Ninkas Detox - Detox dig slank
Fordøjelse og fedttab, Psyke og følelser

Kemisk fedt og giftige tanker - test dit og se, hvordan disse piger kom af med deres...

Helen før Detox Dig Smuk.

Helen efter nogle uger.

Test dit kemiske fedt.

Video og (næsten) nøgenbillede. Helen på billedet her har båret så meget skrald ud i sit liv på mit forløb "Detox Dig Smuk", at hun efter få uger kan poste disse billeder og denne smukke tekst på facebook.

"Det har været og er et godt forløb. Har fået kontakt - ikke alene til mit indre barn, men også min indre gudinde . Er kommet mig over skilsmisse stress hvor jeg tabte mig selv fuldstændig i dårlig samvittighed og følelsen af at skulle redde alle andre end mig.

Jeg har fundet mig selv igen og er glad . Det der overbeviste mig om at gå i gang var en tanke om: Sjovt.., jeg tilsatte mig selv for mine børn, for min kæreste, for mit job, mine veninder osv fordi jeg følte jeg burde være der... Men DEN ENESTE der med sikkerhed er med mig resten af livet er MIG... Så DERFOR skal jeg gøre noget godt for mig HVER dag .

Det er helt vildt hvad der er sket på ti uger. Og så endda helt uden sult !! Jeg er blodsukker-stabil!"

Her kan du se en tegning af, hvor dit kemiske fedt og dine giftige tanker sætter sig. Og min video om, hvad Helen og snart 1000 andre kvinder på "Detox Dig Smuk" har gjort. Så du kan bære skraldet ud og efterligne processen inden sommerferien.

Ps:
Næste uge lukker jeg for et næsten fuldt booket sommerhold på "Detox Dig Smuk". Skandinaviens største online holistiske udrensningsprogram. Alt foregår på nettet og i dit tempo.
ninkasdetox.simplero.com/page/2486-planlaeg-din-detox-nuDu kan læse mere og reservere en plads her:

 

 

Kommentarer (15)

 1. Sidse S på 15.04.2014
  Kære Ninka. Hvor mange penge skal man regne med at bruge på kost tilskud, hvis man vil gå all-In?
  Gælder early bird tilbuddet stadigvæk?
  Tusinde tak. Sidse
 2. Elisabeth Jørve på 12.04.2014
  Hvordan er det å steke mat/kaker i silikonform eller i stekeplater/stekepanner med teflon? Er det trygt eller frigis det farlige kjemikalier?
 3. Ninka Mauritson på 12.04.2014
  Hej - gode svar i tråden til dig over 40 om Detox. Selv er jeg 43. Og der er mange jævnaldrende med mig ( og ældre) derinde på online holdet.
  Og så er det så vidunderligt at der er så mange unge kvinder også, der følger mig og er i detox triben. Det er jeg så glad for. For så undgår de al den kamp med kroppen ( indre og ydre), som vi andre har dealet med gennem årene. Vi er som en familie... ❤
 4. Ninka Mauritson på 12.04.2014
  Hej Charlotte. Ja det vil det kunne. Det og quorn og æg. Knus. Ninka
 5. Helen Falkenberg på 11.04.2014
  Hov der skulle stå tak yonina :-) autokorrektur....
 6. Helen Falkenberg på 11.04.2014
  Tak tobins og Inge :-) søde beskeder - specielt den om at det kun er unge piger ;-)
  Jeg har nu altså også rundet de 40 år :-) :-)
 7. Inge G på 10.04.2014
  Tak for din kommentar Susanne:O) Jeg er glad for du tog dig tid. Og dejligt at det ikke kun er de skønne unge piger der er med. Måske er det dem vi ser her på bloggen fordi har de mere mod til at stille sig frem:O) Jeg overvejer kraftigt, men er i tvivl om jeg kan holde mig selv til ilden.....men jeg skal selvfølgelig ikke være for længe om at beslutte mig, kan jeg godt se:O)
 8. Susanne Christiansen på 10.04.2014
  Thi hi - det var i 13 jeg startede :-)
 9. Susanne Christiansen på 10.04.2014
  Hej Inge,
  Jeg er på forløbet og har været det siden 1.7.14. Jeg er også sidst i fyrrerne. I forum betyder alderen ingenting. Vi har alle de samme issues. Jeg er meget taknemlig for at være med på forløbet. Og det er det indre arbejde der betyder alt. Jeg kan kun anbefale dig at melde dig til. Hilsen Susanne
 10. Inge HG på 10.04.2014
  Kære Ninka,
  Jeg kan godt komme i tvivl....alle videoer jeg har set, er med unge unge piger. Jeg er selv sidst i 40´erne. Er der nogen på min alder der deltager, er der nogen af dem der udtaler sig - og har de lige så fine resultater som de unge/yngre her på bloggen.
  hilsen Inge
 11. Charlotte Fuglsang på 10.04.2014
  Hej Ninka. Du skriver, at Detox dig smuk ikke er for vegetarer. Hvis man blot spiser fisk, vil det så kunne lade sig gøre at deltage?

  De varmeste hilsner,
  Charlotte
 12. Ninka Mauritson på 09.04.2014
  Linda - ja det kan du tro: lever-rens, nyre-rens, stofskifte-guide, homøopatisk udrensning, tarmtesning, indre udrensning, oprydning, emotinel detox, DNA udrensning...det FEDESTE forløb...
  Kys. Ninka
 13. Ninka Mauritson på 09.04.2014
  Hej renate. Ja det kan du godt. Forløbet handler nemlig om at finde ud af hvordan DIN krop og sjæl er optimalt næret....
 14. Renate J.H på 09.04.2014
  Hei Ninka. Hvis man ikke kan tåle fett i form av fløde og smør ( jeg er en av dem der ikke skal ha for meget mettet fett), vil da forløpet fungere for meg, også med tanke på den ugentlige slikdag? Jeg har levd uten sukker, melk og gluten i mange år.
 15. Linda B. på 09.04.2014
  Hej.
  Er der leverrens/detox med i det her forløb. Den du har skrevet så meget om før?
  tak søde

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.