tur jeg ønsker på et tidspunkt
  mvh Jannie C
 2. Ninka på 08.01.2017
  Kære alle. Nyeste Svar fra Ninka:

  Line-Terese. Du kan maile på kontakt@ninkasdetox.dk
  Og tusind tak .

  Jane Winther: Tusind tusind tak . Elsker det.

  Stine Munch: Vi starter snart et internationalt forløb for mænd. Med hjerne-udviklings app. P piller er et kæmpe problem. Jeg opfordrer dig til at søge på Sarah Gottfried and birth control pills.

  Kære Dorthe. Hmm. Det er svært at sige. Ofte er det især når vi er megastressede at vi har brug for hjælp. Og ro. Ingen på holdet er fri for stress. Stress er hvad vi arbejder med.

  Iben. Forløbet bliver ændret hele tiden, og der er kun adgang til dem, når man går på kurset, for jeg ønsker ikke forældet materiale florerende. ❤️

  Knus

  Ninka
 3. Alice Kring på 06.01.2017
  Spændende at høre dig. Jeg er 76 år, har lavt stofskifte er tidligere kræftpatient, lider af inflammation i led og har været/er stresset p.gr.af min mands sygdom og død. Vil gerne følge med.
 4. Lonnie Bentsen på 04.01.2017
  Jeg er SÅ fascineret af din tilgang til alt<3 Du rammer spot on og giver mig kuldegysninger.... TAK ;-)
 5. Helena Notkin på 04.01.2017
  Kære Ninka
  Meget smuk, nærende og holistisk beskrivelse af det smukke liv. Jeg har fulgt mange af dine inspirerende indlæg, videoer og bøger gennem tiden. Føler mig forstået, ud fra den jeg er. Ofte befinder vi os i sammenhæng, som gør det vanskeligt at sætte ord på hvem vi er som menneske. Dine indlæg giver mig altid en følelse af at komme hjem, at være på rette vej i livet.
  Smukt nytår..
 6. Mette på 04.01.2017
  Kære Ninka.

  Jeg glæder mig voldsomt til detox dig smuk som starter om nogle få dage.

  Jeg glæder mig voldsomt til at at lære og forhåbentlig slippe af med en masse skavanker. Jeg mener bestemt at være den binyre og kortisolhealende type og kæmper flere af de ting der nævnes herunder at falde i søvn. Håber på hurtig bedring der;) Vi ses :)
 7. Lone på 04.01.2017
  Hej Ninka.
  Tak er et fattigt ord for al den viden du deler. Jeg elsker at følge dig <3
  Hvis man forsøger eller er gravid, er det så bedst at vente til dit næste hold?
 8. Ulla på 04.01.2017
  Tusind tak for en dejligt og opløftende side, keg føler at jeg bliver forstået med mine månedlige humørsvingninger - troede det var noget jeg skulle leve. Men når det er sagt, er der en måde at mindske smagen på gurkemejen på morgen og eftermiddags "drinksene" med fibre? Jeg får kvalme af smagen.
 9. Jane møller på 04.01.2017
  Hej Ninka
  Jeg har før skrevet til dig men ikke set noget tilbage. Jeg synes at det er utroligt spændende og givende hvad du øser ud af. Men da jeg har hjertesvigt er der mange ting som f.eks tilskud og udrensnings metoder jeg ikke ved om går sammen med medicinen, og læger kan som regel ikke hjælpe med det. Har du et bud på hvilken vej jeg kan gå.
  Mvh jane
 10. Ninka på 04.01.2017
  Kære Line-Therese, Jane, Stine, Dorthe og Iben

  Her er mine svar til jer alle:

  Line-Therese: Du kan skrive spørgsmål vedr. forløbet på kontakt@ninkasdetox.dk. Da der kommer mange henvendelser, vil det hjælpe, hvis du læser om forløbet på www.detoxdigsmuk.dk først. Tak

  Jane: Tak for dig.

  Stine: Jeg har ikke noget detox forløb til mænd. Jeg har specialiseret mig i kvindekroppen. Vedr. p-piller så er det tilførsel af kunstige hormoner til kroppen, som efter min opfattelse påvirker kroppens hormonbalance og egen produktion og derved skaber problemer. Men også fordi kroppen har svært ved at skille sig af med det overskydende hormon. Jeg anbefaler i stedet brug af Caya Pessar.

  Dorthe: Jeg anbefaler altid, at følge sin lyst og boblerne i maven. Du vil altid få det ud af et forløb, som du har brug for i forhold til et givent tidspunkt. Hvad der er det rigtige tidspunkt for dig, ved jeg ikke. Måske giver forløbet dig mere overskud i det daglige, så du har ekstra overskud til din flytning. Måske fylder den flytning så meget, at du ikke kan prioritere forløbet. Hvad føles mest rigtigt for dig?

  Iben: Når man køber adgang til Detox Dig Smuk, har man adgang til undervisningsmaterialet og den lukkede Fb gruppe indtil 2 uger efter forløbet er afsluttet. Hvis man som deltager vil have adgang til forløbet i længere tid, skal den enkelte deltager downloade materialet til sin computer. Dette fordi jeg hele tiden opdaterer og justerer materialet for at kunne give det nyeste og bedste til deltagerne.

  Knus

  Ninka
 11. Iben på 04.01.2017
  Hej Ninka,

  Jeg har for ca. 2 år siden købt dit Detox dig smuk forløb, men benyttede det ikke dengang pga. mange årsager.
  Jeg ville imidlertid gerne genoptage det, men det ligner de gamle spaces jeg har adgang til.
  Hvad gør jeg?

  Venlig hilsen
  Iben
 12. Dorthe på 04.01.2017
  Hej Ninka
  Jeg er blevet mere og mere interesseret i at være med på dit næste hold, men også usikker på om jeg skal springe på nu eller vente til næste gang du holder et online forløb, da jeg står overfor en flytning der kommer til at kræve ressourcer, her til forår. Hvad tænker du? Jeg vil helst springe til når jeg har tid til at heale mig selv, og virkelig gå ind i det store opbygningsarbejde som du beskriver det er...men omvendt vil jeg jo gerne igang. Jeg tro jeg er den kortisol-healende type. Glæder mig til din næste video...det er meget inspirerende at følge.
  De bedste hilsner, Dorthe
 13. Stine Munch Andersen på 04.01.2017
  Kære Ninka
  Det er SÅ spændende og skræmmende!! Og giver SÅ meget mening. Jeg glæder mig meget til forløbet. Jeg har allerede nu to spørgsmål som er dukket op undervejs, når jeg har set dine videoer. du har sikkert hørt dem mange gange før: Findes der noget tilsvarende for mænd? Og har du en professionel holdning til ppiller?
  Kh Stine
 14. Jane Winther på 04.01.2017
  Hej Ninka,
  Tak for det fine og vigtige arbejde du gøre for denne verden.
  Det er meget inspirerende :-)
  Glade hilsner,
  Jane Winther
 15. Line-Therese Røstad på 04.01.2017
  Hei Ninka:-)
  Tusen takk for at du deler så mye viktig informasjon. Har veldig lyst til å være med, men har noen spørsmål. Er det ok å sende deg/dere en mail før jeg melder meg på?

  Klem Line-Therese

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.