Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil

Mig og min 6 dages detox

Min 6 dages detox i sommerhus...
Der findes utallige juice-, faste- og detoxkure. De fleste er farlige, fordi de ikke er gennemtænkte. Og, fordi de lader, som om vi har en krop uden et nervesystem og en sjæl.

Afkobling er detox
Når jeg tager afsted med mit team og vores detox gæster, tror de fleste, at det er urterne, shakes og kosttilskuddene, der afgifter og smelter fedt i kilovis. Det er det også. Men søvnen, stilheden, omsorgen, massagen og selvudviklingen er afgifter nr. 1.

Gift i sjæl og nervesystem
Traumer, chok, stress, pres, overarbejde, selvkritik og gammel sorg lagrer sig i kroppen som et chok, der hæmmer nervesystem og immunsystem. Leveren, binyrerne og stofskiftet bliver sløvt på grund af undertrykte følelser.
Giftstofferne hober sig op. Derfor heler vi med forløsning, natur og kærlighed ude ved Vesterhavet. Og jeg er sikker på, at roen og egenomsorgen står for 95% af de vilde fysiske resultater, mine retreat-deltagere har.

Min detox
I dag bliver deltagerne målt. Og kroppen viser, hvor meget fedt den har kunnet slippe, fordi den har fået fred. Personligt er jeg overrasket over, hvor meget dybere jeg når ned i mig selv, ned i bunden af giftstofferne, ud med slim og slam fra tarmsystem og lymfer, hud, tunge, lever og nyrer - som først slipper på 4. dagen for alvor.

Dagsprogram på detox - sådan gør vi:
Morgen: fiber og yang kosttilskud samt shakes sammensat af verdens mest effektive mikro.-nutrienter, når det gælder detox.

Herefter meditation og yoga. Visdomscirkel. Selvudvikling. Mindful walking i naturen. Middagslur.

Greens, juices og shakes hver 2. time. Sauna med havudsigt og vinterbad hver aften. Sove kl. 22.

PS. Du kan læse mere om vores Detox Retreats HER

Kommentarer (1)

  1. silje hansen på 09.02.2013
    Jeg ser at den detox-turen er i februar. Kommer det til å bli flere turer? Jeg har tatt litt greens, litt øm gangen. Men jeg blir så utrolig kvalm og kaster opp. Det kjennes ut som jeg kan forestille meg d ville være å bli forgiftet. Tror du en sånn detox som dette kanskje ville blitt for mye for kroppen?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.