Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas Detox tips og guides, Shoppetips og guides

Guide: ALT til vidunderlig detox hverdag, madpakker & kemifri shoppelinks

Video (nederst i denne blog) og stor guide: KEMIFRI HVERDAG, MAKEUP, MADPAKKER OG OVERSKUD TIL DIT DETOX LIV. 

KEMIFRI MADPAKKE UDEN HORMONFORSTYRRENDE FLUOR STOFFER

Mad og drikkevarer suger kemi fra det papir og plastik, du pakker det ind i. Aluminium forurener og både plastik og almindeligt madpapir er giftigt. Det gider vi detoxere ikke finde os i, og heldigvis er der alternative. Det billigste og nemmeste er at genbruge syltetøjs - og madglas. Man kan også købe stål boxe til at opbevare i.

Jeg elsker det kemifri madpapir, bagepapir og sandwich poser:Og mad/bagepair her:

ANDRE BUD PÅ SUND MADOPBEVARING HER.

DRIKKEFLASKE 0,8 L.

Denne smukke glasflaske er helt uden kemi og kan bruges i madpakken og til smoothies.

Køb den HER.

 

BPA FRI MADKASSE
Perfekt til glutenfri madder, små snacks, grønt, salat. Flere boxe i smart samle-system.

Køb den HER.

SMØR TIL MADPAKKEN, DE FLESTE ALLERGIKERE KAN TÅLE.
Lets face it. Tandsmør og smørsauce gør bare verden til et bedre sted og hverdagen til at bære. Men på grund af kasein indholdet og de maveproblemer, slim - snot - hud og psykiske reaktioner på intolerance, må mange undvære. Men godt nyt: Ghee er næsten uden kasein (som er fjernet ved kogning) og tåles af de fleste, der ellers ikke kan håndtere mælk. Fordi det består af næsten udelukkende fedt.
Du kan købe det her.

 

Græsfodret hundrede procent kasein fri ghee
Eller - hvis du vil være helt hundrede procent sikker på, at der ikke er kasein i og produktet kan tåles af alle, kan du købe det i USA her:DETOX GLUTENFRI SANDWICH OG
MADPAKKER - HELT GRATIS.

Min veninde Siska har udviklet de mest vidunderlige opskrifter til mad på farten. Glutenfrit brød, som du køber færdigt er ofte virkeligt usundt, uøkologisk og fyldt med hurtige kulhydrater, der giver ustabilt blodsukker og fedt på sidebenene. Men vi vil jo gerne have brød, der SMAGER af brød, selvom det er sundt, så madpakken ikke kommer med hjem igen. Og så både vi og børnene fyldes med fibre, vitaminer, mineraler og gode proteiner til hjerne og energi igennem hele dagen. Siska giver gavmildt sine aller bedste opskrifter væk. Du skriver din mailadresse i dette link og modtager opskrifter med det samme. Fantastisk, ikke?KEMIFRI SKØNHED
(shoppelinks i overskrifterne nedenfor)


Jeg har to teenage drenge og vi bruger alle både styling produkter, ansigtsvask og er kræsne med hvad vi putter på huden. Vidste du, at en kvinde spiser kilovis af bly alene via sin læbestift hvert år? Det er ufattelige mængder tungmetaller, petroleum, affaldsstoffer og konserveringsmidler, vi udsættes for. Jeg gider ikke høre den gamle sang om, at parabener er uskadelige i små mængder. Jeg har levet fint uden i 7 år. Og jeg ved da godt, at I kommer parabener i produkterne, så de kan stå længere på hylden. So dont give me that crap.

På billedet ser du mine og drengenes favoritter: Klik på hvert enkelt for at shoppe på nettet.

INGREDIEN kemifri styling produkter, shampoo og hårbalsam.

WELEDA SKINFOOD - naturens svar på Eight Hour Cream - vi bruger den på fødder, albuer og krop. Elsker den.

MELISSA ANSIGTSVASK med blomster og urter fra en mark i Nordsjælland.

ANSIGTSBØRSTE til ansigtsvaske geleen. Jeg har købt min i Lyngby Helsekost, men lignende fås her.

TRAUMEEL Universal vidundersalve. Tager bumser overnight, er god til at mindske sportsskader, ar og hudreaktioner. Stimulerer til øget blodgennemstrømning i hud og væv og bruges af professionelle sportsudøvere.

MELISSA HALSCREME - min favorit til den sarte hud på halsen. alle deres ansigtscremer er gode, men deres multivitamin creme har vundet priser for kvaliteten.

BENECOS KEMIFRI MAKEUP
Jeg ELSKER denne makeup serie. De har ALT. LÆKRE Eyelinere i alle farver, gloss og læbestift. Øjenskygger. Simpelthen så fin kvalitet...

HÅRFARVE
Henna er helt klart bedst, men jeg fik en alt for dyb Henna i håret, så det til sidst ligede en hat. Jeg valgte at få trukket farven ud igen. DET var hårdt ved håret. Nu bruger jeg den mest skånsomme hårfarve, man kan få i Supermarkedet. Den hedder Naturigin, og jeg køber den i Føtex eller Kvickly, men det er ikke alle butikker, der har den.

KOSTTILSKUD TIL IMMUNFORSVARET OG FORDØJELSEN

Tilbage fra ferien er det skønt at undgå infektioner og sygdomme, når børnene og du selv er tilbage i institutioner, skoler og på arbejdet igen. Her er vores favoritter:

MULTIVITAMIN
En god multivitamin, der styrker både afgiftning og celleopbygning samt immunforsvar med alle de bedste antioxidanter. For eksempel fra Thera. det er vigtigt, at din multi har methylerede former for B9 og B12, og det er der stort set ingen danske kosttilskud, der har. Køb aldrig syntetiske kosttilskud fra Apoteket eller Supermarkedet, fordi der er DISSE kosttilskud, der ophover sig i kroppen (som ikke kan genkende og omsætte dem ordentligt). Så når du læser, at kosttilskud er farlige, så er det DISSE kosttilskud, det handler om. Ikke de organiske, letoptagelige produkter fra en god producent, du kan stole på. gode kosttilskud koster penge. men selv de virkningsløse kosttilskud fra de danske butikker er dyre. Og i mange tilfælde er de så svage, at det er spild af penge.

KØB BØRNE MULTI: Den er til autistiske børn men genial til alle.
KØB VOKSEN MULTI

PROBIOTIKA
Mange af os lider af forstoppelse og manglende energi, fordi vores fordøjelsessystem er belastet. Mange har for mange forrådnelsesbakterier og for få gavnlige tarmbakterier - især på grund af p-piller, medicin, stress, fødsel ved kejsersnit (som berøver dit barn for alle dine gavnlige tarmbakterier) og forkert kost.

Det er et problem, fordi immunforsvaret for en stor dels vedkommende bor i dit tarmsystem. Al sygdom - især autoimmune og psykiske og hudsygdomme har udgangspunkt i inflammation i tarmsystemet og et over-reaktivt immunforsvar på grund af forkert kost, giftstoffer og fødevareintolerance samt stress. Start med at spise ægte, sund og god mad.

Grønt, fisk, frugt, kerner, nødder, vildt, æg. Undgå forarbejdede fødevarer og skær i stivelse, brød og sukker. herefter kan du supplere med disse:

KØB PROBIOTIKA

KØB PREBIOTIKA

KØB FORDØJELSESENZYMER

FÅ ET LIV, DU IKKE BEHØVER HOLDE FERIE FRA

I en hverdags detox guide er det nødvendigt med en guide til, hvordan du SORTERER DET FRA, som dræner dig, stjæler din energi, din tid og din lykke. Så her er:

 


3 TIPS TIL MERE TID TIL EN HVERDAG, DU ELSKER

1: Slip kontrollen.
Kontrol af mand, børn, mad, sko, tøj, rejser, husets rengøringsstatus. Jo mere, du kontrollerer, jo mere stresset bliver du. Og når du er i en tilstand af kontrol, stress og kamp/flugt, tror dit nervesystem, at du er i livsfare. Det nedsætter forbrænding, afgiftning og ødelægger din hormonelle balance, så du ældes hurtigere og bliver tyk.

Hvad kan du gøre?
Tag en uge, hvor du overlader ansvaret for, hvad I skal spise, gøre, lave og hvordan huset skal køres mere til din samlever og dine børn, hvis du har sådan nogle størrelser. Slip vanen. tag en dag uden præstation, gå på gaden helt uden makeup og i grimt tøj. lad opvasken stå. Lad være med at gøre rent. Tag en uge, hvor du ikke må lave nogle aftaler, tjekke mails eller mobil. Her finder du ud af, hvad du savner. Og hvad du er LYKKELIG for at slippe for. det er et fingerpeg til, hvad og hvem, der skal slippes.

2: Tag temperaturen på dine værdier og din virkelighed og lav den om.

Lav en liste over de ting, du elsker at gøre og bruge tid på.

Lav en liste over det, du bruger din dag på.

Juster, så det passer bedre sammen.

3: Vær egoistisk og drop din pleaser mentalitet
Hvis du tager til en fest eller påtager dig en opgave, du ikke har lyst til af hensyn til andre, kan de INSTINKTIVT mærke det. Vi opfatter meget mere, end det, der bliver gjort og sagt. Så du snyder dig selv. Men ikke dem, du lyver overfor med dine handlinger. Hvis du hader dit job, kan du være sikker på, at din chef lige nu går og overvejer, hvordan han eller hun kan komme af med dig. Hvis du er træt af dit parforhold, kan du være sikker på, at din partner er ved at være klar til at slippe dig. I tør bare ikke være alene nogen af jer. Eller være autentiske. Når du tager dig af dine behov, handler på din mavefornemmelse og følger GLÆDEN fremfor pligten, vil dit liv blive nemmere. Alt det, du gør af pligt er en løgn. Universet har en PLAN med at give dig glæde ved det, du elsker. Det er et fingerpeg i retning af din livsvej. Så vær egoistisk og gå efter det, der tjener dig. det er til glæde for alle omkring dig. En person, der ofrer sig for andre bliver ofte bitter. Og en mor, der ofrer sig for meget for familien er ofte hende, der råber mest ad sine børn, når der er hældt fra en tom kop for længe.

OK, HVERDAG. LET´S DO THIS....


Knus

Ninka

 

 

Kommentarer (27)

 1. ninka og Melle på 29.10.2015
  Kære Tine og Ida

  Collagen kan man finde ved at google hydrolized collagen eller købe dette: https://smukhudsundkrop.wordpress.com/category/sund-hud-·-anti-aging-med-collagen/

  Biosyms vitaminer indeholder ikke i alle batches methylerede vitam,iner. der skal IKKE stå folinsyre eller folsyre på etiketten - der skal stå methylfolat. der skal heller ikke stå cyanocobalamin, men methylcobalamin under b12 - ellers er de de syntetiske former, som ophobes i kroppen og skaber problemer.

  Knus

  Ninka
 2. ida A på 07.09.2015
  Hej Ninka, er det biosyms multivitamin du anbefaler som alternativ til dem du linker til?
  Vi har hidtil spist Vitamuns vitamin piller til både børn og voksne, men hvilke produkter anbefaler du fra fx helsam til børn - er børnevitmamun ok?
 3. ida A på 07.09.2015
  Hej Ninka, er det biosyms multivitamin du anbefaler som alternativ til dem du linker til?
  Vi har hidtil spist Vitamuns vitamin piller til både børn og voksne, men hvilke produkter anbefaler du fra fx helsam til børn - er børnevitmamun ok?
 4. Tine Kannegaard på 25.08.2015
  Hej Ninka. Tusinde tusinde tak fordi du altid deler såååå gavmildt. Det nyder jeg rigtig godt af... TAK
  Jeg kan se på billedet med shopping links at der er et glas med collagen, men jeg kan ikke finde nogen beskrivelse eller link dertil. Grunden til jeg spørger er at jeg er ved at få, eller rettere har fået gammelkone hud på arme og lår og hals, og jeg har hørt at jeg skal tage collagen for at få stram hud igen. Jeg er 55 år og har været i overgangsalderen i ca 7 år. Undskyld det blev en lang smøre om et lille spørgsmål. Håber det er ok. Kærlig hilsen Tine ❤️
 5. Tine Kannegaard på 25.08.2015
  Hej Ninka. Tusinde tusinde tak fordi du altid deler såååå gavmildt. Det nyder jeg rigtig godt af... TAK
  Jeg kan se på billedet med shopping links at der er et glas med collagen, men jeg kan ikke finde nogen beskrivelse eller link dertil. Grunden til jeg spørger er at jeg er ved at få, eller rettere har fået gammelkone hud på arme og lår og hals, og jeg har hørt at jeg skal tage collagen for at få stram hud igen. Jeg er 55 år og har været i overgangsalderen i ca 7 år. Undskyld det blev en lang smøre om et lille spørgsmål. Håber det er ok. Kærlig hilsen Tine ❤️
 6. Camille Collins på 18.08.2015
  Har lige købt Melissa ansigtsvask per din anbefaling...men øv den indeholder Sodium Laureth Sulfate....et toxin som jeg på ingen måde vil vaske min hud med, da den bl.a. udtører huden ved at fjerne de naturlige olier.

  A report published in the Journal of The American College of Toxicology in 1983 showed that concentrations as low as 0.5% could cause irritation and concentrations of 10-30% caused skin corrosion and severe irritation. National Institutes of Health "Household Products Directory" of chemical ingredients lists over 80 products that contain sodium lauryl sulfate. Some soaps have concentrations of up to 30%, which the ACT report called "highly irritating and dangerous".
 7. Lone Jensen på 17.08.2015
  Hej igen Ninka,
  Tusind tak for svar! Dog var mit spørgsmål egentlig om jeg får mælkesyrebakterierne via de 3 forslåede (probiotika, prebiotika og fordøjelsesenzymer) og så vidt jeg kan læse mig frem til, så får jeg dem via probiotika, ik? Undskyld men er meget "grøn" på dette område :-) Jeg vil bare ikke fortsætte med mine mælkesyrebakterier fra Solaray, hvis jeg allerede er dækket ind via dine 3 forslag... Og håber det er ok jeg spørger om man må tage alle 3 ting hvis man bliver gravid? Kh Lone
 8. Lone Jensen på 17.08.2015
  Hej igen Ninka,
  Tusind tak for svar
 9. Lone Jensen på 17.08.2015
  Hej igen Ninka,
  Tusind tak for svar
 10. V W på 14.08.2015
  Kender du multivitaminerne fra vitaviva, fx vitaextra? Den minder meget om den du anbefaler, men har dog visse forskelle i sammensætningen og de former af hhv vitaminerne og mineralerne.
  Jeg har før været glad for vitaextra, men er selvfølgelig meget interesseret i at finde det bedst mulige produkt :) Som du skriver, de er dyre uanset, så hvorfor spilde pengene på noget mindre effektivt.
 11. Lone Jensen på 13.08.2015
  Hov, ikke alt kom med, så prøver lige igen :-)
  Hvis jeg starter med at tage probiotika, prebiotika og fordøjelsesenzymer kan jeg så undvære mine mælkesyrebakterier? Kan ikke finde ud af om jeg er dækket ind med de andre ;-) Kh Lone
 12. Lone Jensen på 13.08.2015
  Kære Ninka,
  Tusind tak for endnu et meget inspirerende indlæg. Elsker du vil dele dine tips og jeg tager imod med kyshånd
 13. Henriette Bekker på 11.08.2015
  Hej Ninka,
  Du anbefaler Naturigin hårfarve, jeg var inde og chekke "hjemmehårfarver" for et stykke tid siden. Jeg så en test på "TÆNK", hvor der står at Naturigin indeholder kraftigt allergifremkaldende stoffter. Testen er fra 2012 - har de siden ændret indholdet?
 14. Monica Sass på 11.08.2015
  Hej Ninka,
  Tak for alle dine henvisninger..!! :)
  Bliver dog lidt forvirret, for når jeg læser omkring Melissa produkterne, så indeholder de hvede :(
  Troede hvede var no go...?
  BH Monica
 15. Michelle Stauning på 11.08.2015
  Tak kære Ninka!! Jeg elsker dine blog indlæg og dine videoer :) måske er efteråret slet ik så slemt at gå imøde..
  Knus
 16. Ben Sam på 10.08.2015
  I enjoy a couple of from the Information which has been written, and particularly the comments posted I will definitely be visiting again
  Buy Percocet Online
 17. Stine Madsen på 10.08.2015
  Hej Ninka
  Velkommen tilbage fra ferie 😊
  Ville bare sige tusind tak for denne guide 😊. Elsker tips om at leve så kemifrit som muligt. Endnu flere af dem ville være skønt
  Kærligst Stine
 18. Annette Andersen på 10.08.2015
  Kære Ninka
  Tillykke med at sende ældstebarnet på efterskole. Han får det bedste år i sit liv. Listede du mon ind og snuste til hans efterladte hovepude eller en trøje et sted ;o) Been there.
  Super fin liste :-) vil meget gerne vide hvad forskellen er på pro- og pre-biotika? Skal man spise begge slags? Har en søn med autoimmune lidelse og vil så gerne hjælpe ham på vej.
  Kærlig hilsner Annette
 19. Therese Brandt på 10.08.2015
  Hej Ninka
  Jeg vil lige høre om du har erfaring og kendskab til Good green stuff fra Nuzest.
  Jeg har læst deklarationen og tænker at det vil være et godt supplement - men ved du noget jeg måske ikke ved? - Kh Therese
 20. Maria Kongstad Olsen på 09.08.2015
  Hov.. Den slettede lige resten af min besked..
  Et nyt og spændende kapitel er åbnet.
  Jeg ønsker din søn det bedste og håber du kører derfra med et smil på læben i dag
 21. Maria kongstad olsen på 09.08.2015
  Wauw..
  Det er klart at du ikke kan fokusere på andet. Det må være hårdt, dejligt, stort, nervepirrende og følsomt.. Et nyt og spændende kapitel
 22. Maria Kongstad på 08.08.2015
  Glemte at sige : Jeg er så taknemmelig for din viden!!
 23. Maria K på 08.08.2015
  Tak for info :)
  Jeg tænker at købe nye madkasser til mine børn. Alle melamin kopperne er skiftet ud med de fineste " whisky look A like" glas til dem nu :)
  Når jeg tjekker på nettet er der tusindvis af plastik kasser hvor der reklameres med at de er kemifri og ikke indeholder hormonforstyrrende stoffer. Er det kun stål og glas der dur eller er det den pure sandhed at de ikke indeholder skidt?
  Glæder mig til september ☀️☀️
 24. Tine Kannegaard på 08.08.2015
  Kære Ninka. TAK fordi du SÅ gavmildt deler ud af din viden. Du skal bare vide at jeg er lykkelig for dig. Du er så smuk inden i og udenpå.
  TAK for dit kæmpe arbejde
 25. Lise-Lotte Elmkvist på 08.08.2015
  Kære Ninka
  Dejligt at se og høre dig igen :-)
  Jeg har længe ønsket at få trukket min Hennafarve ud der har siddet de sidste 15-16 år.
  Hvor vil du anbefale i Kbh at man får det gjort? Er der noget man skal være særlig opmærksom på før/efter man får det trukket ud? (Jeg har ikke lyst til at klippe det hele af)

  Vidste du i øvrigt at firmaet Naturmælk også er kommet med en økologisk Laktosefri smør? Og den lugter ikke som ghee gør :-) (hvorfor gør ghee egentlig det?)

  Masser af kram til dig, glæder mig til at se dig d 28/8 ❤️
 26. Sarah Isaksen på 08.08.2015
  Hej Ninka, super skønt med liste :) Har et spørgsmål. Er der ikke parfume i Skin food cremen?
  Hilsen Sarah
 27. Linnea Olesen på 08.08.2015
  Hej ninka :) tusind tak for en fed guide og gode tips:)) tænker på.. Anbefaler du emerita progesteron creme? Synes før du har nævnt at du ikke anbefalede at man tager det som creme?, jeg har den nemlig selv men stoppede med at tage den da jeg var usikker. Min menstruation er stoppet pga stress tænker jeg og den kunne måske være med til at balancere?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.