Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil

i dag lukker dørene til online holdet "detox dig smuk". stor Q and A og ring til os i dag

Charlotte før

Charlotte efter

Britts numse før

Brits numse efter Detox

Marias facebook post efter 1 uge

Lisbeth før

Minus 7 cm, hofter minus 3 cm lår

Kirsten før og efter 6 uger

Klokken 15 lukker vi dørene til "Detox Dig Smuk online på 12 uger" for i år. Næste hold er først i 2014. For mig er det fantastisk helt at kunne koncentrere mig om at coache, afgifte og støtte mit hold og være der for mine piger. Tiden, støtten, strukturen, kosten og det, at vi mødes hver eneste uge på nettet og hver dag på facebook. Det gør forskellen på "Detox Dig Smuk"

Jeg har i hvert fald aldrig haft så gode resultater, som jeg oplever nu. Jeg oplever, at dette system og denne proces ændrer gamet indenfor vægttab og selvudvikling fuldstændig. Disse piger kan resten af deres liv have 1 ugentlig slikdag og tabe sig af det. De spiser hvidløgssmør, lækker mad, og de behøver hverken gå i fitness-center eller pine kroppen. De træner faktisk ikke ret meget. Men de arbejder INTENST med at rense ud - også indeni.

De behøver ikke engang forlade hjemmet, for ALT foregår online. Selv de dybe, kærlige, støttende venskaber, der opstår på holdet. Det er ubeskriveligt. Så derfor lader jeg være og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. Og lade billederne tale for sig selv:

Q and A - Svar på alle spørgsmål om holdet "Detox Dit Liv"

Hvordan ved man, at man har brug for detox?
Typiske tegn på træt lever, trætte nyrer og ophobede toxiner fra medicin og miljø er:
Appelsinhud, der ikke forsvinder trods træning og sund kost.
Mørke rander under øjnene og hudproblemer
Hormonelle ubalancer
Genstridigt fedt på lår, baller, hofter og mave.
Hårtab
Træthed og stress
Fordøjelsesproblemer
Svagt: immunforsvar og smerter i ledHvordan taber man sig af at spise slik? Og er det ikke usundt?

Vi har på holdet en "induktions-fase" hvor vi vænner stofskiftet til at køre på en benzin, der brænder fedt like crazy, gør dig mæt og afgifter kroppen. Så går vi over til stofskifte-boost dagen, hvor kroppen kortvarigt bliver udsat for alle de ting, du normalt bliver tyk af OG sætter forbrændingen op. Når du ved, hvordan, hvornår og hvor meget, du skal spise af alle de forbudte ting, kan de faktisk gøre din forbrænding endnu bedre.


Kan man ikke bare leve kernesundt i stedet?

Nej, Kernesund kost er niveau 1 og rigtigt godt alternativ for familier eller mennesker, der gerne vil være sundere. Den er ikke fedt-forbrændende for alle. Og der skal - for de fleste mennesker noget ekstra til efter en periode med kernesund kost. Især hvis du ikke oplever  de resultater med Kernesund Kost, som du drømmer om.


Hvordan taber man sig og slipper appelsinhud på detox?

Toxiner fra miljø, medicin og madvarer sætter sig i fedtvævet. Kroppen slipper ikke fedtet godvilligt. Dit fedttab skal provokeres med kosttilskud, urter og via hjerne og nervesystem. Og din vitamin - og mineral status skal være så god, at du kan udlede giftstofferne, når du smelter fedt - i stedet for at cirkulere dem rundt i blodet. På Detox Dig Smuk genopbygger du kroppen med de vitaminer, som styrker leverens udrensning i fase 1 og 2. Du genopbygger fordøjelses-systemet og støtter både lymfesystem og nyrer. Samtidig regulerer du via dit nervesystem hormon-frigivelsen. Og balancerer hormoner. De fleste har appelsinhud, fordi leveren er så belastet, at den ikke kan afgifte kroppens egne hormoner og hormonforstyrrende stoffer. Det giver mangel på både testosteron, fordi kroppen tror, der er nok hormoner i kroppen i forvejen og holder op med at producere dem, der holder huden glat og ung.


Hvorfor siger du, at man skal være sund for at detoxe?

Faste, detox og lever-rens i en usund krop kan være direkte farligt. Alle giftstofferne kommer ud i blodbanen i stedet for at blive - godt beskyttet - i fedtvævet. Man bliver ikke sund af at detoxe - man skal være sund, før man kan detoxe sig smuk. Derfor handler 70 % af forløbet om at hele og genopbygge FØR vi renser ud. De færreste har for eksempel korrekt status af B vitaminer til overhovedet at kunne udføre den livsvigtige methyleringsproces i leveren (afgifte). Og det nytter ikke bare at kaste B complex nede fra Matas i svælget. Genopbygning er en holistisk, dyb proces.


Hvordan adskiller din detox sig fra andre systemer?

Det er en grundig, dyb og holistisk proces. Vi renser ud i kost, træning, tanker, hjem, gamle mønstre og overbevisninger. Det er en rejse. Tilbage til den strålende sundhed, lykke og livsglæde, et kvindeliv skal leves i. Og så bliver du på mit hold din egen guru og kost-ekspert. Det betyder farvel til selv-sabotage, kure, mangelnde selvtillid, kampe med kroppen og omgivelserne.


Hvordan foregår forløbet egentlig?

Hver uge  har et online rum med ugeplan, manualer, video-inspiration, træning, meditationer fra mig. Man trykker faktiisk bare på PLAY og læner sig tilbage. Det er så nemt og overskueligt. Videoerne og manualerne giver al den viden, du har brug for. Øvelserne sikrer, at du får det til at virke i din hverdag. Meditationerne gør dig sund helt ind i din kerne. Og facebook-gruppen og coachingen med mig (online) giver dig de redskaber og den støtte, du har brug for, hver eneste uge - for ikke at falde i.


Hvad hvis man ikke kan være med hver uge?

Så går man bare tilbage og tager den uge, man er nået til. I sit eget tempo.
Der er hele tiden nogen at følges med. Man kan være med - uanset hvor i verden man befinder sig. Alt bliver i øvrigt optaget og lagt ind i forum, så du kan lytte senere, hvis du ikke når et webinar
.


Hvilke symptomer har det hjulpet andre af med på holdet?

Fedt i kilovis
Appelsinhud, der ikke forsvinder trods træning og sund kost.
Mørke rander under øjnene og hudproblemer
Hormonelle ubalancer
Genstridigt fedt på lår, baller, hofter og mave.
Hårtab
Træthed og stress
Fordøjelsesproblemer
Svagt: immunforsvar og smerter i ledManglende selvtillid
Spiseforstyrrelser
Hormonelle ubalancer
Depressive tilstande
Kampe med omgivelserne


Hvorfor er det indre arbejde vigtigt?Hvor hurtigt kan jeg se resultater?
Fordi alle ubalancer, sygdomme, ophobninger og lidelser stammer fra nervesystemet. Hvor der på et tidspunkt i livet er opstået et chock. Det chock skyldes altid følelser, som vi resten af livet vil beskytte os selv mod at genopleve. Følelser af tab, smerte, afvisning. Vi skal finde vores chock-punkt og afkode det, før vi kan hele vores selv-sabotage mønster. Ellers vil vi for evigt være afhængige af kure og hjælp, alle de gange hvor vi falder i og ikke forstår hvorfor. Det handler om instinkt, hjerne og nervesystem, når vi ikke trives og når vi ikke holder fast i de beslutninger, vi træffer. Og det kan og skal heles og om-kodes.


Ps: Hvis du ikke når dette hold og ikke bliver en af dem, der slipper fedt, slam, selvsabotage, stress og appelsinhud, kan du blive skrevet på venteliste. Men det at udsætte det, som sjæl og krop længes efter er med til at give en kamp-flugt stress i nervesystemet og kortisol-fedt på maven, som vi så skal gøre endnu mere for at slippe på "Detox Dig Smuk.". Vil du vide mere? Ring på:
52405829dag.

Kommentarer (9)

 1. Ninka Mauritson på 15.09.2013
  Nille...
  Sku\' ha gået til Loius Nielsen 👓
  Knus.
  Ninka
 2. ninka mauritson på 13.09.2013
  Holdet er booket og lukket for optagelse for i år :-)
 3. ninka mauritson på 13.09.2013
  Kære Karina og Louise
  Nyt hold starter i januar - og man kan skrive sig på venteliste samme sted, som man før kunne købe produktet.

  Helle -
  Megadetox er desværre lukket ned nu, fordi dette forløb er ti tusind gange bedre.

  Knus

  Ninka
 4. Helle Callesen på 13.09.2013
  Hej Ninka, jeg har virkelig brug for at detox, jeg er overvægtig med ca. 14-18 kg. og kan bare se at min krop forfalder. Jeg er 44 år og har fået konstranteret blod i urinen, som dog er væk igen. Trods det er jeg sund og rask, men skal til en kontrast scanning af nyrerne. Jeg lever ikke særligt usundt, men har haft et meget stresset liv med en dreng der levede livet hårdt de sidste 8 år, så ja der har sat sig dybe spor på mig som mor. Jeg besluttede mig for at købte i januar Mega detox, desværre er jeg aldrig kommet i gang, men svarer det til det samme detox som detox dig smuk? For jeg har desværre ikke råd til at købe endnu et program, men vil utattelig gerne i gag med at gøre noget for mig selv. Vil Mega detox, give mig samme resultater som det du tilbyde i detox dig smuk?
  Kærligst Helle
 5. Louise N på 13.09.2013
  Hmm...har forsøgt at ringe, men telefonsvareren siger at der ikke er telefontid fredag.
  Jeg ville gerne vide om det er muligt at følge forløbet hvis man er gravid? Eller om det er bedst at vente til efter graviditet og amning. :)
 6. ninka mauritson på 13.09.2013
  Kære Malene - Ja, så er det oplagt for dig. Hvis du er med på at slippe de kulhydrater...

  Knus

  Ninka
 7. Nille Petersen på 13.09.2013
  Undskyld, men er jeg den eneste der ikke kan se nogen forskel på de før-og-efter billeder? Måske skulle man uploade hjernescans i stedet, for det er vist der forskellen sidder - fysisk er der ikke noget at se...
 8. Karina Andersen på 13.09.2013
  Hej Hvornår starter der hold op i 2014? Jeg ammer pt og ønsker først at rense ud efter jeg er færdig med at amme.

  Mvh Karina
 9. Malene Jenaen på 13.09.2013
  Hej
  Kan man deltage og få noget ud af kurset hvis IKKE man lever efter kernesund principperne?
  (jeg spiser sukker, kulhydrater (rugbrød, kartofler, samt fuldkorns pasta) og drikker lidt mælk.
  Mvh Malene

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.