Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

Kernesund i biffen og på Mc Donalds

Vi har haft en skøn weekend. som enhver uge med Bertram også en lærerig en.

Vi var i biografen. Mine børn vil gerne have dansk vand og popcorn i biografen. Det fik de lov til. de valgte selv størrelsen på popcornbægret. Melvin ville kun have det lille. Bertram (desværre) det mellemstore. Ligesom mor og far. Når vi spiser popcorn, stiger og derefter falder blodsukkeret dramatisk. Så mor sad og sov halvvejs inde i Shrek 3. Bertram var tæt på at falde i søvn, da han havde spist halvdelen af bægret. Jeg fik ham til at smide resten ud. Og så handlede det om at spise noget, der kunne stabilisere blodsukkeret. På Mc Donalds..

McDonalds
Vores børn vil - ligesom alle andre - gerne på McDonalds. de elsker legeborgen. Og de elsker at man får legetøj til maden. Det kan godt lade sig gøre at spise nogenlunde sundt i dette junk-food palads. De har geniale små pakker frugt (jeg ved godt, det ikke er øko), de har gulerødder i små poser. det fik vi. Og dansk vand i shrek-krus. Ungerne fik en lille pose fritter (blev ikke spist op, og jeg ved, at det er helvedes usundt). Og så fik vi Ceacar Salad uden ost. Og Tunsalat. Melvin og far flipede ud med lidt nuggets.

Morten fik ikke nok god protein, men vi andre reddede blodsukkeret med kyllinngen, æg og tun fra salaterne og den gode frugt og grønt. Vel hjemme vik vil Livets Olie og vitaminpiller. Og Bertram løb 1/2 time og cyklede 1/2 time. Han var LYKKELIG bagefter. 

Kommentarer (1)

  1. claus dennis på 17.12.2007
    Jeg har selv 3 børn, og hvor er det rart at læse at selv forfatteren af Kernesund, også kan "falde" i. -for det gør vi andre også. Det skal der være plads til. Jeg vil også sige at når vi nu falder i, så er man nu blevet mere bevidst om hvad man skal vælge, hos netop Mc.D.
    Efter at have læst "Biblen" (Kernesund) så har den ihvertfald hjemme i vores lille fam. gjort så stort et indtryk, at den er blevet den røde tråd i vores nye livsstil - vi troede at vi levede sundt, nej! -men det gør vi nu!
    Tak for en god Bog, vi har besluttet at forære et eksemplar til hver familiemedlemmer d.24.
    Claus

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.