Ninkas Detox - Detox dig slank
Sukkerfri søde sager

FREDAGS OPSKRIFT: Hindbær softice!

Yes du læste rigtigt! Softice!

Det er sommer, solen bager og vi på Kernesund teamet hungrer ligesom alle andre efter... IS!

Denne er min favorit i øjeblikket - den smager SÅ godt og tager ingen tid at lave og giver hverken deller, dårlig samvittighed eller sukker-hangovers;) 

 

Dette skal du bruge til 2 portioner:

  • 2 dl. kokosmælk (hæld kun lige nok i, til at blenderen kan køre rundt, så den ikke bliver for tynd)
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 1 knsp. Stevia 
  • 2 dl. frosne øko. hindbær
  • Revet skræl fra 1/2 øko citron

Blend det hele - server - NYD i solen :)

Hvad er din ynglings sunde sommer dessert?

 

God sommer derude! Karolina


PS: Smager også dejligt med blåbær eller jordbær!

PPS: Vidste du, at du på de Kernesunde forløb, får masser af lækre sunde opskrifter så du aldrig føler at du skal "undvære" alt det lækre fristende mad? Læs mere HER

Kommentarer (5)

  1. Pia Hansen på 10.06.2013
    Der anbefales at koge frosne bær først pga. leverbetændelse:
    http://www.foedevarestyrelsen.dk/Nyheder/Pressemeddelelser/Arkiv_2013/Sider/Kog-frosne-b%C3%A6r.aspx

    Man kan bare fryse dem ned igen og så bruge dem til softice
  2. Kernesund Karolina Kernesund på 08.06.2013
    Eva: Tak for din opskrift! Lyder lækkert :-D
    Debatforum er ikke så aktivt nej, men der er noget nyt på vej :-) (Men det bliver nok på Facebook! :-)
    Der er allerede nu grupper for dem som er på de Kernesunde forløb, de bliver brugt flittigt! :-)
  3. Eva von Müller på 07.06.2013
    Mums is i solen...Her er en is fra Bornholm: 1 frossen mango eller ananas, blendes med ½-1 dl. udblødte cashewnødder, 1 spsk kokosolie, saft fra lime og birkesød efter smag. Og må jeg lige spørge... er der slet ikke aktivitet på debatforum længere? Er det på facebook "det sker"? Jeg er ikke på facebook, derfor spørger jeg...
  4. Christina D. på 07.06.2013
    Frosne, ellers bliver det jo ikke is, men en milk shake.
  5. cherie Pedersen på 07.06.2013
    Friske jordbær.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.