Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

GRÆDENDE og GRINENDE MØDRE

Jeg har lige holdt foredrag på Femina messen. tak til de mange, der mødte op og stod i kø for at få signeret bog bagefter. Tak for jeres personlige historier. Lad mig her lige minde de dejlige kvinder, der allerede lever efter bogens principper, som jeg talte med, om at maile mig. Øv at jeg ikke ahvde tid til at skrive jeres mailadresser ned.

Jeg møder hver dag - både i min mailbox og på gaden - vidunderlige danske mødre, der fortæller om deres udfordringer og liv med den kernesunde metode. Jeg føler helt klart, at vi er en stor og voksende flok af mødre, der ikke vil nøjes med et liv med ulvetimer, skænderier, dårlig fordøjelse og elendig kost. Vi står sammen. Og jeg fornemmer klart det fællesskab - selvfølgelig opsgå med de mange mødre med hyperaktive, allergiske eller autistiske børn.

Vi kan gøre en forskel. det mærkede jeg helt tydeligt på messen. Og jeg er lykkelig over at have viet mit liv tilo at hjælpe så mange børn og forældre som muligt. En særlig kærlig hilsne til alle de store børn, er læser bogen og er glade for den. Og til de mange unge kvinder, som jeg møder, der også er i gang med metoden. Selvom de ikke engang har mand eller børn endnu.

I dag regner det. Så bliver det en kamp at få Bertram ud at løbe. Selv er jeg heller ikke meget for det. Men så snart vi er derude, er det jo lækkert. God løbetur og velbekomme med aftensmaden derude. uanset hvad I skal have i aften.

Knus fra Ninka

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.