Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Intet news_id angivet

Kommentarer (23)

  1. Diana Lorentzen på 13.07.2016
    Hej Ninka
    Tak for en skøn og inspirerende blog. Jeg lider af lavt stofskifte som jeg får eltroxin for hver dag, har du evt. nogle erfaringer fra andre, om der er nogen vej ud af det ?
    Mange hilsner Diana
  2. Rikke Rasmussen på 12.06.2016
    Kære Ninka jeg har IBS og tænker jeg alt andet lige er i kategorien 'kronisk tarmsygdom' da min mave er ekstremt følsom. Vil du mene det er den detox jeg skal følge ? Og hvornår starter du nyt hold op? Mange hilsen Rikke
  3. Rie på 09.06.2016
    Er der på forløbet en række mentorer, der fungerer som fast kontaktperson og tager sig af hver sin detoxtypegruppe?
  4. Majlinda på 09.06.2016
    Hej Ninka. Tak for fantastisk læsning.
    Jeg har et spørgsmål, hvad jeg kan gøre ved for lav østrogen, efter overgangsalderen?
    Jeg har fået ordineret piller, men tænker at der må findes en mere naturlig vej. På forhånd tak.
  5. Ninka på 09.06.2016
    Kære Pernille

    Det er faktisk præcis et eksempel på det, jeg beskriver.
    At kroppen bliver så presset, at den holder på alle ressourcer.
    Når nyrerne er presset ( kontrol, stress, dehydrering ) er der ofte sorte rander under øjnene. Mit bud er, at du er kortisol-binyre healende type, som faktisk har brug for kun at detoxe, få ro på og ikke træning, for kroppen er restitueret.

    Knus

    Ninka
  6. Ninka på 09.06.2016
    Kære Stine, Anette og Sarah ( glæder mig til at have dig med).

    Jeg tager 500-600 mg Nac og 150 mg alpha Lipoic. Det er bedst at tage det i en uge og derefter holde pause i en uge. Og mærke forskel. Det gælder alle kosttilskud, da de ellers kan have negativ effekt i kroppen. Vi kalder det at " pulse" kosttilskud. Man gør det for at holde øje med effekten og undgå ophobning/overeksponering.
    ( kosttilskud tages altid på eget ansvar, kan ikke træde i stedet for sund mad og lægehjælp)

    Karsprængninger:
    Jeg ville hellere finde ud af, hvad der får kar til at sprænge, end fixe symptomerne.
    Eventuelt kan du opsøge Dr Jess Armine ( methylationsupport) -han er også på fb og få ham til at hjælpe dig videre.

    Kys

    Ninka
  7. Pernille på 09.06.2016
    Super spændende og opløftende info! Jeg kan ikke tabe mig, selvom jeg dyrker spinning 2 gange ugentligt (selvom det giver mig stor glæde og meget energi - men virker altså ikke på mit vægttab.) Har fået sorte rande under øjnene de sidste par år - hvad skyldes det?
  8. Anette på 09.06.2016
    Hej Ninka
    Jeg er vild med din blog og har også været med på Detox Dig Smuk. Syntes også selv at jeg er bikiniklar - mangler dog lige det sidste. Jeg har en masse større karsprængninger på ben/lår og ville blive så glad hvis det kunne minimeres. Kender du et kosttilskud eller lignende, som jeg kunne prøve? Tak ;-)
    Knus Anette
  9. Stine Jensen på 08.06.2016
    Hei Ninka,
    Jeg har lyst å bestille NAC og N acetyl før forløpet begynner. Hva er din anbefalte dosering? Vi bruker alltid høyere doser enn hva som står på boksen.

    1000 takk
  10. Ninka på 08.06.2016
    Kære Pernille, Lena og Caroline:

    Det gælder alle kornprodukter, også de glutenfri.

    Sexlyst, der forsvinder skyldes ofte:

    P piller eller andre syntetiske hormoner

    Østrogen ophobning ( se i bloggen hvordan det opstår). Når vi recirkulerer østrogen, holder kroppen op med at producere det. Og vi kan gå i forstadier til overgangsalder.

    Brug tip i bloggen og maca til at styrke sexlyst. Mangler man testosteron og progesteron kan det også hæmme lysten og begge dele gås i bioidentisk, naturlig gel-form. Der skal en god hormon terapeut til at hjælpe.
    Jeg kender ingen i DK der er gode nok, men Jess Armine i USA kan henvise. Han er på facebook elker methylationsupport.com.

    En anden sex dræber er stress. Kortisol overload og det at præstere som en mand, tager det blide, feminine og hengivne ud af os kvinder. Slip kontrollen, slap af. Vær feminin og prøv en uge at lade manden bestemme ALT.....
    Hvad I skal spise, hvad du skal have på og rengørings niveau samt hvad I skal lave. Jo mere det følesslemt, jo mere har du brug for eksperimentet.

    Manglende sexlyst er en budbringer. Lyt til den

    Kys

    Ninka
  11. Sarah på 08.06.2016
    Okay, Ninka... Dét det lyder som den rigtige form for "detox".
    Jeg et solgt - jeg er med til september <3
  12. Ninka på 08.06.2016
    Kære Reidun, Ditte Dalker, Heidi, Malou og Heidi Zink.

    Jeg hr haft kvinder på detox, der havde mistet menstruation ( menopause,) men fik den igen. Nogen gange må der dog suppleres med bioidentiske hormoner. Jeg anbefaler Sara Gottfrieds bog The Hormone Cure.

    Kolde bade: Alt hjælper. Jo længere og jo koldere , jo bedre. Men. Pas på, hvis du leger med is i vandet. Små dyp i starten. Kroppen kan få forfrysninger eller gå i chok. Men altså -al kulde virker. Det er godt at klapre tænder. Selv kold aircon i bilen og en lille frysetur mens man kører hjælper.

    Hud, der hænger efter vægttab:
    Det bedste kosttilskud hedderGotu Kola. Det er ekstremt opstrammende. Find det på nettet. Derudover er fiskecollagen eller collagen proteinpulver fra Bulletproof ( google det) godt. Det samme er spisekisel.

    Vegansk kost anbefaler jeg ikke. Langtids konsekvenserne især for kvinder, der lever i toxiske miljøer ( vestligt samfund) er for store. Mitokondrier i alle celler har brug for omega 3 fra fisk.

    Senfølger som angst, humørsvingninger, hormonelle problemer og knogle/led problemer er almindelige. De fleste klarer 3 pr på vegansk kost gør problemerne opstår. Læs The vegetarian myth og Beyond Broccoli. Begge skrevet af ex veganere og fås på amazon

    Heidi: elsker osse dig.
    Kys

    Ninka
  13. Lena på 08.06.2016
    Tak for dit dejlige indlæg! Tænker om du kan svare på, hvorfor lysten til sex er helt væk! Jeg har en dejlig mand men ingen lyst - ville næsten ønske det ikke fandtes! Jeg ved, at det er tragisk.... Og vil så gerne kunne føle lyst....
  14. Pernille på 08.06.2016
    Hej Ninka, Tak for inspirerende artikel (som altid:-)) Kan du oplyse hvad det hører med ind under "korn produkter" ? Gælder det f.eks. også hirsemel, fuldkornsrismel, majsmel osv.? KH en brødglad, der har fundet herlige opskrifter med nævnte...
  15. Caroline på 08.06.2016
    Uuhhhh det der med sex mangler i den grad også her
  16. Reidun Granberg på 08.06.2016
    Meget fint og stimulerende innlegg. Har du noe å si til oss som ikke produserer så mange hormoner lenger - vi som er over klimakteriet?
  17. Ditte Dalker på 08.06.2016
    Kære Ninka
    Som altid inspirerende og dejligt med link til uddybende forklaringer, til os der vil nørde. Nu er jeg selv vinterbader og tager i disse varmemåneder kolde skyld under bruseren i ca. 20 sekunder. Men hvor længe er nok og hjælper det mere hvis man gør det flere gange om dagen?
    kh Ditte
  18. Heidi på 08.06.2016
    Hejsa
    Jeg synes maden er fantastisk på detox og tabte mig 8 kg på første forløb. Min udfordring er at huden ikke følger med. Jeg føler den hænger. Hvad gør man så hvis træning er et must NOT !
  19. Malou på 08.06.2016
    Kære Ninka
    Kan programmet følges, selvom man er vegetar (el faktisk veganer, men som jeg husker det, tager du også afstand fra mælkeprodukter right?).
    Nyd England! Mit andet hjem ❤️
    Kh
    Malou
  20. Heidi Zink på 08.06.2016
    Elsker dig kloge kvinde ❤️

    Kys
  21. ninka på 08.06.2016
    Tak søde Lotte. Ud og hapse noget dejlig sex.

    LIV: Her er opskriften på detox pizza:

    Dej: 5 æg, 1 blomkålshoved og revet gedeost eller cheddar hvis du spiser komælk. 4 spsk fiber husk.

    Bland æg, fiber husk, salt og peber med et revet blomkålshoved (jeg kører min blomkål i foodprocessor til det er pulveriseret).
    Hvis du spiser ost, kan du blande en pose parmesan i. Eller et par spiseskefulde nutritional yeast.

    Splat bunden ud på bagepapir på en bageplade til en tynd dag og bag ved 190 grader 8 - 10 minutter.

    Fyldet var her ananas, tun, kylling, bacon, tomasauce og revet gedeost. Bag pizzaen med fyldet bagefter til osten er smeltet.

    Pynt med rucola, når pizzaen er færdig.

    MUMS

    www.madbanditen.dk
    Har flere gode opskrifter også...

    Knus

    Ninka
  22. Lotte på 08.06.2016
    Uhhh.. Mangler bare den gode sex
  23. Liv på 08.06.2016
    Tak for endnu et inspirerende blog-indlæg. De billeder du har postet af den lækre mad - findes der opskrifter til dem et sted? (Særligt det sidste billede med frisk rucula.) Mums :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.