Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser

Forstå din krop, slip kampen og selv-sabotagen med denne ene øvelse

Video: Forstå din krop.

"Hvad har din krop gang i? Hvorfor slipper den ikke fedtet? Hvorfor bliver den ved med at tvinge mig til at spise søde sager og mad, der ikke er godt for mig? Hvorfor plager den mig med irriterende symptomer? Tro mig, din krop er lige så FED UP med dig, som du er med den.

Besked til dig fra din krop
"Hvornår hører hun mig? Hvornår holder hun op med at pine og kritisere mig? Hvornår forstår hun mine budskaber? Hvornår giver hun mig den hvile, næring, ro og afgiftning, jeg har brug for". Ville din krop sige, hvis den kunne tale. I dag får du et smugkig på en øvelses-video, som ellers kun mine "Detox Dig Smuk online kursister piger får lov til at bruge. Det er en video, der lærer dig at lytte til din krop, smelte fedt og holde op med at overhøre din krop en gang for alle.

Video: Lær at lytte til, forstå og helbrede din krop
Hvis du kæmper med din krop, er det fordi, du har forladt den. Ligesom alle andre væsner, har den brug for kærlighed og for at blive forstået. Den råber. Og savner dig, lige så meget, som du savner, at den skal være smuk og sund.

Når du har set videoen og lavet øvelserne, vil jeg elske at høre, hvad du syntes om øvelsen i kommentarfeltet. Du kan i øvrigt downloade læse mere om forløbet på www.detoxdigsmuk.dk

 

 

Kommentarer (7)

 1. Cecilie Kleist på 25.05.2015
  Tak for dit svar Ninka, det fylder mig med endnu mere glæde, nysgerrighed og tryghed….dit udtryk eksistentiel mæthed har jeg tænkt over flere gange, det er meget rammende! Der er bare nogle ord der kan give oplevelsen af at nogle indre brikker falder på plads.

  Jeg har tjekket Omnimin Pure og den har sine B-vitaminer i den form du anbefaler.
  Udover fiskeolie og kæmpenatlysolie har jeg taget Lecithin Granulat for at understøtte optagelsen af de andre gode fedtstoffer, men jeg kan ikke se, at du anbefaler det produkt nogen steder.
  Vil du komme med din mening om det produkt? Jeg har taget det på anbefaling af Tanja Hudekspert, som jeg ved, har fået meget af sin viden fra dig.
  Hvis du mener at det er et godt produkt, vil du så anbefale at tage det lavet på granulat fra GMO-frie sojabønner (hedder Lecithin Complex Granulat) eller det lavet på solsikkeolie (hedder Lecithin Granulat Biosym)?

  Og et sidste spørgsmål, er angående plastik emballage. Jeg har skiftet plastikbøtter ud med glas, men overvejede at købe Tupperware bøtter, som får grøntsager til at holde længere, nu der skal så mange dejlige grøntsager i mavsen hver dag:) Hvad er din holdning til dem - prisen taget i betragtning skulle man tro de var lavet af særlig godt ikke-hormon-forstyrrende materiale, men det hænger selvfølgelig ikke altid sammen:(

  Taknemmelige tanker fra Cecilie
 2. lotte jørgensen på 19.05.2015
  hej ninka

  løbetræner du stadig?hvordan går det med bertram

  knus
  lotte
 3. Cecilie Kleist på 15.05.2015
  Kære Ninka
  Count down er begyndt og jeg går og glæder mig til at deltage på dit september hold. Det er en stor bonus, at man allerede kan begynde på nogle af de gode tiltag pga. denne blog og din gavmildhed ift. at dele ud af din viden og din passionerede og kærlige energi!
  Det giver især mening med alle dine pointer om søvnens vigtighed og på at komme ud i naturen, så der vil jeg helt sikkert sætte ind. Jeg vil også gerne have kigget på tilskud, og i den forbindelse vil jeg spørge din om Omnimin Pure. Jeg kan huske, at du tidligere har anbefalet den i en video jeg så på youtube, men i noget materiale til detox forløbet skriver du noget med at man skal gå langt udenom produkter med folinsyre og det kan jeg se optræder i Omnimin Pure. Er det mon i en form som er ok eller skal jeg skynde mig hen og bytte de to bøtter jeg har købt?
  Kærligst Cecilie
 4. Mette Marie Viscor på 10.05.2015
  Kæreste Ninka, den gik lige ind den her video, holy moly jeg holder mig virkelig tit når jeg skal tisse! Tak for "opvågning" og SKØN video!

  Kh. Mette Marie
 5. Rie Holm på 09.05.2015
  Hej, Ninka -

  er sengetid kl. 22.00/22.30 sommertid eller normaltid?

  Vh
  Rie
 6. Renate Hove på 09.05.2015
  Hei Ninka.

  Godt med litt repetisjon :) Jeg har prioritert søvn og det å legge meg tidlig, men nå som jeg er blitt mor får jeg ikke den jevne søvnen over natten da jeg ammer ca hver tredje time. Jeg sover godt og tungt i mellom ammingen, men hva gjør det med kroppen når søvnen blir avbrutt på denne måten?

  Ønsker deg en vakker dag!
  Klem!
 7. Louise Reimer på 09.05.2015
  Kære Ninka,
  først og fremmest vil jeg sige tak for din enormt spændende blog. Jeg nyder at gå på opdagelse herinde! Og så er det bare så lækkert at se på en smuk og ærlig kvinde som ikke bærer maske, men \'blot\' gør sig umage. Du vækker inspirationen i mig til at gøre dig kunsten efter - tak!

  Nu skal du høre, jeg skriver til dig fordi jeg lider enormt meget af boble/osteklokke følelse - det er egentlig nok min grundfølelse. Det er som om at jeg lever i en drøm og jeg bare higer efter at vågne op og kunne mærke verden.
  Det skal lige siges at jeg lider er sådan en mærkelig neurologisk lidelse, Visual Snow, som gør at jeg ser flimmer/sne for øjnene konstant og hører statiske lyde - sådan har jeg haft det hele livet (http://visionsimulations.com/simulators/visual-snow). Jeg arbejder på at acceptere min verden og gøre den ligeså rigtig som andres, finde skønheden i at jeg har et enormt stærkt indre liv. Men konsekvensen er at jeg ikke altid kan være nærværende overfor dem jeg elsker, og det gør os begge triste. Jeg er 27 år gammel, så tanken om børn er ikke fjern, og med den tanke hører frygten for ikke at kunne være nærværende mor.
  Som sagt arbejder jeg på en accept af at min virkelighed er drømmende og indadvendt - men skulle du have råd, i form af øvelser, kosttilskud eller mad, til hvad jeg kunne gøre for at fjerne uvirkelighedsfølelsen tager jeg imod dem med kyshånd.

  Jeg håber min økonomi en dag tillader at tage med på \'Detox Dig Smuk\' :) Det lyder helt fantastisk!

  Tak,
  Kærligst Louise

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.