Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser

FYR Dem der prædiker og kritiserer (du er fantastisk som du er)

Kommentarer (13)

 1. Kristine B på 03.08.2013
  Hej Ninka :-)

  Er indlægget med Charles og dig fra sidste uge blevet slettet? Jeg havde skrevet et par spørgsmål men kan ikke finde indlægget/svar...??

  Mvh

  Kristine
 2. Gerd Nielsen på 03.08.2013
  Du har så meget ret, Ninka.
  Hele min verden bryder sammen hvis jeg føler at jeg har fejlet og der skal ikke så meget til.
  Imorges sagde min kæreste at vi er løbet tør for rugbrød, om jeg havde glemt at købe det. Det var nok til at jeg følte mig total uduelig og min stakkels kæreste aner ikke hvad han skal gøre.
  Jeg er osse træt af alle de forskellige råd. Jeg vil helt klart prøve at blive bedre til at mærke efter og gøre mig selv glad.
  Tak for vildt god inspiration, Ninka :-)
 3. Ninka Mauritson på 03.08.2013
  Hvor det glæder mig at læse alle disse knivskarpe selv-indsigter og hjertevarme bidrag.
  Intet kan måle dig med hjertets og din egen krops visdom.
  Lad os genindsætte kroppen som regent i eget liv.

  ❤❤❤❤

  Ninka
 4. lene jensen på 01.08.2013
  Hejsa. Fedt klip du har lavet. Det bekræfter mig i at det jeg gør for mig selv er godt nok ♥
 5. lene jensen på 01.08.2013
  Hejsa. Fedt klip du har lavet. Det bekræfter mig i at det jeg gør for mig selv er godt nok ♥
 6. Trine Christensen på 01.08.2013
  Hej skønne Ninka :D
  Jeg blev bare SÅ glad da jeg så denne videoblog :) det er noget jeg har prøvet at arbejde med i mange mange år igennem mit arbejde som yoga instruktør - at lytte til min krop og sjæl. Og ja selvom det lykkes mig for det meste kan jeg ik lade være med at bli TOTAL forvirret over eksperternes forskellige udtalelser. Men så for 1 1/2 måned siden tvang min krop mig til at trække stilke ud og kigge indad, fordi jeg overstrak en sene/muskel i ryggen som medføre stor smerte.. Fordi jeg ikke lyttede til mig selv, men samlignede mig med andre yoga instruktør - deres fysik, jeg ville være lige så smidig hvis ik mere smidigere end dem for så ville jeg helt klart tiltrække flere kunder.. Jeg lukkede af for hvad kroppen og min sjæl prøvede at fortælle mig - nemlig at jeg inderst inde kæmpede med at slippe kontrollen, at ha tillid til at det hele nok skal gå, accepeter at tingene er som de skal være. Da jeg prikkede hul på det tudet jeg helt vildt, men det var Så forløsende. Når jeg så går dyrbere ind finder jeg ud af at det er det gule chakra punkt er lige der hvor jeg hr ondt, som bl.a. står for magt, kontrol og frihed samtidig med, men at kunne være sig selv - selvværd og selvtillid. Så jeg er faktisk taknemlig for den midlertidig skade for det tvinger mig til at kigge ind af og mærke efter hvad jeg har lyst til og gøre det JEG har lyst til :D og ha tillid til at det nok skal gå alt sammen og tillid til fremtiden, jeg får de kunder jeg ska ha :D
  Lad os kvinder bruge hinanden, sammen er vi stærkere.
  Tak dine skønne ord, det var lige hvad jeg trængte til at høre.
  Kæmpe kram til dig
 7. Sissel Schulz på 01.08.2013
  Hej Ninka.
  Hvor har du bare SÅ meget ret og hvor har jeg siddet med den følelse mange gange. Kan virkelig blive frustreret af at medierne vælter ting ned over hovedet på folk. Specielt i denne "overskrifts-tid" mange læser jo kun overskriften på spisesedlerne også tager de det med sig alligevel.
  Jeg har i flere år haft en god fornemmelse af at jeg havde uballance i mine hormoner men min læge har bare sagt "pjat med dig" fordi jeg stadig mestruerede eller hva det nu kunne være der blev brugt af undskyldning afhæning af hvilken læge jeg har spurgt om hjælp.
  Men du har så ret den lille smule selv-fokus tror jeg på kan gøre en forskel.
  Har i dag købt dine bøger og jeres historie er så spændende, endelig nogen der har haft det ligesom jeg selv har det.
  TAK, fordi du/I havde modet til at skrive bogen!
  Med ønsket om en god sommer
  Sissel
 8. Sanne Arge på 01.08.2013
  Du er for sej Ninka
 9. Lise-Lotte Elmkvist på 01.08.2013
  Fantastisk video Ninka, det er lige netop dét jeg har fået ud af dine forskellige kit og kan mærke mig selv meget mere og bliver derfor også træt af at høre på folk der langer ud efter de forskellige sundhed folk/coaches fordi de ikke tager ansvar for sig selv men skyder skylden på sundhedsfolkene.
  Jeg håber inderligt dit budskab høres og forstås så kvinder kan komme af den stress.

  Når jeg har for travlt kan jeg heller ikke altid høre/mærke mig selv - men så er det jeg stopper op når der er gået nok tid med at have det dårligt og være stresset og have for travlt også gør keg selv noget ved det.

  Tak Ninka you are one of a kind
 10. Jeanet Klevang på 01.08.2013
  TAK... Den mest ærlige videoblog fra dig længe!!! Jeg kunne mærke dig.. Du har fuldstændig ret, vi er så forskellige indvendig som udvendig.
  For mig virkede det at tage beslutningen om at jeg ville tage ansvar for mig selv. Sørge for at alt hvad der hed dårlige undskyldninger ikke eksisterede mere. Masser af træning. Tid med og uden børn. Tid med og uden mand. Slippe angsten for at manden for et år siden besluttede sig for at deltage i KMD-Challenge, for det betød jo helt sikkert alt alt for meget tid væk fra mig. Bitterfissen havde helt sikkert fundet sin plads og jeg blev så træt af at høre mig selv.. Tag dig sammen Jeanet, og det gjorde jeg. Slap angsten. Har trænet alt det jeg har haft lyst til. Mødt masser af nye relationer i den forbindelse jeg ikke vil undvære i dag. Meldte mig til DNA projekt til Fit living. Og de valgte sgu MIG!! DNA testen har givet mig rigtig meget forståelse for min krop. Hvordan den respondere på forskellige træningsformer, hvad min krop elsker og hvad jeg skal holde mig fra rent kostmæssigt, søvn mønster, har man snack genet og hvordan restituere din krop... Så mærk efter og ved små justeringer sker der ting og sager. Jeg synes faktisk det er givet ret godt ud med en DNA TEST. Det giver mening og det gav mig en forståelse som ingen andre kure, bøger , kurser eller andet har kunnet give mig. Tak for dig Ninka.
 11. ninka mauritson på 01.08.2013
  Hov - her kommer hele mit svar

  Jeg er meget optaget af, at du lytter til din krop. Hvis din krop trives, er mere mæt og glad med smør og fløde, så ville jeg lytte til det.
  Hvis din krop er en af de kroppe, der reagerer med slimdannelse, selvom fløde og smør hovedsageligt er fedt, så ville jeg lytte til det - også selvom det er sundt for andre.

  KROPPEN er den smukkeste guru. Og når vi lærer at navigere efter det den siger, så bliver alting så meget nemmere...

  Kærligst

  Ninka
 12. ninka mauritson på 01.08.2013
  Hej Stine
  Tak for din kommentar
 13. stine madsen på 01.08.2013
  Kære sødeste Ninka.
  Ja jeg er træt... træt af at følge eksperternes råd, selvom min krop reagerer negativt. Jeg har siden din sidste videoblog skruet op for indtaget af fløde og smør og min krop reagerer med træthed og slim. Føler jo at man burde fortsætte, men er sådan i tvivl?
  Og kan mærke at jeg tænker for meget over hvad jeg bør og ikke bør spise. Bliver næsten helt stresset og glemmer at nyde maden.
  Kærligst Stine
  PS. Super videoblog :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.