Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil

Er det blevet surt og kedeligt at være sund? Eller er du usund, tyk og i fornægtelse?

VIDEO i dag: Emne: Det ene er lige så uhensigtsmæssigt som det andet.

1.
At lave kedelig, sund mad, der ligner udskidt æblegrød imens man længes efter det slik, kage og is, man aldrig får.

2.
At spise for mange figner, cookies og drikke for meget rødvin, imens man brokker sig over, det "medieskabte billede" der gør det umuligt at leve med resultatet: De 5 - 10 kilo for meget.

Er du i den ene eller den anden form for fornægtelse? Se min videoblog om vigtigheden af slikdage og tandsmør. Opskrift på knækbrødet i videoen er her:

1 del sesamfrø - hele
1 del hørfrø - hele
4 spsk Fiber Husk
Vand, så det samles til en marcipan-agtig masse
Står og trækker lidt og rulles så ud som knækbrød mellem bagepapir. bagepapir ovenpå dejen, gør det lettere at rulle ud.

160 grader til sprødt. Spises med tandsmør, god samvittighed og lækkert pålæg.


Nå, ærligt ....hvem er du? Hende med cookies, hende med kedelig, sund mad eller hende med tandsmør og nydelse?

Kommentarer (9)

 1. sarah Jensen på 04.05.2014
  Hej Ninka!
  Er ret ny i alt det her, men når du skriver smør, hvilken slags smør anbefaler du så, og har købt e-bøgerne High vibe food og kernesund stenalderkost (tror jeg den hedder), der skal både bruges smør og fløde, men er ikke helt sikker på hvad jeg skal købe, når nu komælksprodukterne ikke er så gode :)
  Glæder mig for i øvrigt til at prøve alle opskrifterne af ;)
  Tak for det
 2. ninka mauritson på 12.09.2013
  Tusind tak for alle jeres fede kommentarer.
  Glæder mig over at kunne inspirere og rejse med jer alle...OG Anita - jeg føler med dig og husker godt den tilstand. Nogen gange skal vi virkelig langt ud, før vi finder motivationen, der er stærk nok til at oplyse det mørke, vi har forsøgt at dække over med mad og selv-sabotage...
  Varme, kærlige hilsner Ninka
 3. Pernille Saabye på 12.09.2013
  Hej Ninka

  Glæder mig sindsygt meget til at stifte nærmere bekendskab til dig i de kommende 12 uger.
  Jeg har nu set nogle af dine fantastiske vidioklip her på sitet´og jeg er så enig med dig :
  LESS IS MORE !!!
  Kærlige Tanker
  Pernille
 4. ninka mauritson på 12.09.2013
  Tanja - hi hi - aint we all?

  Knus

  Og tak for dit input (og din ærlighed)
 5. Tanja Scheel på 12.09.2013
  Ha ha - tak for de to meget rammende beskrivelser! Jeg er på skift dem begge men bliver mere og mere bevidst omkring det. Tak for dig!
 6. anita k på 12.09.2013
  Ja, hvor er jeg.. Jeg er vel der at jeg nesten aldri lytter til kroppen, lar følelsene styre matinntaket og har nærmest gitt opp. Det går i perioder, og så er det ut i skogen igjen..
  det er jo bar jeg som saboterer for meg selv, og mine lengsler tar jeg ikke på alvor. Og hvordan kan jeg forvente at andre skal ta meg alvorlig når jeg selv ikke gjør det? Dette kommer til å bli en vanskelig prosess, men det er på tide nå.
 7. ninka mauritson på 11.09.2013
  Eva - GLÆDER mig til at lære dig at kende på holdet...
  Og Ja, vi må jo leve med de kommentarer. Vi ved selv indeni, hvad der er rigtigt for os :-)

  Sissel - GODT gået. Hold fast. Og jeg er SÅ enig. det handler om at være sund - ikke slank...

  Knus

  Ninka
 8. Eva von Müller på 11.09.2013
  Jeg har fulgt dit "gamle" kernesund, sexet og slank kit de sidste 4 mdr. Har sluppet en masse fedt og skal netop høre på at "nej , nu må du altså ikke blive tyndere. Du spiser alt for sundt". Men jeg kværner altså en masse smør på glutenfrit brød hver eneste dag. Nyder smoothies og is og olie på min mad. Jeg spiser med nydelse og kan se omkring mig hvor mange der spiser kun for at tabe sig og er i kontrol og kamp. Et sted jeg også har været, men takker hver eneste dag for ikke at være i længere. Og hver dag arbejder på ikke at skulle forgifte mig med igen. Glæder mig iøvrigt til mandag, hvor jeg skal starte på 12 ugers detox-dig-smuk!! Mange kindkys fra mig og Tak for ALT
 9. Sissel Schulz på 11.09.2013
  Hej Ninka.
  Jeg begyndte 1. august af spise sukkerfrit (også væk med hvidt mel selvfølgelig) og de første 5-7 dage var sindsyg hårde også tog det fart i kroppen i løbet af 4-5 uger havde jeg tabt 6-7 kg, og jeg var helt normalvægtig og dyrkede stadig ikke noget særligt motion. Så skete der en masse ulykke omkring mig og jeg besluttede at få en syndedag om ugen men den ene dag blev flydende lige med det samme og varede fem dage.... på den igen og nu troede jeg der var styr på det, så blev jeg selv syg også rør jeg i igen.
  Jeg er ikke så påvirket af medierne for der er masse af usunde mennesker på tv!! For mig handler det egentlig heller ikk om at være slank men om at være sund og når det er svært på den måde det er for mig, tror jeg på at jeg siden jeg var barn har spist tosset. Mad er det eneste misbrug man SKAL lære at styrer.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.