Ninkas Detox - Detox dig slank
Krop, tanker og følelser, Kærlighed og parforhold

Jeg sad og længtes efter kærlighed.....og så skete det her...

Jeg kom løbende ned mod Brugsen og Strandvejen. Det er nogle uger siden nu. Tårerne stod ud til højre og venstre. En mand stoppede op og overvejede, hvad man gør for at hjælpe sådan en som mig. Med høj musik i ørerne. Grædende, løbende og syngende på en gang. Det må jo også have set vanvittigt ud. Det var det også. Men ikke fordi jeg havde brug for hjælp.

Faktisk fordi jeg endelig - fucking - ENDELIG - ikke har det. Faktisk på grund af den vildeste lettelse over ikke at have brug for nogen mere...

Ok, det kræver en forklaring, det her..

Kærlighed og angst for at blive forladt

Hvis du nogensinde har siddet og stirret længselsfuldt på en mobil-telefon for at blive bekræftet af en eller anden mand i, at du er værd at elske og lækker, så vil du blive forandret af at læse denne blog.

Hvis du nogensinde tænkt: "Han har mistet interessen for mig" eller har du tvivlet på, at om du var spændende, fordi sms´er tørrede ud eller udeblev, så har jeg en lille fed overraskelse til dig. Især hvis dit tema er angst for at blive forladt, vejet og fundet for let.

Hvis du nogensinde har tænkt; "Han eller hun elsker mig ikke", og "jeg kan slet ikke mærke hans eller hendes kærlighed", så vil du elske det, jeg gjorde. Og du vil nok gå ind og prøve at gøre det selv. Lige om lidt.

Hvor er du lækker & spændende, Ninka (jeg savner dig)

En dag sad jeg i det tomrum af timer, hvor opmærksomme sms´er fra folk i mit liv udeblev. Og følte mig et øjeblik forladt. Og savnede at blive set og tilbedt. Og så midt i den ensomhed og de timer, der senere skulle vise sig at blive mit livs bedste gave, gik det hele op for mig.... FOR FANDEN.
Alt det, jeg troede, at jeg havde forstået med mit hoved - at du kun kan blive elsket, hvis du elsker dig selv - forstod jeg på 3 minutter i alle celler. Det var en åbenbaring, så jeg rystede.

Den elskede Ninka
For at fordrive tiden, og uden at tænke over det, havde jeg nemlig skrevet og sendt 5 beskeder til mig selv. Med lige præcis den ordlyd, jeg sad og drømte om at modtage fra en anden.
Og til min store overraskelse, rørte mine ord til mig selv mig dybt. Jeg begyndte at græde, da jeg læste de ord, jeg havde skrevet til mig selv.Og så slog det mig. Stenhårdt. Det, jeg kunne se på skærmen og pludselig tog til mig med hele min sjæl og hele min bevidsthed, så jeg rystede af overraskelse:

DU KAN KUN MODTAGE DEN OPMÆRKSOMHED; BEKRÆFTELSE OG KÆRLIGHED FRA ANDRE, SOM DU ER I STAND TIL AT GIVE DIG SELV. DER ER IKKE NOGEN I DEN ANDEN ENDE. ANDRE END EN REFLEKSION AF DIN KÆRLIGHED TIL DIG SELV. OG NÅR DER ER STILHED I DEN ANDEN ENDE; ER DET FORDI DU HAR FORLADT DIG SELV, SAVNER DIG SELV OG HAR GIVET DIN POWER TIL EN ANDEN..SAVNER DU OPMÆKSOMHED, ER DET FORDI DU SAVNER AT GIVE DIG DEN SELV..

Et kærlig, flirtende SMS der fik mig til at græde
Febrilsk oprettede jeg en kontakt i min telefonbog med navnet "Den elskede Ninka". Og begyndte at kommunikere med hende. "Hvor bliver du af, Ninka", skrev jeg til hende, i stedet for at skrive til en anden. "Du er så smuk, klog, spændende og dejlig". "Jeg savner dig". Jeg mærkede en gammel gråd boble op fra maven og min fortid og alle mine erfaringer med at blive ladt i stikken, forladt og overset, fordi jeg slet ikke havde set fidusen i mig selv, og derfor brugte hele min fortid på mennesker, der heller ikke kunne. Jeg skrev og skrev kærligheds-erklæringer og efterlysninger på den tabte kontakt til mig selv på min telefon. Det var mere forløsende end al den terapi, jeg har brugt tid på tilsammen igennem hele mit liv.Og det var et redskab, jeg selv havde opfundet. På 5 minutter. fantastisk.

Tina Turner og løbesko.
Så satte jeg musik på. Tina Turners "Lets stay Together" var det første track på "Whats Hot" på Deezer. Og teksten talte til min længsel efter at blive hos mig selv. Og den nye, stærke følelse af selv at kunne levere det hele gav de vildeste lykke-bobler i maven og en følelse af stor, stor kærlighed til mig. Jeg stod og kiggede i spejlet og ELSKEDE det, jeg så.

Det var her - i stuen, at det startede. Jeg begyndte at synge sammen med Tina Turner. det var som at synge kærlighedssange til mig selv. Og jeg begyndte at danse. . (nyforelsket i mig selv)

Og det var det, den forundrede mand blev vidne til en aften i Hornbæk, da jeg fortsatte min forlovelsesfest på løbeturen lidt senere. lykkeligt tudende.

Prøv det selv.
Nu sender jeg sms´er til mig selv hver moregn, aften og i løbet af dagen. Hver gang, jeg læser en af beskederne til mig selv, bliver jeg gladere for mig selv og for min selvindsigt. Jeg er også fortsat med at danse med mig selv. Jeg kan ærligt sige, at jeg er faldet så pladask for mig selv, at jeg ikke har brug for, at andre gør det. Og selvfølgelig har det betydet, at  min telefon også er varm med beskeder fra andre i mit liv, som kan mærke min styrke, energi, kærlighed til mig selv og bliver tiltrukket af det. Så selvom jeg ikke længere venter på feedback, behøver jeg det heller ikke.

Så her er ugens udfordring til dig. Opret en kontakt med dit eget nummer og en passende betegnelse for den pige i dig, der trænger til at blive set af dig. begynd at skrive alt det til dig selv. som du tænker at andre skal skrive. Og skriv det til dig selv, som du kritiserer andre for. fx at de ikke ser dig. Og lad mærke til den magi, der følger...Og så del det med os herinde...

 

Hav en forrygende, kærlighedsuge. Bliv din egen eneste ene. Ikke bare i hovedet. Men i alle celler. I hjertet. Og i din sjæl..

Tungeslasker...

Ninka

 

 

 

Kommentarer (24)

 1. Bettina Carlsen på 18.03.2014
  Hejsa !
  Du får lkærlighed sendt herfra.
  Stor respekt for dit mod og din ærlighed
  Knus
 2. Vibeke Hansen på 17.03.2014
  Hanne. Hvis du synes det er så retarderet (!) så lad være med at læse Ninkas blog.
  Ninka - det er en skide god idé, som jeg vil afprøve.
  Kram
 3. Hanne Olsen på 16.03.2014
  Det er så sørgeligt at læse - ta dig sammen med alt det navle pilleri og egoisme ! Hvad med at evt hjælpe i et herberg og faktisk udføre noget ordenligt - der faktisk hjalp og i længden også ville gøre dig glad ! SMS sig selv - seriøst - det så retarderede
 4. Ninka Mauritson på 16.03.2014
  Tak for fantastiske kommentarer. Også tak til Abelone. Eftersom der ikke er " noget derude" udover os selv, er selv det at se det dumme i andre en anledning til at reflektere over det dumme i sig selv. Det lavpandede. Fladpandede.
  Selv har jeg masser af dumhed i mig.
  Og jeg giver dig endda ret i, at det på en gang kan virke dumt og det modsatte, det jeg gør.

  Det vigtigste er, om det virker. Og det gør det for mig.

  Knus.

  Ninka
 5. Pernille Grønnegaard på 16.03.2014
  Tak for tippet :-))
 6. Abelone Rod på 15.03.2014
  Det er formentlig, det dummeste, jeg nogen sinde har læst!
 7. Anja Hansen på 14.03.2014
  Af hjertet tak Ninka, genial ide, som jeg fluks har kopieret, og er startet på, LOVE you, kærligst Anja
 8. Silje Garmo Hansen Hansen på 14.03.2014
  Jeg har nå prøvet å sende sms til meg. Både kjærlige og andre. Jeg vet ikke helt hva jeg følte med det samme, men etter å ha gjort det noen dager kom det plutselig nå en veldig åpenbaring etter en situasjon som hendte isted: jeg er så dritt lei av å skulle bli likt hele tiden!!!!!!!!!!!! Jeg har HELE livet gått på tvers av meg selv og prøve å være søt og snill hele tiden. Nå vil jeg ikke mer, og det forstod jeg idag..... Det er nok disse meldingene som startet dette, og jeg også satt med gråten i halsen da det gikk opp for meg.

  Tusen takk for det du lærer oss,kjære Ninka!!!!!!
 9. Ninka Mauritson på 14.03.2014
  Ditte . Dig, mig, politiet og verdens bedste krops-terapeut, David Bonde. Så er jeg helgarderet. Tungeslasker med sig selv er muligt. Mere om det senere. Og stella. Desværre ikke flere uddannelser i år. Kærlige kys. Ninka.
 10. Stella Frederikke Tea Nielsen på 14.03.2014
  Kære Ninka,

  Fantastisk indsigt, åbenbaring og øvelse.
  Er i gang med at sende skønne sms\'er til mig selv.

  Tænkte på, om du holder flere kernesunde mentorcoachuddannelser i år?
 11. Sanne Lindhardt på 13.03.2014
  Tungeslasker ... Dejlig selvironi, Ninka. Det er nok noget af det eneste, der trods alt bliver lidt svært med en selv som den eneste ene. Men stort tillykke med den nyfundne kærlighed.

  Kys til dig
 12. Ditte Augustenborg på 13.03.2014
  Hvor er det bare fantastisk Ninka - tippet er straks kopieret :) Og så må jeg da også lige sige, at det er dejligt at være med på din blog (på billedet) :)

  Kærlighed fra Ditte A :)
 13. Carina Degn Mårtensson på 13.03.2014
  åhh, det rørte så dybt. Har lige haft et par dage hvor jeg har "glemt" mig selv og straks kom alle bebrejdelserne ud i stride strømme - min mand fik skyld for alt der ikke fungerer eller mangler i mit liv - har råbt af vrede. Har følt mig alene, fordi jeg har savnet kontakten til mig selv. Ja, jeg vil straks skrive de kærligste sms\'er til mig selv og tage plejen af mig selv op på første prioritet igen.. Du rammer altid lige på.. Tak.. Har printet dit indlæg ud - og lægger det på mit natbord.
 14. Ulla Mikkelsen på 13.03.2014
  Så enkelt og genialt
 15. Line Lund Hansen på 12.03.2014
  Wow, sikke et skønt og ikke mindst særdeles brugbart indlæg:-)
 16. ninka mauritson på 12.03.2014
  Hvor er I bare vidunderlige. Denne blog er en af de blogs, jeg har haft sværest ved at dele . Og så denne modagelse.....TUSIND TAK.

  Knus

  Ninka
 17. Vibeke Kristensen på 12.03.2014
  TAAAK. Sådan. Det vil jeg også:-) :-)
 18. Linda Patakos på 12.03.2014
  Hei Ninka,
  så flott - takk for at du delte - fantastisk!
  Klem,
 19. Louise Broberg på 12.03.2014
  Jeg får kuldegysninger og en tåre i mit øje på én gang!
 20. Bettina Kejser på 12.03.2014
  Hvor er du SKØN, bliv ved med det.
  Tungeslasker herfra.... Bettina
 21. Karen Holm på 12.03.2014
  Hej Ninka. Jeg går på detox for anden gang og oplevede, at jeg i det andet forløb begyndte at skrive kærlige beskeder til mig selv i min kostdagbog. Altså: jeg skriver en kærlig besked til mig selv om aftenen, som så er det første jeg læser om morgenen. Elsker det. Et ud af mange daglige selvkærlige ritualer. Af hjertet tak, fordi du stikker ud og viser vejen.
 22. Yonina Groot på 12.03.2014
  Du er FANTASTISK og SÅ inspirende, tak Ninka...jeg vil straks oprette mig i min egen tlf.bog
 23. Gitte Bomholt på 12.03.2014
  Kære Ninka. Tak fordi du deler og hvor har du ret. Når vi indser dette, så fyldes tomrummet i hjertet og sjælen og vi stråler. Hvor er det en god ide med SMS´er til sig selv. Det vil jeg også til at gøre.

  Knus Gitte
 24. Hanne Sofia Falkenberg på 12.03.2014
  Hvor fint, og livsbekræftende - og er 100% enig. Vi ER den vigtigste i vores liv, så det skal påskønnes in handling

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.