Ninkas Detox - Detox dig slank
Webinarer og lydfiler, Psyke og følelser

Gratis Detox Video event mandag med NY TEKNIK. "Sådan slap vi kemisk fedt og giftige tanker"

Før du gør andet - Se video under alle billederne.


HER er link til mit LIVE video event og detox foredrag, som du kan bruge til at melde dig gratis til inden mandag.

Jeg har været omme på den anden side af jorden for at opspore en hemmelig, glemt teknik til at fjerne fedt og appelsinhud. Se HELE min video nedenfor, for at se, hvordan du får fingre i teknikken på mandag. Kom og hæng ud med os. I videoen nedenfor får du en invitation til at møde mig LIVE on screen til en en gratis online aften med mig og mine to snart ny-certificerede kernesunde mentorer, Mette og Tinna om "Detox Dig Smuk" systemet.
Her er Tinna før og efter forløbet.Sammen fortæller hun, jeg og Mette, som du her ser til højre, om din genvej til at slippe kemisk fedt, giftige tanker, appelsinhud, stress og selv-sabotage d. 18. august hjemme i din stue ved din computerskærm.

Hør dybt personlige forvandlings-historier fra os og kvinder, der er forandret for evigt. Og få vores bedste redskaber og tips til dig, der selv vil i gang med en dyb udrenselses-proces. Læs alt om online eventet, du følger hjemme fra din stue i ro, mag og med benene oppe.


SE OG MELD DIG GRATIS TIL HER, SÅ FÅR DU EN MAIL MED LINK TIL EVENTET. BEGRÆNSEDE PLADSER.

Kommentarer (14)

 1. Kernesund Support S på 18.08.2014
  Til Jer der stadig ikke kan komme på!
  Ninka laver en optagelse af live optagelsen så i vil kunne se den på et senere tidspunkt.
 2. Kernesund Support Sascha på 18.08.2014
  Prøv at åbne det link i modtog pr. mail i en anden browser. F.eks. Google Crome.
 3. Lene Skandov Nielsen på 18.08.2014
  Linket virker ikke...?
 4. Lene Skandov Nielsen på 18.08.2014
  Hej
 5. Gitte Jensen på 18.08.2014
  Hej.....linket virker ikke ...."... Jeg kommer ikke videre end til at se jer snakke om at det ikke virker.....men den video kører hele tiden........ Gitte
 6. tenna jørgensen på 18.08.2014
  Hej
  Er der andre end mig som ikke kan komme på Linket?
  Yasmin er du kommet på?
 7. Yasmin . på 18.08.2014
  Hej Ninka. Det eneste der popper op når man går ind på linket I har sendt på mail er dette: https://www.youtube.com/watch?v=VIFRCaBiM0w
 8. Trine Christensen på 17.08.2014
  Hej søde ninka :D
  Glæder mig til i morgen.
  Der kan jeg selvfølgelig også spørge dig om dette. Men prøver lige alligevel her. Så din youtube video med "Breaking nyt om appelsinhud - koralrev" men der var ikke noget link til det der eleksir. Er du ik sød at lægge det ind her?

  Knus Trine
 9. Carina Kenfelt på 15.08.2014
  Fantastisk :-)
 10. ninka mauritson på 14.08.2014
  Kære Carina - det vil du i hvert fald ikke være den første, der kom af med på mit forløb .-)

  Knus Ninka
 11. Carina Kenfelt på 14.08.2014
  Hej Ninka,

  Detox dig smuk, lyder som et spændende forløb. Så er det vel også muligt for mig at
  komme af med alle de kunstige hormoner som jeg har fået via p-piller og
  kunstig befrugtning?


  Knus fra Carina
 12. ninka mauritson på 14.08.2014
  Kære Mian

  Alle må stille mig spørgsmål her. det er her, jeg deler ud af min viden og støtte. Så endelig - fyr løs...

  Kvalme kan skyldes flere ting. Ofte handler det om, at din lever ikke kan følge med. Og at nyrerne heller ikke kan. det betyder, at du har for mange toxiner i kroppen, som kosttilskuddene frigiver, til at din krop kan komme af med dem.

  Løsningen er en lang genopbygningsproces med nærende detox-mad. Og det er derfor, de første mange uger på Detox dig Smuk handler om at opbygge kroppen og berolige nervesystemet. Fordi et stresset nervesystem sætter både afgiftning og forsøjelse og forbrænding i stå..

  En anden årsag kan være, at du mangelr mavesyre og fordøjelses-enzymer. det kan skyldes stress, livsstil eller forkert kost. mavesyre kan man få op at køre igen ved at fp styr på nervesystemet eller tage det som tilskud - fx i form af HCL (som det hedder, hvis du skal google det). det kan dog være hårdt ved maven, hvis den ikke er i form. Så genopbyg den først med probiotika, forsøjelsesenzymer, mælkesyregærede grøntsager eller -saft.

  Hvis man mngler mavesyre, kan man ikke fordøje eller udnytte vitaminer og får kvalme af dem. Det bedste bud er at fokusere på genopbygning via kosten først. Knus Ninka
 13. Mian Kalsing på 13.08.2014
  Kære Ninka.

  Vil det være til for megen ulejlighed at stille dig et enkelt spørgsmål, På trods af at jeg ikke er så helddig at deltage i dit kursus?
  Jeg håber du kan svare mig på, om der er en bestemt årsag til, at jeg får kvalme af de basale vitamin tilskud, som du har anbefalet for at rense ud? Det drejer sig om kombinationen 1 stk D3-vitamin, 1 stk multi-B og 2 stk Omnimin pure. Jeg har forsøgt mig med at sørge for, at have spist inden, så maven ikke er tom og jeg har forsøgt det modsatte, men alt uden held. 2 ud af 3 gange får jeg kvalme og mavekrampe kort tid efter indtagelsen. Jeg drikker også rigeligt med vand til. Det er meget ubehageligt og det gør mig lidt bekymret.

  Jeg håber du kan og vil besvare mit spørgsmål.

  De bedste hilsner

  Mian Kalsing
 14. Pernille Skaaning på 13.08.2014
  Hvor finder jeg det omtalte link :)?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.