Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Kernesund klinik

Kære alle

Jeg har haft brug for at være lidt stille. Og for mig selv.

Der sker så meget spændende i mit liv lige nu, at der er brug for at fordøje indtryk.

Vi åbner en kernesund klinik/ miniretreat i marts, hvor familier kan komme og få luksus, nydelse, udrensning i infra sauna, massage og behandlinger. Der er faktisk overnatningsmulighed for en familie ad gangen, som har lyst til et døgns KICK ASS START med motion, træning, forkælelse, mad og behandlinger.

Her kan I komme på madlavningskurser med super-kokke, der også lever kernesundt, komme i behandling hos vores naturlæge, Nina Østedgaard fra "Kernesund Familie - sådan" og få udrensninger eller komme på workshop med os og alle vores inspiratorer. Så 2009 bliver året, hvor du kan blive sund, klog, rig og forkælet.

Vi leder efter en fast kok/køkkenkunstner med ekpsertise i sund mad til stedet.

Klinikken bliver i "Det gamle mejeri" her i Hornbæk. Ha ha.

Derudover er vi på udkig efter en projektleder, der kan holde snor i workshops, shopping, konferencer, daglige, praktiske opgaver, bookninger, telefoner og mails.

Og vi har indledt et gryende samarbejde med en web-ekspert, der er ved at lave vores hjemmeside om til en portal sammen med vores dygtige grafiker og vores web-folk.

Er det ikke spændende?

PÅ lørdag kommer mit fantastiske hold piger, og vi skal i gang med 2. modul: Udrensning: Mentalt, i kroppen og hjemme. Jeg trænger selv til at rydde op, så det kommer på et PERFEKT tidspunkt.

Jeg er spændt på, om de er blevet eksperter i eget stofskifte-type siden sidst.

Morten og drengene er på indianer-trip for tiden. det betyder, at den daglige motion i disse dage er udflugter til skoven, hvor de bærer brændeklodser rundt, løber rundt, bygger huler og får MEGET røde kinder. Det er dybt meningsfuldt, stille og kropsligt samvær. Og de er helt høje, når de kommer hjem.

 

Håber I føler jer inspirerede.

 

Nu kommer min nye kogebog snart på gaden....

 

Kys

 

Ninka

Kommentarer (21)

  1. ragnhild s på 05.03.2009
    Hei Hei!
    Fantastisk, jeg har fått tak i boken her i Norge, og endelig er alt samlet et sted, med forslag til mat og steder å kjøpe!!!!! Gleder meg også veldig til å høre mer om det nye stedet deres, kanskje jeg kan få med meg noen venninner på tur!!!!
    Har bare et lite spørsmål. Veldig mange anbefaler STEVIA som alternativ til sukker, har dere noen erfaring med dette? Hva med SUKRIN (som jo i motsetning til stevia finnes i helsekost-butikken)?
    Ragnhild
  2. Marlene Bundgaard på 26.02.2009
    Hej Maya

    Det vil jeg kigge på TAK!!

    Marlene
  3. tina munkesø på 25.02.2009
    Hej Ninka

    På mange områder har Jeg stor glæde af at leve kernesundt og har gjort det i snart 1 år.

    Mit evige problem er mit eksem om munden og på hænderne, det bliver ved med at vende tilbage.
    Synes jo jeg får nok af olier og fedtstoffer generelt og spiser en del nødder
    Jeg spiser min kernesunde smootie om morgenen med 3 spsk. olie i + 4 eskimo fiskeolie-piller, olie og mayo.
    Hvad kan jeg snart gøre anderledes? Jeg har lidt af eksem siden jeg var barn og været igennem masser af allergi-udredninger. Men desværre uden at have fundet kilden til mit udslæt.

    Ved ikke om du kunne komme med et råd til mig??
    På forhånd tak
    Tina
  4. maya jacobsen på 24.02.2009
    Hej Marlene!

    Måske er du kulhydrattype??
    - jf. metabolic typing (se evt. alun.dk)
  5. Marlene Bundgaard på 23.02.2009
    Hej Christin og Ninka.

    Jeg læser lige med her da jeg har samme problem som Christin.
    Har fået at vide at det hedder metabolic syndrom og ja, et forstadie til sukkersyge. ØV!!

    Christin, kunne du ikke beskrive hvordan du oplever symptomerne.

    Døjer du også med at blive mæt, at dit blodsukker falder efter et måltid og at du bare vil give din højre arm for at finde noget mad der virker?

    Jeg har prøvet Atkons, men kunne absolut ikke blive mæt uanset hvor meget kød og æg jeg spiste. Modsat så mange andre der bare bliver totalt mætte.

    Bare ordet stenalderkost giver mig kvalme, for jeg ved bare at jeg skal holde et lavt blodsukker ud i flere timer efter sådan et måltid.
    Og når det så endelig har sneget sig op på stabil, skal man spise igen og møllen starter forfra.
    Jeg er rent ud sagt på herrens mark og bliver tit meget ked af ikke at kunne finde den kost der bare virker for mig.

    Jeg håber at høre fra dig, og hvordan du oplever det.

    Ninka, har du en idé om hvorfor det heller ikke virker bare at udelade alle kulhydrater.

    Venligst Marlene.
  6. Tine Lange på 18.02.2009
    Kære Sofie.

    Jeg vil anbefale dig Anne marie Powderly. Hun er holistisk tandlæge, smadder dygtig, og sød. Hun har fjernet allem ine sølvblomber uden bedøvelse fordi hun er så forsigtig og kompetent.
    Jeg bruger det meste af en dag på at transportere mig med bus, tog, bus, hen til hende men det gør jeg gerne.
    Hun bliver også omtalt i kom-igang-guiden i KernesundFamilie - sådan.
    varm anbefaling herfra.

    kh Tine
  7. Marianne Krogstrup på 17.02.2009
    Hej alle.
    Så lige på Politikens hjemmeside at der er åbnet en 100% økologisk restaurant BioMio på Halmtorvet. (ikke kernesund, men så må man jo selv sortere i retterne).
    Mvh. Marianne
  8. Francisca Gisele Uhrenholt på 14.02.2009
    Kære Ninka!

    Først og fremmest vil jeg sige at jeg synes dig og Morten er fantastiske budbringere :-)

    Jeg er en "teenager" på 18 år, og vi har haft jeres bøger fra de udkom! Min mor er 40 år, og en powerkvinde (Hun har en butik, er den vildeste kok, laver det så indbydede at man ikk kan lade vær med at elske sund mad, hvis man har smagt hendes) og hun har det der ligner din krop på en prik, og har altid fyldt min storesøster og jeg med sund mad!
    Da jeg er ørebarn, fandt vi ud af, da jeg var ca 8 -9 år at = mælk ville gøre en forskel! Så siden der har jeg været drænfri.... :)
    Jeg har pt. vinterferie fra 2g og har dyrket alle jeres tre fantastiske bøger og fulgt med inde på bloggen!
    Er bare SÅ glad, jeg har nemlig fuldt jeres kernesund - hardore i 5 dage for første gang sådan rigtigt, og synes det føles virkelig godt. (Det først nu jeg føler mig klar)
    Jeg skal nemlig smide 10 - 12 kg (176 cm og 74 kg) det er for meget. Jeg har bare været en typisk teenager som har dyrket for lidt motion, og drukket i lange baner hver weekend, men nu må det være stop!! Vil så gerne tabe mig og komme tilbage til superform, vi har heldigvis kun kernesundt mad herhjemme, så det er mere, når jeg starter i skole igen, at jeg skal huske at holde mit blodsukker vedlige, for ellers spiser jeg - hold fast - en hele pakke riskiks med mørk chokolade osv. når jeg kommer hjem hver dag, (fordi jeg er så træt) istedet for kylling med lidt salat osv. Har været mælkefri l lang tid, men ikke gluten og sukkerfri! (Der er sneget sig meget ind med riskisk med mørk chokolade, speltpandekager med soyais ) osv., men jeg er sukkerjunkie og spiser til der ikk er mere! Min mor køber kun sundt ind - så det er når jeg er med på indkøb jeg sniger en masse godter ned, som jo så ikke er godter fra min krop :-)

    Nu skal jeg ud ha min fastfood power grød! Ville bare sige probs up! Og tak for at i gør det nemt, lækkert og overskueligt:)
    Og så vil jeg komme med et forslag til en kernesundrejse bog!! Jeg skal snart på studietur, og ville så gerne ku være kernesund der også...! Så der må komme sunde ting med i kufferten ..... :)

    Knus Francisca
  9. Maya Jacobsen på 13.02.2009
    Apropos mælk:

    http://dr.dk/P1/Apropos/Udsendelser/2009/02/11155402.htm
  10. Christin Halle på 13.02.2009
    Hej Ninka :-)
    Har fulgt dig/jer siden starten :-) Tak for alt det gode i giver ud. Bruger Jeres Lege med "Ikke røre jord med ballon" mm. fra jeres sidste bog i min børnehaveklasse og hjemme til stor glæde for alle og de puster og griner.
    Jeg har et spørgsmål : Jeg har spist shakes i over 5 år det sidste 1½ år med olier i 2-3 spsk til morgen. Nogle gange om ugen 1 spsk. mayo den gode selvfølgelig og så deler jeg "nas"med min datter hver morgen som er 1 spsk. hørfrø,sesamfrø, solsikkekerner og 10 mandler som bliver blendet i kaffemøllen. Min hud er blød som aldrig før MEN nu er jeg så formodentlig pga. overspisning af chokolade og cola i mange år på grænsen til sukkersyge. Dvs. jeg er i gråzonen. Noget pis Men de olier som er skiftevis Udo`s choise og livets olie er det ok olie/fedt i forhold til sukkersyge??? ved du noget om det. Please jeg håber du svarer mig :-)
    Jeg vejer "un" 3-4 kg for meget mit Bmi er fint men jeg har spist for meget sukker i for mange år trods det jeg altid har fået mine grøntsager og frugter ØV.
    Stort knus til dig og tak for dine/jeres fede bøger.
  11. Sofie Rygård på 12.02.2009
    Hej Ninka og andre københavnere!

    Jeg flytter til københavn d. 1. marts fra Odense, og skal i den forbindelse jo have ny læge samt tandlæge. Kan nogen mon anbefale mig nogen med et lidt mere holistisk syn end andre "normale"?:)

    Mvh Sofie
  12. Camilla Buus Nørhave på 10.02.2009
    WAUW
    FANTASTISK
    Kan godt forstå du har brug for tid til dig selv...

    Stort varmt dejligt og livsbekræftende KNUS fra Camilla (Capm 08)

    Miss You
  13. Dorte Nielsen på 10.02.2009
    Puha Ninka,
    Jeg taber helt pusten af at følge med i jeres planer. Jeg er kun 3 måneder henne i mit kendskab til jeres kernesund bøger og dem fra sundhedsrevolutionen. Har foreløbigt fået flg. gaver: Depressive perioder med ondt i maven er væk. Jeg vågner glad om morgen (tænk at det kan være nyt!) Kløende og skællende hovedbund er slut, jeg taber mig stille og roligt, jeg kommer i form, mit sexliv er bedre end aldrig før, mine unger er imponerede, min hud er mindre tør, min mave mindre opspillet, jeg har ikke så tit fordøjelsesproblemer, min mand driller og synes jeg er en hippie, men har købt løbesko(jeg siger ikke noget) og jeg har nu fundet energien til at komme videre med egne projekter.
    Omvendt slår jeg ud med eksem og kløe såsnart jeg får mælk, og bliver træt og sur efter en dag med slik og eller alkohol....
    Jeg glæder mig fremover til at blive inspireret.
    TAK til jer og held og lykke med jeres spa og andre tiltag. Jeg følger med...
  14. Alexandra w på 05.02.2009
    Hej Ninka. Jeg melder mig gerne til at høre mere om den projektleder i søger. Vil du maile mig? Knus,
  15. sllmg nielsen på 04.02.2009
    ...og er der nogen ex. sukkerjunkier, der ikke kan tåle havregryn og brunde ris?
  16. sllmg nielsen på 04.02.2009
    hvor kan man komme til foredrag med ninka
  17. Lotte Severinsen på 04.02.2009
    Du kan da komme til shoppen fra forsiden nede i bunden..Lige nu kan man få madpakke bogen gratis hvis man køber for over 700 kr.

    Hej
    Lotte

  18. Morten Mauritson på 04.02.2009
    Kære Louise
    Du finder stadig shoppen på www.kernesundfamilieshop.dk. Gem linket i "foretrukne":-D
    Hav en dejlig aften!

    Morten
  19. Louise Levinsen på 04.02.2009
    Hejsa :-)

    Er det min computer eller er shoppen blevet væk?
    Jeg finder den hverken på forsiden eller her i bunden....

    Louise
  20. ghita christensen på 04.02.2009
    hej Ninka!
    nej hvor fint med den klink/ kursted, sig endelig til når i engang får brug for en ernæringsassisten, jeg bliver udlært sep.2009 ;)
  21. Lise Jensen på 04.02.2009
    Hej Ninka
    Det er et super projekt i har gang i.Jeg glæder mig til at høre mere om det.Held og lykke med det..
    Knus Lise

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.