Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Gæsteblog Adelina: Fra uren hud, pengeproblemer, menstruationssmerter og vrede til nydelse, livsglæde og en sund krop i balance med detox.

Sommer på bloggen. Denne sommer er fyldt med gæstebloggere fra mit detox hold - mine nye søstre. Denne gang Adelina:





Jeg hedder Adelina og i denne blog vil jeg give dig mine bedste tips og opskrifter, så du kan få lidt af det, jeg har fået ud af at detoxe på Ninkas hold.

Jeg vågner hver morgen med lykkebobler i maven, og fuld af fis og ballade i tankerne. Jeg nyder hvert sekund af mit liv, som er fyldt op med selvkærlighed, sjov og overlækkert mad. Men sådan har det ikke altid været.

MINE ORD OM MIT LIV FØR DETOX:

"Jeg følte mig stresset, tænkte for meget, magtede ikke mit liv. Prøvede at være positiv, men det var svært. Havde ikke tid og penge til at gøre det, jeg gerne ville for mig selv. Stress gjorde, at jeg blev sindssygt hurtigt irriteret på andre mennesker, og jeg havde ikke overskud til at hygge med min familie og venner.

Jeg havde et meget lavt energiniveau og blev træt mange gange i løbet af dagen. Havde bare lyst til at sove hele tiden. Jeg kæmpede med en vanvittig sukkertrang, menstruations-smerter, der nærmest styrede mit liv. Uren hud, poser under øjnene, appelsinhud og tørt hår.

MIT LIV NU
I dag fatter jeg ikke at ovenstående var mig for bare 10 uger siden. Alt er forandret! Jeg har masser af tid, penge og overskud til at gøre alt godt for mig selv.

Jeg er fyldt med energi fra morgen til aften, og bruger mine dage på at nære og elske mig selv. Kun det bedste er godt nok til mig, og jeg nyder og forkæler mig selv.

Selvfølgelig sker ingen forandringer fra den ene dag til den anden, men med små skridt kommer jeg hver dag tættere på mig selv og mine drømme.

Detox dig smuk arbejder vi med os selv på alle planer, men alt handler om at slippe hvad der tynger og fylde op med selvkærlighed.

Jeg har fokuseret meget på at gå fra pligt til lyst og nydelse, og jeg vil gerne give nogle små ideer til hvordan man kan elske sig selv mere, og få et mere lyst og nydelsesfuldt liv.

MIN GUIDE TIL ET MERE NYDELSESFYLDT LIV MED DETOX:

Skriv en liste med ting der gør dig glad. Gør en af tingene hver dag.

2: Dans og syng til en sang hver dag.

3: Kom mere ud i naturen. Stå med bare fødder på jorden og træk vejret dybt.

4: Gå i seng kl. 22, og sluk for alt elektronik efter kl. 18.

5: Lyt til din krop. Hvad har den brug for lige nu: mad, vand, søvn, wc. Giv den det.

6: Spørg dig selv så ofte som muligt: "Hvad kan jeg gøre lige nu, der ville gøre lige nu mere nydelsesfuldt."

7: Ryd op i dit hjem og i dit liv. Hvilke ting, tanker, personer, omstændigheder tjener dig ikke længere. Sig farvel.

8: Husk morgenmad! Stå tidligere op, hvis det kræves. Spis fisk, æg eller kød og masser af sundt fedt til. Gør det lækkert og nyd det.

9: Vær taknemmelig for alt hvad du har og alt hvad du er. Skriv ned hver aften.

10. Stilhed hver dag. Lyt til meditationer, eller bare vær alene i stilhed. Minimum 30. minutter om dagen. Jeg har lært at være den vigtigste person i mit eget liv. Det er kun mig, der kan give mig selv alt det jeg drømmer og længes efter. Jeg bruger nu mit liv på at elske mig selv og følge mine drømme. Det er ikke altid en dans på roser, men langt det meste af tiden føles det magisk og vanvittigt nydelsesfuldt.

MINE YNDLINGS DETOX OPSKRIFTER:
Jeg elsker at finde på lækre opskrifter uden sukker, gluten og mælk, udover dem, vi får på Detox Dig Smuk. Jeg lader mig inspirere på nettet og hjemme i mit køkken. Og du skal da have nogle af dem, så du kan gå i gang selv derhjemme:

Gedeost sushi inspireret af Jane Faerber.
Opskrift:
1 pakke økologisk røget laks fra Netto
100 g. frisk økologisk gedeost
En halv avokado
Lidt agurk
Lidt sesamfrø til pynt
Læg laksen ud på et skærebræt, så stykkerne overlapper hinanden. Smør forsigtigt gedeosten ud over laksen. Avokado og agurk skæres i tynde lange strimler, og placeres på midten på langs. Nu rulles laksen sammen, skær i skiver med en skarp kniv, og pynt med sesamfrø.

Omelet med krydderurter.
Til en person plejer jeg at bruge 4-5 æg og en lille pande.
Pisk æggene og tilsæt lidt salt, peber og friske krydderurter, for eksempel purløg og persille. Steg omeletten 3-4 minutter på panden, og vend den om. Man kan også sætte den i ovnen et par minutter på varmluft i stedet for at vende den. Serveres eventuelt med noget fisk, mayonnaise og lidt grønt.

Morgenbræt.
Jeg er vild med tapas-tallerkener. Om morgenen er det perfekt med variationer af fisk, æg, mayonnaise, nødder og grøntsager. Surkål er også super sundt, og er en fast bestanddel til min morgenmad. Kan købes økologisk i Helsemin, men også i andre helsekostbutikker.

Æggesalat med rejer:
Min lillesøsters (9 år) morgenfavorit.
Til 2 personer:
2 hårdkogte æg
200 g. optøet rejer
3 store spsk. mayonnaise
salt og karry
Skær æggene i små tern, og bland det hele sammen. Gem lidt af rejerne til pynt ovenpå salaten. Spis om den er eller på stenalderbrød.


Grøn morgen smoothie.
200 g. grøntsager, hvis man vil have smoothien kold, kan man bruge frossen broccoli, grønne bønner eller spinat. Jeg bruger også grønkål og spidskål
40 g. proteinpulver med vanilje, jordbær eller chokolade smag. Vil anbefale dem fra detoxshop.nordicvms.com
En halv citron med skal
2 spsk. kokosolie eller hørfrøolie
2 spsk. fibre: vælg enten fiber Husk, kværnede hørfrø, chiafrø eller hybenpulver. Fibrene kan blendes i smoothien eller drysses ovenpå som pynt
Kokosmælk eller sukkerfri mandelmælk til blenderen kan køre rundt. Der er tit agavesirup i mandelmælk, men jeg har fundet en uden noget sukker i Helsemin.

Jeg ønsker alle en alt for lækker sommer. Jeg besvarer gerne dit spørgsmål herinde fra d. 2. August, hvor jeg er hjemme fra ferie selv.


Kys fra Adelina.

Kommentarer (10)

  1. Adelina Maluna Sommer på 06.08.2015
    Det skal vi da Line
  2. Line sol på 04.08.2015
    Så dejligt at læse og se al din lækre mad!!! Skal vi lave mad på et bræt når jeg er tilbage det ser nemlig herre læks ud!!!!
    Velkommen hjem smukke guld pige
  3. Adelina Maluna Sommer på 03.08.2015
    Hej alle søde damer :)
    Detox dig smuk er et forløb hvor vi arbejder med os selv og vores liv på alle planer, så der er ikke èn forklaring på hvorfor min hud, hår, pengesituation osv. har ændret sig. Jeg tror på at det er det hele samlet, hvis det giver mening? :)
    Omkring mine penge har jeg simpelthen ikke nogen logisk forklaring, jeg ved bare at jeg har flere kroner og ører på kontoen hver måned. Måske var mine gamle vaner dyrere end mine nye, jeg har i hvert fald ikke gjort noget særligt på det område.
    Tina jeg har ikke lidt af hovedpine, så det ved jeg ikke noget om desværre :(
    Karina man får også masser ud af forløbet, selvom man kun gør det man kan nå. Det er svært at sige hvor meget tid man skal bruge. Der er nogle lyd og videofiler man skal høre, og ellers synes jeg ikke at de forskellige øvelser og ritualer tager meget tid, man vender sig til at gøre tingene automatisk med tiden.
    Ønsker alle et liv fyldt med nydelse og kærlighed. Hilsen Adelina
  4. Ninka Mauritson på 30.07.2015
    Hej alle. Adelina svarer fra d 3. August. Hvor hun er tilbage fra ferie.

    Hun svarer selv på jeres spørgsmpl, men den med penge er altid svært for de fleste at forstå.

    I virkeligheden er det simpelt:

    Og når detoxere på mit hold får deres gennembrud i dette felt, sker der store forandringer i deres liv og muligheder.

    Penge, krop, kærlighedsliv er TEGN. Som afslører, hvor kærligt, du behandler dig selv. Hvor meget du lytter til de signaler, du får fra krop, sjæl og univers. Vor modig du er i forhold til ikke alene at lytte men også handle på det, du mærker. Og slippe det og de der dræner og forhindrer dig i livet.

    Det er det modsatte af at tænke i omstændigheder og offerroller og derfor totalt provokerende. At sige. Der findes ingen fejl i universet. Eller stakler.

    Jeg tror, at nogle er her p å jorden med et karma, der kan ende i midelse og megen modgang.

    Men selv det er der efter min mening en mening med. Som er svær at bære og måske ikke giver mening.

    Og i hvert fald gør andres succes ulidelig at glo på.

    Men ikke desto mindre. Er du på rette vej og følger det, der giver glæde og lykke og bidrager til at løfte verden og andre, hvis du er kærlig mid fig selv og føler dig værdifuld..... Så følger økonmisk flow med.....

    Når du lærer at unde dig selv det bedste fusisk, madmæssigt, kærlighedsmæssigt og karrierremæssigt, følger økonomien med.

    Knus fra Ninka på ferie til 10. Aug.
    Vi elsker at
  5. Karina Hansen på 29.07.2015
    Genkender meget, og har længe overvejet at tilmelde mig. Men da jeg føler mig konstant stresset og bagud samt mangler energi, er jeg nervøs for om jeg vil få gjort de ting, der skal til for at få udbytte af forløbet...hvor meget tid skal man forvente at bruge pr dag? Tak for inspiration.
  6. Tina Madsen på 29.07.2015
    Jeg lider af slemme hovedpiner alt for ofte. Nogen erfaringer med hjælp til dette problem. Du lyder som en livsglad person med kærlighed til dig selv- dejligt at høre :-)
  7. Rie Holm på 29.07.2015
    Tak for gode råd, lækre opskrifter og miniindblikket i detoxforløbet.

    Hvad er det mere specifikt, der har betydet, at du på kun 10 uger er kommet af dels med poser under øjnene, dels med tørt hår? Det lyder jo forjættende...
  8. Maria Kiil på 29.07.2015
    Dejlig læsning 👍 jeg kan kende mig selv i det du skriver, stress osv. Jeg har meldt mig på forløbet til sep, noget skeptisk, men mest pga mig :) lykkes det for mig, kan det hjælpe nærmest alle 😃

    Til ovenstående kommentar, selvf har hun nok ik fået flere penge af at have været på forløbet, men det er vel heller ik det det handler om! Penge gør ik en rigtig lykkelig helt ind i sjælen og ja jeg ved hvad jeg snakker om ;) velvære, at leve i nuet, at kunne komme igennem en hel dag uden at være drænet for energi og behov for at sove midt på dagen, at kunne li det man ser i spejlet, at kunne være der 100 % for min familie osv osv, er det jeg drømmer om og tror jeg kan få ud af forløbet... Ik penge, de betyder intet.
  9. Yara Rasmussen på 29.07.2015
    Adelina.. Søster, love you! Tak for en super inspirerende blog idag og jo, detoxdigsmuk ændrede også mit liv :):)
    Knus
  10. Charlotte Roel på 29.07.2015
    Alt er forandret? Adelina har, efter sin detox nu masser af penge?? Do explain?!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.