Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

masser af nyt fra Ninka

Kære venner

Det er da forår, er det ikke?

Jeg skal have min smukke økologiske forårsfrakke fra www.palace-design.dk på i morgen. Er den ikke smuk?

Velkommen til de norske læsere her på bloggen. Velkommen til alle de nye danske læsere, der har købt kernesunde bøger, fordi det har været januar, og så skal der ske noget med sukker, deller, dårligt humør und so weiter... Og hvad LAVER hende Ninka og hendes familie for tiden?

Som sædvanlig oplever jeg vilde ting. Spændende ting. Og så de helt almindelige.

Vores Kernesunde klinik og kursted skal indrettes fra på mandag. Vi regner med at tage imod de første ivrige gæster allerede om en måned. Vi har bestilt infra-saunaer og planlægger vores intro to-dages retreat tema. Nina, som er naturlægen fra Kernesund Familie og jeg har lavet spa- og klinikmenu sammen. Og det bliver fantastisk at byde familier indenfor. De af jer, der bor langt væk fra Hornbæk, kan få behandling via nettet.

Vores website er i gang med en totalrenovering. Om få uger bliver der klub for dem, der vil forkæles med opskrifter, debatforum, indkøbslister, ugeplaner og kernesunde video - og tv-indslag hver måned. Der er også flere spændende tiltag på vej for mødre med helt små børn og gravide. Og de af jer, der ikke nåede eller kunne komme med på mit kursus: "Kernesund, slank og selvkørende inden sommer" kan snart gå på kursus hjemme. Med videoundervisning me mig og hjemmeopgaver i mailboxen.

Der bliver særlige steder for nybegyndere på sitet. OG. Vi har fået to kernesunde coaches tilknytte, som kan støtte jer med telefoncoaching. Den ene kender I fra TV. Resten må I vente med at høre.

Der bliver guides og video og alt det, I allerede kender og holder af bliver på sitet.

Der bliver bare meget mere nyt at kigge på. Og mange flere muligheder for at nå i dybden.

Vi har været i studiet og fotografere alle vores nye samarbejdspartnere.

Det hele bliver SÅ fedt.

Hjemme hos os
Jeg har fået kontakt til en norsk læge, der skal udrense Melvin for kviksølv og bly. Det glæder jeg mig meget til. Bertram har det rigtigt godt, og begge drenge tager det i stiv arm, at vi nu siden november har levet uden stivelse. For jer, der ikke kan huske det, gør vi det for at få bugt med svamp og bakterier, som vi har fået målt i lanoratorietests.

Bertram er i fin løbe-form, Melvin holder lav løbeprofil, fordi han har den ophobning af tungmetaller. Jeg vil gerne passe rigtigt godt på ham. Det bliver til gåture og en masse hyggelige stunder i sofa og sauna, hvor vi hører Harry Potter på lydbånd.

Jeg selv har lige været ved gynækologen og fået lavet keglesnit. Jeg havde celleforandringer på grund af en gammel virus. Meget almindeligt. Skræmmende almindeligt. ALLE. Og jeg gentager ALLE mine veninder har fået lavet keglesnit. HVAD SKER DER? Man kunne måske fristes til at få vaccination imod det, men det har jeg (blandt andet på grund af Carsten Vagn Hansens advarsler) ikke lyst til. Jeg bruger kolloidt sølv i stdet. Se her

Selv ved jeg, at grunden til, at mit immunsystem ikke har fanget de celleforandringer, er, at jeg har haft travlt. Hvis vi har travlt, svækker vi vores immunsystem. Så hvad har der været af læring i denne oplevelse for mig?

At jeg skal slappe af, hvile mig og uddelegere.

At hvíle, hygge, søvn og gåture er meget vigtigt. Jeg tror, det var alle de kampe med myndigheder og i pressen, som jeg valgte at tage, da vores første bog kom ud, der gjorde udslaget.

Lige nu ligger Bertram på sofaen i stuen og sover. Morten er gået i seng klokken 21.00. Vild luksus.

Jeg vil gøre det samme nu og tage Bertram med. Han ville gerne falde i søvn tæt på mig.

Hav en fortryllende weekend.

Kærlighed

Ninka

 

Kommentarer (18)

  1. Tyson Rogers på 12.11.2015
    Jeg vil gerne takke Dr. Daniel Floyd og al håndtering af Dr. Daniel Floyd Pharmaceuticals deres livreddende cannabis olie helbredt min kone af kræft i skjoldbruskkirtlen, lægen fortalte mig, der var lidt de kunne gøre, og på trods af al den kemoterapi og strålebehandling, var hun ikke reagerer på behandling. så en af ​​mine venner kom os til undsætning ved at beordre cannabis olie fra Dr. Daniel farmaceutiske. Som faktisk er etableret af en af ​​de studerende på Rick Simpson, som er omfattet af den juridiske certificering af Rick Simpson. Dr. Daniel Floyd har hjulpet patienter bekæmpe kræft af forskellige typer, som det er næsten umuligt at nå Rick Simpson sig til tiden. Så vi besluttede at give det en chance, så vidt min kone er i bedring meget godt, og i dag kan hun gå rundt i huset hele af sig selv. Jeg mener, det er nødvendigt at lade andre, især dem, der lider af denne akutte sygdom, når du har denne olie, kan det virkelig give en ny chance på livet. Hvis du tilfældigvis er behov for denne olie, bør du kontakte fundamentet via denne e-mail: drdanielfloyd@gmail.com
  2. Emily på 08.11.2015
    Gudskelov min mand lungekræft er blevet helbredt i olie Rick Simpson hamp. Min mand har været igennem kemoterapi 3 gange, men denne gang hans tilstand forværret, han var bange for at dræbe ham. Når en af ​​mine venner instrueret mig til Rick Simpson: (drricksimpsoncannabisoil@gmail.com) hvor jeg kunne købe medicinen, fordi Rick Simpson har hjælpe med at helbrede hans hjerne svulst, og jeg anbefaler stærkt, at han hjalp mig med min mand og helbrede kræft helt, jeg har aldrig troet historien, men i dag, med taksigelse i mit hjerte, mand lunger min kræft er blevet helbredt i hamp olie Rick Simpson og jeg vil have jer alle til at deltage i hænderne på taknemmelighed for det store arbejde er blevet gjort af Rick Simpson, han er manden, der reddede livet for min mand med hamp olie, takket være ham. for dem, der har et problem forbundet med kræft og andre sygdomme skal kontakte ham gennem hans e-mail: (drricksimpsoncannabisoil@gmail.com) Jeg vil holde takke ham for hans Gud sendte for at redde min familie var jeg i Stage Skjul alle min mand kræft. Emily Smith,
  3. Alma Corinna på 07.11.2015
    Jeg er taknemmelig for Dr. Walsh, jeg er så glad for jeg er i live til at vidne det gode arbejde af cannabis olie og mirakuløse helbredelse, Mit navn er Alma Corinna. Jeg blev diagnosticeret med brystkræft tre år siden, og siden da har jeg gjort en masse kemoterapi og strålebehandling, som ikke har hjulpet mig, men kun skadet mit immunforsvar og gøre mig svag og forsvarsløs. Jeg fandt tårer Phoenix og jeg har læst om Rick Simpson Cannabis olie og min søster gav mig Dr. Walsh kontakt. Så, at olie ville blive sendt til mig her i Tyskland. Jeg kontaktede ham for medicin, til min største overraskelse, jeg fik Oil. Jeg begyndte behandling med det samme. Jeg er nu her for at vidne om, at sandhed, olie fungerer fint. Jeg har oplevet en total forvandling i min sundhedssektor med Rick Simpson cannabis olie. For kræftpatienter, kontakt venligst Dr. Walsh på hans e-mail: drwalshmedicalservice@outlook.com. Tak!
  4. Monica Slay på 25.10.2015
    Jeg er så taknemmelig for, at Dr. Walsh Foundation for at give mig med Hamp olie her i Danmark, og jeg vil også gerne takke grundlægger af hamp olie Rick Simpson. Jeg blev diagnosticeret med lymfom kræft for to år siden, og siden da har jeg gjort en masse kemo og stråling, men det gjorde ikke hjulpet mig og bare ødelagt mit immunforsvar og gøre det svage og hjælpeløse. Jeg kom på tværs af Phoenix Tears, og jeg har læst om Hemp olie meget og så, at de kan give mig med Hamp Oil her i Sverige. Jeg kontaktede Dr. Gareth med sin email: drwalshmedicalservice@outlook.com til indkøb af denne medicin. Medicinen blev leveret inden for fem dage, og jeg har været på behandling for de sidste 2 måneder, og jeg har været vidne til ændringer. Jeg har oplevet en total transformation i mit helbred med Dr. Gareth Fond. Til alle cancerpatienter, så kontakt venligst Dr. Gareth.
  5. sophie murray på 22.03.2015
    Jeg kan ikke skrive dette succeshistorier uanset af hvilken grund, så
    Jeg indsendt her. Jeg blev diagnosticeret med prostatakræft på oktober 20,
    2012. jeg blev rådgivet af min læge, at min eneste muligheder var at få en
    prostatektomi eller har stråling frø implanteret i min prostata eller
    modtage regelmæssig ekstern strålebehandling. Jeg afslog. Jeg vidste, der havde
    at være andre muligheder.
    Jeg gennemsøgt internettet og opdagede et væld af oplysninger om
    Cannabis olie kurere kræft. Jeg var i stand til at opnå nogle medicinsk marihuana
    olie Dr. max gerson (Rick Simpson olie) fra det og forbruges den
    Anbefalet dosering af midten af januar.
    Januar 26 2014 havde jeg en kræft revurdering, som bestod af en
    Mr med en topmoderne Tesla 3 MRI maskine. Resultater – ingen tegn på
    KRÆFT! CANCER FRI!
    En af de ting, der hjalp mig mens gå igennem alt dette var
    læse testimonials og succeshistorier af dem, der har brugt
    olien og blev helbredt og med god mad kost. Nu, at denne vidunderlige
    olie har helbredt mig, jeg føler jeg har brug at lade andre vide så godt. Du er velkommen
    Velkommen til at kontakte mig, spørge noget, bør du have mere information eller
    direkte kontakt Dr. max gerson på:
    Drmaxgersonmedicalhome@gmail.com blev jeg købt fra.
    Tak
  6. Vibeke Lindekilde på 11.03.2009
    Hej Ninka
    Hvor køber du kolloid sølv? Jeg har læst mange gode ting om det og kunne godt tænke mig at bruge det til min søn, der har rigtig mange lungebetændelser pga. astma (han får ikke mælkeprodukter)
    Mange hilsner Vibeke
  7. Pia Winther Klindt på 05.03.2009
    Hej igen
    Ja, ja mailadressen blev selvfølgelig ikke vist. Min email er winther.klindt@stofanet.dk
    Hilsen Pia
  8. Pia Winther Klindt på 05.03.2009
    hej Helle Nielsen fra Horsens
    Vi har en dreng med ADHD og atypisk autisme, og har alle været på diæt i 1 år nu. Hele familien men især vores søn har haft stor glæde af det (tak til Ninka der satte det hele igang ;o)). I november spurgte vi Marianne Jäger om hun ville støtte os i processen, og heldigvis sagde hun ja. Vi havde på det tidspunkt (og har stadig) stort behov for hjælp til at fastholde diæten, da vores søn havde meget store udsving i sin adfærd . Vi skal snart igang med den stivelsesfri diæt, og jeg ville meget gerne hvis du vil dele dine erfaringer med os. i så fald må du meget gerne kontakte mig på vores email.
    Mange hilsener fra
    Pia
  9. Louise D på 02.03.2009
    Hej,

    Jeg vil bare lige sige mange tak for deo-rådene. Godt at der er nogen der har erfaringer de kan dele med. Tror jeg vil prøve at kigge lidt nærmere på den krystaldeo, det lyder sjovt :)

    Havde i øvrigt en god terminsprøve i dag. Kæmpe energiboost - på den gode måde.

    Ønsker jer en god dag,
    Hilsen Louise,15
  10. Jane Weiss på 02.03.2009
    Hej

    Jeg har også haft celleforandringer og gik til kontrol 2 gange om året i ca syv år. Det var heldigvis lettere forandringer, så jeg slap for keglesnit. I 2008 fik jeg så at vide af min gynækolog, at jeg havde helbredt mig selv. Det var en god nyhed. Det er meget belastende at skulle gå til kontrol så tit. Men tanken nager stadig i mig og jeg tør ikke lade være med at blive tjekket en gang om året.
    Jeg kan også kun opfordre til at man husker at passe sine celleprøver.

    Hilsen jane
  11. Doreen Møller Holmquist på 02.03.2009
    Hej
    Dadel/bacon guf: du kan også bruge tørret abrikos m.bacon om, og så på en pind og over et bål om sommeren, det smager også godt.

    Vaccination mod livmoderkræft:
    Min datter er blevet vaccineret før det her i år er blevet gratis, det kunne jeg nemlig ikke vente på, så vi har vel betalt 3000kr af egen lomme til det og jo hun er 13 år, og det er før hendes seksuelle debut. Tre ud af fire besteforældre er døde af kræft i vores famile , den ene af livmoderhalskræft.
    Så vi var slet ikke i tvivl(som vi ellers har været med andre vaccinationer i hendes liv). Vi sørgede for at hendes imunforsvar var i top ved de tre stik hun skulle have over et år, og dagen efter holdt hun sig meget i ro, og bare den mindste reaktion ud over det sædvanlige var vi obs på. Det gik fint det hele, og vi ved godt at man ikke er 100% sikret af den grund.

    Kh Doreen
  12. Maria Pedersen på 01.03.2009
    Hej Ninka

    Det er det forkerte link der er hvor man ellers skulle komme ind til noget om kolloidt sølv.

    Det link kunne jeg godt tænke mig at se nærmere på, hvis du vil poste det link også.

    Mvh. Maria
  13. Anne-Mette Pedersen på 28.02.2009
    Hej Louise!

    Jeg har også fundet en god økologisk deo. Den er godt nok lidt dyr, men jeg kan ha´ den i over ½ år, når jeg bruge den dagligt. Den er 100% økologisk, uden parabener og alt det L**T som du (vi) er imod :-). Den fungere rigtig godt for mig som sveder lidt :-)

    Jeg køber den på nettet på www.rosenserien.dk

    K.H. Anne-Mette
  14. Trine Groth-Andersen på 28.02.2009
    Jeg sværger til Neutrals deo - den er billig, der er intet farligt i og den er billig. Derma har også et tilsvarende bud på en deo.

    Jeg vil lige dele en lille snack-opskrift med jer:

    Dadel/bacon-guf:

    Du skal bare bruge
    Urtekrams dadler
    bacon

    Del dadlerne i to og sno en halv skive bacon op en halv dadel. På bagepapir og så i ovnen v ca. 200 grader i 15-20 minutter. Husk at hold øje med dem! De er færdige når baconen er sprød. Lad dem køle og spis løs. De smager SÅ godt!

    God lørdag aften
    Trine
  15. Theresa F på 28.02.2009
    Det er for sent at vaccinere mod HPV, den virus Ninka taler om, når man har haft sin seksuelle debut og dyrket sex flere gange. Derfor er det unge piger, der skal vaccineres og jeg mener det er mere skræmmende, at de kan få kræft, som først opdages for sent, hvis man glemmer at få lavet celleundersøgeser hvert 3. år.
    Men jeg er enig i, at det er vigtigt at bevare et super immunsystem - og i øvrigt er det bestemt ikke alle, der får lavet et keglesnit, men mange.
    Men husk at få taget jeres celleprøver, selvom I tager kolloidt sølv eller ikke er stressede (ingen er delene er videnskabligt bevist at kunne forebygge celleforandringer og livmoderkræft!)
    Theresa/læge
  16. Louise D på 28.02.2009
    Hej Alle,

    Jeg har lidt problemer med valg af deodoranter. Indtil videre, har jeg kun nogle discount deo\'er stående, som min mor har købt, og de er fulde af L**T, hvilket jeg naturligvis er stærkt imod!

    I Matas prøvede ekspedienten at hjælpe mig, men der var altså bare for mange at vælge imellem, og desuden kan jeg alligevel ikke bedømme, hvilke der er bedst. Alle de underlige ord i indholdsfortegnelsen gør det virkelig ikke let at gennemskue..

    Men måske er det slet ikke en så god ide at bruge deo, netop på grund af de mange mærkværdige stoffer? Spørgsmålet er så bare, om man kan bruge noget andet i stedet? Min søster påpeger nemlig tit, at jeg "stinker helt vildt", når jeg bevist har valgt at skåne min hud for min dårlige deo.. Øv.

    Håber nogen kan hjælpe mig.
    Hilsen Louise, 15
  17. Francisca Gisele Uhrenholt på 27.02.2009
    Hej Ninka, tak for inspirerende blok!!

    Jeg er jo som sagt i tidligere blog 18 år og overvejer kraftigt at få taget vaccinen mod livmoderhalskræft? Har du eller jeres naturlæge en holdning til dette? Synes det er så svært at blive guidet at min egen læge, da hun jo stemmer JA for alt kemi....!

    Har forresten nu været gluten, mælke og sukker fri i tre uger og det halvandet kg er røget - så fantastisk en følelse!

    Håber du kan hjælpe på spørgsmålet,

    Knus Francisca
  18. helle nielsen på 27.02.2009
    Hej Ninka

    Dejligt at høre fra dig igen, jeg har virkelig savnet dine indlæg, men med alle disse bolde i luften er der jo ikke noget at sige til, at du herinde på bloggen har været stille.

    Det lyder rigtig spændende det du/I har gang i. Glæder mig til at "følge med"

    Hvor længe varer den stivelsesfrie diæt hos jer? Vi er også på diæt i samarbejde med Marianne Jæger, fordi min søn Mikkel er autist. Vi har været uden stivelse siden slutningen af september, men er for nylig startet forsigtigt op igen. Desværre går det ikke godt, så vi må tilbage igen.
    Desuden er jeg i en fase hvor jeg undersøger, om der skulle være sket en diætfejl, hvor der alligevel er sneget sig noget gluten ind. Jeg synes virkelig det er svært at gennemskue varedeklarationerne, som jo ikke altid er troværdige. F.eks. har jeg siden diætstart købt rømers mayonæse, fordi den er uden hvedesirup. Pludselig er de så begyndt at tilsætte dette i deres seneste sending, ARGHH!!!
    Jeg ringede straks til Rømer for at få af eller bekræftet om der så også er gluten i nu. Sagen blev undersøgt og meldingen var, at der ikke skulle være spor af gluten, idet det kun er sukkeret som er trukket ud, men for at være ærlig har jeg sgu ikke tillid til produktet mere. I øvrigt har Marianne efterfølgende fortalt mig, at der ved indtagelse af hvedesirup kan ses de samme reaktioner, som ved gluten, øv,øv, øv!
    Den ændrede adfærd er i hvert fald heller ikke til at tage fejl af: Mange daglige raserianfald, skældsord og problemer med at sove, alt sammen noget, som var i bedring.

    Iøvrigt synes jeg ikke det har været/er noget afsagn at leve stivelsesfrit, tværtimod. Energiniveauet er væsentlig højere og tanken om hele tiden kun at indtage mad, som nærer en, gør det ikke svært at undvære.

    Hvad gjorde I i sin tid mht. Bertram og kviksølvforgiftning, eller havde han"un" obhobning af tungmetaller?

    Kærligst Helle

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.