Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Før-efter: Jeg tabte selv 10 kilo på detox. Jeg var blevet tyk af at forlade mig selv.

Mig efter min detox denne sommer. 10 kilo lettere.

Video nederst i denne blog om mit vilde vægttab på rekord-tid på 10 kilo med emotionel detox. Fejlfri? Ikke mig. Jeg lærer hele tiden mere om mig selv. Glansbilleder og perfekte selfies må du lede efter på andre blogs.

Intet (heller ikke gluten, sukker og mælk) feder mere, end at gøre noget helt andet, end det, MAVEFORNEMMELSEN beder om. Det skulle jeg helt om på den anden side af verden for at forstå en gang for alle.
Udgangspunktet var ellers genialt. Kloge mennesker, sund mad og en sundheds-guru, der kunne heale bare ved sin blotte tilstedeværelse.Og som gerne ville lave et internationalt detox-projekt online sammen med mig. 

Forventningsfuld pakkede jeg kufferten. det kunne ikke blive bedre. Hawaii, selvudvikling, sundhed, fagligt samarbejde. Og den hemmelige teknik til at forbedre min krop og gøre den helt tonet. Det kunne ikke blive bedre. Men her er et billede af mig på Hawaii. Og et billede af, hvordan jeg ser ud nu. 10 kilo lettere. Helt uden guru og med mine egne metoder. Ene og alene fordi jeg tog hjem, droppede et samarbejde, der ikke føltes godt, slap min please-mentalitet og lyttede til min krop i stedet.

Før min detox - Hawaii, juli. 70 kilo.

 

Nu: 2 måneder efter i hvid nederdel. 60 kilo. 

Nu har du sikkert lyst til at SE min video om mit emotionelle detox-tip, der gav SÅ VILDT et vægttab. Bare fordi brikkerne faldt på plads. Kort sagt blev jeg tykkere på Hawaii, fordi jeg forsøgte at passe ind med nogle mennesker, som min mavefornemmelse skreg "NEJ, DET ER IKKE GODT FOR DIG" til. Jeg forsøgte at ændre min tøjstil, min kost, min musiksmag og min måde at tale på, for at passe ind. Men det føltes helt forkert. Og det var så stort et overgreb på mig selv, at min krop straks beskyttede sig med et enormt lag af fedt for at beskytte mine indestængte følelser. Sådan er min krop altid. Når jeg er i et usundt forhold, samarbejde eller en situation, der ikke tjener mig, bliver jeg tyk.

Hvis du vil med på mit næste Detox hold og efterligne min forvandling, kan du skrive dig på venteliste her og modtage information om  mine metode med det samme i form af lydfiler og webinarer HER.

Men når jeg vender hjem til mig selv, min sjæl og min krop, taber jeg mig med en indre detox så let som at knipse med fingrene. her er min video om den metode,

Ps: Det sidste billede på denne blog er et billede af den nederdel, jeg udlodder til den bedste fortælling i kommentar-feltet om det vildeste DU har givet slip på. Husk postadresse i din kommentar. Og så er nederdelen ikke af silke, men bomuld. men superfed str. M.

Link til den smukkeste musikvideo om at finde hjem som lovet i videoen. Smid din kommentar.

Kommentarer (16)

  1. Nathalie Olsen på 31.10.2014
    Hej Ninka. Fantastisk at du vil dele det her med os.Tårerne triller når jeg hører din historie. Jeg vil rigtig gerne med på dit detoxhold en dag. Astrid, der er flere post omkring detoxforløbet her på hjemmesiden.
    Vh nathalie
  2. Peter Jensen på 23.10.2014
    Dejligt at du vil dele dine erfaringer med os andre. Det er der ikke så mange der vil gøre. Mange er flove over at vise sig selv frem, men der er ingen skam. Jeg er som de andre også interesseret i hvor lang tid detox forløb tager, samt prisen, og hvad man evt skal igennem i forløbet.

    Mvh
    Peter Jensen
    http://www.led-manden.dk/6-led-paerer-og-spots
  3. Jeanette V Harder på 13.10.2014
    Hej Ninka
    Hørte lige du havde været på Hawaii..men var der slet ikke noget du kunne tage med derfra udover kilo? Var du ikke sammen med Tara Summer. Hvilken slags mad spiste du..? hvorfor spiste du ikke din egen mad. Du må vel være vant til at sige fra i mange sammenhænge..er bare nysgerrig over hvordan en rejse kunne vælte dig af pinden..
  4. Bente Larsen på 12.10.2014
    Jeg vil meget gerne med på din venteliste.
    Glæder mig til at hører hvornår næste hold starter....

    Dejlig ferie til dig

    KH Bente
  5. Pia Christiansen på 08.10.2014
    TUSIND TAK Ninka!
    Den er så fin, glæder mig så meget til at modtage den :)
    Har skrevet til hende, har først lige set det nu da de seneste dage har stået på opstart i dagpleje ;)
  6. Trine Christensen på 06.10.2014
    Kære Ninka
    Hvor lyder det bare så skønt, jeg er nemlig så træt af alle disse komplicerede planer og så er jeg veganer, og det synes jeg ik jeg har kunne kombinere med sådanne derom programmer.

    Jeg vil rigtig gerne være gravid, har prøvet i 2 år her til januar. Har endometriose, som kommer sig af for meget østrogen, ubalance i hormonerne. Men derudover ser alt fint ud siger lægerne, men efterhåndende synes jeg ik de ved en skid.
    Denne detox du snakker om, hvad skal man bl.a. Spise der? Kan jeg godt være med på den?
  7. ninka mauritson på 06.10.2014
    Kære Pia - du har vundet nederdelen. Vil du sende din fysiske adresse til sascha på support@kernesundfamilie.dk og skrive til hende, at du har vundet en nederdel på min blog?

    Knus

    Ninka
  8. ninka mauritson på 02.10.2014
    I er vidunderlige - Jeg sidder med tårer i øjnene. vinderen offentliggøres mandag. Husk jeres mailadresse og fysiske postadresse, så jeg kan sende jer gaven. Og en ekstra lille tak via mail.

    KNUS

    Ninka
  9. Pia Christensen på 02.10.2014
    Det bedste jeg har givet slip på er 40+ kg. De forlod mig sammen med utilpashed og frem kom muskler og godt humør og bedre hverdag.
    Jeg tabte ved at spise grøntsager ca et kg om dagen, tænke over hvad powerfood er og hvilket der gavner mig, talte kcal og sørgede for at styrke mit imunforsvar/vitaminer osv, vegetabilsk fedt kun. Oveni det, træning to gange om dagen, spinning/løb generel cardio og hård styrketræning om aftenen, nu træner jeg kun egenvægtstræning og holder bla planken i 7 min nu.
    Ps. behøver ikke nederdelen, jeg bruger en xs :)
  10. Louise Hjortemark på 01.10.2014
    Kære Ninka
    Jeg deler min lille historie med dig alene fordi jeg er enormt glad og stolt af mig selv, ikke fordi jeg ønsker nederdelen eller nogen anden belønning eller anerkendelse❤️
    For en uge siden fik jeg konstateret behandlingskrævende lavt stofskifte. Min læge ønskede straks at sætte mig i traditionel medicinsk behandling. Alle mine celler, alle mine tanker, hver en lille fiber i min krop mærkede modstand, og jeg sagde ufravigeligt nej tak til min læge. Jeg har tide på intuitivt at mærke efter hvor det føles rigtigt for mig at få hjælp til at genskabe den balance, som for en stund har forladt min krop. Jeg er alene mor med en middelmådig indkomst, så det er med bævende ben at jeg bevæger mig ud på en meget dyrere holistisk behandlingsvej nu❤️ Jeg er faktisk ved at skide i bukserne. Min krop kender sandheden, og den kvitterer med det samme med glæde og velvære, og jeg er i tillid til at det nok skal gå det hele.
    Jeg har her muligheden for at stå maksimalt op for mig selv, da jeg allerede i løbet af den første uge har mødt en del skepsis og modstand når jeg har delt \'mit valg\' med kollegaer og andre mennesker i min omgangskreds. Det dejlige er, at jeg er som en rolig kærlig klippe, der hviler det tryggeste sted, nemlig i mig selv❤️❤️❤️
    All is Well - tak for dit indlæg Ninka ❤️
    Kram Louise
  11. pia christiansen på 01.10.2014
    Jeg forsøger at finde mig selv, min krop og mit ståsted efter for 10 mdr. At have fået mit første barn. Jeg har måtte sætte mig selv og min krop til side for min skønne lille dreng og har deltaget i mødregruppe for at få relationer og gode input til min søn og det at være mor fordi jeg tænkte at det ville være godt for os. Det viste sig dog at det ikke var tilfældet da de ellers søde piger bare var så negative, bekymrede og angste for ALT, deltog et godt stykke tid indtil jeg endelig fik sagt fra for min positive indstilling til livet blev helt kvalt og jeg følte mig fremmed og usikker på mig selv. Nu stoler jeg hundrede procent på mig selv, dyrker yoga igen, droppet hvedemel og sukker igen og kan overskue alt - hvilket også kan ses på vægten så mit tøj i L er ved at være stort så din flotte nederdel i M ville være kærkommen :)
  12. Kammilla Nørregaard på 01.10.2014
    Glemte helt at sige, hvor smuk og fantastisk grounded du ser ud Ninka, der er ingen tvivl om at du har fundet helt hjem og endnu en gang er du min inspiration
  13. Kammilla Nørregaard på 01.10.2014
    Jeg sidder med tårer i øjnene, efter denne videoblog og føler at der bliver talt til mit hjerte og mit sind. Jeg sidder netop nu, hvor jeg endnu en gang har gået i mod mig selv, for at passe ind og være en del af et fællesskab, men det er sker, er at jeg tager på og ikke er glad. Jeg prøver simpelthen at lukke ned for mig selv, som så mange gange før. Så tak for denne blog, jeg er ikke længere i tvivl, det er på tide at den eneste jeg ønsker at passe ind hos og please, er mig selv
  14. ninka mauritson på 01.10.2014
    Kære Astrid
    Det tager 12 uger. Og man kan dele betalingen op, så man betaler lidt under 700 pr måned. det koster 3700 kroner for et nyt liv. Du kan læse mere på www.detoxdigsmuk.dk
  15. Astrid Marker på 01.10.2014
    Hvor lang tid tager et detox forløb? Og hvad koster det?

    Vh Astrid
  16. Ninka Mauritson på 01.10.2014
    Det skal siges, at jeg faktisk tog aftes for at lære mere om mig selv og om, hvorfor min krop ophobede væske og fedt ud af det blå.
    Så jeg var ikke i topform, da jeg tog afsted. Målløs blev jeg dog, da jeg i stedet tog på. Indtil jeg tog hjem og fandt mig selv og detoxede igen. Ninka

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.