Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser

Jeg er rasende. Det er IKKE din skyld, at du er tyk, syg eller fattig.

Nu kan det være NOK. Er du også ved at kaste op over at klistre et smil på dit raseri og "tænke positivt"? Det er blevet tabu og umoderne at sige NEJ og sige FRA.

Og du kan møde spirituelle mennesker, der forsøger at bilde dig ind, at du er dårlig til at tiltrække succes, hvis du er tyk, fattig eller syg. Denne video er et opgør med det spirituelle ego. Og affirmationernes nederlag. De duer nemlig ikke, hvis du ikke tror på dem.
Giver du dig selv lov til at SÆTTE GRÆNSER, SIGE NEJ OG SIGE FRA?

 

 

Kommentarer (18)

 1. Mette Dunn på 25.06.2014
  Jeg havde aldrig troet at jeg kunne ændre syn på dig så markant som det lige skete her. Det er så rigtigt og præcist, hvad du siger. Jeg tror på at vi mennesker er guddommelige, og at vi har langt flere ressourcer end vi tror. Men der er så mange facetter i vores liv, at vi har lov til og behov for at opleve at livet er umuligt svært, og at vi har behov for at skrige af smerte og kalde en spade for en spade og livet for noget lort. Personligt bliver jeg først konstruktiv i andet led........ men det gør jeg så heldigvis også. Jeg skal bare først blive fortrolig med alt det umuligt svære......og have sendt skyldfølelsen ad helvede til.
 2. d p på 14.06.2014
  EnREALment, Ja tak
 3. Pernille Riis på 29.05.2014
  Kære Ninka, Et skønt og livsbekræftende blogindlæg -TAK:-)
  Hvilket spirituelle lærer er det du nævner?
  Vil gerne lære dem at kende.
 4. Anna Kirschner på 21.05.2014
  TAK for det! Jeg er meget enig. Jeg er SA traet af at lege positiv/happy face fordi selskabet laerer os at man ma vaere det for at have vaerdi. Jeg er SA traet af at gemme mine fölelser fordi de er for voldsomme / intensive / store til andre mennesker. Jeg föler virkelig en stor behöv for at vise sandheden frem, at vaere mig selv og at acceptere mine mörke sider, min raseri, min vred. Og at vaere i stand til at vise det til andre ogsa. Og det er ikke med meditation og positiv tankning alene at det kan lade sig göre.
  Jeg laeser sociologi, sa jeg synes man kan naesten ikke overvurdere hvordan selskabte saetter norm til vores private liv! (Alligevel er jeg ogsa enig med at JEG har ansvaret til at sige NEJ og at vaere erlig med mig selv og at taenke over hvad jeg spiser fx).
  Men jeg er ogsa SA SA SA FUCKING traet at maend der er sa grense-overskridende at jeg ikke kan tage i byen alene, at jeg er bange nar jeg skal ga hjem alene. Jeg er sa traet af det system af "patriarchy" jeg lever i, der gör det til at virke normalt at maend rörer ved mig og kigger pa mig pa en made der gör mig til at föle mig "threatened". Og sa bliver de sure nar man siger NEJ?! Fuck den kultur af sexual objectification. Det er ogsa noget jeg gerne ville haft hört i din video ;)
  Hav\' det godt!
 5. Christina Hansen på 18.05.2014
  Sådan Ninka, det har jeg ventet længe på at høre. Tak :-)
 6. Gollum på 16.05.2014
  Måske du skulle kigge endnu mere indad, og udskifte din vennekreds?
  Du har det vist lidt for hårdt...
 7. ninka mauritson på 15.05.2014
  Kathrine - SMILER lige tilbage til dig.
  Hvor er det en fed tilbagemelding. Stort smækkys. Ninka
 8. Anna Pedersen på 15.05.2014
  Smukt❤️❤️
 9. gulsum ibraim på 15.05.2014
  Enig Ninka 😉
 10. kathrine ladevig på 14.05.2014
  Sider bare med det største smil. Det er bare dagens gave. Jeg er SÅ glad for den... og så idag. Jeg har en anden og lang historie med at jeg skal være positiv lige meget hvad min partner byder mig. Bare det er godt for ham. JEG HAR grænser og halelulia for dem, de sidder mit i mit bryst ganske tydeligt.
  Tak for dig ♡
 11. Betina Yde på 14.05.2014
  What comes and goes is not who you really are...
 12. Ninka Mauritson på 14.05.2014
  You ROCK!!!! Elsker jer!!!
 13. Pernille Rigmor Rudolfsen på 14.05.2014
  Tusind tak, skønne Ninka, for dit indlæg. Det var SÅ befriende at læse...
  Jeg har selv været på denne spirituelle gren og troet på, at jeg selv havde ansvaret for ALT der skete i mit liv og kunne "få det som jeg ville have det", hvis "bare" jeg tænkte positivt og var i den rette vibration!! ;-) Men jeg har indset at så enkel er verden altså desværre ikke skruet sammen!

  Faktisk vil jeg idag påsta at denne form for spiritualitet er umoden og det er en arrogant holdning og en mangel på ydmyghed overfor livet og universet! Det er en letkøbt spiritualitet der fungerer fint så længe livet kører på skinner og man bevidst styrer uden om konflikter og diverse hverdags-beværligheder! :-)
  1000 Tak for dig, Ninka
 14. Else Slagebro på 14.05.2014
  Så sandt - dejligt befriende input
 15. Tine Rask på 14.05.2014
  Yes, længe ventet! Fantastisk indlæg. Mit in put er at jeg havde en rædsom graviditet både fysisk og psykisk, men jeg havde en masse skyld og skam over at have det både dårligt fysisk og psykisk. Jeg skammede mig over at jeg ikke bare kunne tænke positivt nu når vi ventede vores ønskebarn. Det lærte jeg heldigvis og ligge bag mig lige inden fødslen (det var der nok en mening med) og jeg havde den mest fantastiske barsel uden skyld og skam, men med en masse lykke med en lækker baby. ps jeg tror også det er vigtig at lære børn at alt ikke er rosenrødt hele tiden, ellers bliver det for hårdt for dem, hvis de møder modstand senere i livet.
 16. ninka mauritson på 14.05.2014
  FINALLY.
 17. Gro Monsen på 14.05.2014
  Så kom den da endelig Ninka :-). Et stort JAAAAAAAA herfra også.
  Klem fra Gro
 18. Sesilie Sommer på 14.05.2014
  JAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.