Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Sukkerfri søde sager

Fredags opskrift: Chokoladeboller

I dag får i opskrift på Tatjanas lækre chokoladeboller
Geniale til f.eks. børnefødselsdag

 

 

Chokoladeboller
Ingredienser (6. stk.):
4 æg
1 dl kokosmælk
30 gram smeltet smør
1/4 dl smagsneutralt proteinpulver (erstat eventuelt med lidt ekstra mandelmel)
1 dl mandelmel fra Funktionel mad
3 spsk. Fiberhusk
4 spsk. sukrin
2 tsk. bagepulver

60 gram Summerbird 71% chokolade eller lignende

De våde ingredienser blendes, hvorefter de tørre blandes og røres i. Chokoladen hakkes og røres i til sidst. Dejen hviler 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig. Hvis dejen er for våd til at kunne formes til boller, tilsættes lidt ekstra mandelmel. Der formes 6 boller, der trykkes flade, pensles med æg eller smeltet smør.
De bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.

Se flere af Tatjanas dejlige opskrifter HER:
tatjanasmad.blogspot.dk

PS. Vores e-kogebog "kernesund børnefødselsdag" er fyldt med labre opskrifter til børnefødselsdags-bordet. Se mere HER:
www.kernesundfamilie.dk/brnefdselsdag/

    Kommentarer (2)

    1. Mette Hermansen på 07.04.2013
      1 dl kokosmælk - er det det "vandige" af kokosmælken eller det "fede" eller en blanding af det ?
      Glæder mig til at prøve dem
    2. Henriette Simonsen på 05.04.2013
      De er SÅ lækre. Er virkelig overrasket... Dog vil jeg, hvis man selv kværner mandler til mel fremfor at købe det færdigt anbefale at bruge lidt mere end 1 dl og så kun 3 æg.

    Efterlad en ny kommentar

    Var denne blog en øjenåbner?

    Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.