Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox for god sex og kærlighed

Mødet med mit livs kærlighed. del 2. Ved første blik.

Jeg har mødt mit livs kærlighed... Forsættelsen 

"Han er NOGET ældre, end jeg troede". Pia skriver til mig, før vi skal Skype for første gang. 

"Men han ser MEGET yngre ud. Han er 66". 

Ok. I det øjeblik får jeg en tanke om, at jeg pludselig forstår, hvorfor min forrige kæreste var over 20 år ældre, end mig. For at forberede mig på det her. Det føler jeg tydeligt. 

Og jeg forstår, hvorfor jeg i foråret vidste, at jeg skulle slippe min forrige kæreste. Jeg vidste, der var noget andet og meget stort til mig.

Jeg sidder I min sofa sammen med min veninde, Siska. Vi overvejer, om det Skype møde, uret tæller ned til I disse timer, er DET. Om det virkelig kan passe.  Vi overvejer det. Om det er HAM. Som bliver mit livs kærlighed. Som Pia fik en clairvoyant vision om i sidste uge.

Alligevel taler jeg forventningerne ned. 

"Det er jo bare et forretnings Skype møde."

"Det er jo ikke sikkert, hun har ret."

"Det er ikke sikkert, han kan se fidusen i mit lille prutte firma og min livsmission om at hjælpe engelske misforståede børn og kvinder med at finde tilbage til sundhed, ro, kærlighed og selvhelbredelse. Sådan som jeg har, hjulpet tusindvis af danskere. Og mig selv. Og mit barn ud af autisme."

Han er jo selv en super succesfuld og rig forretningsmand.

Føler mig helvedes nervøs. Ikke engang tiden er på min side. Lige så modvillig, som mine tanker. Tung i røven. Går ikke. Jeg fordriver den med en opsummering af min liste over de egenskaber, min soulmate skal besidde. Den liste, jeg skrev, da jeg blev klar til at finde min drømmeland et par uger tidligere.

Listen over min drømmemand 

Han skal være moden (over 50)

Han skal have store børn 

Han skal have arbejdet med sig selv og være spirituel

Han skal have en livsmission og elske sit arbejde

Han skal være succesfuld og rig (et tegn på drive og succes) og elske at forkæle mig. Jeg skal beundre og se op til ham.

Han skal være så veletableret, at han ikke behøver at arbejde, men kan rejse, når han vil og holde fri med mig.

Han skal have humor

Han skal elske mine børn og rumme dem i stedet for at se dem som konkurrenter

Han skal være charmerende og en vildt god elsker, som er interesseret i tantra

Han skal ikke være forfængelig og totalt ripped. Gerne mere vamset og blød med gode arme at hvile i

Han skal være vild med mig, præcis som jeg er, så jeg kan være mig selv 100 procent

Han skal være monogam. Og endda have lyst til at gifte sig med mig

Vi skal have samme interesser. Han skal være min bedste ven.

Er det for meget forlangt? 

Ok. Så er det nu.

Der er 30 skridt fra sofaen til mit kontor, ved jeg nu. Jeg ved også, at håret sidder perfekt og at lyset ikke danner skygger i mit ansigt. Det har jeg tjekket 8 gange i mit skærmbillede på Skype. Og så ringer han.

Der går 5 sekunder, før jeg tør svare og 4 sekunder, før billedet af ham bliver levende på min skærm. 

Et drenget udtryk og rodet hår. De længste øjenvipper, jeg har set, holder sovekammer-øjne, der aldrig åbnes helt, oppe. Han har fregner, er Hugh Grant-agtig skælmsk og en styrke, der går lige i hjertet på mig. 

Der opstår en andægtig stilhed. Og jeg aner ikke, hvad jeg skal fylde i den. Eller hvilke ord, der på nogen måde kan beskrive det, der lige er sket. 

Men det gør han. 

Der skal ikke mange høflige fraser til at rulle den røde løber ud for min mavefornemmelse og mine forventninger, som han derefter møder med sætningen:

"I know You. I know Your soul".

"I knew You, before I ever saw you. Now, how do You explain That. Do You believe in synchronicity "?

Det var hans 4. sætning.

Og der sad han helt formel, britisk, høflig, drenget og moden og fortalte mig, at min mail om, hvordan jeg havde helbredt min søn for autisme og kureret min familie for overvægt, astma og depressioner og skrevet en bog om det, mindede ham fuldstændig om den personlige smerte og livsvej, livet havde givet ham.

Han vidste, at vi havde en vigtig opgave her i verden at løse sammen.

At han hele livet havde haft fantastiske kærester, havde alt, hvad han havde brug for materielt og personligt. Men altid havde ledt efter sin soulmate uden at finde hende. Og at han for en måned siden havde fortalt alle sine venner, at han var tilfreds med sit liv og ville opgive drømmen om at finde sin soulmate. 

"I have a Feeling That I have just found her...AM I crazy"?

Sagde han. 

Kort tid efter løb jeg så hurtigt ind til Siska i sofaen, at jeg faldt i gangen. "Det er ham, det er ham. Han er fucking perfekt "....... Skreg jeg.

PS: For 10 år siden forudsagde min clairvoyante hud dame, at jeg ville blive skilt fra Morten og en dag møde en mand, bo i England og løbe lykkeligt rundt et sted, hvor der var både og varme og havnemiljø.

I dagene efter det første møde, går vi amok på Skype. Og aftaler det første fysiske møde...

I næste blog fortæller jeg, hvordan det gik i opfyldelse sammen med alle punkterne på min liste. Og du får den charmerende englænders version af vores første møde på lydfil. Indtil da kan du se en video med min islandske huddame, der fortæller om sin forudsigelse her under.

I kærlighed 

Ninka

 

 

Kommentarer (33)

  1. Susanne Holst på 07.02.2016
    Hvor er det fantastisk for dig Ninka! Det er sublimt som du også kan inspirere os andre med dine spændende og smukke historier og intelligente væsen! Hvis du på et tidspunkt får brug for inspiration til dit livs kærlighed, vil jeg gerne anbefale dig at du læser "Direktørens sekretærer" af N. Johansson. Du har jo nok selvfølgelig allerede læst den, men den har ligesom dig givet mig masser af inspiration og kolorit på tilværelsen! Jeg glæder mig til at læse meget mere fra dig i fremtiden!
  2. Kitten Karmen Gervang på 04.02.2016
    Hej Ninka,
    Har lige hørt fortsættelsen. :-)
    Love, laugh, purpose, and an English accent is a perfect combination here. <3

    Lots of smiles from,

    www.kit-terapeut.dk
  3. Pia Nissen Tylak på 03.02.2016
    Kæreste Ninka <3
    Jeg elsker at være en del af din kærlighedshistorie. Det er så magisk at følge jer. Det absolut mest magiske af alt er den kærlighed, I har til hinanden, wau. I vil altid leve i kærlighedens ånd sammen - og vil altid som i altid være der for hinanden. Og det mest fantastiske er, at jeres rejse først lige er startet. I kommer til at nå højder, ingen af jer troede var mulig.
    I al' kærlighed ønskes I det bedste af det bedste i livet.
    Kærligst Pia
    www.pianissentylak.dk
  4. Ninka på 01.02.2016
    Jeg (og min elskede) er helt i skyerne over de smukke kommentarer herinde. Og det er rigtigt, The Law Of Attraction er powerfuld som bare fanden. Og endnu vigtigere:

    At elske sig selv og bringe sig selv i den tilstand, som spejler den ultimative kaerlighed er opgaven.

    De mest kraftfulde kaerligheds historier er dem, der handler om at BIDRAGE og GIVE her i verden. Hver for sig kunne hverken han eller jeg udrette halvdelen af, hvad vi kunne hver for sig.

    Det er budskabet:
    Alle aspekter i vores liv er eksploderet. Det er som om, vi hele livet har manglet hinanden for at blive fuldkomnne. I kaerlighed, karriere, seksuelt og emotionelt.

    Knus

    Ninka
  5. Bodil S på 31.01.2016
    Til lykke, Ninka. Det er virkelig stort. Jeg blev meget rørt af fortællingen. Har fulgt dig on and off helt fra starten. Gid jeg snart må finde min vej også.
  6. Cecilie Mandel på 30.01.2016
    Kæreste Ninka
    Du er et levende bevis på universets love om tiltrækning ❤️
    vik du dele navnet på din hud-dame?
  7. Anneche på 28.01.2016
    Awsome
  8. Henriette Rolsted på 28.01.2016
    Tak for en fin fortælling fra den virkelige magiske verden!
    Jeg er nysgerrig ....på hvad du vil give videre af betragtninger i forhold til din historie og det kvinder kan lade sig inspirere af...bortset fra at gå ud i verden og dele JEG ER ELSKET!!!!!
    Jeg bliver inspireret af ..at det faktisk er ok at stille krav og være ambitiøs for egen kærlighedsvej. Det er ok at sige højt, hvad man ønsker sig. Det er ok at sige højt hvad man drømmer om. Hvad drømmer du om?!
  9. Kitten Karmen Gervang på 28.01.2016
    Kære Ninka,
    Dejligt med sådan en vidunderlig kæreste og twinflame historie som bygges op og bliver ved og ved. Tak fordi du deler.
    Stort TILLYKKE.
    Ja, må det ske for alle.
    Kram
    Kit.
    www.kit-terapeut.dk
  10. Bianca på 27.01.2016
    Hej Ninka. Det er så vildt! Jeg må også til clairvoyant.
  11. Sonia på 27.01.2016
    Spændende forløb det er så romantisk og inspirerende glæder mig til at læse mere
  12. Sonia på 27.01.2016
    Spændende forløb det er så romantisk og inspirerende glæder mig til at læse mere
  13. Mag Dimi på 27.01.2016
    Hey Ninka

    Du har fået mig til at smile mange gange, jeg har fulgt dig off and on.... Dejligt med de kærligheds energier du er beriget med. Jeg har lige læsti dit brev, at du ved hvordan man helbreder autisme .! Jeg bor i Egypten og er præsis i dag kommet i kontakt med en gruppe der kender en egyptisk kvinde som gerne vil hjælpe autistiske børn, jeg vil gerne tilbyde min hjælp med akupunktur hvis der er brugbart, det har jeg ingen erfaring om, jeg har ikke haft tid til at læse om det i mine bøger i dag, du kom i vejen☺️Den egyptiske stat ønsker ikke at bruge penge på dem. Kan du/vil du vejlede mig hvordan jeg kan hjælpe disse børn via din viden. Jeg har sendt mange taknemmelige tanker om al det du gøre. Jeg ved godt at du har for lavt stofskifte, jeg har forhøjt, dog har ikke alle de problemer andre deler ud. Håber du for tid til at sende mig et svar. No matter what, jeg bliver kun mere oplyst. Tusinde tak til dig og din kærlige Sjæl. Maggie
  14. Ghita på 27.01.2016
    Wauuee sikken en historie!! Sidder med et stort smil oven på din fantastiske kærlighedshistorie.
  15. Susanne Folmann på 27.01.2016
    Kæreste Ninka,

    Du har udvist så stort mod, vovet alt, kæmpet for os, kvinder. Du fortsætter vedholdende med at udvikle det du, som sjæl har at tilbyde verden. Dit detoxforløb 2016 har så helstøbt form og materiale, meditationer, klanmødrene (mentorene) osv. Jeg er blæst bag over hvor langt du er kommet med det. Det er så flyvefærdigt og klar til resten af verden. Timingen med mødet af din maskuline twinflame er for vild. Her på tærsklen til den ny verden. Midt i Ascension. Der kommer du for alvor på banen. Det er da et mirakel. Jeg føler stor lykke på dine vegne og glæder mig til at se når der kommer detoxforløb globalt og måske også for mænd.
    Masser af kærlighed til dig
  16. Jeanette på 27.01.2016
    Waaaaauuuuuuuuuuuuwwwwww ❤️❤️❤️ Sikke energi, indre barns glæde, passion og motivation. Tak, Ninka - gid det må ske for alle, glæder mig inderligt til næste 'afsnit' .... og er også
  17. Sofie på 27.01.2016
    Min Ninka ❤
  18. Ninka på 27.01.2016
    AA I er dejlige. TAK. De af jer, der er nysgerrige efter at opleve min islandske huddame.
    Find hende her: http://www.skonhedsklinik.dk/

    Knus

    Ninka
  19. Susanna meinche på 27.01.2016
    Hej ninka
    Fantastisk historie ❤️ Wow og så mærke nu at det er sandt ❤️ Tillykke med kærligheden
    Må man spørge hvem den islandske heks hedder og hvor man kan bestille en tid til behandling ?
    Kærligst Susanna ❤️
  20. Charlotte Karishma på 27.01.2016
    Kære Ninka,
    Jeg elsker love stories... og du forstår da og bygge the story op her på bloggen... haha
    Det er sgu næsten værre end at vente på næste afsnit af Dollars i 80érne, og det var jo slemt nok.

    Jeg har i dag taget et stort skridt i forhold til et bedre ex forhold til mine børns far. Ikke fordi vi skal mere end at være forældre sammen mens børnene bliver store, men der er brugt så meget skidt energi på dårlig kommunikation mv, at jeg ser at det er fasthold negativ og drænende energi, som jeg ønsker at frigøre til MINE NÆSTE LOVERBOY (havde en liste der lignede din meget, især mht til den modne mand over 50).

    Det faldt mig ind nu, hvor jeg både er på Detox, arbejder indad og indefra og ud, og nu, hvor jeg har taget mig af de selvsabotage, der lå i at holde fast i noget gammelt støj, - ja det gik op for mig, hvor stor en klods, der flyttes og hvor meget lettere det bliver når jeg skal videre og kan tænke fremad.

    Tak for at dele. Er romantiker og crazy about Love.

    Tillykke .<3 <3
  21. Litten på 27.01.2016
    Fantastisk for jer begge to, det har du fortjent Ninka. Er det muligt at få behandling hos din islandske hudterapeut? Hun lyder til at være spændende.

    Bedste hilsner
    Litten
  22. Litten på 27.01.2016
    Fantastisk for jer begge to, det har du fortjent Ninka. Er det muligt at få behandling hos din islandske hudterapeut? Hun lyder til at være spændende.

    Bedste hilsner
    Litten
  23. Litten på 27.01.2016
    Fantastisk for jer begge to, det har du fortjent Ninka. Er det muligt at få behandling hos din islandske hudterapeut? Hun lyder til at være spændende.

    Bedste hilsner
    Litten
  24. Litten på 27.01.2016
    Fantastisk for jer begge to, det har du fortjent Ninka. Er det muligt at få behandling hos din islandske hudterapeut? Hun lyder til at være spændende.

    Bedste hilsner
    Litten
  25. Litten på 27.01.2016
    Fantastisk for jer begge to, det har du fortjent Ninka. Er det muligt at få behandling hos din islandske hudterapeut? Hun lyder til at være spændende.

    Bedste hilsner
    Litten
  26. Pernille på 27.01.2016
    Jeg ELSKER den virkelighed du inviterer os med i. Det giver håb til alle os, der kæmper en kamp med at gøre os selv og vores liv så harmonisk og selvkærligt som muligt, så vi via den vej, kan tiltrække en soulmate. Du går vejen for os - TAK -af hjertet tak for det.
  27. Sølva Vicktoria på 27.01.2016
    Woooooow! En FANTASTISK historie!!! Glædes og får kuldegysninger
  28. Maria Olesen på 27.01.2016
    Wauw.. Det er er SÅ fantastisk <3 Elsker at høre om jeres kærlighedshistorie. Så inspirerende og så smukt <3 Og jeg stor-elsker dine ambitioner for dig selv og verdenen <3 Er så glad for, at jeg tilmeldte mig dit detox-forløb for snart to år siden. Du stopper aldrig med at inspirere. Tak for dig <3 <3 <3
  29. Charlotte på 27.01.2016
    WOW - jeg ELSKER det!!! Fedt fedt fedt. Glæder mig så meget på dine vegne Ninka - og glæder mig så meget til fortsættelsen og høre din soulmates version af første møde. Som Marie, øhm, din islandske huddame, jeg tror jeg har nogle hudproblmer ;-) :-)
  30. Sonja på 27.01.2016
    Fantadtisk flott og insprerende å høre om alt dette gode som skjer i livet ditt, ønsker deg all MULIG lykke til. Gleder meg til å høre fortsettelsen.
  31. Anette på 27.01.2016
    Wauuuuu jeg er helt blown away!
    Hvor er det smukt, fantastisk og eventyragtig samtidig med det føles helt uvirkelig :-)
    Jeg ønsker dig så meget lykke og kærlighed med Mr right.
  32. Marie på 27.01.2016
    Så spændende!!!!!!
    Hvem er din islandske huddame? Hende kunne jeg godt tænke mig at møde :)
  33. Karin Villadsen på 27.01.2016
    Tillykke Ninka det må være fantastisk at få alle sine ønsker opfyldt,men hænger sikkert sammen med at du har været så præsis i dine ønsker som jeg først fandt meget omfangsrige,men ja hvorfor skal man begrænse sig, når universet kan leve op til forventningerne.
    Jeg håber du bliver ved med at skrive på dansk så jeg kan forstå det :) Tak og krammer til jer

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.