Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Sukkerfri søde sager, Brød

Glutenfri Fastelavnsboller uden sukker

Her er en af de kernesunde followers redesign af Lene Rodes opskrift:

Har lige lavet dem, men tilsatte proteinpulver, kardemomme og ren vanilje.

80 g smør og 2 dl vand smeltes sammen. Hældes i en skål, pisk 50 g mandelmel, 1/2 dl loppefrøskaller, 20 g proteinpulver (jeg brugte rå risprotein med vaniljesmag) 1/2 tsk kardemomme og 1 tsk ren vanilje i smørblandingen.

Dejen skal trække i 15 min. Røres rundt og dejen sættes i klatter på en bageplade med god afstand (jeg fik 6 store boller) bages i 20 min ved 200 grader varmluft.

Åben IKKE ovnen før uret ringer ellers klasker de sammen. Køles helt af på en rist inden de flækkes og fyldes med lækker fyld. Har taget udgangspunkt i Lene Rodes opskrift, men har som sagt tilsat proteinpulver, kardemomme og vanilje til den oprindelige opskrift.

Se flere lækre opskrifter fra Lene Rode HER

 Knus

Ninka

Kommentarer (2)

  1. Anne-Sofie Wessel på 13.02.2013
    Hej Ninka
    Hvor køber du mandelmel?
    VH
    Sofie
  2. Rie weber på 11.02.2013
    Hvad med æg, er de udeladt pga loppefrøskaller?, hvis det er tilfældet, så er jeg glad. Jeg kan nemlig ikke tåle æggehvide.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.