Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Fordøjelse og fedttab, Livsvarigt fedttab uden kamp med maden

Kosmos Kuren og EPI paleo livsstil. Super forbrænding HELT uden træning. Kulde. Natur. Mørke. Cyklus.

Video: Vi bliver hele tiden klogere. Jeg bruger 1 - 5 timer om ugen på efter-uddannelse. Jeg VIL have, at mine læsere får den nemmeste, bedste og mest opdaterede vej til sundhed, skønhed, heling og lykke. Her er noget af det vildeste, jeg har researchet mig frem til i år. Og manden bag er for vild.

Det er mere effektivt at gå udenfor ved solopgang i bare fødder og spise en masse seafood om morgenen end at faste og træne for 70 % af alle danskere. Så. Stop. Din træning virker ikke. Du kan lide så godt droppe den, hvis du ikke lever i overensstemmelse med årstider, døgnrytme og naturens orden. Leptin, som er det hormon, der styrer appetit og fedtforbrænding er direkte styret af solopgang og solnedgang, døgnets rytmer og din kontakt med moder jord. Se min video. Jeg er besat af Kosmos-kuren. Og denne nye viden skal implementeres på alle mine online hold. Så jeg skal nok lære jer det.

Se min ophidsede video og fortæl mig, om det taler til dit indre indianer-hjerte.


Ps: Du kan læse om Jack Kruse, hjernekirurgen bag denne form for hjerne-kirurgi uden skalpel, der gør dig slank, sund og stærk og hans Leptin-healing start guide her.

Eller se alle detaljer for de videnskabelige super-nørder HER.

 

 

Kommentarer (13)

 1. Birgitte på 01.12.2016
  Må indrømme det er vildt vi er kommet der til at læger skal forske i dette og fortælle os det. Vores forældre (i hvert fald mine) har da altid sendt os ud da vi var små, fordi det var det sundeste, allemands viden!! Hvad sker der med os mennesker, tænker tit at elektronikken har en MEGET stor skyld i dette. Vores hjerne og kroppe er totalt sat af sporet og overtaget af andet bla. normer fra samfundet, kulturforandring og internettet (som jeg selv bruger til meget).
  Det er ikke en sur mine, men en vildt skræmmende refleksion! Hvad sker der ikke når mennesket kommer ud af balance, det ændre jo alt for mange ting. Ville ønske at det var muligt at ændre folks måde at tænke på, så vi alle kunne få øjnene op for at vi ikke behøver at stræbe, men bare være!!
  Håber i forstår
 2. Elene N. på 16.12.2014
  Jeg er 36 år. I 2003 fik jeg noget medicin. Antipsykotisk, laveste dosis. Jeg havde noget "tankemylder", hvor jeg ikke kunne få ro i sindet. Mest forårsaget af psykologiske/spirituelle spørgsmål , der ikke blev bearbejdet. Tog det i 6 mdr. Selvom jeg forsvandt af det. Følte mig i en glasklokke.Det var der jeg holdt op med at tage dem. Det har lavet ravage i mit nervesystem. Man skal ikke undervurdere de alt for stærke stoffer. Er der noget, jeg skal tage særligt højde for, hvis forsøger detox? Jeg har en drøm om, at få lidt mere hul igennem til noget. (Har fået to børn siden, og har fundet et liv med min mærkelige tilstand)
  Elene
 3. Bittenliz Fleur Kirstine Hesselbjerggaard på 10.12.2014
  Kære Ninka
  Jeg bliver nødt til at spørge lidt ind til min situation, du har jo en bred vifte af erfaring, jeg skal ikke tabe mig, jeg er meget sund, men har knogleskørhed kva min alder 68. Ønsker ikke at bruge den medicin de giver, og har derfor gjort en masse andre ting bl.a. Vita-Life, Reviber + og meget mere alle former for vitaminer. Dr. Lee= progesteron creme. Er det relevant for mig at deltage i Detox dig smuk?? Håber du har løsninger for mig også. Ha\' det dejligt og Glædelig Jul Kærligst Bittenliz
 4. Ninka Mauritson på 24.11.2014
  Kære Gitte.
  Ja. Jeg er verdens største fan af at lytte til, hvad kroppen vil. ❤️ Tak for dit vigtige input.
  Knus.
  Ninka
 5. Gitte Gade på 23.11.2014
  Kære Ninka

  Dejlig og meget spændende video :-)

  Hvad gør jeg egentlig, når jeg ikke fungerer med at spise morgenmad før end Kl 9.30/10:00 stykker? Og slet ikke noget tungt protein
  Er det så bare helt enkelt at vente med at spise til det tidspunkt, hvor mon krop gerne vil tage imod både rejer og fisk deromkring Kl 9:30 og frem!?

  På forhånd tak for svar ❤️
 6. Ninka Mauritson på 22.11.2014
  Her er mit svar til jer alle. Og TUSIND TAK for jeres skønne kommentarer. Jeg er rørt og ydmyg.

  Jonathan:
  Din genetik vil være indstillet på det land, du kommer fra. Men det miljø og den cyklus, du bor i, skal følges. Så spis i overensstemmelse med den danske cyklus. Og vælg flere råvarer, der naturligt findes i dit miljø som også findes i dit hjemland ❤️
  Flere kulhydrater om sommeren.


  Sølvi ❤️❤️❤️ Ja snebad er også godt. AL kulde virker. Slut af med snøbad, så saunaen ikke elimenerer kulde effekten.

  Laila og Betina. Tusind tusind tak ❤️❤️❤️

  Catarina ❤️❤️❤️ Hvor har vi fulgtes ad længe 💗 tal. Og tak for dit inspirerende indlæg.

  Mattina. Ja, det er vildt hvad vi har gjort ved vores hav. Og som landbruget stadig bidrager til. Den store tungmetal forurening. Det er kun i starten af din nulstilling at du skal spise så store mængder. Men vælg de små fisk som er sidst i fødekæden. Og lokale muslinger. Eller mere renset omega 3 fiskeolie og rent proteinpulver om morgenen ❤️

  Lenra:
  Ja, den urbane jungle er hård ved systemet. Jeg måtte selv flytte fra Frederiksberg. Mit system blev stresset. Men der er så meget du kan gøre. Kom ud i luften hver dag. Ud i naturen og sove i shelter i weekenden. Sove mørkt. Følge døgnets rytme. Spise efter årstiderne. Tilpas den cykliske livsstil til dit moderne liv .

  Kys og kram

  Ninka
 7. Lenra Lorena Simonsen på 21.11.2014
  Hej Ninka.
  Jeg synes det lyder helt vildt fantastisk! Dog tænker jeg "øv" fordi jeg bor i en lejlighed på Frederiksberg. Jeg skal skal på rejse med dig, som guide og rejseleder, her nu på detox dig vinter smuk. :) Hold nu kæft jeg glæder mig. Har lige hørt dit Webenar, hvor du coacher Katrine på et detox dig smuk forløb. Jeg synes du er helt fantastisk som coach. Jeg er selv uddannet af Debbie Ford og Pernille Melsted, ( er lige nu på hendes første nye uddannelse også.) og i den måde jeg fornemmede dig, under din samtale med Katrine, følte jeg et eller andet helt specielt, i forhold til din fornemmelse af Katrine. Ved ikke helt om det giver mening Jeg havde blot brug for at melde det tilbage tildig. Tak.
 8. Mattina Wengel. på 19.11.2014
  jeg er bekymret over at vi skal spise 100 gr skaldyr hver morgen... hva med alle tungmetallerne i disse skaldyr?
 9. Catarina Brasch på 19.11.2014
  Tak for dit indlæg!
  Dejligt, at høre om flere der vender tilbage til ur-uret :)
  Herhjemme synes vores gæster, at vi har det koldt - det er nemlig aldrig varme på, men vores kroppe indstiller sig efter det og vi oplever ikke vores hjem som bidende koldt. Heller ikke selvom døre og vinduer er åbne morgen og aften.

  En af glæderne ved at være hundeejer er, at vi kommer ud i naturen hver dag, mange gange pr. dag, i alt slags vejr. Og som nabo til en skov er det en dejlig natur vi kommer i kontakt med.

  Fjernsynet bliver tændt en sjælden hang imellem, hvis lysten til at se noget specifikt melder sig - det glemmer jeg ofte, nok fordi det ikke interesserer mig..

  Og lysten til det veganske mad jeg spiser kommer fra hjertet, og passer altid belejligt med, hvad årstiden byder på.

  For at hjælpe min krop i balance efter en dag foran en computerskærm, anvender jeg hot-yoga, meditation både i hjemmet og på mit hemmelige sted i skoven, og en magnetfeltsterapi-madras fra Vita-life.
  Når min krop har lyst til hård styrketræning, gør jeg det, men den lyst forsvinder altid omkring september/oktober og kommer først igen omkring marts/april, så det har jeg valgt at respektere.
  Og jeg har det i det hele taget allerbedst, når jeg lytter til min krop og respekterer den.

  Tilbage i 2007, var du en af mine store inspirationskilder til at tage min krops signaler alvorligt, og for det skal du have et varmt og hjerteligt TAK!
 10. Laila Hundseid på 19.11.2014
  Kjempespennende Ninka!! Jeg virkelig gleder meg! Det er så berikende å følge dine "forløp". jeg utvikler meg og lærer mye og er så inspirert, rolig og glad at folk kommenterer det! Klem
 11. Sølvi Humblen på 19.11.2014
  Det høres fantastisk ut. Gleder meg til ditt neste forløp starter :-D Takk for deg og at du tar deg den tid og utdanner deg til ny viten så vi kan få glede av det :) Er det ok at snøbade og gå inn og ut fra badstue og snø flere gange?
 12. Jonatan Trinidad på 19.11.2014
  Hej ninka hvad nu hvis man kommer fra en anden verdens del. Men bor i Danmark ?
 13. Bettina Carlsen på 19.11.2014
  Hejsa Ninka ! Igen et smukt indlæg fra dig. TAK for det. Det giver så meget mening.
  Jeg er så glad, tilfreds, stolt ... taknemlig for nu at bo langt ude på landet i "udkants Danmark". Her lever vi tæt,og i pagt med naturen og dens luner. Her er højt til loftet på mange planer - ingen luft og støj forurening - og tætte fællesskaber. Vi skal bare lytte til os selv ...så finder vi den rette vej.... Ha en fantastisk dag

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.