Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Spis efter din detox type og opskrifter, Detox Dig Slank og Smuk

Ninkas Nytårs Detox (Video 1): Test Din Detox Type & Tab Julefedtet

Mini detox video serie med Ninka. 4 videoer. Sundheds Shamanisme. Rens ud efter nytår. Tab julefedtet og forstå hvorfor din detox type påvirker stofskifte, energi, sukkertrang og humør.


I skrev inde på min facebook side, at I kæmper med stædigt fedt og appelsinhud, depression, angst, sukkertrang, hårtab, stofskifte og stress.

Der var 140 nødråb og kun 3 gratis pladser på mit næste Detox hold.

Jeg lovede jer en serie detox videoer med hjælp til hver detox type. I dag får du den første ud af 4.


Sundheds shamanisme i stedet for slankekur

Hvad er sundheds shamanisme? Det er adgang til fysisk og spirituel healing via ceremonier og visdom.

I mit Univers er det kvinders holistiske rejse tilbage til sundhed og visdom i et stamme fællesskab hvor sund kost, kærlighed, emotionel healing og ritualer i naturen går op i en højere enhed. Det handler om at lære sig selv at kende.

I denne video lærer du, hvordan du slipper sukkertrang, appelsinhud, selvhad, stress og konflikter. Alene ved at forstå din detox type. Se videoen nedenfor.

Men find først din detox type HER:  

 

Kommentarer (50)

 1. Ninka på 03.02.2017
  Kære Aicha, Ninette, Christina og Jenny

  Her er svar til jer alle:

  Aicha - Hvis du ikke har en egentlig kronisk tarmlidelse, vil jeg ikke tro, du behøver følge den skånsomme protokol. Hvis du har tegn på kortisolubalancer, er du den Binyre- og Kortisol healende type. Du er dog nødt til at mærke efter, om kosten for den Binyre- og Kortisol healende type skaber problemer for dig - og justere derefter.

  Ninette - Tak for dine ord. Tak for dig.

  Christina - Det er helt normalt at kunne genkende sig selv i flere af typerne. Når det er tilfældet, skal du forholde dig til den mest stressede/belastede type i første omgang. Den Binyre- og Kortisol healende type er mere belastet end den Stofskifte healende type.

  Jenny - For at finde din detoxtype, skal du starte øverste i skemaet/Detox Type Testen. Svar på ét spørgsmål ad gangen. Når du svarer Ja til et spørgsmål, har du fundet din detoxtype. Læs listen af symptomer igennem som kendetegner den Binyre- og Kortisol healende detoxtype. Hvis du genkender nogle af disse, er du Binyre- og Kortisol healende detoxtype. Hvis ikke, så går du videre til næste spørgsmål.

  Knus
  Ninka
 2. Jenny Stenvall på 21.01.2017
  Hej Ninka.

  Jeg er i tvivl om hvilken Detox type jeg er.
  Jeg har giftligende symptomer, lider af hedeture (jeg er 53år).
  Lider af lidt Rosacea.

  Jenny
 3. Christina Lund på 09.01.2017
  Jeg er meget i tvivl, hvilken type jeg er trods testen. Jeg er først binyre og kortisolhealende men synes også jeg er stofskiftehealende.

  Kan du hjælpe?

  På forhånd tak.

  Fantastisk video - du er det jeg leder efter.
 4. Ninette på 08.01.2017
  Kære Ninka

  Tak for din fantastiske video og din autentiske være at tale fra hjerte og til hjertet på
 5. Aicha på 05.01.2017
  Ups! Glemte måske noget vigtigt. Har fået konstateret forhøjet bi-skjoldbruskkirtel-hormon for 1 år siden og får ordnet mine ledbånd og hælspore problemer med operation her om 2 uger
 6. Aicha på 05.01.2017
  Hej Ninka
  Jeg er blevet usikker på hvilken detox type jer er. Jeg genkender mig selv i så meget af det.
  Jeg har ikke fået "bevis" på at jeg har utæt tarm. Men da jeg har taget NSAID medicin (mod gigtlignende smerter) i næsten 10 år og stoppede kun medicinen, da min mave sagde stop med tegn på begyndende mavesår. Har altid kunnet drikke kaffe - men her på det sidste har jeg både halsbrand af det og får kvalme + svimmelhed. Hudsygdommen er Rocasea med blistre der ikke går væk uden medicin. Jeg er yderst sensitiv og har isoleret mig helt fra msk da jeg ikke kan "magte" alle diverse input - da jeg overanalyserer til den allermindste detalje. Skal jeg så spise som den skånsomme, selv om jeg ikke har bevis på tarmlidelser. Har også mistanke om at jeg ikke optager næring da jeg ikke oplever at vågne udhvilet - hverken nu eller de sidste 20 år. Altid træt og nedkørt
 7. Ninka på 04.01.2017
  Kære Faith

  Nej, Detox Type Testen er ikke for mænd.

  Mænd og kvinders kroppe er forskellige, reagerer forskelligt, udviser forskellige symptomer osv. Denne Detox Type Test er udviklet til kvinder.

  Knus
  Ninka
 8. Ninka på 02.01.2017
  Kære Karin, Amalie og Sofie

  Her er svar til jer alle.

  Karin: Hvis du har tegn på kortisolubalancer, er du Kortisol- og binyre healende detox type. Også selvom du har en stofskifte sygdom. Du skal hele på det mest stressede/belastede niveau først. Og det er kortisolubalancerne.

  Amalie: Mb. Bechterew er ikke en kronisk tarmlidelse. Så, hvis du har tegn på kortisolubalancer, er du Kortisol- og Binyre healende detoxtype. Også selvom du har tegn på stofskifteproblemer.

  Sofie: Du er den skånsomme type, hvis du har kronisk tarmlidelse eller din fordøjelse er virkelig skidt. Ellers er mit bud, at du er Kortisol- og Binyre healende detoxtype, hvis du kan sige Ja! til at have tegn på kortisolubalancer, når du kigger på testen.

  Knus

  Ninka
 9. Christina på 02.01.2017
  Kære Ninka
  Jeg vil gerne med på detox forløb - er dog i tvivl om jeg er den binyre healende eller den stofskifte healende detox type. Har været hos Hertoghe i Bruxelles to gange og begge gange fik jeg at vide, jeg havde adrenal fatigue (i 2012 og 2014) samt lavt stofskifte. Tager erfa Thyroid, vil dog gerne ud af den medicin. Synes du har en dejlig, harmonisk udstråling. Kærlig hilsen, Christina p.s. var på Kernesund højskole med min søn (Luca) i 2008
 10. Sofie på 02.01.2017
  Kære Ninka
  Tak for dine råd. Jeg lider af bivirkninger fra HPV-vaccinen, og har brug for løbende råd og opmuntring i forhold til at elske min krop og mig selv som jeg er nu (og har været 3-4 år: meget ustabil. Fordøjelse, hud, humør, energiniveau, koncentrationsevne og udholdendhed er blot få af de ting jeg kæmper med. Det er længe siden jeg begyndte at gå ind i kost, som har "reddet" mig, men det er en laaaang proces. Jeg går ud fra at jeg er den skånsomme type.
  Kh Sofie
 11. Amalie på 30.12.2016
  Kære Ninka.

  Tak fordi du vil dele din indsigt.

  Jeg er I tvivl inforhold til testen. Jeg har en gigtlidelse - morbus bechtrew - og vil derfor høre om jeg så automatisk er den skånsomme detoxtype?jeg kan nemlig sagtes også nikke genkendende til kendetegnene i de øvrige. Jeg har ikke vægtproblemer, men lidt appelsinhud.

  På forhånd tak for svar.
  Venlig hilsen
  Amalie
 12. Karin på 29.12.2016
  Kære Ninka

  1000 tak for dine mange spændende videoer, opskrifter mm.
  Hvordan finder jeg min detox type, når jeg både har kortisolubalancer og hashimotos? (har været i behandling for stofskiftet i 30 år, de sidste 5 år med naturlig stofskiftehormon).
  På forhånd mange tak <3
 13. Ninka på 28.12.2016
  Kære Eva

  Når du ser på detox type testen, så finder du kendetegnene på kortisolubalancer og stofskifteproblemer i de blå bokse, der hænger sammen med spørgsmålet.

  Start oppefra med et spørgsmål ad gangen. Når du svarer JA! til et spørgsmål, har du fundet din detox type.

  Ja, du kan opnå ændringer på Detox Dig Smuk. Nogle kan opnår de ændringer, du ønsker for dig, på et enkelt 12-ugers forløb. Andre bruger flere forløb på at opnå samme resultat. Dette afhænger af dit udgangspunkt/din tilstand, og om du tillader dig selv at gå all in i processen.

  Har du læst nogle succes historierne her på bloggen? Det kan jeg anbefale dig.

  Knus
  Ninka
 14. Ninka på 28.12.2016
  Kære Line

  Hvis du ikke oplever problemer med din tarm, så svar nej til spørgsmålet vedr. en kronisk tarmlidelse. Og gå videre i skemaet indtil du svarer JA!. Så har du fundet din detox type. Hvis du følger protokollen for den detox type og begynder at få tarmproblemer, så skal du følge protokollen for den skånsomme type i en periode, indtil din tarm er helet nok, til at du kan følge den anden protokol.

  Du skifter detox type i takt med at du heler og skaber balance.

  Kærligst
  Ninka
 15. Ninka på 28.12.2016
  Kære Majken og Eva Maria

  I skal læse listen vedr. kortisolubalancer igennem. Hvis du kan genkende noget af det, der står på den liste, er du kortisol- og binyrehealende detox type. Hvis ikke kigger du på listen der kendetegner den stofskiftehealende detox type.

  Læs gerne mine kommentarer vedr. detox typer nedenfor.

  Kærligst
  Ninka
 16. Ninka på 28.12.2016
  Kære Kathrine

  En kronisk smertetilstand er en stor stressfaktor. Mange kvinder har givet slip på årelange smerter i forbindelse med Detox Dig Smuk. Om du vil kunne gøre det, kommer an på årsagen til din smerte. Symptomer fra piskesmæld kan have forskellige årsagssammenhænge.

  Du passer helt sikkert på en af detox typerne. Det gør vi alle. Men kun du kan tage testen og finde ud af, hvilken detox type du er.

  Knus
  Ninka
 17. Eva på 28.12.2016
  Flotte Ninka, takk for at du deler dette med oss.
  Jeg lurer på hvordan jeg kan vite om jeg har det ene symptom eller det andre.
  Må det bekreftes av lege/fagkyndig for å vite om jeg har hormonubalanse,K-tarm eller binyrestress?
  Er spiser verken sukker,melkeprodukter eller gluten. Jeg opplever fortiden at energi, mage, metthet fungerer bra. Min utfordring er vekten/kropp som ikke endrer seg ved å spise nok (1800-2000kcal) og trene 3ganger i uken.utført i 3mnd.
  Jeg ønsker å stramme opp kroppen (midjen, rumpe og lår).men set har ikke endret seg.
  Jeg ønsker å redusere fettprosenten og kroppsform.
  Jeg ønsker ren kvisefri hud i ansiktet, silkemyk hud.
  Jeg ønsker å bli sterkere fysisk og mentalt.
  Kan jeg oppnå redusert fettprosenten (minst -8% totalt) og minst -8kg vekt og -16cm minst rundt mage/lår) med detoxdigsmuk ?
  Hvilket program passer best for mine ønsker?
  Og er detoxdigsmuk noe for meg, basert på mine ønsker?
  Takker mye for svar

  Hjertelig hilsen
  Eva
 18. Line på 28.12.2016
  Hej Ninka.
  Jeg har Morbus Crohn, men har de sidste 18 år ikke fået medicin for det. Generelt mærker jeg meget lidt til det. Er jeg stadig den skånsomme detoxtype? (Vil jeg altid være den skånsomme detoxtype når jeg nu har denne sygdom?)
  Kærligst
  Line
 19. Eva Maria på 28.12.2016
  Jeg har svært ved at finde min type. Kolde hænder og fødder. Lugter. Har svært ved at svede. Koger dog nogle gange. Er konstant sulten men har ingen energi. Siger ja til en lejlighed i byen når omgivelserne skriger tag ud i naturen.
  Fornemmer jeg står ved kæmpe rød lampe:

  Kan ikke mere bo i byen eller alene, fornuften siger flyt hen til din ven og hjælp ham mens du hjælper dig selv. Så må I komme ud på landet. Alligevel siger noget lejlighed i Århus. Hvad er det der sker?

  Jeg er så udmattet, at hvis ik snart jeg får styr på blot det basale, når jeg måske aldrig frem til den lejlighed.

  Orker ikke mere fitness, lejlighed og by. Giver ingen mening personligt eller universelt.

  Hilsner
  Eva Maria
 20. Majken på 28.12.2016
  Kære Ninka

  Jeg har kredset om din detox-typer. Jeg har svært ved at placere mig. Fordi jeg mentalt føler mig meget langt. Jeg er grundlæggende glad og det med at skælde ud på mig selv og børnene hører til sjældenhederne. Jeg nyder også ofte mere end jeg yder, jeg er kommet i god kontakt med kærlighed både i mig selv og i mine relationer. Men jeg ophober væske, og jeg har poser under øjnene, appelsinhud mm og jeg kæmper jævnligt med at blive på sporet (kost uden gluten, mælk og sukker men MED gode fedtstoffer er en farbar vej for mig). Så hvor placerer jeg mig?

  Jeg har overvejet at udrense nyre og lever ifølge det program, du udsendte inden jul. Men jeg tænker, at jeg bør kende min detox-type først?

  Mange tak for at invitere os, der ikke har mulighed for at investere i et detox-forløb indenfor.
 21. Kathrine på 28.12.2016
  Kære Ninka
  Jeg er en slank kvinde uden appelsinhud og selvhad. Men jeg har en skade i min elskede krop: piskesmæld. Min nakke har fået et ordenligt ryk og i 9 år har jeg haft smerter. Jeg har prøvet alt undtagen kost, så det gør jeg nu. Har du noget at sige om mine udfordringer? Passer jeg ind under en af dine detox-typer?
  Du ønskes det bedste, Kathrine
 22. Ninka på 28.12.2016
  Kære Joan, Rikke og Louise

  Tusinde tak. Tak for at du ser mig. Tak for dig.

  Knus
  Ninka
 23. Ninka på 28.12.2016
  Kære Nette

  Det lyder som om, du gerne vil have noget andet, end det der er. Første skridt er accept af det, der er. Næste skridt skal du finde ved at lytte indad og lave det indre arbejde, der skal til. Du har svaret inde i dig. Hvad fremtiden bringer, kan vi kun gætte på. Du har brug for fokus på her og nu.

  I kærlighed
  Ninka
 24. Ninka på 28.12.2016
  Kære Louise

  Du er som rigtig mange andre kvinder, som deltager på Detox Dig Smuk, i en situation, hvor du ikke mærker din krop. Ikke respekterer den. Ikke giver dig selv det du har brug for. Og som gennem deres deltagelse på Detox Dig Smuk hjælper sig selv til at skabe balance og blive sund.

  Og ja, du kan også blive en af disse kvinder. Du kan give slip på din overspisning. Der er ikke noget quick-fix. Det kræver arbejde fra din side. Du skal vælge din helingsproces til. Du skal vælge dig selv til.

  Er du klar til at vælge dig selv til?

  Kærligst
  Ninka
 25. Ninka på 28.12.2016
  Kære Dorte

  Den skånsomme type skal bl.a. på skånekost der heler tarmen. På Detox Dig Smuk er der en helt særlig protokol til den skånsomme type.

  Og i min næste video i denne Nytårs Detox Mini Video Serie kommer jeg bl.a. med tips til den skånsomme type. Så holde øje her på bloggen og Facebook.

  I kærlighed
  Ninka
 26. Ninka på 28.12.2016
  Kære Jette

  Hvis du af helbredsmæssige årsager er i tvivl om du må deltage på Detox Dig Smuk, skal du spørge din læge. Det hverken må eller kan jeg rådgive dig om.

  For at finde frem til dig detox type, skal du tage testen. Start oppefra og svar på ét spørgsmål ad gangen. Når du svarer JA!, har du fundet din detox type.

  Læs meget gerne svar vedr. detox type tvivl nedenfor.

  Kærligst
  Ninka
 27. Ninka på 28.12.2016
  Kære Eva

  Det er så svært at være frustreret og ikke kunne finde løsningen. Så tak fordi du spørger mig.

  Du er dog nødt til at tage testen selv. Det kan ingen andre gøre for dig. Start oppefra og svar på spørgsmålene ét ad gangen. Når du kan svare JA! til et spørgsmål, har du fundet din detox type. Og så skal du ikke kigge mere på skemaet lige nu.

  (se mit andet svar vedr. detox type testen længere nede, hvis du ønsker flere detaljer).

  Knus
  Ninka
 28. Ninka på 28.12.2016
  Kære Joan og Faith

  Jeg har nu lagt en større version af testen her i bloggen. Klik på billedet eller linket, så dukker den op og kan gemmes som en pdf fil.

  Kærlig hilsen

  Ninka
 29. Louise pyndt på 28.12.2016
  Du er det sødeste , Ninka :-)

  Så inspirerende og givende ord, du videre giver!
  Flot
 30. Ninka på 28.12.2016
  Kære Mette, Stine, Malene, Line, Mette, Z og Bente

  Detox Type Testen er indrettet så enkelt, at du formentlig ikke tror, det kan være så let at finde sin detox type.

  Du skal starte oppefra. Når du svarer JA! til et spørgsmål, har du fundet din detox type. Præcis som der står :-)

  Også selvom du kan svare JA! til andre spørgsmål.

  Du kan sagtens have en diagnosticeret stofskifte sygdom og være kortisol- og binyre healende type.

  Du kan ikke være begge typer samtidig. Det vigtigste er at hele mest grundlæggende først. Og det er på kortisol og binyre niveau.

  Din detox type vil ændre sig i takt med at du heler og skaber balance. Og nogle kvinder oplever faktisk at springe en detox type over, fordi kroppen heler på flere planer, når man får det grundlæggende på plads.

  Knus

  Ninka

  PS. Jeg har lagt en større version af testen her i bloggen. Klik på billedet eller linket, så dukker den op og kan gemmes som en pdf fil.
 31. Ninka på 28.12.2016
  Kære Elisabeth

  Tillykke med dit valg. Det er så vigtigt at lytte til sig selv. Og vid at det ikke behøver blive en kamp med omverdenen. Det bliver godt. Tro på det. Jeg og mine mentorer er klar med støtte og kærlighed.

  Velkommen i triben.

  Og godt nytår.

  Kærligst
  Ninka
 32. Rikke clausen på 28.12.2016
  Du er så inspirerende at lytte til
 33. Nette på 28.12.2016
  Jeg har nu været med 5 gange, men har brug for lige at hoppe over en gang, og komme med igen til den reducerede pris. Kan jeg det. Jeg fik så meget første gang, men der er så meget jeg skal (føler jeg) så jeg vil nok have det bedre med lidt mere enkelt. Så savner jeg altså Carsten, han var mit anker noget det andet gik galt. Jeg har ændret facon, men ikke tabkt mig, hvad gør jeg Ninka. ?
 34. Bente på 28.12.2016
  Hej Ninka Jeg har flere gange tager din test, men er i tvivl om jeg er den binyre/ kortisol el. stofskiftehealende type, jeg har for lavt stofskifte og har været i behandling med Eltroxin i 25 år, men syns at jeg tæt på den binyrer/kortisol type? Mvh. Bente
 35. Faith på 28.12.2016
  :-) Hej Ninka,

  Er det mon muligt at få type test skemaet i forstørret udgave.

  Du lyder inspirrende, og jeg er nysgerrig
 36. Faith på 28.12.2016
  Er dette detox skema også for mænd :-)
 37. Joan Kirkegaard Hornstrup på 28.12.2016
  Jeg kan ikke læse detox skemaet det er ret utydeligt.
  Mvh. Joan.
 38. Joan Kirkegaard Hornstrup på 28.12.2016
  tak
 39. Ruzita Shila på 28.12.2016
  Jeg har set video ,og kunne godt tænke at tabe mig m.v.h.Ruzita
 40. Z. på 28.12.2016
  Dejlig video, som altid!
  Kan ikke gennemskue min detoxtype....men har helt klart flest symptomer i binyreafdelingen
 41. Mette på 28.12.2016
  Jeg har få ting fra begge de lange lister. Hvordan finder jeg så ud af hvilken detoxtype jeg er??
 42. Louise hansen på 28.12.2016
  Kære Ninka,
  Jeg vejer egentlig ikke for meget, men utrolig usundt. Kan i perioder af et par uger være god, men så kan jeg have 14 dage hvor der ikke kommer andet end usundt ned. Jeg løber ca 25 km om ugen fordi jeg kan lide det og det er afstressende. Kan mærke min krop ikke har det godt, men tror fordi jeg ikke er den type der bliver tyk så gør jeg ikke noget ved det. Jeg overspiser simpelthen. Eksempel igår spiste jeg 4 krydderboller og tømte næsten et nutellaglas på dem, en hel dåse vaniliekranse, en mars (kingsize), en hel pizza med kødsovs plus en bakke pomfritter med en hel salatmayonaise, 1 rulle chokolade center og lidt indimellem og dertil masser af light sodavand. Er helt frustreret over jeg ikke stopper. Har så meget brug for hjælp. Ikke for at tabe min, men for at få en sund krop og helbred. Kan du hjælpe mig ?
  Mange hilsner fra Louise
 43. dorte helene på 28.12.2016
  hvordan skal den skånsomme detox type (irriteret tyktarm, dårlig fordøjelse, stor oppustet mave og apelsinhud)
  starte en proces for at få det bedre ??
 44. Jette på 28.12.2016
  Nu skal og vil jeg igang. Men bliver helt forvirret om jeg må det her?

  Jeg er 48 år, total sukker junkie, dyrker ingen motion, og får blodfortyndende medicin clopidogrel.

  Hvad for en type er jeg og hvordan kommer jeg igang?
 45. Eva på 28.12.2016
  Hej Ninka .
  Har svært ved at finde ud af hvor jeg ligger på den liste, ved bare jeg er meget frustreret , er 42 år og har været nogen hårde ting igennem i livet, og har Idag svært ved at sove, vågner 10 til 20 gange om natten,fryser eller vågner om og våd af sved, drømmer konstant, har mister min sex lyst helt igennem to år nu, hader mig selv konstant , træt konstant , er trist ofte , under er over spiser , er ikke spicelt overvæktig , men ligger på en bølge hvor jeg altid tager tre kilo på og slås med at tabe dem igen, håber du kan hjælpe mig lidt på vej
 46. Line Blinkilde på 28.12.2016
  Kære Ninka.
  Super spændende det du taler om, og jeg vil SÅ gerne sætte mig noget mere ind i det, da det jo SLET ikke virker alt det andet jeg plejer at gøre, og det du fortæller giver så god mening. Jeg ville teste min detox type, men bliver i tvivl hvad jeg er, da jeg har for lavt stofskifte og bliver medicineret for det, men samtidig også føler at jeg kan sige ja til kortisolubalancer. Men jeg kan jo ikke sige ja til begge ting i testen? Hvordan ved jeg hvad for en jeg er så?
  Kh Line
 47. Malene på 28.12.2016
  Kære Ninka
  Jeg har svært ved at finde min detoxtype.
  Synes jeg passer til både stofskifte og binyre
  (Jeg har haft for lavt stofskifte i mange år og medicineres herfor)
  Kærligt Malene
 48. Stine på 28.12.2016
  Kære Ninka

  Tak for din video og altid inspirerende info. Glæder mig til de næste videoer.
  Jeg er enten den binyre-og kortisolhealende type eller den stofskiftehealende type. Har mange af symptomerne ved begge så har svært ved at præcisere hvilken en jeg er lige nu. Hvad er den største forskel på disse to typer?

  Rigtig god dag

  Kærligst Stine
 49. mette ørskov rasmussen på 28.12.2016
  Hej
  Er allerede blevet inspireret af dine videoer og glæder mig til 9 jan. Men jeg synes jeg kan svare ja til det meste i din typetest og hvad gør jeg så ?
  Vh mette
 50. Elisabeth Søgaard-Munk på 28.12.2016
  Kære Ninka
  jeg har længe fuldt din blog, læst dine bøger og har ventet med at tage valget, for det er i virkeligheden her problemet for mig har været, julen har været en øjenåbner for mig. Mine børn er konstant syge samt min mand og jeg, efter slik, kager, tung og fed julemad, vin og kaffe i overflod igen er kommet sammen med December kan jeg se hvor skidt vi får det, jeg er i konstant dårlig humør, træt og trist, børnene er forkølet, sover dårligt, og hænger i tapetet konstant. Dog bliver det en kamp for mig at få min omverden til at acceptere dette valg, som jeg vælger i dag, men nu skal det være for børnene og min mand og jeg. Da jeg så din video og du til sidst sagde " Jeg er her for dig" begyndte jeg simpelthen at græde fordi ja det var lige det jeg trængte til at høre. Det er okay ikke at være som andre, og da keg virkelig ønsker det bedste for vores lille familie, især overskud og ro igen er det det, der skal til er jeg sikker på. Tak for dig Ninka

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.