Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Ninkas juleferieblog

Kære kernesunde derude

Her er Melvin og Bertram foran juletræet. De fik dejlig and, rødkålssalat og konfekt lavet af ristede solsikkekerner, kakaosmør og xylitol blendet sammen og frosset nogle timer. Og så dansede og sang vi, og s blev der pakket gaver ud. Vi havde besøg af venner og familie, for drengene havde ønsket julefest inden afgang til skiferie. Vi holder nemlig jul i bjergene i år.

Jeg tager på skiferie med Morten, Melvin og Bertram i Østrig fredag d. 19. december. Anna her fra bloggen kommer med sin familie og passer vores hus (og sauna :-) ), og vores marsvin. Vidunderligt at have en ny, kernesund vennekreds!

Vi skal ned på det hotel, der var paradis for os i sommer. Med spa, ski og al den gluten-mælke-sukkerfri mad, man kan drømme om. Hurra. Vi holder jul og nytår dernede.

Tak for et forrygende år. Jeg synes selv, jeg har nogle seje julegaver til jer i år.

De julegaver, jeg har til jer, er ikke materielle. Men når jeg tænker på dem, får jeg den der magiske fornemmelse af, at vi er en KÆMPE familie, der er på vej mod en grønnere, skønnere og roligere verden sammen.

For det første: Katrine fra Norge (den norske afdeling af vor vej) og jeg er ved at planlægge KONFERENCE i DANMARK i foråret. Jeff Bradstreet (læs mere om ham her) kommer. Og der er rygter om, at Kenneth Bock (se ham her) også vil gøre hvad han kan for at komme. Det er den bedste julegave, jeg får i år.

For det andet. Kurfood - i ved, det fødevaremærke, der blev til på mit køkkenbord dengang Bertram ikke kunne få NOGET som helst guf i supermarkedet, har nu premiere med ny animationsfilm. Den beskriver det grønne, smukke univers, vi er ved at skabe for fremtidens børn. Se den på youtube her. Husk at tilmelde dig kurfood på facebook.

For det tredje: Jeg kommer til at holde et langt kursus mere næste år. Og en række dags-workshops for jer, der gerne vil i dybdeb med den kernesunde livsstil. Hvis der er emner, I brænder vildt for, så skriv dem her. Jeg læser dem efter nytår.

Gratis gaver du kan give din familie i år:

Det smukkeste, jeg har givet mine børn i år er den daglige taknemmelighedstund. Når vi putter, skiftes vi til at fortælle, hvad vi hver især har været takennemlige for den dag. I dag var Bertram taknemmelig for sin familie, en tur i Toys´R Us og den hund, han får lov at passe hos sin veninde, der er cirka 70 år gammel. Det lærer børnene at fokusere på det positive. Og det fastholder mig som voksen i at være bevidst om alt det, der er skønt i mit liv. I stedet for at dyrke brokke-kulturen ved at fokusere på det, der ikke fungerer.

Det andet skønne, jeg giver mine børn i år, er at de kommer tidligt i seng. De sover klokken 19.30, når de skal i seng næste dag. PÅ den måde får de både fysisk og psykisk healing og er rustet til næste dag. De er nu så vant til at give kroppen den omsorg, at de selv for det meste beder om at komme ind og sove, når det er sent.

Kære venner. I får en blog eller to, som Lisbeth lægger på, mens jeg er væk.

Støt hinanden herinde på bloggen hen over jul og nytår. Tillykke med, at I har været med til at gøre DK et meget sundere sted at bo det seneste år.

Kærlighed

Ninka (PS - jeg er i BLÆKSPRUTTEN - det satiriske årsskrift, mange giver hinanden i mandelgave. Det handler om, at Thorbjörg og jeg ikke er andet end varm luft og floskler. Og tegningen er skide sjov. Jeg er meget beæret.)

 

 

 

 

 

Kommentarer (6)

  1. stina sandström på 19.12.2008
    hej alle

    idag blev jeg en lektion rigere...

    min kæreste og jeg var i bilka og blev sultne undervejs og min kæreste havde sådan lyst til burger king mad..så vi gik derover..jeg tænkte uhmm ja de der snoede fritter ku jeg da mindes smagte godt..hun fik en burger med fritter og cola jeg fik snoede fritter med juice....for det første smagte det slet ik godt..bvadr(når man er blevet vant til rigtig god sund mad så er papmad bare ikke lækkert) for det andet fik vi nærmest øjeblikkelig kvalme og mavepine..og hovedpine..
    min kærestes mavepine blev så slem at vi måtte tage hjem og vi blev begge så ufatteligt trætte som var der sovemiddel i..
    det er simpelthen utrolig hvad forkert mad kan gøre ved en..

    jeg forstår pludselig hvorfor jeg altid var så træt før i tiden..
  2. Alexandra w på 18.12.2008
    Hej Marianne. Ang dine bonuser fra madpakkerne, så kan du selv hente dem via den email du fik tilsendt. Sådan fandt jeg mine.

    Ninka, rigtig god ferie til dig og familien!
    Jeg glæder mig til at høre om den, jeg har selv booket ferie der sammen med kæresten! I den lille dejlige by Fiss ; o )

    God jul, fantastisk nytår, og 1000 tak for indsatsen.
    Kærlig hilsen A.
  3. karin thomsen på 18.12.2008
    Kaere queen of kernesund, Ninka og familie - og ja den er jo herlig stor!!!
    Jeg tror personligt paa at vi skaber en masse der hvor vi retter vores fokus. Og naar vi saa taenker paa alt det gode giver det bare energi til meget, meget mere. Man kunne sige vi faar plus paa lykkebarometeret modsat naar vi er i brokkehumoer. Det betyder rigtig meget i virkeligheden, saa tak fordi du minder mig om det! Som menneske er det nogen gange let at lade det negative faa for meget plads.
    Jeg er da ogsaa super, super glad for al den inspiration og glaede der er forbundet med at kende dig og din familie. Det er enestaaende!!!
    I maa have alletiders ferie. Sender jer snefulde, sunde tanker! God bless you!
    Karin Thomsen
  4. stina sandström på 17.12.2008
    kære ninka,morten,bertram og melvin.

    jeg vil også sige rigtig glædelig jul til jer alle og må i få et fantastisk år 2009..
    i har i stor grad beriget mit liv(og nu også min mors) jeg elsker jer alle for jeres varme,jers kampgejst og jeres ivrige væsen efter at gøre en forskel.
    pas godt på jer selv og jeg håber i får det vildt skægt på jeres skitur:)

    kærlighed og kram fra stina
  5. anemona Pedersen på 17.12.2008
    Kære Ninka, Morten og alle jer andre.

    Jeg takker for det mest inspirerende og meningsfyldte kost-år jeg nogensinde har prøvet. Så meget positivt og oplysende er sket for jeg selv og min familie. Forfærdlig mange tak, Ninka!!!

    Glædelig jul og skønt skønt nytår!
    Smil Anemona.
  6. Marianne Krogstrup på 17.12.2008
    Hej Ninka.
    Ha´ en super ferie!
    Ved du hvornår I sender bonus´er når man har købt madpakke og juleopskrifter? Jeg har købt begge for et stykke tid siden, men mener ikke at have modtaget nogen bonusmail endnu.
    Så lige i nyhedsbrevet at I har et nyt tilbud og kom til at tænke på det.
    Mvh. Marianne

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.