Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Gæsteblog af Satie: Sådan fik jeg smuk hud og fandt mig selv

Sådan fik jeg smuk hud og fandt mig selv

Blog af smukke Satie

Jeg har netop gennemført kittet Kernesund & Slank kittet på 4 uger og hvilke uger! Mit mest målbare resultat er de 6 cm jeg har tabt i taljen, men her er de vildeste ting, jeg ellers har fået ud af det.

1: Yes! Fri for grim hud med kropsbevidsthed
Min ansigtshud! (Her taler billederne vidst for sig selv). Jeg havde længe døjet med eksempræget hud, og er nu fuldstændig fri for de problemer. Det er ikke kun Ninkas kost med de redskaber, jeg fik til at få mere kropsbevidsthed. Det er så vigtigt, at jeg nu simpelthen bedre kan mærke, hvad min krop har brug for nu, både mentalt og fysisk.

2: Flad mave og minus 6 cm i taljen med Ninka
Fladere mave- hvem drømmer ikke om det? Min mave har reageret noget så dejligt på de den kost, Ninka deler med os i dette forløb. OG jeg har lært at se min kropsform som "en budbringer". Jeg forstår min krop i stedet for at se den som en ”nitte” jeg kan bande og svovle over. Jeg har lært at min krop er utrolig dygtig og intelligent..altid. Under de rigtige forhold kan den blive præcis som jeg drømmer om.Slank med Ninkas lydfiler

 

3: Overskud, selv-indigt og ro med Ninkas lydfiler

Jeg føler at jeg har en helt anden og meget roligere kerne. Ninkas lydfiler har lært mig at ritualisere ro og meditation. De mentale øvelser har fået mig i forbindelse med sider af mig selv, jeg ikke vidste jeg indeholdte. De sunde ritualer fra Ninka er blevet en fast del af min hverdag, og det føles skønt :)

Satie


PS. Du kan lige nu få Ninkas hjælp til at gennemgå det forløb, Satie har været igennem lige nu. Klik her for at læse mere:
www.kernesundfamilie.dk/sommerslank/ 

Kommentarer (2)

  1. Maria Kjeldsen på 09.04.2013
    Hej :)
    Jeg vil rigtig gerne høre, hvordan prisniveauet er i forhold til de opskrifter, der er til forløbet og om der er andre udgifter? Det er ikke helt uden betydning, når man er studerende og gerne vil følge forløbet..

    Mvh. Maria
  2. Ninka Mauritson på 09.04.2013
    Hej. Ja det er en fin transformation. Helt i tråd med de fleste andre som kommer til mig. Mit kit er ikke vegetar-kit. Plejer at sende vegetarer videre, for jeg kan ikke hjælpe så godt med ren vegetarkost som jeg kan og har gjort med animalsk protein i 7 år nu :-)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.