Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas Detox tips og guides

Jeg sadler om på bloggen

Fra i morgen forandrer tingene sig her på bloggen.
I sidste uge gik endnu en af mine hjælpere. Det er anden sommer i træk, at det sker lige før sommerferien.

Her er min mors smukke papir-klip. det er hendes passion. Hun bliver høj af det. Hun glæder sig om morgenen når hun står op til at lave sin kunst.
Sådan skal arbejde også være. Og det kan det kun være, hvis der er tid til at lade op og kun hvis vi giver det, der er i overskud, i stedet for at hælde fra et tomt glas.

Jeg har besluttet, at jeg ikke skal ansætte flere, medmindre det er på freelance basis. Det er for forvirrende, tager for meget tid og energi.

Jeg er alene på Kernesund Familie sammen med min søster, som stadig passer supporten med stor kærlighed. Sådan som det var fra starten. Enkelt. Familiært. Simpelt.

Når nogen forsvinder, er det altid fordi, vi ikke har brug for dem. Hvordan kan jeg vide, at det er sådan? Fordi de forsvinder. Universet er genialt til at fjerne det, der ikke tjener vores videre rejse.

"Rejection is the Universe´s protection. Better times ahead", som en af mine venner i USA skrev, da jeg fortalte ham det.

Hvad betyder det for mit arbejdsliv og for bloggen?
Gaven i det, er at jeg ikke længere har andre til at hjælpe mig med at skrive her på bloggen. Og jeg kan ikke prædike nærvær og ro, og så samtidig være på bloggen hver dag. Jeg må gøre det, jeg elsker. Og nøjes med at give det, jeg har i stedet for at hælde fra et tomt glas for at holde på mine læsere.Det ville jeg gøre, hvis jeg fortsatte med at arbejde for 2. Derfor er jeg klar til at gå videre med de af jer, der stadig har lyst til at følge med. Og sige farvel til dem, der ikke kan acceptere, at jeg kun er her en gang om ugen.

Kun blog onsdag fra i morgen
Jeg elsker at lave videoblogs. Det nærer mig. Jeg bliver løftet af det. Det tager heller ikke meget tid, og jeg vil gerne have mere tid til mig selv. Og inspirere dig til at gøre det samme.
Så fra i morgen, onsdag, er der kun blog herinde en gang om ugen. Og det bliver som regel en video blog med tips eller svar på dine spørgsmål. Det vil føles som genopladning for mig, og jeg håber, det vil smitte af på dig også.
Jeg glæder mig til at dele mere med dig ved at passe endnu bedre på mig selv og med friske batterier.

Håber du forstår....Og at du stadig vil komme forbi. Nyhendsbrevet bliver fremover også sendt om onsdagen for at minde dig om det...

Ps: Min søster giver de smukkeste, skønneste hormon-healende massager, som du kan læse mere om her.


PPs: Har du områder i dit liv, hvor du har givet mere, end du havde og mennesker, der er forsvundet ud af dit liv for at lære dig noget?


Ninka

Kommentarer (16)

 1. Mariann Lindseth på 05.07.2013
  En gang om uken er jo fremdeles ofte! Takk for at du setter grenser for deg selv og for oss som følger deg. Nå trenger jeg ikke logge meg på hver dag for å høre siste nytt, men bruke tiden på annet, og glede meg til neste onsdag :-)
 2. kjersti macdonald på 05.07.2013
  Kjære Ninka,

  det er helt utmerket med blogg en gang i uken, som HSP synes jeg det blir for mye med innlegg hver dag. Takk for at du setter grenser.
 3. Maria B på 04.07.2013
  Jeg synes det er inspirerende at du lever det du predikerer! Av og til må man ta tøffe valg for å kunne ta vare på seg selv. Man kan ikke få gjort alt! Blogg en gang i uka høres fint ut for meg. :)
 4. Ninka Mauritson på 04.07.2013
  Jeg har verdens bedste læsere. Uden tvivl. Tusind tusind tak . ❤❤❤❤ jeg elsker jer.
 5. jane weiss på 03.07.2013
  Hej Ninka

  Jeg går ingen steder og kan sagtens acceptere, der kun blogges en gang om ugen.
  Du har været min mentor siden du startede og det vil du altid være.
  Sig endelig til, hvis der er noget man kan gøre.
  Knus
  Jane
 6. Anneche Enerhaugen på 02.07.2013
  Takk, Ninka. Deilig å slippe det der tynger for å slippe inn mer herlig frisk luft og friske tanker:) jeg beundrer ditt ståpåmot og selvinnsikt. Du er en av de sterkeste kvinner jeg har møtt - et forbilde for meg og sikkert mange andre. Bedre med en lett fjær i hånden enn ti fugler på taket He-He :)))
 7. Ninka Mauritson på 02.07.2013
  Åh hvor blir jeg glad af at læse det. Mine ansatte bliver lige dele inspirerede og trætte af at arbejde for mig. Jeg er god til mange ting og dårlig til andre. At være arbejdsgiver er en af de ting, jeg kunne blive bedre til. Jeg brænder ikke for det. Derfor er det en lettelse.
  Stor kærlighed til alle.
  Og tak for støtten. Knus. Ninka
 8. Anja Jansen Horn på 02.07.2013
  Kjære Ninka,
  Masse kjærlighet til deg som tør å sette dine egne grenser. Nå kan vi glede oss til hver onsdag! Jeg syns jo også at videobloggene er mest inspirerende.
  Hvor jeg trengte dette innlegget fra deg i dag om sette grenser. Har følt meg som en dørmatte i det siste, men nå skal jeg ta tak!
 9. Eva von Müller på 02.07.2013
  Tak fordi du passer på dig selv Ninka. Det er det hele værd! Jeg vil fejre dig med at fjerne lidt mere støj fra mit eget alt for larmende liv. Solskin til dig.
 10. Connie Jensen på 02.07.2013
  Selvfølgelig skal det være sådan. Alt er godt. Har du brug for skrivearbejde/korrektur på et tidspunkt, hjælper jeg dig gerne frivilligt. Naturligvis i det omfang tiden er til det, men det vil glæde mig at give noget tilbage til dig i stedet for altid kun at modtage. Smil og knus
 11. helle lerche på 02.07.2013
  Som du selv er inde på, giver universet os det vi har mest brug for, når vi giver os hen til at lytte og se efter, også selvom det i første øjekast kan virke urimeligt, ubelejligt eller barskt .

  Lad os ikke fare vild i junglen og forvirringen, men følge stierne efterhånden som de dukker frem, også når vi ellers ikke synes de skulle være lige dér og nu på den måde.

  Alt det bedste til dig og til dine tidligere ansatte - som du har inspireret i sådan en grad at de nu er i stand til at stole nok på dem selv når de var vildfarende, til nu at ville stå på egne ben og søge deres rette vej for dem. Det er flot - og skabende så længe det holdes autentisk ... 12. Vibeke Kjærbye på 02.07.2013
  Kære Ninka
  Blogindlæg en gang om ugen (eller mindre) med et indhold, hvor vi kan mærke at du virkelig har noget på hjerte, er da langt at foretrække fremfor at der for enhver pris skal være et indlæg hver dag. Pas godt på dig selv ! Kun på den måde kan du blive ved med at inspirere os andre til at gøre det samme :-)
 13. Yara Rasmussen på 02.07.2013
  Det er fint, Ninka.
  Hellere kvalitet end kvantitet :)
 14. Silje Garmo på 02.07.2013
  Kjære Ninka!

  Så synd at det ble sånn med din ansatt:(Men du finner likevel en vei og er positiv for det:) Jeg forstår veldig, veldig godt at du ikke kan blogge hver dag lenger, med så mye du har og gjøre, og ved siden av lade opp batterier. Jeg vet selv hvor mye jobb det er med en blogg... Flott at du er her en gang i uken da, og smart at du velger en bestemt dag, så slipper man å sjekke "hele" tiden for å se om du har skrevet noe:) Du setter igjen et eksempel for oss ved å gjøre dette, og det er helt supert! Du lærer oss å sette grenser for oss selv og gjøre det som en bare må gjøre for å fungere selv. Tommel opp, Ninka, og håper du fortsatt vil føle gode følelser for din jobb.

  P.S Oj, så flotte papir-klipp din mor lager!!!!
 15. christina al-aani på 02.07.2013
  Ninka - en gang om ugen er jo langt mere end vi kan forlange og forvente, håber jeg en dag kan give dig noget igen
 16. Maria Dinler på 02.07.2013
  Jeg kan nu også bedst lide, når det er dig som laver blogindlægget ninka - hellere lidt men godt:)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.