Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Kan det gå for stærkt med kostomlægningen? Ja, det kan det.

En side af mig råber: SHHHH. Det skal du ikke sige højt.

Den anden har sværget at være 100 % autentisk. Hele vejen. det var sådan, jeg skrev Kernesund familie. Med hensigten om at skrive om alle de tabuer, grimme sider og skeletter i skabet, der rasler om ørerne på os alle.

Og som skal ud og luftes, før vi for alvor kan forandre os.

Ud fra devisen: "Et ærligt billede af virkeligheden er forudsætningen for fremdrift og udvikling."

Derfor er jeg også nødt til at være ærlig nu.

Jeg er træt.

Ikke bare lidt udkørt. Ikke bare lidt stresset. Men udmattet på en måde, som jeg er ved at få styr på årsagen til i disse dage.

Det var Nina, der fik øje på det først. Hun er uhyggeligt god til menneskekundskab. Og jeg er lykkelig for, at hun har fået mine øjne op for, hvorfor jeg er træt.

Det handler om, at jeg har hoppet nogle skridt over i min egentlig helt fantastiske forvandling gennem de seneste to år. Og jeg er hoppet over nogle vigtige trin, fordi jeg har været meget opmærksom på kosten og mønsterbrud.

Føler du dig overvældet?
Så hold øje med næste nyhedsbrev. Du har netop fået et fedt nyhedsbrev ind i din mailbox med gratis foredrag fra mig. Så det skal du glæde dig til. det nyhedsbrev er det næste, der kommer. Så du kan nå at tilmelde dig nyhedsbrevet på forsiden, hvis du ikke har gjort det allerede. Jeg har i næste nyhedsbrev besluttet at interviewe Nina om det afslørende, hun så i mig inde på klinikken i starten af denne uge. Videoen får du adgang til med det næste nyhedsbrev.

Du må ikke gå glip af den, hvis du kan genkende dig selv i følgende beskrivelser:

  • Du bliver meget påvirket af kritik og andres mening om den måde, du lever og spiser på.
  • Du føler dig overvældet og mister gejsten på den kernesunde livsstil, selvom den gjorde dig godt i starten.
  • Du synes, det hele er lidt uoverskueligt.
  • Du synes ikke, der er plads til dig.
  • Du er stresset, træt og måske endda ked af det.
  • Har du mere fokus på, hvad andre har behov for, end det, du virkelig brænder for?

I næste nyhedsbrevs-video fortæller Nina og jeg om de trin, jeg er hoppet for hurtigt over. Og du får de øvelser og de indsigter, som jeg har fået at arbejde med denne sommer. Så du kan få bugt med de forhindringer, der ligger i punkterne ovenfor. Og tro mig. Øvelserne er ren nydelse.

Søvnige sommerknus

Ninka

Kommentarer (34)

  1. l H på 04.06.2009
    Sidste kommentar er fra sidste torsdag fra Inger?? stopper debatten så bare lige...? eller er det igen censur?
  2. Inger Andreasen på 28.05.2009
    Hej Alexandra
    Jeg synes bare det virker som jeres tolerance er en hel del større når det gælder dem der er enige end dem der ikke altid er, eller os der måske er delvis enige, men bare stiller spørgsmål ved nogle ting.
    Jeg er egentlig ikke uenig i at der må sættes grænser og siges fra, men så skal det også gælde for de kernesunde der er meget lidt konstruktive, det har jeg aldrig oplevet at der er nogen der har sagt noget til.
    Den skarpe tone kommer faktisk også tit som reaktion på nogle meget negative af afvisende kommentarer fra jeres side, hvor jeg i hvertfald tit mangler nogle ordentlige og saglige svar.
    Jeg synes tit det bliver meget sort/hvidt og ender med at blive en diskusion for eller imod Ninka og det mener jeg også at I selv er med til.
    Ninka ligger tit ud med nogle meget iøjnefaldende og provokerende overskrifter , men når der så kommer reaktion der er ligeså provokerende så er det pludselig helt galt. Så synes jeg ærlig talt at hun også selv skulle moderere sig hvis hun ikke kan klare responsen.
    Vh Inger

    Vh Inger





  3. Alexandra W på 28.05.2009
    Hej Inger.

    Jeg synes ikke at jeg er uforskammet, men jeg er ganske kontant, og det er heller ikke altid rart.

    Det var i hvertfald IKKE meningen at bidrage til den dårlige kommuniktation som nogle praktiserer herinde.

    Men jeg synes at det er på tide at indse at hjemmesiden i hvertfald ikke kan laves om på, og derfor synes jeg det er enormt ukonstruktivt at blive ved med at kommentere det.

    Og derfor synes jeg det er okay at sige at folk må komme videre i teksten. (bogstaveligt talt :)

    Tilgengæld vil jeg give Anja ret i at du formulerer din indsigelse på en fin måde.

    Udover det så har Marianne en pointe, og jeg vil i hvert fald ikke give næring til de blog trolls der sidder derude, og KUN kommenterer for at være på tværs.

    Dermed stadig ikke sagt at der ikke må debatteres eller kritiseres, det skal bare være af en reel årsag, og ikke bare for at være ulidelig.

    Mvh A.
  4. anja christensen på 27.05.2009
    Inger- mht. Alexandras indlæg så vil jeg sige at det er ok hvis du synes at nogle bruger en lige lovlig hård tone tilbage, for selvfølgelig skal det gælde begge veje med respekten, der er vi helt enige! :-)

    dvs. jeg synes personligt at der skal være plads til hvis man på en konstruktiv måde som du lige har gjort siger: hov, jeg synes ikke det du skrev var særligt respektfuldt.

    knus
    Anja
  5. Inger Andreasen på 27.05.2009
    Det er jeg nu ikke enig i Anja, for mit eget vedkommende er jeg træt af alle de ukonstruktive svar der kommer på kritik.
    Prøv lige at læse Alexandras kommentar længere nede, jeg synes den er uforskammet, men hende er der ikke en der siger imod.
    I de fleste "forretningen" jeg kommer i bliver man behandlet ordentlig som kunde de synes jeg virkelig ikke man gør her inde.

    Vh Inger

    Vh Inger
  6. Helena Nielsen på 27.05.2009
    Måske var det en idé at gøre bloggen til en del af Kernesund Klubben? Så slipper I automatisk for alle kommentarer og spørgsmål fra folk, der ikke er 100% enige i alting, og så får klubmedlemmerne endnu en gode for sin betaling.
  7. anja christensen på 27.05.2009
    der skulle stå alm. debat ikke al. debat ;-)

    Anja
  8. anja christensen på 27.05.2009
    Jeg tror at folk holder sig væk fordi de ikke gider al den ukonstruktive kritik der foregår.
    Og jeg ved godt at nu vil alle kritikerne begynde at rasle med sablen igen og sige at man skal kunne tåle kritik, men én ting er kritik en anden ting er når folks eget ego overtager og det pludselig på liv eller død handler om at få ret i at det kernesunde univers er tåbeligt.
    Fra hvad jeg kan læse folk skriver inde på forummet så holder folk sig fra at skrive både blogs og kommentarer fordi de ikke gider kampen.

    Som blogger , kan jeg personligt sige at jeg da elsker både at blogge og læse andres blogs og alle de tips og nye ting der kommer frem,men der er jo ikke plads til al. debat fordi pladsen bliver fyldt af hidsige folk med skarpe meninger, der bliver voldsomt fornærmet hvis man påpeger at de er gået over den normale grænse for ordentlig kommunikation.

    Det er dem som jeg vil gå ud fra kan gå under betegnelsen blog trolls.

    Jeg synes det har hjulpet at der bliver modereret ( i blog trolls ne eget hysterisprog; censureret).

    Lad os håbe vi kan finde tilbage til den gode varme tone som var så inspirerende.

    Knus
    Anja
  9. Helena Nielsen på 27.05.2009
    Marie Ras: Jeg tror det er en kombination. Mange er måske hoppet fra konceptet, og den kerne der er tilbage, er måske inde på betalingsforummet?
  10. Anne .. på 26.05.2009
    Jeg har tænkt nøjagtig samme tanke, Marie..
  11. marie ras på 26.05.2009
    Hej.
    Har fulgt lidt med herinde over det sidste års tid. Men det er blevet en mærkelig død side at komme ind på. Langt hovedparten af bloggene/dagbøgerne ser ud til stort set at være inaktive. hvorfor mon de er der overhovedet?? foregår kommunikationen et andet sted, eller er det sådan nærmest døet ud??
    HIlsen Marie R.
  12. Marianne Syhler på 26.05.2009
    Hej Trine

    Jeg henviste bare til "blog trolling" for at oplyse og gøre opmærksom på, at jo mere respons man giver uenige/irrelevante/nedladende kommentatorer/trafikanter på en blog, jo mere lyst kan de få til at svare igen. Lidt ligesom at kaste benzin på et bål (don\'t feed the trolls).

    Dermed ikke sagt, at det nødvendigvis er sådan herinde for jeg kan umuligt kende alle folks motivation. Jeg henviser heller ikke til en specifik person.

    Hensigten var at gøre opmærksom på fænomenet.
  13. Lone S på 26.05.2009
    Hej Maja
    Ja det kan du selvfølgelig have ret i. Jeg havde ikke tænkt på at nogen ville kunne finde på at bruge en falsk hjemmeside:-) Der er også den mulighed, at Ninka og Morten kan blokere IP adresserne, hvis der er nogen, der gentagne gange kaster med mudder. Offerrolle mentalitet kan vi finde nok af andre steder, den behøver ikke at være her, hvor vi er ved at lære sige nej tak til usund og giftig livsstil. Det er vist det, der hedder fattigrøvs-tænkning, hvis man sætter lighedstegn mellem det at tjene penge og uærlighed.

    Hej Trine
    Jeg fandt noget på den engelske wikipedia om internet -trolde i går, og oversatte det til dansk:
    En internet-trold er er en person, der skriver kontroversielle, inflammatoriske, irrelevante eller off-topic (uden for emnet) indlæg i et online community, med den primære hensigt at provokere andre brugere til en følelsesmæssig reaktion eller generelt at forstyrre normal on-topic diskussion. http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

    Hej Helena
    Jeg tror ikke ikke målet er, at alle er enige hele tiden, men i nogle sammenhænge kan det være en fordel at være enige, så som i trafikken. Da hele grundlaget for at være her på siderne er at man synes at Ninka og Morten har en høj troværdighed i kraft af deres store åbenhed og dokumentation, og endda gratis blogge og en webshop som de ikke tjener på, så synes jeg det er meget usagligt, og nedgørende over for dem, og de andre medtrafikanter, at stille den i et dårligt lys. Som at køre imod kørselsretningen. Jeg kan kun foreslå at finde en afkørsel, hvis man er grundlæggende uenig.
    Mvh. Lone
  14. trine hansen på 26.05.2009
    Hej.

    Er der nogen der kan forklare på dansk hvad en "Blog troll" er?

    Knus Trine.
  15. Karen Bisgaard på 25.05.2009
    Vedr. blister i munden: jeg har opdaget, at jeg får blister af citrus-olier. Så jeg kan f.eks. ikke komme citron- eller appelsinskal i mine smoothies. Det er værst med rå citronskal, jeg kan godt tåle lidt citronskal i opvarmet mad.
  16. Helena Nielsen på 25.05.2009
    Ak ja, hvis man ikke er 100% enig HELE tiden, og man ikke synes at ALT det kernesunde er "blidt, blødt, skønt, fantastisk og inspirerende", så er man kold, hensynsløs, useriøs, overfladisk og nu også en troll.

    Pas nu på at det kernesunde univers ikke bliver en meget lille lukket "familie" af blide, bløde og skønne kvinder, der er 100% enige i alting hele tiden. Eller det er måske det, der er målet?
  17. Marianne Syhler på 24.05.2009
    Kære med-kernesunde

    Don\'t feed the trolls ;-)

    Nedenstående sakset herfra http://www.bloggersblog.com/cgi-bin/bloggersblog.pl?bblog=1210052

    Jim Kukral at Revenews has an article that says the message board trolls have spread to the blogosphere. He identifies two different types of blog trolls.

    1. Blog Commenter Troll - One who floats in and out of many different blogs and leaves anonymous or non-anonymous comments that fit the "troll" trademark code of, well, shame?

    2. Blog Owner Troll - The blog owner troll is the top of the food chain in blog trolls. The blog owner troll of course owns a blog, and uses the blog to create "troll-like" blog entries, sparking conversation from other blog trolls, and occasionally luring an ignorant non blog-troll into his/her trap.

    Blog comment trolls are nothing new and have been around since comments on blogs existed. Webopedia offers the following definition of trolls which works well for blog comment trolls.

    (v.) (1) To deliberately post derogatory or inflammatory comments to a community forum, chat room, newsgroup and/or a blog in order to bait other users into responding.

    Blog comment trolls are a continual pest just like they continue to be on message boards. Google shows over 11,000 results for blog trolls. Trolls and spam are one reason some bloggers started moderating their comments. A few posts from bloggers angry about troll problems can be found here, here, here, here, here and here.
  18. Lisa Lund på 24.05.2009
    Hej
    Hvor holder I familiekursus med Umahro og Nina?
    Det lyder interessant.

    Hilsen Lisa
  19. Lone S på 24.05.2009
    Til Simone
    Jeg har også læst om ortoreksi og Andreas historie. Hun undgår mælk, hvede, soja, majs, avocado, tomat, rug, byg osv. Det er netop højallergene fødevarer for sarte maver, gad vide om det i virkeligheden bare er skjulte fødevareintolerancer, det drejer sig om?
    Hvis behandlerne har overset muligheden for at hun har stribevis af fødevareintolerancer, af den type, der ikke kan måles af lægen, så kan jeg godt forstå, hvis hun føler sig Palle alene og sætter regler op!

    Før jeg gik over til mere eller mindre kernesund, havde jeg ofte hovedpine og mavepine og en masse andet. Nu er mit liv blevet meget mere frit, fordi jeg i meget højere grad selv kan bestemme hvornår jeg vil løbe en risiko med min sarte mave:-) Juhu.

    til Dorte Jeg har næsten ikke spist kartofler i 3 år, for hvis jeg spiser lidt i 2 dage i træk, får jeg som regel en meget voldsom hovedpine, hvor jeg kan høre hjerteslag inde fra mit hovede, som du beskriver det. måske er det en del af grunden til din hovedpine.

    Til Ninka
    Tak for din ærlighed.

    Hvad med også at slette indlæg med useriøs, overfladisk kritik af jeres koncept, hvor der ikke er angivet hjemmeside, og evt. erhverv?

    Jeg synes det er kedeligt at læse masser af enslydende indlæg a´la I er utroværdige, konceptet stinker eller I har ikke rent mel i posen. De kan jo være skrevet af kioskejer Rikke Kageglad, Æ. Skestivesen eller u name it.
    Så ved man i det mindste hvem der har skrevet den kritik, der så er tilbage :-)
    I har jo fremlagt jeres motiver med stor åbenhed.
  20. Tove Iversen på 24.05.2009
    Hej Allesammen.

    Hvorfor er der nogen der undrer sig over at information koster penge - hvor tror i informationen kommer fra?.
    Det er da ikke gratis at tage på kursus, hverken herhjemme eller i udlandet. Samtidig er man væk fra familien i den tid det tager.

    Derfor - kan man ikke forære "sig selv" væk, så dør man simpelthen af sult i Dagens Danmark.

    Man betaler da også kontingent i andre klubber som sportsklubber m.m.

    Jeg syntes både Ninka og Morten giver rigtig mange gratis informationer, og tusinde tak for det og alt det andet de gør. F.eks. deres Shop, som sparer rigtig meget tid ved, at man ikke selv skal lede på nettet efter varerne, og enda kan køber rigtig mange ting samme sted.

    Hav en rigtig hyggelig og sund aften og mange kærlige hilsner til alle derude.

    Tove
  21. anja christensen på 24.05.2009
    jeg glæder mig til det næste nyhedsbrev med ny video af dig og Nina så!
    Selvom jeg er lidt utålmodigt anlagt og gerne ville have af vide hvad det går ud på nu haha.

    knus
    Anja
  22. Alexandra w på 24.05.2009
    Kære Malene. MB, og Simone.

    Simone du siger at du kender flere kernesunde der er stressede? Er det nogen vi kender herinde? Eller hører de til et andet sted? Jeg undrer mig bare over din generelle viden når du nu ikke selv er kernesund? Du kan måske komme med noget uddybende information....?

    MB den gamle hjemmeside er død, kom videre i teksten.

    Hvis du ikke kan acceptere den nye udgave, er det nok på tide af komme videre. Den bliver ikke skiftet tilbage igen.

    Ninka kan efterhånden ikke skrive en blog uden at der er nogle der råber skjult markedsføring eller til vagt i gevær.

    Det er ikke en overraskelse for mig at de ting Ninka sælger er det samme som hun anbefaler, da det er produkter hun har valgt at holde i shoppen, netop fordi at hun kan anbefale dem.

    Jeg ved ikke med Jer, men jeg køber ikke alt Ninka anbefaler, er det det der er jeres problem ellers forstår jeg ikke helt hvad der er så forkert ved at hun bruger samme procedure som alle andre ?

    Kig på Tvet hvis i vil diskutere skjult markedsføring og reklame.

    Kæreste Ninka.

    Jeg glæder mig til at du løfter sløret i næste nyhedsbrev for din træthed, og så synes jeg at det er skønt at du også lufter de beskidte lagner og deler alt med os, imodsætning til hvad dine kritikere end måtte frygte.

    Ps. Er i gang med at få bekræftet om næste KSK møde skal foregå på Bio Mio! Det er godt nok et fint sted, lige i vores ånd! Tak for tippet! :o)

    Hav en fantastisk dejlig søndag til alle.
  23. Luise / på 24.05.2009
    Hej alle! Er der nogle der man anbefale en svømmehal med infrasauna I silkeborg? Kran Luise.
  24. Lene Rasmussen på 23.05.2009
    Det kan godt være nyhedsbrevet er gratis, men den video som følger med nyhedsbrevet, giver stadig ikke den helt store mening ift bloggen. Synes det er en MEGET UNDERLIG uafsluttet blog fra Ninkas side. Hun begynder at skrive om træthed og at være ærlig og pludselig står der : "Føler du dig overvældet?"- nej starten af bloggen fik mig på ingen måde til at føle mig overvældet. Forstår absolut ikke hvad meningen er.....det virker meget rodet.
  25. Sarah Jensen på 23.05.2009
    Jeg er ogsaa en af dem, der synes dette site bliver mere og mere kommercielt. Det maa Ninka og Morten jo selv bestemme - det er op til os brugere at vaelge om vi vil betale for det, de tilbyder. Det vil jeg ikke selv - jeg har vaeret inde i klubben, og synes paa ingen maade, det er pengene vaerd. Der er ikke meget trafik i debat forummet, og man faar en kort video, og 4 ugentlige madplaner om maaneden - det vil jeg simpelt hen ikke give 89 kroner for.
    Jeg syntes ogsaa det gratis "foredrag" som Ninka sendte ud i nyhedsbrevet var en meget daarlig skjult reklame for hendes (efter min mening) dyre kursus. Jeg synes baade Ninka og Morten er super seje, men jeg forbeholder altsaa min ret til at se kritisk paa deres metoder. Er det ikke det, Kernesund gaar ud paa? At forholde sig kritisk til autoriteter? Eller er det kun naar det drejer sig om Sundhedsstyrelsen eller Landbrugsraadet? Ninka og Morten har mere og mere en oekonomisk interesse i deres budskab - Det fremgaar tydeligt af deres indlaeg, og derfor fremstaar de ikke mere som uvildige. Langt fra..
  26. Maya Jacobsen på 23.05.2009
    Uh, sikke en kold tone her er...

    Mig bekendt er det ganske gratis at tilmelde sig nyhedsbrevet.

    Kaere Ninka, for mig at se er det netop din hudloese aerlighed, der naar saa langt ud og goer en aegte forskel. Det er sjaeldent. Hurra for dit mod! Maa al modvinden goere dig staerkere! TAK fordi du deler!

    God rejse med traetheden og hvad den har at vise dig! :)

    Kram fra Maya
  27. Helena Nielsen på 23.05.2009
    Er der nogle venlige sjæle, der kan fortælle hvorfor Ninka er så udkørt?

    Det fremgår ikke af bloggen, og jeg er ikke tilmeldt nyhedsbrevet.
  28. Helena Nielsen på 23.05.2009
    Generelt er Ninkas blog altid fyldt med henvisninger til kurser, klubben, forummet, nyhedsbrevet osv.

    Det er faktisk rigtig god og smart markedsføring, men selvfølgelig knap så spændende for os læsere ;)
  29. Malene Larsen på 22.05.2009
    Er bloggen blevet en reklamesøjle for Kernesund Klub?
  30. søren lillesøe på 22.05.2009
    Hej alle
    Er der nogen bloggere eller andre flinke sjæle herinde, der lever (altså spiser)
    efter deres blodtype? Tænker mere specifikt på mænd - jeg har selv haft stor succes med netop denne kost, men kender ingen andre mænd med lignende erfaringer.
    Mvh. Søren
    Min mail hedder sorenfl(A)gmail.com
  31. Vibeke Lindekilde på 22.05.2009
    Hej Trine Hansen
    Mod blister kan jeg anbefale Longo Vital og Zendium dentine tandpasta. Det har hjulpet mig, og hvis jeg holder pause med Longo Vital, går der ikke ret lang tid, før jeg får blister igen.
    Bedste hilsner fra Vibeke
  32. trine hansen på 22.05.2009
    Hej.
    Jeg har lige et par spørgsmål jeg håber nogen kan hjælpe mig med.
    Jeg har i nu over 1/2 år døjet med blister i munden. Er der nogen der ved hvad jeg kan gøre ved det?
    Og mht. pulsur - er der nogen der kan anbefale et? Ikke til for mange penge.
    Knus Trine.
  33. Dorte Kjær på 22.05.2009
    Hej Ninka.

    Jeg har fulgt dig i 1 1/2 år og levet 90% kernesundt, det startede på et tidspunkt hvor jeg var helt fortvivlet da jeg næsten havde migræne/hovedpine hver dag og derfor ikke synes at dagene var særlig sjove.
    Efter i 3 måneder at ha levet helt kernesundt var migrænerne reduceret til ægløsning og menstruation.
    For et halvt år siden begyndte jeg så på fitness ca 3 gange i ugen, hvor jeg før kun havde gået turer, dyrket yoga og svømmet, fik jeg nu pulsen op hvor den aldrig havde været før....
    Det har hjulpet på det sidste nu har jeg kun moderat hovedpine disse dage hvis jeg passer på.

    Og det er her jeg kan følge dig, jeg er "un" 46år men er blevet tvunget til at læse mig selv hver dag, jeg skal passe min søvn, passe på ikke at blive stresset, så får jeg trykken for brystet, spise ordentligt ellers kan jeg mærke det med det samme.
    Jeg får også som dig uren hud og udflåd straks jeg spiser mælkeprodukter, stor og hård mave når jeg spiser gluten, og uro når jeg spiser sukker. SUK

    Nogen gange føler jeg mig som Moed i Matador der ikke kan tåle noget før hun lægger sig, specielt fordi der altid har været gang i mig.

    For tiden har jeg ligesom susen/trykken for ørene og kan hører mine egne puls/hjerteslag, er det det du mener når du siger at du føler at du lever i en osteklokke - er det kosten der er skyld i det. Jeg har på det sidste ikke været så god til at passe på, så var lige nysgerrig for om det kunne være det.....

    Men jeg er taknemlig hverdag uden smerter og jeg husker at takke for, at jeg og mine kære har det godt, at vi bor sådan et dejligt sted og alle de muligheder vi har.
    Må i alle ha en dejlig weekend.
    Knus Dorte
  34. Anna Madsen på 21.05.2009
    Hej Ninka!

    Jeg har lige hørt dit foredrag, og det var altså bare så inspirerende. Tak for det! Det var faktisk virkelig opmuntrende på en ellers grå og deprimerende dag. Det skal lige siges at de dage jeg har haft det allerbedst var dage hvor jeg levede kernesundt! Min familie har dog ikke syntes det var noget særlig fantastisk, og så kan jeg se, at jeg har ofret mig og spist den mad, som de syntes det var nemmest, at jeg spiste, til trods for jeg vidste hvor dårligt jeg fik det af det. Sjovt det der med, at når man ofrer sig for andre, bliver man tit temmelig bitter. Det lyder så egoistisk, men jeg behandlede altså også bare min familie bedre, når jeg tog udgangspunkt i den livsstil jeg brændte for! Pt lever jeg for 30 kr. om dagen, normalt er det 50- su\'en rækker jo ikke så langt og arbejde har jeg ikke. Så jeg synes det er svært at få kernesundhed til at hænge sammen med økonomien, MEN det er nok bare et spørgsmål om vilje og nye veje.

    Bedste hilsner fra Anna!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.