Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Kernesund Restaurant

Min veninde Mette lærer mig meget. Især om mad.

Her har hun fotograferet mig på den restaurant, der nu er blevet vores favorit i København. Alexandra, måske er det et oplagt sted for jer at mødes til næste Kernesund Kaffeklub?

ALT er økologisk, og man kan få mad uden sukker, gluten og mælk, hvis man beder om det.

Vi fik blandt andet dip med Tahin og vinaigrette til vores mad og samat samt bagte rodfrugter. MUMS.

Stedet er meget New York Cool, og virkelig et besøg værd. I politiken fik restauranten ikke så gode anmeldelser. Det fatter jeg ikke. Jeg er uenig i, at der skal mere smag på drengen.

Så kære danskere. Afsted til hovedstaden.

Restauranten ligger på Halmtorvet i den gamle Bosch bygning og hedder Bio M www.biom.dk

 

Bon appetit!

 

Knus

 Ninka

Kommentarer (12)

  1. Simone Beck på 02.06.2010
    Hvis det er den gamle BOSCH bygning på Halmtorvet du mener, så hedder restauranten ikke BioM., men BioMio og hjemmesideadressen er www.biomio.dk.

    BioMio er et rigtig hyggeligt sted med økologisk og sund mad
  2. Sabina Odgaard Heape på 21.04.2009
    Hej Anne,

    tusind tak for svar! Jeg vil prøve at se, om det kan hjælpe. Det er rart at vide, at der er andre i samme båd :)

    Hilsen Sabina
  3. Anne K på 21.04.2009
    Hej Sabina

    Jeg er slet ikke professionel, men ville lige fortælle at jeg i høj grad har haft det som dig. Jeg har PCO, hvilket betyder at man er insulingresistent og gør at blodsukret er meget ustabilt. Derfor kan jeg stadig have lyst til mad efter et kæmpemåltid... men kun hvis jeg spiser kulhydrater. Og der kan godt gå en uge inden \'suget\' forsvinder efter at jeg har fået kulhydrater (brød, ris (også grove), et lille glas vin etc). For mig hjælper det med meget protein og masser af gode fedtstoffer og kun at spise kulhydrater via grønsager (og en lille smule frugt - maks. et styk pr.dag og med lavt GI). Nu spiser jeg endelig normale portioner og er mæt mellem måltiderne for første gang nogensinde. Håber at du finder ud af hvordan du kan håndtere det!

    KH Anne
  4. Alexandra Ward på 20.04.2009
    Kære Ninka.
    Tak for tippet, det er sat på listen!
    Det ser også lækkert ud på billedet.. og NYC\'er stemning er lige noget for mig :o)

    Lone og Line, det er skrevet bag øret. Jeg skal i hverfald prøve at skrive lidt mere, for jeg eeeelsker at lave mad, jeg er bare hammer dårlig til opskrifter :o)
    Ellers er der jo også kommet den nye kogebog, der kan give lidt inspiration...
    I dag har jeg fået:
    Kyllingefilletter (bagt i ovnen på bagepapir uden fedt) med hjem. pesto (uden parmesan,) og fik en bønnesalat m kalkunbacon tern og vinagreitte til. Og dertil revet gulerødder, og så har jeg lavet så jeg kan tage gulerødder og kylling med i morgen...

    Uhm. Velbekomme.

    Til sidst Ninka og Morten så vil jeg gerne give mit besyv med i hele denne her "ødelæggelse af ytringsfriheden i Dk" debat som der er blevet drøftet i skarpe vendinger.
    Fejlen er ikke, at I har indført moderation( på webblogs værende et almindeligt tiltag), et regelsæt som vi mennesker har brug for at følge, fejlen er ifølge min mening at i delagtigør folk på en måde, så de tror at de har medbestemmelse.

    Hvis jeg havde en blog/hjemmeside. eller en forretning for den sags skyld, så ville det jo også være mig der satte en dagsorden, og fastsatte nogle spilleregler som folk måtte rette sig efter.
    De brokkede sig også på EB, (det gør sådan set stadig: ) dengang de blev modereret, men det er jo tilsyneladende fordi at folk ikke kan styre sig at det er nødvendigt.

    Jeg tror at "lektien" er at splitte Morten&Ninka som personer, med den Morten &Ninka der står for den tekniske drift af hjemmesiden, så I har en neutral person til at moderere, så der ikke kan være gisninger om at i kører en personligt hetz på en "modstander".

    Det er bare mit gode råd til Ninka, det er ikke for at starte debatten her igen nødvendigvis.
  5. Sabina Odgaard Heape på 20.04.2009
    Kære Ninka,

    jeg håber du kan hjælpe! Jeg har tidligere skrevet på bloggen ang. kost efter stofskiftetype, men har brug for lidt professionel hjælp. Jeg har i en måneds tid eksperimenteret med måltider først til proteintypen og siden hen kulhydrattypen, men kan ikke finde den rigtige kombination. Jeg har altid glubende appetit og kan nærmest aldrig blive ordentlig mæt, også selvom jeg spiser et stort proteinrigt måltid. Jeg kan på en gang være sulten og føle mig forspist eller have kvalme, have energisvingninger eller være meget træt samt være anspændt og ked af det (ifølge tjeklisten på videoen om stofskiftetyper). Jeg døjer meget med træthed, ustabilt blodsukker og store følelsesmæssige udsving. Jeg spiser efter kernesundprincipperne og tager dagligt en vitaminpille og et chromtilskud. Jeg er ret lille - 1,63 m. og vejer 50 kg., så det virker også voldsomt, at jeg skal spise kæmpe portioner mad flere gange dagligt og stadig være sulten. Som sagt håber jeg meget, at du kan hjælpe, for jeg synes, det er svært at gennemskue systemet selv.

    Hilsen

    Sabina
  6. Lone S på 19.04.2009
    Hej Anette
    Anja Dalum har skrevet om mere eller mindre kernesunde steder i Århus, i en af Emilys blogge. Den kan stadig findes på nettet :-)
    http://www.kernesundfamilie.dk/114/article/432/198/neste/14/
    I bloggen nævner Emily i øvrigt Urtekrams bloggere, så jeg var lige inde at vende:-)
  7. karin thomsen på 19.04.2009
    Hey Ninka!
    Har I slettet mig??? Jeg ville lige til at skrive, men hvor var så min profil???
    Knus,
    Karin
  8. line larsen på 17.04.2009
    Jaaaa.... flere fortællinger om aftensmad (bare i grove træk) ville være super!

    Knus,
    Line
  9. Lone Andersen på 14.04.2009
    Hej Ninka

    Kunne du måske fortælle lidt mere om maden på billedet? Det ser lækkert ud. Iøvrigt kunne jeg godt tænke mig, hvis I finder det OK, at I fortæller lidt mere om jeres daglige aftensmad. Det skal ikke nødvendigvis være med opskrifter. Bare lidt inspiration. Tak:-)
  10. Sally Sivertsen på 13.04.2009
    Jeg kan kun give Ninka ret... Den nye øko restaurant på halmtorvet er fantastisk, men jeg vil lige gøre opmærksom på at navnet er BIO MIO www.biomio.dk.
    BioM er en anden øko restaurant i indre København.
    Mange hilsner
    Sally
  11. Marianne Syhler på 13.04.2009
    Ninka, vil bare sige at jeg bakker op om beslutningen om, at moderere anstødelige kommentarer eller upassende angreb.

    Lyder lækkert med restauranten. Har længe ville prøve den.

    Til sidst vil jeg ønske dig en rigtig go\' tur til USA. Jeg håber du får tid til at gå i Whole Foods - de har simpelthen så mange lækre fødevarer. Jeg kan snildt give anbefalinger hvis det skulle være :)

    http://www.wholefoodsmarket.com/

    Kh.
    Marianne
  12. Tina Vang på 13.04.2009
    Hej Ninka !

    Sikke et godt tip - er vildt træt af på restauranter at få mad, hvor kokken blot har barberet alt tilbehør og smag væk uden at evne at erstatte det med noget andet lækkert uden mælk, sukker og gluten. Jeg har sågar et sted selv måttet bede om en helt simpel olie/eddike dressing til nogle grøntsager og en tør fisk...

    Så Bio M lyder bestemt som et sted, hvor jeg gerne vil inviteres hen en dag ! ;o)

    Knus
    Tina

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.