Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Hjælp en, der ikke har råd i julen

Her på bloggen hjælper vi hinanden. Vi viser omsorg og kærlighed for hinanden hver dag. Og det er der nu flere beviser på.

Jeg har fået flere mails fra kvinder på bloggen, der ønsker at hjælpe andre kernesunde i knibe. Lige nu gælder det Anna fra bloggen, der er alene med to ADHD drenge. Hun er en beskeden kvinde, og hun ønsker ikke, at hendes blogs skal fremstå som andet, end et billede af de udfordringer, det giver. Også økonomisk. Og især i julen. Anna er stolt og god til at klare sig selv. Og hun var egentlig mest tilbøjelig til at sige nej til tilbuddet.

Jeg skrev til Anna, at jeg synes, det er så smukt, når vi kan hjælpe hinanden her i det kernesunde netværk. Det er også derfor, at Morten og jeg donerer al vor overskud fra shoppen til den fond, vi er ved at oprette. det er for at hjælpe danskere, der ønsker at tage ansvar for egen sundhed, men som ikke har råd til det.

Så Morten har fulgt opfordringerne fra jer besøgende her på hjemmesiden. Og sørger for, at de penge, man ønsker at give, bliver givet videre til Anna.

Hvis du vil donere et beløb, så skriv til Morten på: morten@kernesundfamilie.dk Så giver han jer kontonummeret.

Lad mig også minde jer om at støtte vores tidligere blogger, Anja, som også virkelig lider her under finanskrisen. Køb julegaverne hos hende. www.palace-design.dk . Jeg føler virkelig med Anja, der har en livsdrøm, jeg gerne vil være med til at holde i live. Hun har sexede læderbukserm fair trade øreringe, stylish tasker, smukke frakker og festlige toppe. Jeg går i alt det tøj, hun har, og jeg får komplimenter overalt, hvor jeg færdes. I min næste bog har jeg udelukkende tøj på fra Anjas butik. Det er lige min stil! Både klassisk, rocket, sexet og anderledes. Og absolut ikke hippieagtigt.

Pyh, det blev sent i dag. Men i dag ofrer jeg min nattesøvn for en vigtigere sag!

Godnat derude.

Ninka

 

 

Kommentarer (10)

  1. Charlotte H-H på 11.12.2008
    Hej

    Skriver lige her.... Er der nogen der ved, hvor man kan købe sojafløde som kan piskes, til den kernesunde quinoa a la mande?

    Mvh. Charlotte
  2. Anna Møller på 11.12.2008
    Kør ned til Egefeldtpå hjørnet af gammelkongevej.
    Anna
  3. Anja Christensen på 11.12.2008
    jeg tror Irma har en soyayoghurt, det har de ihvertfald hvor jeg bor, men det er også en stor Irma.
  4. Alexandra w på 11.12.2008
    Hey Ninka-engel, tak for hurtigt svar: )

    Helsemin ved Vesterport har ingen produkter på køl. Har fakta, rema, irma evt sådan noget?? Nogen der ved det?
    Kys.
  5. Alexandra w på 11.12.2008
    HASTER ; )
    Hvad kan man bruge som erstatning for creme fraiche i fx. hønsesalat eller skinkesalat.?Skal til julefrokost i morgen, og mangler et godt bud, så det ikke kun bliver mayo der er i. Jeg er lige ved Vesterport og skal prøve at finde det efter arbejde, så hvis i kan hjælpe ville det være fantastisk!! Knus.
  6. Lone S på 11.12.2008
    jeg ved ikke med sikkerhed om man kan få de nævnte tilskud. Har ikke søgt endnu, har først hørt om det fornyligt.
  7. Maya Jacobsen på 10.12.2008
    Der skulle selvfølgelig stå:

    www.politiken.dk/wm
  8. Maya Jacobsen på 10.12.2008
    Se dagens WulffMorgenthaler stribe i Politiken

    www.politiken/wm

    ;-) Maya
  9. Lone S på 10.12.2008
    Måske er der nogen der kan bruge nogle af disse tips
    Jeg har ved min kommune fået at vide, at man kan søge "osttilskud" hos noget der hedder myndighedsafdelingen, via sin læge, hvis man ikke er berettiget til tilskud, men alligevel ikke kan tåle gluten.
    Måske kunne det være en idé at nævne hvis der andre ting man heller ikke kan tåle.

    Desuden er der mulighed for at man i ærlige tilfælde kan få tilskud til daginstitution evt. via familievejledningen. Bemærk der er noget der hedder pædagogisk friplads og se også angående tilskud til handicappede børn. iflg. ADHD foreningen er ADHD et usynligt handicap.

    Sund by kan måske være behjælpelig ang. motion til børn.

    Ang. indlæg der forsvinder ved afsending, prøv at trykke på tilbagepilen øverst.
  10. stina sandström på 10.12.2008
    kære ninka

    det er en god ting i gør, at støtte dem der har brug for det.. vi lider også selv herhjemme for tiden...men vi klare os som altid med hovedet lige over vandoverfladen.. men jeg må selvfølgelig gå på kompromi med nogle af de ting jeg ellers spiser..men jeg har fundet en rigtig sød sparingspartner herindefra som har givet nogle gode råd til hvordan jeg kan leve sundt og få nogle af tingene lidt billiger hvis jeg søger inde på forskellige sider fks livets olie som for mig er en dyr udgift..og jeg er ved at løbe tør, jeg frygtede at måtte undvære..men hun foreslog hørfrøolie indtil jeg var kommet økonomisk på benene igen fordi den er meget billiger...så jeg er taknemmelig for den kærlighed og støtte jeg har fået fra min dejlige sparingspartner..

    og jeg er glad for at der er sådan en støtte herinde til hinanden!! det gør mig glad og vækker også en lille smule julestemning(den er eller ikke til stede og har aldrig rigtig været det..for mig er julen noget der skal overståes..)
    jeg syndes den er så materialistisk..men i år har vi boycottet den...vi har besluttet os for at blive hjemme min kæreste og jeg...rende rundt i nattøj hele dagen og bare hygge..vi skal have and med brune kartofler men det er også det..men her kommer så mit dilemma..kan man overhovedet lave brune kartofler længere når nu jeg er så pisse sukker overfølsom?

    et andet spørgsmål jeg er endelig gået igang med at løbe træne stille og roligt en lille smule hver dag og er rigtig stolt over ig selv:) for også trænet yoga/thai chi/pilates hver anden dag og thai chi de andre dage..så der er sket mirakler på overskudsronten:)(er faktisk overhovedet heller ik fristet af sukker længere..det siger mig simpelthen ikke noget mere) nå men i morges løb jeg en tur det var det smukkeste solskin og ekstremt frostvejr samtidig..og efter 5 min var jeg ved at besvime jeg havde ikke presset mig selv eller noget..og er god til at power walke så snart kroppen siger puha nu trænger jeg til en pause..men jeg blev simpelthen så dårlig..og rystede over det hele fik svede ture..? kan det være fordi det var frost og jeg lige var vågnet? eller er det noget i kender til? i er jo mere erfarne end jeg er..

    en anden ting jeg undre mig over...et ord som jeg føler bliver brugt i negativ forsand herinde og måske misforstår jeg...men fks i din blog idag skriver du "Det er lige min stil! Både klassisk, rocket, sexet og anderledes. Og absolut ikke hippieagtigt." det er ikke første gang du understreger at din livstil eller tøj eller lign abselut ikke er hippi ...som om det er et skælsord at være hippi?? er det ikke lige meget om man er hippi eller ej..er det ikke at putte mennesker i bokse..?? er det som betyder noget ikke at vi er mennesker? og ikke om hvordan vores stil er eller hvilken kategori vi høre ind under? bare en tanke:)

    kærlig hilsen stina

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.