Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides, Detox Succes Historier

Marias VILDE før-efter billede og tips til dig om flad mave

Maria og Ursula skabte stort postyr i sidste uge på facebook, da de viste før og efter-billeder af en mave før og efter kernesund. Ursula skrev en blog om sin forvandling. Nu er det Marias tur. tag godt imod hende. Det er sårbart at dele sine mindre pæne sider i en rejse, der holistisk tager både krop, sind og sjæl med i den vildeste forvandlings-proces:

Maria

I dag har jeg fået pladsen som gæsteblogger her på Kernesundefamilie. Jeg er ved at uddanne mig til Kernesund Familie Coach sammen med 24 andre fantastiske kvinder. Da jeg begyndte på uddannelsen for ca. 1 måned siden var jeg træt, stresset- som i rigtig stresset, på afgrunden og med en sygemelding i sigte, på grund af alt for meget arbejde. Jeg påtog mig mere end jeg kunne nå, og mere end døgnet reelt havde timer til. Der var ikke tid og plads til mig, og til de ting jeg gerne ville. Jeg havde ganske enkelt ikke tid til at leve, ej heller til at mærke min krops behov. Jeg spiste sundt, men manglede liiiiige at give slip på sukker, kunstige sødemidler og brød. Sukker brugte jeg til at dulme frustration, stress og træthed – sukker var mit narko.

Uddannet i at tælle kalorier
Jeg er uddannet indenfor ernæring og sundhed. Jeg blev dengang skolet i at regne i kalorier og fedtenergiprocenter, og til at vejlede om fedtfattigkost. Det var paradigmet for 10-12 år siden. ”Sjovt nok” kom jeg aldrig til atleve af at kostvejlede. Jeg manglede noget. Jeg manglede nogle redskabertil at hjælpe mennesker som stadig ikke tabte sig trods personlige nøje tilpassede kostplaner. OG, ikke mindst manglede jeg selvindsigt. Når jeg selv væltede mig i sukker (selvfølgelig når ingen så det), og ikke selv havde fundet løsninger på at blive fri af stadset, hvordan skulle jeg så ærligt, åbentog autentisk kunne vejlede mine kunder. Det virkede bare ikke.

Så, i mange år arbejde jeg med meget andet, end det som virkelig havde mininteresse. Jeg udlevede ikke min passion
I august i år fik jeg tilfældigvis øjnene op for Kernesund Familie Coach-uddannelsen. For første gang længe mærkede jeg, at det kunne være et skridt i en anden retning. Her var elementer og redskaber som jeg kunne bruge i min vejledning af kunder. Samtidig var det en redning af mig. Nu skulle jeg til at gøre de ting som gavner mig, og til at gå HELE vejen, forsenere at kunne vejlede og guide andre. Jeg sagde mit job op (det var enten det, eller en sygemelding). Jeg begyndte at træne anderledes: kortere og hårdere/tungere. Jeg begyndte at gå tidligerei seng: senest kl. 22.30. Jeg udelukkede stivelse af min kost: minus pasta, ris, brød, knækbrød, kiks, riskiks, kartofler. Jeg begyndte at spise aftensmad til morgenmad. Jeg forkælede mig selv med at købe alle de forskellige nødder, som jeg kunne komme til hos min grønthandler (der er mange penge sparet, når man ikke længere køber chips, is, slik, kage og mælkechokolade). Jeg tog et dagligt tilskud af Omega-3 fiskeolie fra Nordic Naturals. Jeg blev anbefaletat tage Magnesium fra Poliquin for en dybere og sammenhængende søvn. Jeg begyndte at drikke grøn juice, som jeg selv lavede i min Wilfa blender– een til prisen udmærket blender, hvis man ikke til at begynde med har kr.5.000,- til en VitaMix blender. Jeg begyndte at meditere 15 minutter dagligt.Og ”pludselig” var det ikke svært at lade været med at spise sukker!

Det blev let, ikke at spise sukker
Alt dette gør jeg stadig, nu allerede som en naturlig ting. Det giver ro. Det giver en indre ro, som gør mig i stand til at træffe de rigtige beslutninger, som giver mig overskud til at håndtere konflikter med mine børn og omgivelser i øvrigt. Jeg har fået mere fysisk overskud og jeg er ikke længere plaget af oppustethed, som er så smertefuldt og hæmmende. Til at begynde med satte jeg al mentalt fokus ind på at indføre disse nye vaner og rutiner. Jeg satte fokus på lethed, og på al den fantastiske mad som jeg måtte/skulle indtage og som nærede alle mine celler. Det fjerneautomatisk tankerne fra alt det jeg ikke måtte/ikke skulle spise. Samtidig med,at jeg ikke længere er stresset, blev det utrolig let ikke at spise sukker.

Jeg mærker mig selv igen
Jeg føler mig næret, stærk og udhvilet dagen igennem. Og med alle disse indsigter samt den kommende tids læring, om bl.a. selvsabotage, effektiv fedtforbrændende træning og begrænsende overbevisninger, forbereder jeg mig i alle celler på at kunne vejlede og guidemennesker, nu med autenticitet og lethed.

De Vildeste ting, der er sket på 1 måned
De største forandringer jeg har oplevet er, at min mave ikke længere bliver oppustet når jeg har spist.

Min hud føles glattere og vægten er gået 3 kg ned. Forandringerne er sket i løbet af 3 uger.

Jeg prioritere at bruge tid på mig selv, når mine behov er opfyldt har jeg næsten uanet overskud til andre.

Jeg fokuserer på at overholde mit måltidmønster, dvs. at spise regelmæssige måltider med masser af kød/fisk og grøntsager. Mellem måltiderne spiser jeg evt. lidt nødder. Det resulterer i stabilt blodsukker, hvilket bidrager til bedre søvn og mere energi i løbet af dagen.

Træning 5-6 dage om ugen holder motivationen oppe og får mig til at føle mig stærk.

Jeg sørger for, altid at have snack grønt og nødder med mig. Derudover sørger jeg for at spise regelmæssigt, således at jeg er mindre påvirkelig overfor det der tidligere fristede, dvs. sukker.

Jeg spiser stenalderbrød, da jeg får ondt i maven af alle andre former for brød.

Jeg drikker 1 liter grøn juice dagligt.

Jeg øver mig på at lytte til kroppens behov for søvn, hvile, fysisk aktivitet mm.

Jeg øver mig desuden på at flytte mig ud af offerrollen, hvor ting er svære, hårde og umulige.

Den største udfordring har været at gå tidligt i seng. Alt slukke for computer og tv om aftenen.

Derudover at stå fast på, ikke at spise sukker, pasta, ris, brød osv. når jeg er ude på besøg.

Den største aha oplevelse
Den største aha oplevelse, har været at opleve den fantastiske ro som stabilt blodsukker giver! Før var jeg stresset, ofte irriteret, ”kort for hovedet”, opfarende og træt. Jeg befandt mig ofte i en offerrolle, hvor jeg ikke kunne se løsninger, men kun begrænsninger. Der var sjældent tid til de ting jeg gerne ville, kun for mig. Jeg nedpriorterede min søvn, for at få mere tid til alle de ting, jeg skulle nå. Nu har jeg meget mere overskud, både fysik og mentalt. Jeg sover godt om natten og føler mig let i kroppen om morgenen. Jeg bliver ikke længere oppustet, men kan passe mit tøj hele dagen.

I taknemmelighed,Maria

PS: Vil du have alle de redskaber og hemmeligheder, Maria brugte? Se her.. www.kernesundfamilie.dk/lp/ 

Kommentarer (7)

  1. marian goul på 21.11.2012
    Stort tillykke til dig;0)
    Hvad laver du den grønne juice af?
  2. Anne Mette Bakkegaard på 21.11.2012
    Hvor lang tid er der mellem dit før og efter-billede? Jeg er meget misundelig og fuld af beundring!
  3. Sophie Brohus på 20.11.2012
    Hvor er det sejt gået og meget inspirerende:-)
  4. Marianne Vangberg på 20.11.2012
    Hej.
    I det nyhedsbrev jeg lige har fået idag er der en opskrift på stenalderbrød. Den ser lækker ud. Mon I kunne sætte mere nøjagtig vægt på ingredienserne? Jeg køber fx mine hørfrø i 5 kg og cashew nødder i 1 kg. Så ved ikke lige hvor meget jeg skal blande i af hver, TAK
    Hilsen Marianne
  5. Lady Kaia Cornelia Opheli Duncan Ravn på 20.11.2012
    Virkelig inspirerne indslag. Så flot klaret!
  6. Yara Rasmussen på 20.11.2012
    Tillykke Maria. Det er godt gået og bliv ved.
  7. Dorthe Pedersen på 20.11.2012
    Super inspirerende at følge disse blogs ;o) jeg har flere gange sat igang med denne levevis, men ender altid med at tabe mig for meget og de forkerte steder (neget ansigt og bryst) hvilket for mig til at se nærmere "syg" ud en mere sund... Hvad kan jeg gøre ved det?? tak for super gode råd....

    Hilsen Dorthe

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.