Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides, Fordøjelse og fedttab

Kæmper du med maden og kiloene? 5 (uventede og simple) tips stopper kampen her og nu. Få dem her:

I onsdags var jeg sammen med tykke kvinder, tynde kvinder, trætte kvinder, længselsfulde kvinder. Det er mit arbejde at hjælpe dem. Og nu er jeg kommet hjem. Vidste du, at det er netop det at komme hjem i sig selv og ikke endnu et kosttilskud, endnu en kur eller endnu et træningsprogram, der gør dig smuk, mæt, slank og glad.

Her er de indsigter, deltagerne på min workshop var mest glade for. Og som (sammen med det kit til forvandling, de fik sammen med workshoppen), som giver sommerkroppen uden kamp.

1.
Hvis din krop (og dine børn) opfører sig umuligt, er det, fordi de længes efter kærlig opmærksomhed. Ikke straf, kritik eller spanking i træningslokalet. At komme hjem i sig selv handler om at se hvad kroppen forsøger at hjælpe dig med og lære dig. Og at se den som en (længselsfuld) del af dig og ikke en modstander.

2.
Hvis du er negativ, kritiserende og selvkritisk (og hader din krop), er din hjerne, dit hormonsystem i krigs-beredsskab. Og det giver overload af fedende cortisol, så receptorerne og binyrerne til sidst bliver trætte.
At komme hjem i sig selv er at vende tilbage til den varme og samhørighed og rene, u-dømmende tilstand af kærlighed, som du kom til verden med som baby.

3.
Hvis du ikke vil føle dine følelser, uanset om det er sorg, vrede, begejstring eller andet, ophober du energi i kroppen. Følelser skal fordøjes - ligesom mad. Stoppes de halvvejs, rådner de indvendigt. Og bliver toksiske. Ligesom mad. At vende hjem til sig selv er at give følelser plads, så hele dig får et udtryk, og du ikke skal bruge så meget energi på at holde dig selv nede.

4.
Sult og kamp med mad og krop er et tegn på, at der er en sult i sjælen og en kamp i dig for at sjælen bliver hørt. Vidste du, at det giver cortisol-stress, og at din fordøjelse, fedt-forbrænding og tendens til at lagre fedt er påvirket på en usund måde af din evne til at lytte til og handle på mavefornemmelsen? At vende hjem til sig selv handler om hele tiden at gøre det, der giver glæde og stoppe med det, der dræner dig.

5.
Pleaser-rollen gør dig fed. Dit indre barn (og vigtige hormon-regulerende centre i hjernen) går i stress, når der ikke er overensstemmelse imellem det, du mærker og det, du udtrykker med din krop. Det skaber koks i nervesystem og immunforsvar. At vende hjem til dig selv er at udtrykke dig selv sårbart og autentisk. Og du bliver sund i alle de kropslige systemer, der gør dig sund og slank.

Stor kærlighed og rigtig god weekend
Ninka

Er du en af de smukke kvinder der har være med på forløbet Kernesund og slank? Jeg laver en opfølgende Workshop i København, fredag d. 3 maj.
Vil du med? Læs mere og book din plads HER:

www.kernesundfamilie.dk/wsslank/ 

 

 

Kommentarer (1)

  1. Anne-Mette Vest på 17.03.2013
    endelig kommer det frem at hvis man skal ud af overspisning skal man dykke ned i årsagerne, ellers bliver det svært om ikke umuligt, at ændre mønstrene der gør man overfylder sig selv med for meget mad.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.