Ninkas Detox - Detox dig slank
Hormoner og fertilitet

estro detox mod PMS-raseri, oppustethed, hedeture og for tidlig overgangsalder

Videoen i dag: PMS symptomer? Hvor du hader din familie en gang om måneden, MÅ have sukker, hvæser, sveder og fortryder? Det er IKKE meningen.

Ligesom hedeture, kløe og hormonelle problemer IKKE løses med p piller. Og ikke er normalt eller noget du skal acceptere.

Årsagen er ØSTROGEN DOMINANS. Og du kan vende skuden. Ved at stoppe med de mest almindelige PALEO fejl i stenalderkosten. Og spise SÅ meget fiber her hver dag

( du bliver overrasket)....

Kommentarer (13)

 1. Maria Holm på 24.08.2015
  Kære Ninka
  Jeg tror du kan hjælpe mig. Kan du oplyse mig om, hvor jeg kan købe produktet DIM-Plus til hedeture?
  Jeg ved man kan købe det gennem Iherb.com (USA) men kan man ikke købe det i Europa?
  På forhånd mange tak for dit svar.
  KH. Maria
 2. Maria Holm på 24.08.2015
  Kære Ninka
  Jeg tror du kan hjælpe mig. Kan du oplyse mig om, hvor jeg kan købe produktet DIM-Plus til hedeture?
  Jeg ved man kan købe det gennem Iherb.com (USA) men kan man ikke købe det i Europa?
  På forhånd mange tak for dit svar.
  KH. Maria
 3. Trude Lyng på 19.07.2015
  Hei Ninka!
  Jeg har akkurat kommet over din blogg, og meldt meg på ditt detoxkurs til høsten. Gleder meg veldig, ser utrolig spennende og lærerikt ut. Jeg er en jente på 44 år, og har lenge hatt mistanke om at jeg har underskudd av progesteron i kroppen. Hva tenker du om å fylle på progesteron i kroppen med progesteronkrem? Mvh Trude
 4. inge andersen på 28.04.2015
  Ninka du nævner flere udlanskebøger om hormoner. Der er også en på dansk naturlig hormonterapi af anette paulin og jens ole paulin.
  Jeg er 55 og gået i overgangsalder for nylig. Har haft det ret slemt med humørsvingninger. Og er mega mega træt. Mere overlevelse end leve. Så er startet på bioidentiske hormon cream og nogle piller REfemme.
  Ikke fordi jeg synes de hjælper ret meget. Har taget dem 2 mdr. Nu.
  Ved simpelhen ikke om jeg skal fortsætte med hormonerne
  eller gi detox kuren en chance. Er startet nu her. Og jeg er svimmel og enormt træt. Er den binyre og kortisol healende type.
  Råd modtages gerne
  Kh inge
 5. Lene Baggesgaard på 22.04.2015
  Hov, jeg mente selvfølgelig, om du står tidligere op om sommeren, hvor solen jo er tidligt på færde? Altså om der er forskel på hvor mange timer du sover i døgnet sommer og vinter?

  Kram fra
  Lene
 6. Lene Baggesgaard på 22.04.2015
  Søde Ninka

  Tak for endnu en dejlig blog. Ser du solopgang og solnedgang om sommeren også, altså sover du mindre om sommeren og går senere i seng end klokken 22 i sommermånederne?

  Kram fra
  Lene
 7. Lærke Sølling på 20.04.2015
  Tusind tak dejlige Ninka
 8. Eva Jensen på 18.04.2015
  Tusind tak for svar, Ninka!
 9. Lærke Sølling på 18.04.2015
  Hejsa Ninka
  Jeg er en pige på 21, der har fulgt dig siden jeg var 15, og jeg må sige at det har været en fornøjelse at følge din udvikling! Jeg har været meget sundhedsfikseret på en måde der trykkede stress speederen i bund, og det har været til stor inspiration for mig, at se hvordan du har fundet balancen og roen. Du har også fået det til at gå op for mig at jeg er særlig sensitiv, hvilket har hjulet mig så meget. Du er super dygtig!
  Nå, men jeg er igang med at prøve at slippe af med min acne og min pms. Der bruger jeg dim, calcium D glucarate, fiskeolie, fibre, b-vitaminer, god mad, hvile og sovetid osv osv. Men jeg ville høre hvad din holdning er til bioidentisk progestrorone creme, da jeg tror at jeg har et ret lavt nivea, og har hørt om mange hvor det har hjulpet deres lave humør. Kram - Lærke
 10. Eva Jensen på 18.04.2015
  Tak for informativ video!
  Er koffeinfri pulverkaffe ligeså "FY" som kaffe med koffein?
 11. Hanne Findsen på 17.04.2015
  Hej Ninka.

  Tak for videon, den er som sædvanlig spændene. Jeg vil prøve at følge dine råd, hvis man vil læse lidt mere om det, hvad kan du så anbefale? Hvor har du selv lært så meget om alt det med hormoner?
 12. Janni Pedersen på 17.04.2015
  Hej Ninka!
  Tak for din " On the road" video😊
  Vil bare lige spørge ind til fibrene. Hørfrø skal kværnes, men skal chiafrøene også det?
  Ha\' en dejlig dag! Kærligst Janni
 13. Louise Larsen på 17.04.2015
  Ninka, en hjertelig og varm tanke fra mig. I sidste uge modtog jeg et load af fantastiske guides på mail fra dig, mit positive sind er tilbage, oppustetheden er væk og energien tilsmiler mig atter.
  Jeg har sågar bestilt tid hos lægen, for nu vil jeg kræve et svar omkring thyroid istedet for eltroxin.

  I den forbindelse har jeg søgt og søgt på nettet, om man kunne købe dem...og det er bare lukket land. Mange bloggere skriver fortvivlet om at få fingre i dem. Hvordan gjorde du. Var det virkelig en tur til Belgien, der lukkede op for din mulighed, eller har du en læge i dk? / apotek? God weekend, Louise

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.