Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser

Du spiser på din barndoms følelser. Detox dem eller forbliv tyk

Video: Så står du der igen. Med præcis samme kropsvægt som efter din diæt, kur eller bootcamp. Er der da for fanden INTET, der virker? Nej, ikke, før du forstår DET her. Du spiser, som du ER. På følelser og mønstre og programmeringer, der IKKE er dig længere. Og mad og træning fikser det ikke..Se video og giv dit bud på denne påstand...

Kommentarer (8)

 1. Ninka Mauritson på 19.09.2014
  Kæreste Jonatan.
  Modet til at se sig selv i øjnene er færste skridt.
  Og du er en modig fighter. Det ved jeg.
  Vi, som kender disse sider indefra må holde hinanden i hånden og følge hinanden hjem til styrken igen. Vi er hinandens soul family.
  Knus.
  Ninka
 2. Ninka Mauritson på 19.09.2014
  Den grundfølelse er gennemgående hos mange kvinder i DK. I hvert fald arbejder vi med at forløse den på mit onlkne hold www.detoxdigsmuk.dk . Det er heldigvis muligt at slippe den gamle programmering. Og det er - som du så modigt erkender - en hård proces. Det er en fejlprogrammering. Og der er så meget frihed og skønhed i at indtage sit dybeste, smukkeste, vlrdifulde selv, der sådan længes efter at få plads ❤️
 3. Ninka Mauritson på 19.09.2014
  Ingvild. 🌸💗🌸💗🌸💗🌸💗. Tusind tak. We are one. 💋
 4. Ninka Mauritson på 19.09.2014
  Kæreste Karin.
  Jeg har efterhånden lært ikke at lægge mig fast på begreber som kødspiser eller vegetar. Jeg er "rops-tar". Forstået på den måde, at jeg spiser det, min krop fortæller mig, at den har brug for. I perioder ( dom nu) mest grønt.
  Men hvis jeg pludselig (fx hen over vinteren) mærker større behov for protein, så spiser jeg det.
  På mit detox online hold er det opskriftsbøger der både er helt grønne og den almindelige detox kost. Med kød. Der kan man finde masser af inspiration. På indtagram og facebook på mine profiler poster jeg også opskrifter og billedr af min mad. Insta: ninkasdetoxtribe. Facebook: kernesund familie. ❤️
 5. Jonatan Trinidad på 17.09.2014
  Hej Ninka. Super spændende emne, kender det meget godt fra mig selv.. Og ja det er virkeligt et arbejde ..
 6. Karina Jensen på 17.09.2014
  Kære Ninka. Tak! Du er SÅ sej og inspirerende :-) Jeg genkender SÅ meget af det, du siger, og de følelser, du taler om. Ja, for mig handler det også om en grundlæggende følelse af ikke at være noget værd, at være overset, aldrig at være god nok og ofte dukker også en følelse op af en manglende ret til ikke at eksistere. Det er mega hårdt og jeg har tudet så mange gange. Men jeg tror også på, at jeg må arbejde mig igennem de følelser, sevom det gør ondt. Så tak fordi du deler og inspirerer :-)
 7. Ingvild Holdhus på 17.09.2014
  Du er fader meg så tøff og modig - forbilledlig! Jeg heier på deg - alle kvinner som er sanne, hele, ærlige, sårbare og akk så sterke kvinner. For - Sterkest er den som har erkjent sin sårbarhet. Applaus!
 8. Karin Thygesen på 17.09.2014
  Hej Ninka, ja det er super spændende. Og kunne du i (evt i en anden blog) gå lidt mere ind på at du er blevet vegetar? og hvad du rent faktisk spiser, dvs med eksempler. Jeg har fulgt dig gennem flere år hvor kød hsr været en stor del af kosten og vil meget gerne have en mere konkret ide til måltider.

  kh Karin

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.