Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas Detox tips og guides

Mine kernesunde venner

Jeg har været hjemme hos Thorbjörg. Her ser i hende i hendes skønne køkken, hvor hun fremtryller fantastiske anti-age opskrifter og forrygende mad, når jeg er hjemme hos hende.

Jeg er så taknemmelig for at have mødt Thorbjörg. Hun er en evig kilde til inspiration og kærlighed. Hun er så vital og ung, at jeg nogen gange føler mig gammel i hendes selskab. Denne gang var vi i kurbad, og jeg sov hos hende. Næste morgen, da hun kom spankulerende ud for at lave morgenmad i stumpet undertrøje og fine trusser, tænkte jeg. HOLD KÆFT. Hvis jeg ser sådan ud om 10 år, så vil jeg være lykkelig. Thorbjörg er billedet på, hvor meget skønhed og livskvalitet, man kan spise sig til.

Vil du have det, hun har, eller er det lige noget for en kvinde, du kender, så er der stadig pladser tilbage på Thorbjörgs anti-age hold i København. Et intensivt forløb med en hard core udrensning, genopbygning og guide til vedligeholdelse af kroppen 4-ever. Læs mere her

Umahro Cadogan er et andet menneske, som jeg er afsindigt takemmelig over at have mødt. Det var Umahro, der reddede Bertram med kostplan, guide til genoptræning af hjernen, test og kosttilskud. Og Umahro redder mange meget syge mennesker med sin afsindigt videnskabelige tilgang til funktionel medicin, orthomolekylær gastronomi og en uhyggelig viden om kroppens biokemi.

Du kan se ham på youtube her og jeg vil opfordre alle til at tilmelde sig nyhedsbrevet på www.sundhedsrevolutionen.dk. Han holder et utal af kurser, workshops og foredrag. Også for familier med specielle børn (autisme, ADHD, DAMP, 22Q11 osv)

Kys til dem begge. Lige nu sidder jeg og nyder mit liv. Jeg skal i infrasauna om lidt. Jeg er hamrende stolt af Morten, som i weekenden har vundet to guldmedaljer ved DM på 800 meter og 1500 meter baneløb. Han er så fantastisk, sej og smuk. Og jo mere, han passer på sig selv og gør for sig selv, jo lækrere er han. Og jo mere, han oplever, at jeg støtter ham i at gøre det, der gør ham lykkelig, jo stærkere bliver han i den disciplin. Lige nu er han for eksempel kørt ud for at se solnedgangen i bilen. Og han har fortalt mig, at han vil bruge mere tid inde i Frederiksberg IF med løbetræning, fordi de træner mere seriøst på korte distancer end her i Helsingør. Utænkeligt at høre fra ham for bare tre måneder siden, hvor hans største fokus var mig og børnene. Og at han nok ikke kunne tillade sig at gå fra os flere gange om ugen.

Jo mere, han er egoistisk og gør sig selv lykkelig, jo mere tænder jeg på ham.

Mere om det i en anden blog.

Kærlighed

Ninka

(PS: Det går bedre med mit ben. Jeg må stadig ikke løbe, men går 60 minutter hver dag og er hos kiropraktor to gange om ugen. Og benet er ikke følelsesløst mere.)

 

Kommentarer (26)

 1. Morten Mauritson på 27.08.2008
  Kære Helle

  Vi har skrevet en blog om brugerundersøgelsen og fremtidens hjemmeside som svar på din kommentar. Du finder bloggen lige ovenover denne!

  Hav en rigtig god dag!

  Morten
 2. Iben Macdonald Larsen på 27.08.2008
  Kæreste Ninka og co.

  TAK ! Vi er igang "Den glade familie fra Brønderslev" og det er spændende og lækkert og vi elsker det, både far 39 år, mor 36 år, datter 9 årog søn snart 3 år.
  Okay, det halter lidt med sønnen, men det skal nok komme.
  Vores skønne datter på 9 år har OCD - heldigvis i mild grad. Jeg vil så gerne vide om du har kendskab til hvor jeg kan søge oplysninger om hvilken kost hun kan profitere af.
  De kærligste hilsner og masser af smil
  Iben
 3. helle sommer på 27.08.2008
  Hej-

  Fin idé med et spørgeskema vedr Kernesunde´s ønsker/behov osv..

  Jeg forstår bare ikke - og ja, kald mig bare pessimist, kritiker etc... der er næppe større fortaler for sund mad end mig - men HVORFOR I ALVERDEN skulle alt pludselig til at være på betalingsbasis???????????

  Altså, undersøgelsen spørger om man er interesseret i et BETALT online-forum med andre kernesunde familier, BETALT kommunikation med Morten & Ninka.. osv osv...
  Altså, for mig at se - hvorfor skulle man være interesseret i dét, når vi nu har det gratis????

  Eller er planen at "presse" folk til at sige ja, for netop som på andre "interesse- sider" at udelukke dem som ikke vil betale - og på den måde tjene endnu flere penge på dette foretagende???

  Svar udbedes..
 4. Tine Lange på 26.08.2008
  ps. Lene Hørlyck har fgl. hjemmeside:
  www.aku-zon.dk

  Tine
 5. Tine Lange på 26.08.2008
  Hej Ninka.
  Ang. akupunktur 2000.
  Jeg ved at Lene Hørlyck behandler efter denne metode. Hun bor i Saltrup ved Græsted, så det er da ikke så langt fra Hornbæk.
  Hun er sød og dejlig og meget dygtig..
  Du finder hende ved at gå ind på
  www.aku-net.dk. Det er et netvæk for akupunktøre og man kan kun blive optaget på deres liste hvis man har en lang og grundig uddannelse på en godkendt skole og vedligeholder sin uddannelse med kurser/efteruddannelse mv.
  Mange hilsner Tine Lange
 6. louise . på 26.08.2008
  Hej Kirsten
  ej hvor lyder det bare spændende med dine gudinde kursus, jeg er misundelig over at jeg ikke bor omkring københaven, men der er vist for langt fra østjylland...

  -også Thorbjörg har nogle gode spændende kurser, men øv er der ikke nogen der noget tilsvarende til nogle af disse muligheder i Jylland ?????
  mange hilsner Louise
 7. Betina Nielsen på 26.08.2008
  Hej alle,

  jeg kom til at tænke på, at siden bl.a. melsorter og andre gode sunde madvarer er markant billigere i Tyskland, kunne det være en idé at bestille dem der over nettet. Så var det, jeg ville høre ad, om der er nogle af jer, der kender nogle gode (tyske?) sites?

  -B

 8. Heidi Sørensen på 25.08.2008
  Ha ha, Kristine, jeg var heller ikke vild med grøn te ekstrakt i starten. Første gang jeg smagte det tænkte jeg godt nok også at det var da bare typisk at det sunde smager af ged. Men jeg har vænnet mig til smagen. Jeg putter en anden slags te i og så smager det godt synes jeg :o) Men jeg skal da også prøve din variant ;o)

  Jeg er altså også en af dem der er fan af Thorbjörg - jeg kender hende ikke og kan ikke udtale mig om hendes sociale færdigheder ;o) Jeg er glad for hendes bog og synes det er sejt at hun tør sige hun er smuk og smækker. Jeg følger ikke bogen som sådan, men nyder at læse alle de informationer der står i den.

  Jeg kan godt genkende det med at omgivelserne synes man er mere eller mindre tosset og fanatisk helseklidmoster ;o) Jeg har vænnet mig til det og vi laver lidt sjov med det på job. Jeg elsker at fortælle om det, men prøver at holde mig i skindet til folk spørger. Jeg vil så gerne have min mand med på det, men jeg kan desværre ikke trække noget ned over hovedet på ham - har prøvet ha ha ;o) Og ikke mindst min far som har forhøjet blodtryk, hvilket gør mig bange. Jeg er sikker på en sundere kost og kosttilskud og olier kunne gøre det bedre, men jeg kan jo ikke bestemme hvad han skal spise. :o/

  Så jeg er også kommet dertil hvor hver mand sørger for sig selv og vil folk høre vil jeg meget gerne fortælle :o)

  Ha en fantastisk aften.

  Vh Heidi
 9. Christin Halle på 25.08.2008
  Hej Lene fra Århus :-)

  Jeg har også fortalt til en masse og gør det stadig lidt :-)
  Når folk spørger, kan jeg nu sige hvad det gør ved mig, for nu ved jeg det :
  Det giver mig styrke - en enorm styrke som gør mig til et endnu bedre menneske :-)
  Og så bruger jeg det ikke som "prøv det" men det er det det giver mig. Så kan du jo selv se om det er noget for dig...... tænker jeg.

  Jeg har fået mine slag over næsen og jeg kan alligevel ikke ændre andre end mig selv og så kan jeg jo lige så godt starte med mig. Det ku jo være det "smittede" bare een anden, hvem ved..... måske dine kollegaer bliver nysgerrige ved, at du ikke fortæller om det, bare spiser det du gør og hmmm hvad er det du har med det ser lækkert ud mm. ... måske....
  sådan har det virket for mig og det er en fed oplevelse kontra da jeg fortalte eller nærmere prædkede som jeg ikke mente jeg gjorde. Men det har jeg squ nok gjort i deres øjne.
  Vi skal respektere alles måder at leve på og det kan godt være svært nå man har fundet de vise sten. Men med tiden vokser man og ser tingene i et nyt lys :-)
  Godnat :-)
  Christin
 10. Lene Mortensen på 25.08.2008
  Hej!

  Jeg læser normalt bare med her på bloggen, men i dag vil jeg gerne fortælle om en supergod Kernesund oplevelse, jeg havde på mit arbejde.

  Jeg har været sukker og mælkefri (har ingen problemer med gluten) siden 1. juli, hvor mine 3 (uproblematiske) hardcore måneder sluttede. Det er fedt, jeg har det godt; har aldrig været sukkerafhængig og mit største problem er sådan set, at jeg ikke gider lave mad… :-(

  Men jeg er alligevel vild med mit sukkerfrie liv. Så vild, at jeg fortæller til alle, der gider lytte. Jeg synes ikke, jeg prædiker; fortæller bare. I dag fik jeg dog en lille en over næsen. En af mine gode mandlige kolleger, som jeg holder meget af, sagde i frokostpausen: ”Nu gider vi altså ikke høre mere om dig og dit sukker. Lad os nu bare spiser vores mad i fred”. Okay, der fik jeg lige noget at tænke over! Heldigvis er jeg på en arbejdsplads, hvor respekten for hinanden i er højsædet, og hvor vi rent faktisk holder af hinanden og viser omsorg for hinanden, så det er nemt at tage bemærkningen for det den var og ikke mere.

  Der gik heller ikke mere end en halv time, så var jeg helt ovenpå igen: en anden mandlig kollega, som er på barsel, kiggede forbi. Konen havde sendt ham på indkøb, og det var han tydeligvis ikke vant til – var overrasket over, hvor dyrt alting var! Han måtte dog indrømme, at det nok var fordi, de var holdt op med at spise sukker, og at sukkerfrit ketchup bare var dyrere end almindeligt Beauvais! ”Men hvor er det fedt. Det kan slet ikke beskrives. Alt det, der sker med ens krop, når man dropper sukkeret…” Osv. Det var helt som at høre mig selv! Man kan slet ikke lade være med at fortælle!

  Og fantastisk, at alle kunne høre, at det ikke kun er mig, der er blevet skør :o)

  Men hvad pokker gør I andre, når dem der lytter, så spørger: men hvad er det, der er så fedt?? Jeg kan ikke beskrive det helt præcist. Det er bare en god fornemmelse i kroppen. Af at kunne mærke, hvordan man har det, på en helt anden måde end når man spiser sukker hver dag. Den forklaring tilfredsstiller desværre ikke ret mange af mine tilhørere :-(

  Og så lige: tak til alle jer spændende bloggere. Det er altid en fornøjelse at kigge forbi og læse om jeres gode og mindre gode oplevelser.

  Knus Lene

 11. Marlene Bundgaard på 25.08.2008
  TAK Marianne..for dit svar.
  Jeg tænkte nok der var noget lusk :-)
  Godt at få det sat på plads!!

  Marlene

  Ps. TAK Ninka...Glæder mig til raw-food sødet med morbær :-)
 12. L H på 25.08.2008

  Er der nogen som ved hvordan opskriften på stuvet spidskål i kernesund mad skal være? Der er fejl i den og jeg vil så gerne lave den i aften
 13. Lotte Larsen på 25.08.2008
  Hmmmm Umahro har en fed hjemmeside og masser af gode opskrifter, men den på you tube med okse steaken og den salat til virker meget kedelig og trist synes jeg. Det er skønt at kunne lave hurtig mad, men gider squ ikke hvis det ender med et gråt kedeligt resultat.
 14. Marianne Krogstrup på 25.08.2008
  Hej Marlene.
  Ang. juice, se evt. det skriveri der har været på vist nok Emilys blog om juice.Der må bla. tilsættes 20% sukker til juice lavet på koncentrat uden at producenten oplyser det.
  Så derfor er det bedst at drikke juice der ikke er lavet på koncentrat.
  mvh. Marianne
 15. kristine aurbakken på 25.08.2008
  Ja jeg bliver også nød til at sige noget tarvligt om hende thorbjørg. tænk at du prøver at få os til at drikke grøn te ekstrakt, fy for pokker hun er tarvlig, det er da det værste man kan drikke, og jeg står her hver dag med tårre i øjene når jeg ihertigt prøver at drikke det.
  Og jeg har prøvet at blande det sammen med alt man snart kan.
  og ninka du kan da ikke mene at det smager godt men danskvand og æble juice... ad ad ad jeg uh...
  MEN så i dag sker det, igen stå jeg med mit grøn te ekstrakt ( som jeg også har i dråber ;O) ) ad ogaå.
  OG så sker det jeg tager en lille kande m låg. halt op med heios ananassaft, en god slat vand og et brev pulver og så ryste ryste ryste så det hele hoppede.
  Og for første gang kunne jeg ikke smage grøn te ekstrakt igemmen, jeg blev jo nærmest lykkelig... måtte lige dele det her med nogle for det kunne jo være at der er nogle der ude der heller ikke kan fordrage den smag, og syntes at thorbjørg er en værre en ;O)
  nå men nu skal der sku (undskyl sku) drikkes igemmen... knus fra mig og hurra for mine smagsløg..
 16. Dorthe Drivsholm på 25.08.2008
  ØNSKE
  jeg vil ønske at dem af jer der er negative pessimistiske og bar MÅ udtrykke det, finder et andet sted at gøre det. Spørg jer selv: hvad er det der gør at jeg bare må udtrykke mig om .... hvordan kan jeg istedet bidrage positivt til at højne motivationen herinde?.... Bare mit ønske. :-)
 17. Marlene Bundgaard på 25.08.2008
  Hej

  Jeg har en veninde der putter juice i sin smootie..hun siger der ikke er sukker eller e-numre i.
  Jeg tjekkede det og fandt bl.a.Rynkeby juice med denne varedeklaration:
  "Fremstillet af vand og æblesaft koncentrat. Pasteuseret."
  Så hun har jo ret eller hvad???
  Noget siger mig bare det ikke er godt, men hvorfor??

  Marlene
 18. Anne Gershardt på 25.08.2008
  Jeg synes thorbjörg er FANTASTISK - og inspireres endnu mere af hende, efter at have mødt hende..

  Og JO, hun ER uddannet ernæringsterapeut hos Institut for optimal ernæring..!!
 19. Trine Kofoed på 25.08.2008
  Kære Ninka eller andre der kan hjælpe...

  Jeg er her i weekenden nærmest blevet "skældt ud" af velmenende veninder, der hævdede at jeg ikke måtte give mine børn proteinpulver og husk! Det var ikke godt til små børn (mine er lige blevet 3 år og vi har lavet shakes siden sep sidste år) og husk kunne give både tynd mave og forstoppelse. Sagde de. Jeg mener jo noget andet, men er også snart så træt af, at altid skulle forklare og ikke mindst forsvare mig selv og mine valg.

  Så, hvordan er det lige med proteinpulver, husk og guarmin til små børn over 1 år? Det sænker blodsukkerniveauet og giver mæthedsfornemmelse... og... hvad gør det ellers?

  Kh Trine
 20. Tine Lange på 25.08.2008
  En servicemed.:
  Man kan få det dejlige Himmalaya salt i rema 1000 for kun 16 kroner. Det er billigt. Det smager skønt, selvom det kan lyde underligt at salt smager forskelligt!

  Tine
 21. Annica Maria Dellgren på 25.08.2008
  Jamen, er det ikke bare Ninka\'s personlige kommentar om HENDES veninde! Ninka synes hun er fantastisk - fedt. Men det behøves du da ikke gøre.
  Og har Thorbjörg nogensinde kaldt sig ernæringsterapeut? Er det ikke dig som gør det?
  Jeg synes bogen er god. Hvis den var sindssyg farlig, ville den jo nok være trukket tilbage eller haft "farlig" omtale i medierne...
  Altså! Lad nu folk være forskellige og elske hvem de nu har lyst til at elske....

 22. Elisabeth Adby på 25.08.2008
  mandag, 25-08-08

  Hej

  jeg er enig med monson, jeg forstår ikke hvorfor at Thorbjørg er så fantastisk.Hendes bog 10 år yngre på 10 uger er farlig at leve efter.Hun er ikke en gang uddannet som Ernæringsterapeut.Jeg forstår ikke at så mange hopper på hendes kurser.Sådan en som Marianne Jæger ved hvad hun taler om, hun er også uddannet Ernæringsterapeut DET.
  Folk som ikke er uddannet som Ernæringsterapeut, skal ikke udgive sig som Ernæringsterapeut og tage penge for det.Så kan hun være nok så meget din veninde Ninka.
 23. Lone Juul på 25.08.2008
  er der nogen, der ved hvordan man kan omregne gær til bagepulver. jeg har en mistanke om, at jeg ike kan tåle gær, så det skal prøves af.
  Lone
 24. eva thomsen på 25.08.2008
  Hejsa,
  Har virkelig behov for hjælp ang min datter på 9 måneder - jeg har prøvet at finde ud af følgende: må hun i sin morgenshake få proteinpulver, guramin og husk? - og er det nødvendigt for hende? har ledt forgæves efter svar, når hun smager min synes hun det smager fantastisk :O)
  Synes også Thorbjörg er fantastisk - har købt bogen til min mor - tror det er nemmere at forholde sig til en mere på sin egen alder :O)
  En dejlig dag til alle!
  Knus herfra
 25. Milla Monson på 24.08.2008
  Jeg fatter ikke Thorbjörg kan være så over fantastisk. Altså borset fra at hun er din veninde Ninka. Jeg har været på hendes kursus og aldrig har jeg mødt mangen til selvglad (Min hisorie kan blive din - hvem siger at jeg vil være dig?) og skide kold dame skal man lede længe efter. Jeg kender altså mange kvinder på 48 der ser lige så dejlig ud som hende, endda bedre. Det er ikke min kop the, beklager - men man må vel sige sin mening her?
 26. Marlene Bundgaard på 24.08.2008
  Hej.

  Jeg læste i bladet Naturli om pillerne Mulberry. (Morbær)

  Morbær kan hjælpe med at bibeholde en sund balance i blodsukkerniveauet efter et måltid. Morbær er kendt for at kunne forhindre sukker og stivelse i at blive omdannet til glukose.

  Der er en nærmere forklaring i bladet som kan læses online på www.naturli.dk. Det er på side 67 i bladet.

  Det må da lige være noget for os!!

  Ps. Hvordan ved man om man har orm? Ved man det bare med det samme?

  Marlene.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.