Ninkas Detox - Detox dig slank
Lydfiler og webinarer

Lydfil med min sunde søn og børne-meditation, som gør familien afhængige af sundhed

Jeg skriver denne blog til ære for en lille pige, hvis mor skrev til mig i går. Om hvor glad hendes datter havde været efter at have hørt en børne-meditation med mig dagen før. Og om, hvordan læreren, som den lille pige glad fortalte det til, begyndte at holde et kritisk foredrag om mig foran hele klassen. What´s the point? Gid alle I kritiske voksne ville lade børn være glade i fred og komme til mig med alle fordommene. Jeg tager gerne imod projektionerne.


Her er meditationen
Til ære for den lille pige (og de 10 andre børn, der i disse dage lærer at afkoble og elske sig selv med mine meditationer), giver jeg en gratis helt ny børnemeditation væk. Den er fra mit nye kit, og jeg garanterer glade børn og sundere søvn. Du skal bare følge linket nederst i bloggen.


Hvordan ville det være for dig, hvis dine børn selv valgte sunde juices, træning, meditation og frisk luft?
Uden kamp og konflikt?

Hvordan ville det være for sig, hvis du kunne slippe stress og skænderier og i stedet få kærlighed og fred ind i familien - ved KUN at bruge 15 minutter om dagen på et sundheds-ritual? (og afkoble nervesystemet, så du lettere taber dig samtidig?) Det kan jeg lære dig  lige om lidt.....

Fra skrig, sygdom og mareridt til meditation og sundhed uden kamp
Min store søn, som lægen ville sætte på Ritalin og som havde en autisme-diagnose og dystre udsigter har INGEN tegn på det mere. INGEN diagnose. I stedet er han nu musik producer og komponerer musik til mine meditationer. Og redigerede sidste uge videoer til det kit, jeg lancererede for sensitive børn i sidste uge.

10 årig inspirator
Min yngste, cool, smukke søn på 10 indtalte en lydfil med tips til sensitive børn og voksne om at leve et liv i kontakt med høj bevidsthed.Til vores første fælles online program for børn og voksne, der gerne vil lære at meditere og ritualisere sundheden sammen.

Af ren og skær glæde over det, vil jeg dele et gratis webinar om, hvordan jeg gjorde for at få lov at opleve sådan en lykke efter så meget kamp & konflikt og så mange år med usund mad og

Gør dine børn afhængige af sundhed og meditation
Mine børn mediterer
(før de lærte det, jeg nu vil lære dig, ville de hellere spille på Ipad, se videofilm og skændes med mig).

Mine børn vælger selv sundhed, træning (også selvom andre vælter sig i sodavand og computerspil) uden kamp og konflikt.
(Før de lærte sensitivitets-koden skulle vi diskutere det og de snød mig og købte slik bag min ryg)

Mine børn er hjælpsomme og lytter til egen krop og er gode til at sige fra.
(Før smed de tøjet på gulvet og overhørte egen mavefornemmelse for at please andre)

Mine børn juicer selv grønt, laver taknemmeligheds-dagbog og lader op i naturen.
(Før de lærte velsignelsen ved de daglige familie-ritualer i stilhed herhjemme var aftner og morgener kaos, larm og stress)

Sådan gør du: Gratis Webinar - Lyt i dag:
Mine børn laver musik til mine meditationer og har indtalt lydfiler til sensitive børn og voksne til mit nyeste kit.

Skal vi lære dig de teknikker, vi bruger til at få fred, nærvær og overskud - helt gratis i et webinar, du kan downloade?

Vil du samtidig gerne høre smagsprøver på de nye meditationer, vi har lavet sammen til et nyt kit for sensitive børn og kvinder?

 

Det lærer du:
I dette webinar lærer du PRÆCIS hvad der skal til for at blive sund uden anstrengelse UANSET hvor presset, overvældet og travlt, du har det.

Du lærer hvordan du bliver afhængig af sundhed, træning, meditation og får dine børn med på trippet. Uden kamp og konflikt.

Ved at gøre MINDRE end du plejer kan du komme hurtigere i mål. Og der er EN ting, du er nødt til at vide….

Der var storm på hjemmesiden og på telefonen i timerne efter….Det satte VIRKELIG tanker i gang.

Få det her og kom i gang
LYT HER:

Kærligst, Ninka, Melvin og Bertram


PS: Jeg har lavet et online program sammen med mine børn, der lærer sensitive børn og kvinder at meditere og få sundhed ritualiseret hver dag. Hvad er din største udfordring i forhold til at gennemføre sundhed, kærlig kommunikation og naturlig livsstil hjemme hos dig?

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.