Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Før-efter: Forvandlet med Detox: Stofskifte, vægt, krop, følelser.

 

7 piger - 7 fantastiske forvandlingshistorier fra "Detox Dig Smuk" holdet. Og i dag deler de dem med dig i anledning af, at det er SIDSTE dag, hvor du kan spare hele 1000 kroner på Detox Dig Smuk Online På 12 Uger - september holdet. Fra torsdag stiger prisen igen.

LOUISE HAVDE LAVT STOFSKIFTE:
RASK PÅ 6 MÅNEDER EFTER DETOX.

 

Kære Ninka og alle mine detox søstre. Tårerne triller ned ad mine kinder. det er så smukt. For 6 måneder siden fik jeg konstateret alt for lavt stofskifte og sad overfor en læge med en endokrinolog på medhør, som begge pressede VOLDSOMT på for at få mig i kemisk behandling. 

Jeg takkede pænt nej og sagde, at jeg ønskede at gå andre veje. Nu har jeg netop lagt røret på efter at have fået blodprøvesvar her 6 måneder efter. Og som lægen sagde. Hvis du kom til mig nu, ville jeg sige, at alt er godt for dig. Og du er sund og rask.Louise Hjortemark.

Her sidder jeg i uge 12 på detox dig smuk og er så dybt og inderligt rørt over al den viden som Ninka finder og deler med mig og alle andre, som gør, at jeg kan gøre mig selv sund og rask.

JASMIN: NÆRVÆRENDE MOR IGEN.

"Jeg ligger med min datter i sengen og lytter til hendes vejrtrækning og mærker hendes hjerteslag. Jeg lukker øjnene og mærker kærligheden. Jeg har haft en lidt kaotisk dag, men jeg vælger at give slip og fokusere på nuet. Jeg er ved at græde af taknemmelighed over, at det er muligt igen." Jasmin Thomsen.


TESSA: LÆKKER, LET OG FARVEL GENSTRIDIGT FEDT.

"Prøv lige at se, hvordan min krop den bare forvandler sig og bliver SÅ LÆKKER!!!

Jeg har sluppet genstridigt fedt på lårene, smerter ved menstruation, og så den evindelige oppustethed. Du forstår bare ikke, hvad det her betyder for mig." Tessa-Shirley Steinmeyer.


LONE: SLUT MED 2 ÅRS OPPUSTETHED, VÆSKE I KROPPEN - VELKOMMEN SØVN!

"Jeg er overvældet og beruset over al den information og læring på Detox Dig smuk. Jeg har faktisk svært ved at koge det ned. Det er point of no return, og jeg er høj over, at jeg i denne uge har sovet igennem uden at vågne. Min hud er ikke så tør mere, og jeg fryser ikke længere. Min TROMMESYGE - den evigt oppustede mave - som jeg har lidt under i 2 år - FORSVANDT i uge 1 på forløbet. Jeg har ikke hjertebanken og ser verden fra det positive ringhjørne." Lone Røssel.


SANNE: UD AF LIVSLANGT MEDICINFORBRUG MOD COLITIS OG NORMALE PRØVER.


"Jeg har haft Colitis, siden jeg var 13 år og har taget alt fra binyrebarkhormon, entocort, Immurel til Klysma. Det seneste år dog kun Asasol. Da jeg startede på detox dig Smuk og testede på forløbet, at jeg var den skånsomme type. Efter mavegenopretningen på forløbet, begyndte jeg at mærke forandringer. Nu har jeg smidt medicinen og mine prøver ligger indenfor normalområdet." Sanne Tophøj.


 

GITTE: NÅR SOMMERKJOLEN PLUDSELIG ER STØRRELSE SMALL:


LONNIE: 20 KILO MINDRE OG TAKNEMMELIGHED

"Så slap jeg endelig de 20 kilo på detox dig smuk. Jeg har detoxet længe. Siden Januar sidste år. Der har været tidspunkter, hvor jeg bare har været på opgivelsens rand. Og skidt på det hele. Me jeg har måttet sande på dette forløb, at det, der virker for mig, er at få RO på mit nervesystem. Meditere. Gå ind i mig selv. Trække vejret og bare mærke efter. TAK Ninka for dit fantastiske væsen og drømmen om at hjælpe andre. TAK til min fantastiske krop, som trods alt, hvad jeg har budt den - stadig viser mig vejen. sammen når vi i mål." Lonnie Jakobsen.

DU FORTJENER OGSÅ ET NYDELSESFYLDT LIV UDEN KAMP MED KROP, ENERGI, HUMØR, MAD OG OMGIVELSER.


Jeg har mange flere forvandlingshistorier fra denne sæson. Jeg gemmer resten til en senere blog. Jeg kan nogen gange næsten ikke rumme de mirakler, der sker, når kvinder står sammen om at finde hjem og lære at lytte til kroppen igen.

Ritualer og støtte online - uden at forlade dit trygge hjem.
Hvis du ikke trives, ikke kan tabe dig, stresser og er træt, er det SIDSTE, du har brug for at presse dig selv mere. Med hårde diæter, hård træning eller en overvældende livsstilsomlægning.

Du har brug for støtte, blide ritualer, der passer ind i din hverdag - uden at skulle forlade hjemmet. Du har brug for hvile, støtte og komplette manualer, lydfiler, videoer og en hjælpende hånd, så det eneste, du skal gøre, er at trykke PLAY og gå i gang. Sådan et forløb har pigerne ovenfor gennemført sammen med mig på detox Dig Smuk. Og det virker, fordi det ikke er en kur eller et program, du skal følge. det er dit livs sidste forløb, fordi det FØLGER DIG HJEM til skønheden, sundheden og roen igen.

Det sidste forløb, du behøver - resten af livet.

Jeg er ikke din guru. det er du. Men måske har du glemt at være den mor og kæreste for dig selv, som du savner. Vi mister os selv, når vi overhører kroppens signaler, forurener den og os selv med mad, mennesker, tanker, følelser og et liv, der ikke nærer os.

Mange kvinder bliver tykke, trætte og syge, fordi de presser sig selv for hårdt af den bedste vilje og af hensyn til andre.
På detox dig Smuk er der tænkt på ALT for dig. Jeg har brugt 8 år på at forfine systemet. Og det er det mest succesfulde og måske eneste komplette, holistiske program online med over 1500 glade detoxere hvert år.
Her lever og spiser du efter din detox-type. du lærer at forstå og navigere efter din krops og sjæls signaler. Du lærer at finde din livsvej, lykken og roen igen. Du skræller alle blokerende lag af fedt og stagneret energi af og giver slip på kampen med krop, sjæl, omgivelser, energi, humør og mad.

Optimalt næret - hvad er det?
De færreste har prøvet, hvad det vil sige at have det GODT. Være optimalt næret uden sukkertrang, overflødige kilo, konflikter og kampe med kroppen og sjælen, en sund fordøjelse og genial, dyb søvn. Det oplever du på detox Dig Smuk.. her vil du
opleve, hvad det vil sige at være optimalt næret på alle planer. Og blive både selvhelbredende og selvforsynende sammen med en kæmpe flok kvinder, der støtter på rejsen. En familie samlet i kærlighed, hvor alle er lige, aller er elsket og alle for første gang bliver mødt og set som sig selv.

Og dermed kan du give slip på masker, mønstre, stress, hemmeligheder, fedt, relationer, tanker og overbevisninger, der ikke tjener dig.

På den anden side af kampen findes skønheden, letheden, kærligheden samhørigheden og meningen med livet.





 

Kommentarer (9)

  1. Anja Oxholm på 03.04.2016
    Hej Ninka.

    Jeg skriver fordi jeg er i tvivl om jeg skal og kan deltage på dit april 2016 - hold.

    Jeg har colitis og lider af GALOPERENDE stress.
    Jeg vil mene jeg er 'Den skånsomme detoxtype'.
    Jeg er startet på at leve alkaline, dvs 80% plantebaseret og 20% 'syre'. I det indtager jeg sunde salte, olier, Supergreens, olier, klorofyl samt hampefrø/protein. Jeg drikker en del grønne juicer. Det handler om kroppens pH-værdi, om at sørge for nye sunde celler, som ikke kan leve i et surt miljø. Surt miljø = sygdomme, bla kroniske, kræft etc. Min krops pH-værdi var 10 X så sur som den må være for at være sund. En stor årsag til min colitis.

    Nu ved jeg ikke hvordan kosten på dit forløb er sat sammen, men jeg har fået målt mit blod og min krop kan pt ikke nedbryde alt animalsk, som er syre, samt skal holde mig helt fra sukker (ALT sukker), mejeri-produkter, diverse fødevare der ligger indenfor syre-pH-værdi.

    Mit spørgsmål går på om der i din kostplaner er plads til at tage hensyn til dette?

    Jeg er meget interesseret i at starte da jeg mentalt ikke lever '80/20' og har brug for hjælp og støtte.

    Kærligst
    Anja
  2. Lea Modest på 10.07.2015
    Hej Ninka
    Jeg har en datter på 8 uger og ammer. Jeg læste et sted at man ikke må detoxe før man er færdig med at amme. Men er der slet ikke noget man kan gøre? Jeg regner med at amme til efter nytår, så ville jo gerne gøre noget indtil da.

    Kh Lea
  3. Bianca S på 15.06.2015
    PS: Jeg er klar til at smide kokossukkeret også : )
    H.Bianca
  4. Bianca Sadusky på 15.06.2015
    Tak for dit fantastiske svar : )
    Jeg prøver ligesom at trappe ud af de usunde ting gradvist, så jeg ikke bare opgiver på forhånd som så mange gange. Det er lettere for mig at undgå kaffe, mælk og brød, og undgå at købe isvafler etc. hvis jeg bruger 1/2 tsk kokossukker i min the. Det er bare for ikke at slette alt på listen på en gang, for det kan jeg ikke overskue. Jeg har også børn, som når de er hos deres far får alt for meget af det usunde, så de kan slet ikke finde ud af 100% grøntsager og havregrød u. noget der ligner sukker endnu. Fra at have drukket 1 L mælk dg. i flere år, bruger jeg nu kun lidt fløde i theen. (Tror fløden også nærer parasitter hos mig..?) Rigtig glad for råd,
  5. Bianca Sadusky på 14.06.2015
    Kære Ninka.
    Min klare fornemmelse er, at jeg har voldsomt mange parasitter. Syntes næsten, jeg kan se dem. Min mave er konstant udspilet som en tennis bold. Selvom jeg er holdt op med at spise noget med sukker (kun øko kokossukker), har holdt mig fra gluten 2-3 uger, begyndt at spise store salater hver dag. Jeg har også spist kisel-jord hver dag. Hvad kan jeg mere gøre? Jeg fornemmer, der skal et eller andet "stort" til, fx. gå hos en og se min status ang. dette, kan ikke bekæmpe problemet alene. For der er nogle mega stress issues, jeg bare ikke kan fjerne ligenu, men gerne holde parasit angreb i ave imens. Sikkert behov for et eller andet mega immunstyrkende..(?) Ad. H.Bianca
  6. Janne Corell på 10.06.2015
    Hej igen
    Vil du også svare mig? 😜😇
    Mvh Janne
  7. Janne Corell på 10.06.2015
    Hej Ninka
    Jeg overvejer at melde mig til dit september hold, men vil gerne lige vide - helt konkret - hvor mange timer det kræver dagligt (eller ugentligt ?) OG hvor meget man ca skal forvente at bruge på kosttilskud og lign?
    Mvh Janne
  8. Tville Tvilling på 04.06.2015
    Ninka; synes det er ærgerligt, at det fremstår i testemonials, som om, at dit forløb kan kurere hashimotos (du skriver i dit svar til spørgeren, at du ikke helbreder nogen eller noget - respekt for det), men havde jeg ikke kendt til LS Hashimotos (min ene kirtel var væk - før det blev konstateret at jeg havde det), så ville jeg tro, "at de der har det, de da bare kunne tage sig sammen og tage en detox..."

    Det får den jo næppe til at gro ud igen....

    INGEN tvivl i mit sind om, at livsstil og alt det du står for, vil have en positiv virkning på immumsystemet!
    Bare ærgerligt at du (uforvarende måske) kommer til at bære ved til det, man som kroniker, er sååå træt af, at folk tror...

    Kh
    Tville
  9. Stine Stensga på 03.06.2015
    Har du haft held med at helbrede hvis man har hashimoto ?
    Mange hilsner
    Stine

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.