Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Jeg er taknemmelig for min praktiserende læge

Jeg gik ned til min praktiserende læge med bange anelser.

Jeg ved ikke hvorfor. Jo, jeg tror, at jeg på forhånd ahvde besluttet mig for, at han tænkte: "Hun er tosset. det er hende med mælken og sønnen, som hun behandler med kostomlægning og træning." Jeg så for mig hvordan han ville sukke, når jeg nu bad ham om hjælp.

Han gjorde det stik modsatte:

Jeg sagde:

"Jeg har brug for din hjælp. Her er min yndlingsbog: (Kenneth Bock, som er læges "Healing the new childhood epidemics "ADHD, autism, asthma and allergies"). Og så fortsatte jeg med klump i halsen: Jeg behandler min søn ved hjælp af specialister, der arbejder med de fysiske ting, som disse børn lider af. Med tests, kostomlægning og medicin rettet mod oxidativt stress, mave-tarm-problemer og fordøjeslesproblemer samt intolerancer. Men jeg har brug for en læge i det danske system, der vil hjælpe mig, kigge på test-svar, tage blodprøver og følge os. Vil du det?"

Jeg turde ikke kigge på ham. Han tog bogen og sagde:

"Jeg og mine kolleger kan jo bedst lide, at tingene har en simpel forklaring. Men det har de jo sjældent. Jeg afviser intet. Det eneste, du skal være forberedt på, er at nogel af de kolleger, vi møder på vejen i hospitals - og special-lægeverdenden måske vil afvise os. Nogle fordi de ikke ønsker at skulle tage stilling til noget nyt. Andre fordi de ike føler sig klædt på til at tage det medicinske ansvar."

Så han sagde ja til at være min læge i det her forløb. Jeg kan slet ikke beskrive, hvad det betød for mig.

Jeg blev så rørt og jeg blev også helt opfyldt af beundring overfor denne statelige mand, der er så åben, klog og realistisk.

Jeg følte det som et enormt gennembrud og et stort skridt på min nye vej, som er den, der fører til samarbejde og dialog.

Er det ikke fantastisk?

Hvordan klarer I julen derude? Vi har pyntet så hyggeligt op med pink glimmer-rensdyr, smukke glaskugler og advendtskrans. Men vi spiser ikke julegud. til gengæld leger vi med ler og skændes lidt om, hvem der skal tømme opvaskemaskinen (drengene og jeg).

Vi har netop fundet ud af, at vi har et ekstremt højt niveau af oxidativt stress pga af en virus, bakterie eller parasit. Det er derfor, jeg SKULLE have min egen læge indover. Der skal tages blodprøver og måske kombineres med traditionel medicin. For vi er så trætte og svage på grund af det. Derfor skal vi ikke have sukker, stivelse, kager og alt muligt andet, der svækker fordøjelses-systemet og immunforsvaret, hvor hele balladen finder sted lige nu.

Kærlige aftenhilsner

Ninka

 

Kommentarer (39)

  1. Tine Lange på 09.12.2008
    Hej Martin.
    .....Og har du ingen sundhedsmæssige problemer der er relateret til mælk, fx. snot, hoste, slim, er disponeret for kræft, så bliv da endelig ved med at nyde det.
    Skål.
    Tine
  2. martin simonsen på 09.12.2008
    Jeg drikker egentlig ikke mælk fordi det er sundt og indeholder kalk osv osv..

    Jeg drikker det fordi det smager rigtig godt...


  3. Christina Hansen på 08.12.2008
    Hej derude

    Er der nogle som ved hvor meget levertran og hvor meget fiskeolie man som kvinde skal tage om dagen, og hvilke mærke?

    Mange hilsner
    Christina
  4. karin thomsen på 08.12.2008
    Soede Ninka!

    IH DU MILDE. SIKKE DOG EN MASSE RESPONS PAA DIN BESKED. JEG HAABER MEGET AT DU KOMMER AF MED DIT OXIDATIVE STRESS - HVAD DET SAA LIGE PRAESIST ER?
    LYSEROEDE RENSDYR! WAW! SAADAN NOGLE VIL JEG HAVE. HVOR HAR DU KOEBT DEM?
    NAA, DET JEG EGENTLIG VIL SIGE ER: HOLD DOG OP HVOR ER DET SKOENT MED DEN TAKNEMLIGHED DER STROEMMER UD AF DIG! JA, LAEGER LIGESOM ALLE ANDRE KAN VEL VAERE FIRKANTEDE OG BANGE OG SYNGE LANGE BANGE SANGE. MEN, DET KOMMER MAN JO IKKE LANGT MED, VEL. DET ER DA ET VILDT SPAENDENDE PROJEKT FOR DENNE LAEGE. BJERGBESTIGNING ER FARLIGT, MEN DET ER DA DER DU MAERKER LIVET PUMPE RUNDT I KROPPEN! YOU GO GIRL!

    KAERLIGE HILSENER TIL ALLE I HERLIGE VAESENER DERUDE!
    KARIN
  5. Tine Lange på 08.12.2008
    Mælk eller ej? Der er nok ingen herinde der nogensinde har mødt børn der ikke vokser fordi de ikke fik mælk, som jeg hørte en ernæringsekspert påstå i TV forleden!! I så fald ville alle mælkeallergikere være små!
    Jeg har hørt den kloge læge Carsten Vagn Hansen sige, at mælk er den ringeste kalkkilde fordi indtag af mælk gør at kroppens PH værdi falder (ph værdien bliver sur i stedet for basisk) og for at kroppen kan genoprette balancen tærer det på knoglernes kalkindhold. Dvs. at det glas mælk du tilførte er = 0 når kroppen har fundet balancen igen. Det har jeg ihvertfald brugt som argument når jeg igen og ígen høre at det er vigtigt for knoglerne at få kalk. Det er det, men ikke fra mælk.
    Kh Tine
  6. stina sandström på 08.12.2008
    hej michelle

    jeg og en anden mailer sammen og støtter hinanden på både motions,kosten og livet...så ja en form for netværk har vi fået op og køre..:)
    men ikke et egentligt netværk som sådan...men det er hyggeligt og hjælper meget:)
  7. michelle ipsen på 08.12.2008

    Hej Stina
    Vil lige høre om I har fået et motionsnetværk op at stå?
    Jeg ku virkelig ha brug for sådan et til at få lettet r....!

    Knus Michelle
  8. Sofie Rygård på 08.12.2008
    Hej Charlotte!

    Jeg køber min økologiske røllikete i en helsekostbutik i Odense. Vil tro, at de fleste helseshops har den...

    Hmm jeg synes faktisk smagen har en lille snært af lakrids. Ellers meget urte-smag-agtig - på en god måde. Jeg synes den smager godt - ikke sammenlignet med andre lækre chai-teer og lign. Men helt sikkert drikke-værdig;)
  9. Charlotte H-H på 08.12.2008
    Hej Sofie Rygård

    Hvor køber du røllike-the\'en og hvordan vil du beskrive smagen?

    Mvh. Charlotte
  10. stina sandström på 08.12.2008
    hej alle fandt lige dette inde på en side og vegetare og veganere..som blir bakket op af fødevare styrelsen så vidt jeg kunne læse mig til..syndes det var rigtig interessant..

    Men hvad med mælken?

    På trods af, hvad du måske har hørt, så kan man sagtens få dækket sit kalkbehov uden nogensinde at drikke mælk. Faktisk er der meget der tyder på, at det er sundest at få sin kalk fra vegetabilske kilder. Når det er sagt, så indeholder mælk ca. 120 mg kalk pr. 100 gram, svarende til hvad man også f.eks. kan få ud af 100 g beriget sojamælk. Og som tabellen ovenfor viser, så er der mange vegetabilske kilder, som indeholder mere kalk pr. 100 gram end mælk gør.

    Komælk er en kraftigt koncentreret kilde til en lang række næringsstoffer. Det er rigt på bl.a. kalk, B2-vitamin (riboflavin), fedt og proteiner. Og det indeholder en masse kalorier. Det er klart, for fra naturens hånd er komælk skabt til at opfostre en kalv, så den kan vokse til en ko eller tyr på mange hundrede kilo i løbet af få måneder! Det kræver noget krudt. Men selv køer drikker jo ikke komælk, når de først er vokset op. Når først de er voksne, holder alle pattedyr op med at drikke mælk. Undtagen mennesket.

    I vores del af verden har vi det med at drikke komælk, når vi ikke længere skal have modermælken fra vores mor. Vi drikker altså ikke bare mælk, når vi egentlig er udvoksede, vi tager endda mælken fra et andet dyr! Det er vi den eneste art, der gør. Og det siger sig selv, at det er der noget unaturligt ved.

    Mange andre steder i verden drikker man ikke komælk, fordi man faktisk ikke kan tåle det. Langt de fleste mennesker af afrikansk, asiatisk, indiansk afstamning - og rigtig mange af sydeuropæisk og sydamerikansk afstamning - kan faktisk slet ikke tåle mælk! Man regner med, at omkring 70% af jordens befolkning ikke kan fordøje mælkesukker, når de først er vænnet fra modermælken. I vores del af verden kalder vi dem mælkeallergikere, men i virkeligheden er det altså os, der kan tåle mælken, der er de unormale.

    Når et barn får modermælk, producerer det et enzym kaldet laktase, som gør, at det kan fordøje laktoseindholdet i mælken. Når det så bliver vænnet fra, holder det op med at producere enzymet. Sådan er det i hvert fald hos de fleste mennesker. Det er typisk hvide mennesker af nordeuropæisk afstamning, som bedst kan tåle mælk, og man regner med, at dette skyldes en genetisk mutation, som har gjort, at vi bliver ved med at producere laktase, længe efter, at vi burde være holdt op med det. Derfor kan vi blive ved med at drikke mælk uden at få de bivirkninger, som såkaldt mælkeallergi typisk giver (luft i maven, oppustethed, mavekramper, diarré m.v.).

    I vores del af verden får vi typisk at vide, at vi skal drikke en masse mælk for at få kalk nok. Dette skyldes til dels en lang tradition for at drikke mælk, men i vore dage skyldes det også bl.a. en kraftig kommerciel promovering af mælk som kilde til kalk. Men på trods af, hvad kampagnerne siger, kan du roligt lade være med at drikke mælk. Hvis blot du spiser en god og varieret vegetarisk eller vegansk kost, så skal du nok få dit kalkbehov dækket.

  11. Tine Lange på 08.12.2008
    Ja, Doreen det er mig du har gået i klasse med. Jeg havde godt spottet dig herinde, trods dit navneskift!
    Ang. inspiration til juleguf: Jeg har lavet Ninkas gufkugler med ristede mandler, dadler og lidt kokosmel blendet sammen og trillet i cacao. Mums. Også kokosmarkroner sødet med birkesød er dejligt.
    Kh Tine
  12. Doreen Møller Holmquist på 08.12.2008
    Tine Lange??? undskyld er det dig jeg har gået i klasse med på SPF?

    Ville først sige at jeg forleden spiste kun 4 små stykker af en plade chokolade(sukkerfri på den gode måde troede jeg, den var sødet med Maltisol...eller hvordan det nu hedder).
    Kort efter fik jeg MEGET rumlen i maven, derefter luft i maven og så nåede jeg heldigvis hjem til mit toilet, for nu havde jeg fået dårlig mave og rendte derud en hel del gange.
    Ubehageligt så pas på med det. Så foretrækker jeg chokolade over 70 %, det ved man hvad er. Vil dog gerne snart smage den helt uden sukker den kernesunde shop har.

    KH Doreen (Mette)
  13. Mette Kristiansen på 08.12.2008
    Hejsa. Jeg har et spørgsmål - jeg skal ønske mig en foodprocessor i julegave. Har ingen erfaringer og vil meget gerne have lidt hjælp. Den må ikke koster meget mere end 1000 kr - hvad kan I anbefale?
    På forhånd tusinde tak for hjælpen.

    Med venlig hilsen
    Mette
  14. Mette Foged på 08.12.2008
    Hej
    Der var en der efterspurgte en god opskrift på risalamande og jeg kan kun anbefale den fra de juleopskrifter som man kan købe her.. Den er helt fantastisk! Jeg vil næsten vove at påstå at den er bedre end den almindelige:)
    Tilgengæld kan jeg ikke anbefale den fra sundhedsrevolutionen -måske var det mig der gjorde noget forkert men den smagte af INGENTING...
    Kan også anbefale den opskrift på vafler som er i juleopskrifterne. Hvis jeg kunne så satte jeg et billede ind af min søn på 2år som sad på køkkenbordet og spiste vafler med hjemmelavet æblesyltetøj uden sukker mens jeg lavede vafler. Det var så dejligt:)
    Mette
  15. martin simonsen på 08.12.2008
    Hej Tine

    Jeg giver dig fuldstændig ret..

    Og ja... vi vil alle gerne have at vores unger får noget sund kost og vi skal selvfølgelig være bevidste om hvad vi tilbyder dem...og os selv!!
  16. Tine Lange på 08.12.2008
    Jeg mener man kan være sund på flere niveauer. Hvis man har et familiemedlem der bliver autistisk af at spise gluten, sukker mv. er man bare nødt til at holde linen helt igennem. Det er da klart at man vil gøre alt for at undgå at ens kære bliver syge.
    Er man forældre til et barn som Martin der åbentbart ikke har autisme, allergier mv. kan man bedre tillade sig at der sniger noget sødt ind, men alle er vel interesseret i at få ungerne til at spise sund mad som basiskost.
    Vi lever vores liv forskelligt, vores vilkår er ikke ens, vores børn er særlige og det er det hver enkelt tager udgangspunkt på.
    Man kan sagtens være sund allligevel. Hos mig spiser vi det lækreste hjemmebagte rugbrød og groft speltbrød bagt af frisk kernet biodynamisk korn. Ingen af os har glutenallergi og så vil jeg påstå at det er sundt - for os.
    Kh Tine
  17. Inger Andreasen på 08.12.2008
    Ja jeg kender også det med hovedpine, når man er vandt til at spare på sukkeret, - men den kommer altså også efter slik og kager lavet af dadler, de er jo noget af det mest sukkerholdige der findes (altså de tørrede). Igen et sted hvor jeg synes der mangler balance og måske lidt viden og sund fornuft.
    Hilsen Inger
  18. Anne Katrine på 07.12.2008
    Annette, - jeg oplever også det med hovedpine efter at have spist for sødt - faktisk temmelig konsekvent, men reaktionen mindskes hvis jeg ellers har spist fornuftigt i løbet af dagen (især protein og sundt fedt).
  19. martin simonsen på 07.12.2008
    og når jeg skriver "gud" mener jeg selvfølgelig "guf"..hehe
  20. martin simonsen på 07.12.2008
    Hej Anette

    Man kan vel godt gøre begge dele. Altså se julekalender OG lege, spille spil, snakke osv....

    Udover en god kost tror jeg børn har vildt meget brug for struktur og forudsiglighed. Her i dec ser vores aften således ud.

    1730 : Julefandango i tv
    1800: Aftensmad
    1820 : Et dejligt karbad
    1845 : Leg og spil og boglæsning
    1930 : Nissernes Ø i tv
    2000: En sidste bog i sengen og godnat


    For mig er en sådan aften fyldt med nærvær selvom dr også er tv.
    Når vi ser julekalender er det somregel med en afslappet og tilpas pige på skødet og man kan sidde og nusse og holde i hånd..

    Hun går glad i seng næsten hver aften..

    Ang det med sukkeret synes jeg bestemt man skal spare på det. Selv har jeg faktisk ikke spist slik, kage, sodavand is osv i hele 2008 og har det skønt i kroppen... MEN..... jeg synes det er ok at børn får lidt gud en gang i mellem...alt med måde...

    Og den med hovedpinen efter et stykke kage........hmmmmm..kunne det skyldes andre ting måske..

    VH Martin





  21. stina sandström på 07.12.2008
    hej alle

    jeg ved ik om i alle har set nyhederne men jeg syndes det er vigtig at få spredt nyheden så der ikke sker noget med nogens børn.

    Frygter gift i babymos
    07. dec. 2008 14.42 Indland Opdat.: 07. dec. 2008 17.56
    Fødevarestyrelsen frygter at babymos i glas fra "Hipp, banan og ferskenmos, økologisk" kan indeholde den giftige bakterie Clostridium Botulinum, som kan fremkalde botulisme.

    Det mistænkte produkt har holdbarhed til og med december 2008. Glassene er mærket med lotnummer: L35655 og indeholder 125 g babymos.

    Hvis man har babymos fra dette parti opfordrer Fødevarestyrelsen forbrugere til at smide mosen ud.

    - Giften fra bakterien er meget farlig, og derfor er vi nødt til at handle også selvom det kun er en mistanke. I svære tilfælde går bakterien ind og lammer åndedrætssystemet, så man dør. Man kvæles simpelthen, siger Fødevareberedskabschef Kim Vandrup Sigsgaard.

    Syg baby
    Hipps babymos er kommet i søgelyset for fordi 5 måneder gammelt barn er blevet syg med botulisme. Fødevarestyrelsen undersøger i de kommende dage produktet.

    Clostridium Botulinum er meget giftig selv i meget små mængder. Giftstoffet er følsomt for opvarmning og vil blive inaktiveret ved kogning i 10 minutter.

    Symptomerne på forgiftning starter normalt 18-36 timer efter indtagelse af mad, der er inficeret med giftstoffet. Symptomerne er først kvalme, opkastning og evt. diarré, herefter synsforstyrrelser og muskellammelser og evt. død.

    Hvis man har givet sit barn denne mos, og barnet får ovenstående symptomer, bør man kontakte sin læge straks
  22. martin simonsen på 07.12.2008
    Karina...

    Hvorfor skal alting være så Sort/hvidt???

    Sund/ikke sund...

    Tv/ikke tv

    osv osv


    Jeg har en sund, rask og meget livsglad datter på 4 år... Hun er sød, gavmild, musisk, energisk, går til gymnastik osv osv...
    Vi spiser sundt hjemme ved os med groft brød, grov ris/pasta..masser af grønt osv osv...

    Men ja...hun får rundstykker med Nutella om lørdagen ..og Ja hun får slik om fredagen...og ja hun spiller computer og surfer på nettet og ser sjove tegne film om morgenen.... og SELVFØLGELIG julekalender....

    Hos os lever vi efter mottoet:

    ALT MED MÅDE!!!!!!!!!

    Gør det nødvendigvis hende til et usund, nærmest omsorgssvigtet barn???

    Gør det mig til en dårlig far???????

    Nej....det tror jeg vist ikke det gør....


    og ja...Bertram og Melvin har sikkert fantastiske forældre. og jeg har stor respekt for hvad de har gjort for deres børn...Jeg synes bare deres Sort/hvide indstilling til fx tv, frarøver ungerne en stor glæde ved fx at se julekalender....
  23. Pia Brøcker på 07.12.2008
    Hej Sofie.

    Jeg er virkelig glad for at røllike teen hjalp dig, og tak for at du skrev tilbage om det.

    God jul til dig også!!

    Knus,
    Pia
  24. Sofie Rygård på 07.12.2008
    Kære Pia!

    Det var dig som gav mig røllike-råden! - Jeg kunne ikke huske hvem det var, og jeg ville jo gerne fortælle om det gode resultat;)

    Så tak for rådet Pia - det er da fantastisk hvad man ved hjælp af ganske få naturlige midler kan gøre for sin krop!

    God jul til dig:)
  25. Inger Andreasen på 07.12.2008
    Hej Karina
    Alting behøver ikke at være sort/hvid - enten/eller.
    En fornuftig balance ER muligt både med kost og livsstil i øvrigt. Hvorfor ikke prøve at finde den?
    Det ER vigtigt for børn at være en del af den kultur og det fællesskab de kan have med andre børn, og du mener vel ikke at de tager skade af at se julekalender?
    Børn der ser julekalender kan også godt have nærværende forældre.
    Hilsen Inger
  26. Pia Brøcker på 07.12.2008
    Hej allesammen.

    Jeg er glad for at høre at røllike teen hjalp. Det er bare så dejligt at høre at når man giver et råd, at det så virker.

    Jeg har lige en lille kommentar til at det er synd for børnene at de ikke ser julekalender. Det syntes jeg ikke! Mine børn ser heller ikke julekalender, og skulle det være mere synd for dem ikke at få det rette intelektuelle input, som det rette fysiske input. Der skulle helst være en sammenhæng.
    Anna skrev i en af hendes blogs at hun screener alt hendes børn ser, og helt ærligt så syntes jeg at det er et af os forældres jobs, at sørge for at ALT der foregår i vore børns liv er det bedste for dem. Så det gør jeg også!
    Det er ikke kun mad der skal til for at gøre vore børn sunde, det er det hele.

    Hav en vidunderlig 2. advents søndag.
    Jeg er glad idag, det er min fødselsdag og solen skinner. Det sker næsten aldrig her i december, ihvertfald ikke på min fødselsdag, så det er specielt i dag.

    Knus til jer alle,
    Pia
  27. stina sandström på 07.12.2008
    hej alle

    jeg er så glad..jeg lånte min mor kernesund bøgerne..da jeg ved hun har ligeså stor interesse i kost og ernæring som jeg har..min ene bror er ekstremt afhængig af sukker,og ændre adfærd til negativt når han får det..blir agressiv osv.. men efter hun har droppet det hvide sukker i deres madvare så har han helt ændret adfærd.. jeg blir så glad..
    udover det har en psykiater udtalt overfor en jeg kender at det hvide sukker nu er blevet videnskabligt bevist at have meget stor skadelig virkning på mennesker med personlighedsforstyrrelser..

    min mor har nu anskaffet sig begge de første af jeres bøger fordi hun syndes de er så inspirerende...

    og jeg blir simpelthen så glad og taknemmelig fordi jeg kan dele dette her med min mor.

    kram til jer alle:)

  28. Sofie Rygård på 07.12.2008
    Er der nogen af jer, som med succes har lavet en kernesund ris a la mande? God opskrift søges, tak:)
  29. Tine Lange på 06.12.2008
    Blot en servicemeddelelse:
    Fakta har i frosne bær i øko kvalitet til 15-16 kr.
  30. Maya Jacobsen på 06.12.2008
    Marlene!
    Jeg kom i tanke om, at jeg har læst den påstand at emu-olie (udvortes) skulle modvirke/afhjælpe strækmærker.

    Jeg fandt dette link http://www.rosendalhealthcare.dk

    Det er i øvrigt emu-olie i en af de cremer fra Naturfarm, som Thobjörg anbefaler: "Caviar refirming crem".

    Er der nogen, der kender tips til opstramning af brysthuden ifm vægttab?? Please! :-)

    Mvh, Maya
  31. Sofie Rygård på 06.12.2008
    Hej,

    Vil lige dele min oplevelse med jer.
    Jeg har tidligere skrevet herinde for at få et råd mht min manglende menstruationer.
    Jeg fik det råd, at drikke røllikete.
    Og helt fantastisk, da jeg havde drukket en kop røllikete hver dag i en uge, fik jeg min menstruation for første gang i over et år!:) Hmm. ja tilfælde eller ej? synes det er ret fantastisk - og det råd giver jeg da hermed videre til andre kvinder!

    Kh Sofie
  32. martin Simonsen på 06.12.2008
    hvor er det synd for Bertram og Melvin de ikke ser julekalender..

    Det er jo det som alle børn taler om i skolen/børnehaven....

    Det er sørme synd....
  33. Alexandra w på 06.12.2008
    Hej folkens. Ang majs, så er jeg så småt begyndt at lukke lidt ind i min kost. Hvad er ulemperne hvis der er nogle? Indeholder majs for meget stivelse i forhold til hvad der er acceptabelt på hardcore udgaven??
    Kærlig hilsen.
  34. Marlene Bundgaard på 06.12.2008
    TAK
    til Tine og Ninka for svar i forrige blog :-))

    Marlene
  35. stina sandström på 06.12.2008
    hej alle

    fandt denne hjemmeside efter jeg læste en artikel i et dameblad..det lyder rigtig godt og i overensstemmesle med de principper som vi alle ønsker at leve efter..jeg tænkte jeg ville dele linket.

    http://www.urteteket.dk/?lang=dk

    kærlig hilsen stina
  36. Anja Christensen på 06.12.2008
    dejligt med sådan en læge!

    ked af at høre I er blevet ramt på dne måde, men i er jo så seje så i er fit for fight igen snart!

    lyder hyggeligt med glimmer rensdyr ;-)

    knus
    Anja
  37. Anna Møller på 05.12.2008
    Tillykke!

    Du er så sej!

    Endnu et knæfald herfra:-)


    Kyz
    Anna
  38. pia christensen på 05.12.2008
    Hej Ninka.
    Prøv at google Hulda Clark (bla. helsenyt.com)og læs, hvad en "zapper" kan gøre for os med parasitter, svampe etc. Sammen med "Tecoma te" (desværre forbudt i DK - her må man vist over USA), malurt og nelliker-kapsler fra Naturdrogeriet, gjorde den underværker for os.
    god vind
    Pia
  39. L NA på 05.12.2008
    Hvor er jeg glad for på Jeres dejlige families vegne at der langt om længe er en læge, der kan bakker Jer op og guide Jer gennem systemet, når I har brug for lægelig guidance.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.