Ninkas Detox - Detox dig slank
Tests & gener

Er det hele lidt hårdt (og lidt synd) for dig? Test dit bevidsthedsniveau og bliv sund & stærk her

Niveau 1: Lav bevidsthed

 

Sådan genkender du dig selv:

1. Du befinder dig i offer-rolle. Du taler i offer-ord og brok.

2. Du har en ide om, at når bare du taber dig eller bliver sund, vil alting forandre sig og kan ikke endnu se at der skulle være en ulempe ved at tabe sig.

3. Du møder modstand, kamp, vrede og konflikter i dig selv og i dine omgivelser.

4. Der er blokeret energi i krop og sind: deller, appelsinhud, dårlig ånde, vand i kroppen, ophobet vrede.

5. Du har en fornemmelse af, at du er offer for omstændigheder og omgivelser.


Hvorfor havner du her?

Fordi du er i kamp-flugt tilstand, stress, har gamle chok og traumer i krop eller sjæl. Det, der er behov for her, er det samme som en nyfødt baby har behov for: Kærlighed, søvn, frisk luft, hvile, omsorg, glæde, smil og PLADS til at græde, skrige, råbe, grine og give sig selv en erfaring med at det jeg har behov for, får jeg. MED DET SAMME.

 

Hvad gør du?

Spis, sov, skid, græd, bed om kærtegn, giv kærtegn, tal sødt til dig selv, tis, bliv hjemme når du har brug for det, dans en dans og VÆR EN LØVEMOR FOR DIG SELV. Du fortjener det. Når dine basis baby-behov er opfyldt, kan du bevæge dig i højere bevidsthed, sundhed og slippe modstand, deller, dårlig ånde, toxiner, sukkertrang... Og gå i niveau 2.

 

Vil du gerne videre?

Som medlem af Kernesund Klub får du video, skriftlig guide samt øvelser til alle 4 Kernesunde Bevidsthedsniveauer. Som lærer dig alt om, hvordan du kommer videre, når du sidder fast. Vi har udarbejdet præcis det, du har brug for for at blive den sundeste og mest bevidste udgave af dig selv!

Du kan finde klubben HER

 

Hvor genkender du dig selv i Bevidstheds Niveau 1?PS: Har du været på et af vores kit? Og vil du gerne tage kvantespring op af bevidsthedsstigen til den sundeste og mest bevidste udgave af dig? Så har du muligheden nu!
Vi har erfaret at det der virkelig rykker, er når vi kvinder samles i visdomscirkler. Så sker der noget magisk! Tag med på Ninka´s workshop d. 3. maj og vær en del af magien!

Se hvordan HER

 

 

Kommentarer (1)

 1. Rikke Lind Nielsen på 23.04.2013
  Kender dette alt for godt...
  Er i gang med at blive skilt og mærker på egen krop hvor meget behov jeg bare har for at tage vare på mig selv, så jeg kan tage vare på min skønne søn på 6 år.
  På trods af alle de verbale "slag" fra min "mand" har jeg valgt at forholde mig til den øjeblikkelige følelse det giver mig og mærke efter hvad har jeg brug for for at lukke af for dette.

  Tak for super og brugbare blogs.

  Kærligst Rikke

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.