Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas Detox tips og guides, Ninkas detox ritualer og livsstil

Jeg smider tøjet i dag

Jeg tager tøjet af og elsker dig, så du kan elske din krop. Se min sommerkrop her

Her er jeg i undertøj. Følg med på bloggen og se mig tage hele blusen af og afsløre min markerede mave om nogle dage.

"Hvorfor skal du altid vise dig selv frem, Ninka? Og handler sundhed og lykke om at være tynd og pæn?" Den sætning hører jeg tit. Og svaret er: IKKE EN SKID. Sundhed handler om kærlighed. Skønhed er kærlighed fra kroppen som tak for det, du har givet den. Fedt er hjertesorg og chok. Lagret i fedtvæv. Min mening. Efter 10 års erfaring og hundredevis af klienter fra hele verden.


Det er derfor, jeg tager tøjet af.

Jeg tager det af i kærlighed. Og med åbne arme. Jeg har lyst til at samle dig op og fortælle dig, at det kan være lige meget med al den low-carb mad, træning og kosttilskuddene. Hvis du ikke lærer kærlighedens vej og lader andre kvinder støtte dig, vil du altid blive tyk eller syg eller træt igen. SE hvordan du kan efterligne mig HERTIP: 3 x selvindsigter som sunde, slanke kvinder kender

Om nogle uger starter jeg en coaching cirkel online, hvor jeg hver uge personligt viser den vej, som virker hele livet. Sommer efter sommer. Så det ikke kun er denne bikini-sæson, du vil elske. Og uden afsavn, kamp og tilbagefald.
Men lige nu vil jeg dele de 3 selvindsigter, som sunde, slanke kvinder har. Efter mit forløb i april og maj vil du selv være en af dem. Mere om det senere.

1: Fedt har følelser. Der hvor jeg lagrer fedt, har jeg blokeret energi. Følelser skal ikke trænes eller spises væk, for så dukker de op igen og igen og igen og igen som mavedelle eller dansehåndtag. Følelser skal håndteres igennem hjerte og bevidsthed.


2: Sult og stor trang til sødt eller en trang til at spise hele tiden viser en indre sult. En længsel efter at fylde op med det søde i livet. En måde at spise sig væk fra sig selv. Nydelses-spisning lagrer sig ikke som fedt. Fordi nydelse er = samarbejde og respekt for kroppen. Og i nydelse lytter vi til kroppens signaler, når den har fået nok.


3: Tilbagefald og elevatorvægt er kroppen og sjælens måde at få din opmærksomhed på. Det handler ikke om, at du er dum, langsomt opfattende eller mangler rygrad, skal holde kæft og lette røven. Det handler om, at der er følelser og sider i dig, der endnu ikke er blevet udtrykt, lyttet til eller taget alvorligt


TAG ACTION NU:

Du behøver ikke være en af de kvinder, der år efter år lige skal tabe de sidste 10, 5 eller 3 kilo. Første skridt til en sund, smuk og holdbar tilstand af harmoni i kroppen er at afsløre eget selvbedrag. Det kan du gøre. NU. I kommentarfeltet nedenfor kan du tage første skridt til at træde ind i de sunde kvinders selvindsigt og samhørighed.

Så del med os: Hvad sætter denne blog i gang hos dig? Vi har brug for dig i visdommens stamme i en tid, hvor de fleste løber væk fra sig selv med livsstil, selvkritik, overtræning og ensidig fokus på kost


Knus

Ninka

 

 

 

 

Kommentarer (9)

 1. birgitte oels på 04.04.2014
  Hej Ninka
  jeg har endelig fået meldt mig til dit detox dig smuk sommer hold og jeg glæder mig sindsygt meget. Jeg vil bare høre om hormonkittet er en del af det eller om der er noget tilsvarende med;) uanset hvad så bliver det super godt♡
 2. Christa Sørensen på 19.03.2014
  Jeg har også tendens til at spise mig igennem min stress, og den kommer bare uden grund nogle gange, måske fordi den er vant til at være stresset?
  Eller også kan jeg ikke se en umiddelbar grund.
  Ninka, kommer der et hold efter sommer? Den kunne jeg godt tænke mig at komme på, for jeg har detoxet de sidste 5 år, men jeg kan mærke at jeg også skal have den følelsesmæssige aspekt med.
 3. Betina Mikkelsen på 11.04.2013
  Næsten 2 uger på homonkoden og jeg har det SÅ godt med mig selv. Tak for dine redkaber og tak fordi det ikkekun handler om mad og træning
 4. ninka mauritson på 11.04.2013
  TUSIND TAK dejlige kvinder. Og undskyld mit sene svar. Jeg har i denne måned delt mere info og smagsprøver fra hormon koden og vil overveje at dele en meditation. Jeg sætter stor pris på alle inputs og glæder mig over at der er fokus på den emotionelle vej til skønhed.
  KNUS
  Ninka
 5. Lizzi-Ann Fjeldsted Skytte-Lange på 03.04.2013
  Har længe fuldt med fra "sidelinien", nu har jeg endelig fået modet og indsigten til at hoppe med på vognen med det nye online hormon-kit. Har lige overført pengene og ser frem til at bruge de næste par aftener til at sætte mig ind i sagere, købt ind osv. Lørdag morgen har jeg booket min skønne mand til at tage billeder og hjælp til at tage mål af min krop. Glæder mig til det hele
 6. Lene Christensen på 03.04.2013
  Kan anbefale Kernesund Families "Hormonkoden" - online-kit, som lige nu kan købes. Jeg købte den for 6-7 dage siden, har fulgt den næsten til punkt og prikke indtil videre, og jeg synes allerede, den er alle pengene værd. Jeg elsker allerede mig selv mere, og jeg jeg har meget mere ro indeni. Det holder! Også selvom jeg ikke skal tabe mig - men skulle min mave blive mere flad, er det bare en behagelig bonus oveni. :-))
 7. Dorthe Dorthe på 03.04.2013
  Meget tænkevækkende - skal vist i gang med at refelktere mere over tingene - for hold da op med følelser jeg har siddende på sidebenene!!!
 8. merete goderstad på 03.04.2013
  Jeg jobber med Ronda Byrnes nyeste bok," Magien" Den handler om takknemlighet, og hvordan likt tiltrekker likt. Ved takknemlighet treffer vi hjertet og kjærlighetsfølelsen. Alt handler om kjærlighet, og det vi gir av kjærlighet/takknemlighet til andre og oss selv, får vi tilbake. Om det er kroppen vår, eller omstendighetene vi lever i som skal endres, er takknemlighet stedet å begynne. Å vise takknemlighet/kjærlighet for det vi allerede har, vil gi oss mer takknemlighet. Takk for dine gode refleksjoner, Ninka.
 9. Karin Hygesen på 02.04.2013
  Jeg synes det lyder som et utroligt spændende perspektiv, især når man ved at cortisol hæmmer så mange processer i vores krop. F.eks vores kønshormoner, så det giver meget mening at prøve at være kærlig ved sig selv=reducere cortisol :)
  Kunne du mon dele en af dine hormonmeditationer i Kernesund Klub?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.