Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

En magisk dag i mit hjem

Jeg blev så opslugt af at have 19 kernesunde kvinder hjemme hos mig i går, at jeg totalt glemte at fotografere andet end min stue forvandlet til kursuslokale.

Jeg havde glædet mig, som skulle jeg holde fest.

Der var lotuslysestager med bivoks-lys, friske blomster og te på kanden.

Der var ild i brændeovnen og saunaen stod klar klokken 9.

Hvad der skete de næste 8 timer, kan jeg ikke beskrive med ord. Kun sige, at det var 19 vidunderlige kvinder i alle aldre. Og de var modige, fantastiske, hudløse og vidunderlige. Jeg skal ikke afsløre noget af det, vi oplevede sammen, for de har krav på fortrolighed.

Bare sige, at det bliver de bedste 6 måneder i mit liv.

Og jeg glæder mig til at støtte dem på deres rejse.

Første del af rejsen handlede om at spise efter sin stofskiftetype og om at lære at lytte til kroppens feedback.

Da de var gået følte jeg mig lykkelig. Jeg tog et epsom-bad, hyggede mig med drengene og gik i seng klokken 9. Klokken 7 vågnede jeg af mig selv og lå og nød stilheden i mørket og at jeg bare kunne ligge der og glo. Helt udhvilet.

I dag nyder jeg min lækre mand og mine børn. Undskyld, jeg er ikke til så meget. Ville bare lige give lyd.

Kys

Ninka

 

Kommentarer (13)

  1. Alexandra w på 18.01.2009
    Hej ANouk. Du skal være velkommen til at maile mig, jeg vil gerne hjælpe med din undersøgelse.
    Kærlig Hilsen Alexandra.
  2. Anouk Kennemo på 16.01.2009
    Hej alle der læser denne blog!

    Jeg skriver speciale på sociologisk institut på Københavns Universitet om mennesker der har valgt at leve efter alternative kostforståelser og hvordan dette valg er knyttet til en forståelse af miljø og fødevarerisici i senmoderniteten.

    I den forbindelse vil jeg gerne foretage nogle interviews med personer der lever efter ”kernesund familie”- principperne.
    Interviewet vil foruden at fokusere på forståelser af miljø, sundhed og fødevarerisici i senmoderniteten fokusere på interviewpersonernes opfattelser af den etablerede medicins forståelse af kost og hvordan de opfatter forholdet mellem kost, sygdom og krop. Alle interviewpersoner vil blive anonymiserede i specialet.

    Det skal endvidere tilføjes at jeg ikke vil fokusere på hvorvidt det er medicinsk rigtigt eller forkert at leve efter principperne i kernesund familie, jeg er snarere optaget af interviewpersonernes egne oplevelser og erfaringer med at leve efter disse.

    Med venlig hilsen Anouk Alexandra kennemo
  3. Lone S på 16.01.2009
    aj, er det virkelig Bertram, der har lavet /komponeret musikken til jeres kurfilm!
    jeg hørte den flere gange bare for nydelsens skyld da den kom frem, og mine børn er helt vilde med den.
    Wåuw

  4. Alexandra w på 15.01.2009
    Kæreste Charlotte. Min far har haft restaurant hele mit liv,og jeg har lært af lave mad uden opskrift
    . Jeg skal nok tage mig sammen og skrible lidt ned på min blog på et senere tidspunkt.

    Peber tappanaden står i Kernesund familie, og det gør mayo opskriften også. Risene koges efter anvisning, og du skal bruge ca 150 g krebsehaler pr. person. Smid dem på panden sammen med chili, hviløg og forårsløg.

    Kur delights kan købes i helsekost, men du kan også lave dem selv med opskriften der også står i ovennævnte bog.

    Frugtsalat: Skær forskellig frugt i stykker, bland med soya flødskum, birkesød og evt. kanel.

    Håber at det kan inspirere dig.

    Kærlig hilsen A.

    By the way Ninka, du siger bare til så kommer jeg og kokkererer for hele familien hvis I køber ind : )
  5. Jane Weiss på 14.01.2009
    Hej igen Elisa

    Kan se det ikke er en dansk hjemmeside. Der er mange forskellige hjemmesider med biokult kan jeg se. Prøv om du kan finde et tlf. nr.
    Der er også sket store ændringer på det sidst hvis man bestiller fra udlandet. De danske toldere kontrollerer næsten alle pakker. Hvis pakken er stoppet hos dem, vil du få en skrivelse fra toldvæsenet om at din pakke er tilbageholdt.
    Hilsen Jane
  6. Jane Weiss på 14.01.2009
    Hej Elisa

    Jeg har aldrig handlet hos omtalte firma.
    Jeg plejer at få en kvittering på min mail med et nummer på pakken så jeg kan følge den. Hvis du har fået sådan en mail, kan du henvende dig på posthuset, så de kan efterlyse den.
    Der er gået al for lang tid siden du bestilte og ikke har modtaget pakken.
    Jeg håber det lykkedes at finde pakken

    Hilsen Jane
  7. Elisa olsen på 13.01.2009
    Kære Ninka og alle I andre.

    Jeg håber der er nogle der kan hjælpe mig.

    Min kæreste og jeg bestilte d. 28 december 6 bøtter probiotika fra biokult som er anbefalet af ninka i "ernesund familie-sådan". Vi har glædet os rigtig meget til at få dem, men problemet er at vi stadig ikke har modtaget noget, og jeg begynder nu at bekymre mig for om vi nogensinde ser noget til dem. De er betalt og pengene er trukket fra min konto, det blev de allerede dagen efter bestillingen! jeg har skrevet flere mails til de adresser der står på deres hjemmeside, men får bare en mail fra delievery status om at mailen ikke kan leveres til modtager.

    Har i erfaringer med at bestille fra biokult? hvor lang er leveringstiden? og ved nogen hvordan jeg kan kontakte dem? Det er rigtig mange penge, som vi ikke bare kan gå ud og bruge igen. så jeg ville være lykkelig for nogle gode råd.

    kærlig hilsen Elisa
  8. Mia Høg på 13.01.2009
    Hej Maja..
    Mange tak for hjælpen.. Det gjorde det lidt mere forståeligt.. Det var fordi jeg så at der var hvedeklid i et produkt der hedder fiberkost.. Det er godt nok uøkologisk, men indeholder rigtig mange fibre fra rosiner, dadler og så hvedeklid.. Og skulle lige tjekke om det var okay.. Men tror man kan få samme mængde fibre fra andre ting..
    Mia
  9. sofie hess på 12.01.2009
    Hej ninka.
    Kan du anbefale en kostvejleder, diætisk, homøopat eller lign. i Kbh, som min mand kan gå til for at komme ansigtseksem til livs? Han har fået binyrebarkhormon af hudlægen, men er dels ikke så glad for at skulle bruge det som behandling, og vil jo dels gerne vide, HVORFOR eksemen overhovedet kommer. Han skal altså bruge en, som kan hjælpe ham med at finde ud af, hvad han skal forsøge at udelukke fra kosten....
    Kh
    Sofie
  10. Mia Høg på 12.01.2009
    Hej Alle..
    Jeg har søgt efter information omkring hvedeklid.. Og kan ikke finde ud af hvad det helt præcist er..? kun at det indeholder mange fibre..
    Er det lige så slemt som almindelig hvede?
    Håber at der er nogle der ved lidt om det..
    Mia
  11. Tina Vang på 12.01.2009
    Kære Ninka !

    Jeg vil også takke for en utrolig dejlig, spændende, inspirerende samt udfordrende dag, der virkelig har givet mig en masse at tænke på. Det overgik klart mine forventninger til bare én dags kursus.

    Samværet med dig og alle de andre skønne kvinder, opholdet i infrasaunaen samt de mange både genkendelige og nye informationer, jeg fik i løbet af dagen var med til at stimulere alle de 5 indre motivationsfaktorer, som jeg har beskrevet i en tidligere blog. Jeg har lyst til at gå i gang med alt på én gang - men har også måttet trække vejret meget dybt og overveje, hvilke områder jeg vil gå igang med først.

    Det bliver utrolig spændende at komme næste gang og se, hvad der er sket med os alle sammen i den mellemliggende tid.
    Det er også skønt med alt det materiale, vi har fået - tak for det !

    Knus
    Tina
  12. Alexandra W på 11.01.2009
    Hej Charlotte. Et madforslag:

    Jeg ville lave brune øko ris og stegte krebsehaler/rejer/kylling. Kødet skal steges i hvidløg og chili og forårsløg. Risene koges efter anvisning.
    Lav en chili-lime mayonaise til, eller en rød-peber tappanade som "sovs". TIl dessert ville jeg enten lave frugtsalat med soya flødeskum eller smoothies med blandede frugter og masser af jordbær. Til guf ville jeg lave kurdelights, eller blandet frugt og nødder-
    Håber at du kan bruge det. Ellers så søg i gamle indlæg, og skriv fx laks hvis du vil have opskrifter på det. Kærlig hilsen A.
  13. Pernille Jørgensen på 11.01.2009
    Jeg er misundelig! Altså på den gode måde skal jeg skynde mig at sige! :o)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.