Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Jeanettes vilde forvandling på bare 14 dage! Læs hendes fantastiske historie her

Jeanette var en deltagerne på Kernesund & Slank forløbet. Her er hendes billeder, taget før og igen kun 14 dage inde i forløbet! Her får du hendes svar på hvad hun har fået ud af forløbet (udover det billederne tydeligt viser)

Du kan få møde en af de andre, forvandlede piger på Kernesund og Slank OG få gratis lydfil og webinar, så du kan komme i gang gratis HER:kernesundfamilie.zenbilling.com/forms/1468-fa-din-gratis-lydfil-charlottes-succes


Hvilke fysiske resultater du har fået ud af kittet?
De mest konkrete fysiske resultater jeg har fået er selvfølgelig de synlige i form af cm. Men derudover meget bedre velbefindende, mere energi og en følelse af at være mæt og på vej til at blive endnu stærkere rent fysisk.

Hvilke mentale resultater?
Mentalt føler jeg mig lettere, jeg har fundet mig selv igen og har en følelse af at være lykkelig helt ind i cellerne.. Sexlysten er vendt tilbage efter flere års mangel! Det er meget mentalt for mig og fortæller mig at jeg er på rette vej :) Desuden kan jeg mærke at jeg langsomt åbner op for mit hjerte og tør vise min sårbare side, ærligt fortælle hvad jeg føler, tænker og gør. Specielt over for min mand, det lyder måske underligt men det er mange år siden at jeg sidst har lukket ham ind i mit hjerte.

Hvordan havde du det før? Hvordan har du det nu?
Før var jeg deprimeret over min vægt, følte at jeg var i en krop der slet ikke tilhørte mig længere. Var konstant træt og blevet doven. Fandt på en masse overspringshandlinger for at undgå at skulle lave noget som helst. Mistede lysten til sex. Pakkede mig ind i store løse strik og joggingbukser.
Nu er jeg bare ovenpå. Fyldt med enegi, overskud, lyst til at få styr på en masse løse ender i mit liv også de tunge ting som økonomien. Og jeg vil vildt gerne hjælpe andre.. Synes også pludselig at min mand er blevet lækrere.. ;) Jeg tager mit festtøj på på job og det stramme tøj er fundet frem igen. Jeg kan passe et par bukser som jeg ikke har kunnet være i længe og jeg glæder mig for vildt til at hoppe i en stram kjole til nytår.. Jeg føler mig bare så meget som mig igen.

Hvad er din største ”Aha” oplevelse på forløbet?
Min største aha-oplevelse er da det gik op for mig to dage inde i forløbet at denne livsstil kan jeg fortsætte med uendeligt. Det er første gang at jeg ikke glæder mig til at "kuren" er overstået og jeg kan spise næsten som jeg plejer. Og at jeg virkelig nyder processen! Jeg har stadig målet for øje, (som er en sund, slank og ren krop, som jeg føler jeg kender den, og at tabe mig 15 kg inden mit kobberbryllup) og det føles helt opnåeligt nu. Endda på trods af at jeg ikke aner hvad jeg vejer pt. fordi jeg har valgt at slippe kontrollen og bare overgive mig til programmet. Sikke en frihed det giver rent mentalt. Uanset hvad føler jeg bare allerede at jeg er i mål, selvom der er lang vej endnu.

Hvilke ting du er vild med ved forløbet/kittet?
Jeg er fuldstændig vild med den udførlige manual, FB-siden som virkelig gør det nemt at blive ved med at være topmotiveret fordi vi kan følge og indspirere hinanden og træningsprogrammet, som man kan lave hjemme. Og så vil jeg under ingen omstændigheder undvære de mentale øvelser, hold da op de får mit humør helt i top. Jeg vil dog sige at intet kan undværes.
 

Mål før og efter: (Dag 1 & dag 14)
Over bryst: Før 89 cm. Nu 82 cm.
Talje: Før 80 cm. Nu 71 cm.
Topmaven: Før 92 cm. Nu 86 cm.
Hoften: Før 104 cm. Nu 102 cm.
Overarme: Før 32 cm. Nu 31 cm.
Lår: Før 64 cm. Nu 61 cm.
 

KOM I GANG GRATIS. HØR HVORDAN CHARLOTTE SLAP ANGST, TRÆTHED OG 38 CM FORDELT PÅ HELE KROPPEN. OG FÅ GRATIS WEBINAR DER SLANKER OG MOTIVERER DIG TIL FORANDRING HER


 



Kommentarer (2)

  1. Kristina Knoll på 21.04.2013
    Hej.
    Jeg har forsøgt at skrive en mail til jer, men har ikke modtaget noget svar. Så forsøger at stille det her.
    Blev rigtig interesseret i dette somme kit da jeg læste om det, men også meget ærgerlig da jeg længere nede opdagede at prisen ændrer sig, hvis ikke man er fortsætter. Da det kræver at du så ikke køber kun dette forløb, men også kernesund og slank. Forventede egentlig at det indgik i forløbet.
    Er det meningen?
  2. Linda Dudek på 16.04.2013
    Jeg er ikke bosiddende i DK, så jeg vil høre, om dette forløb er online eller om vi mødes flere gange?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.